Sacked in the morning

Flere om fler seg slik?


Nå er jeg drittlei. Jeg har støttet nok, men nå er begeret fullt og det finnes ingen annen utvei enn at LvG pakker sakene sine og stikker. Det er godt mulig han har fått to kamper, altså ut året å bevise seg på- men hva faen er vitsen med å tape mot Chelsea også? Han må ut nå så kan vi starte kampen mot Chelsea med friskt mot og gå det nye året i møte på en mye bedre måte enn om han fortsatt er i klubben. 

Boxing Day er en av mine favorittdager i året. Sett bort i fra storkamper så er dette den største fotballdagen i året og jeg gleder meg alltid til en dag fylt med fotball. Men dagen i går ble ræva. Jeg er vant med tap nå, men det vi så i går er forferdelig. Blodfattig. Flaut. Deprimerende. Skremmende. Det er mye jeg kan skrive og lite er positivt. 

I morgen møter vi Chelsea og det blir nok et tap om det fortsetter slik. Jeg tror og håper at alle er samlet i møter i dag angående fremtiden til klubben vår. Det er kjedelig og trist å måtte sparke nok en manager uten videre plan, men er det noe som er verre så er det å fortsette LvGs vei. Det er null glød og entusiasme å spore.

Hvor er selvtilliten til spillerne? Hvor er konkurranseinstinktet deres og den stoltheten de får når de bærer drakten? Alt kan ikke skyldes på manageren vår, men jeg mener han har mye av skylden til at spillerne våre ikke presterer. De blir satt i posisjoner de ikke skal spille i, blir benket mens andre har klippekort uansett hvor dårlig de er og det er null guiding på sidelinjen. Det er her IKKE slik United skal være. 

 Det blir spennende å se hva som skjer de neste 24 timene?.

god jul

Åh! JEG ER SÅ GLAD HVER JULEKVELD!

Jul!!! Jeg elsker jul og kjenner det kribler i hele kroppen fordi jeg er så glad at jeg er hjemme på Toten hos mamma og pappa. Nå er det null jobb, men bare kos! Dette har jeg ventet på så lenge nå. Desember har flydd unna og jeg har jobbet så mye at nå er kroppen på ekstragiret, så å få komme hjem hit på Tirsdag å bli vartet opp var akkurat det jeg trengte. NÅ er det JUL 😀

I dag tidlig ble jeg vekt av mamma som kom med kaffe og godteristrømpe til meg i senga og satte på tven så jeg kunne sitte der og spise godis å se på tegneserier. Er den en dag i året godteri er lov til frokost så er det juleaften! Og hun hadde gjort research på hva slags godteri jeg kunne spise også og det gjør meg veldig glad! For det har jeg ikke hatt tid til så jeg kan ikke huske sist jeg spiste godteri, skal love det var godt i dag!!

Og ja- det er selvfølgelig Manchester United sengesett jeg har! Bytter på “å ligge med Ruud og Ronaldo” haha, lov med slikt på pikerommet 😉

Eneste som er kjedelig er at det er NULL snø ute 🙁 Det er jo ikke riktig jul uten snø? Men det er det lite å gjøre med.

 

Dagen min er nok for de aller fleste i Norge, jeg har bare ligget å sett på Disney, tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen. Det er tradisjon og det MÅ jeg se hver morgen

Eneste forskjellen i år er at jeg måtte lage min egen julemat. Mat betyr mye for alle i jula og er en av få ganger i året jeg har muligheten til å sitte med hele familien å spise et måltid. Så det var litt rart å lage mat fra bunnen av selv i dag og spesielt når jeg aldri hadde smakt det før og ante ikke hvordan det skulle smake eller om det ble godt i det hele tatt.

Først ut var Vegisterkaker! Jeg har googlet matoppskrifter i en hel måned og valget falt på dette. Det var veldig lett å lage og består av ris, blomkål, havregryn og diverse krydder. Alt dette moses sammen og stekes i en panne.


I tillegg hadde jeg “corn file” som smaker nesten som kylling/kalkun. Jeg har aldri likt ribbe/medisterkaker og pølser så det var ikke et stort savn uansett, men jeg håpet jo at dette skulle ligne litt julemat så jeg fikk den “følelsen” i kroppen også. Egen saus laget jeg også fra bunnen av med vegansk smør, buljong og fløte. Hadde ikke sukkerkulør(?) som gir den brune fargen, men bortsett fra det smakte det som en fyldig, brun saus.

Resultat: Det ble kjempegodt!!! Jeg ble så glad da jeg tok første bit og jeg forskynte meg to ganger! Absolutt et godt julemåltid og de andre som smakte på det likte det også 😀 Selv om jeg har vært stappmett i flere timer så ble jeg nesten sulten igjen av å skrive dette 😀

Selv om jeg ikke ønsket meg noe så fikk jeg mye fint! Bøker, klær, drikke, penger og forskjellige ting til hjemmet. Selv synes jeg det er koseligst å gi bort gaver enn å få og da spesielt til barna. Jeg ser det som min plikt som super-tante å gi de skikkelige gaver så det ble United klær og tur til Manchester neste år! Og det er jo vinn-vinn for meg. Jeg hadde med Martin for første gang i februar i år, men neste tur blir minstemann også med OG mamma! Det blir gøy 😀

Nå har alle dratt hjem og nå er det bare meg, mamma og pappa igjen. Vi nyter et glass vin og ser Love Actually før det blir senga, jeg er skikkelig sliten jeg. Tar på å være lat 😀 

Håper dere alle har hatt en fin dag og fortsatt GOD JUL fra meg <3

over og ut

Nok en dårlig kamp. Nå har jeg fått nok, jeg har sett for mye av van Gaals dårlige filosofi. Han må ut og jo fortere jo bedre. Manchester United har blitt et middelmådig lag og alle kommer til Old Trafford med selvtillit. LvG gjør spillerne dårligere, laget dårligere og det virker som han vil forvandle United til noe eget og ikke det klubben alltid har stått for; angrepsfotball og underholdning. Nå er det ballinnehav og kjedelig spill, bra jobba van Gaal. Jubelen var stor da Martial scoret i går, men å håpe på uavgjort hjemme mot Norwich er jo helt sykt faktisk. Og hva gjør van Gaal etter målet? Klikker på pennen og noterer.. For en kjedelig fyr.

Jeg er ikke verdens største fan av Mourinho, men han er uten tvil en av verdens beste managere og hadde han kommet inn i klubben er jeg veldig sikker på at han hadde jobbet hardt for å få laget opp igjen. Vi kommer ingen vei med van Gaal, kommer vi til å få nye spillere inn i klubben under han? Jeg tviler..

En stor drøm er jo at Giggs tar over og får inn begge Neville brødrene, Scholes og Butt til sommeren, men det er kanskje litt for tidlig for han. 

Mamma og pappa var i byen så de ble med på Scotsman for første gang. Men skjerf og greier 😀

Etter kampen var det ikke god stemning blant oss supportere.. Det er en vond følelse å se laget stupe slikt.. Ingen seire på 6 kamper.. Mange skal over til Manchester i jula og de gleder seg ikke, og det forstår jeg godt, for dette er ikke moro å se på.

Det ble en tur ut da, Christina hadde jentekveld så vi tok turen dit og deretter ut på byen. Det var moro, men nå frister veldig å legge festingen på hylla for en stund. Jeg er så lei fulle innpåslitne folk nå, haha!

Da jeg våknet i dag laget jeg hjemmelaget vegansk pizza 😀 MMMM!!!!! Og så på Hjemme Alene 2, perfekt start på dagen.

Også fikk jeg disse to draktene i posten i går 😀 


Man får vel aldri nok drakter?! 😀

De er fra www.retroshirthaven.com 

I dag har det vært full pysjamas-dag! Søndag er eneste dagen i uka jeg har tid og mulighet til å være lat og denne dagen er hellig! Jeg har spist masse pizza, tatt powernaps og sett filmer og selvfølgelig håndball-finalen. Deilig dag!

Nå vurderer jeg å lage enda mer mat, tenne lys i hele leiligheten og se på en til julefilm. 4 dager igjen til jul? Kanskje jeg skal lage en liste også med hva jeg skal kjøpe til alle, hadde vært på tide kanskje 😉

god helg!

God Fredag! Ja, nå er det endelig Fredag og straks helg. Det har vært masse jobbing på meg denne måneden og med ekstra lange dager så tok jeg meg en velfortjent fridag i går. Men slikt er jo ikke jeg vant med så jeg gikk rundt og sa “god helg, god Fredag” til alle jeg snakket med og var sikker på at det var Fredag og helg. Jaja, det er det i hvertfall nå!

I går dro jeg til Sverige for en skikkelig mathandel-dag. Jeg har jo blitt veganer så det var godt å dra til en stor butikk med masse utvalg! Så nå har jeg fått handlet inn masse vitaminer som jeg trengte, proteinpulver som jeg kan spise og masse, masse mat! Det er deilig!

Det var en liten kontrast i handlekurven til meg og Bea. De fleste som drar til Sverige passer jo å få meg seg Bacon, men jeg fant FACON! Det er det morsomste jeg har sett og selv om alle rynker på nesa når de hører det så har jeg planer om å lage verdens beste pizza en dag som skal få til og med baconelskere til å like den. Hører du Bea?! 😀

Og første tur uten at jeg handlet Pepsi Max eller godteri! Dessverre så er det meste stappet med gelatin og annet dritt jeg ikke kan/vil spise så det gikk faktisk helt fint. Nå har jeg ikke spist godteri på mange måneder og til en ex-candylover å være så har det gått over all forventing faktisk. Men jeg gleder meg skikkelig til juleferie neste uke. Da skal jeg hjem til Toten og lage hjemmelaget godteri 😀

Da vi kom hjem var vi helt utslitte etter all handling, planen var egentlig å dra ned til byen igjen for å gjøre oss ferdige med julegavene, men det tar vi tidlig søndag istedet. Jeg tok helgevasken så det ble fint og rent hjemme og satte i gang med et prosjekt? Vegansk Baileys! For DET har jeg savnet.. Det er kosedrikke, men dessverre melk i..  Så jeg bestemte meg for å lage egen etter å ha sett oppskrift på nettet.

Resultatet ble ok+ . Jeg er dårlig på å holde meg etter linjene så jeg tok alt på øyemål, hele flaska med Whiskey blant annet gikk med og resultatet ble nokså sterkt. Men vi tok et glass og sammen med en julebrus så koste vi oss med Jul i Skomakergate. HERREGUD SOM JEG ELSKER JUL!!!

Nå skal jeg på jobb igjen og snart er det helg! Kamp i morgen og mamma og pappa skal for første gang bli med på Scotsman å se kamp. Så United bør vinne så det ikke blir dårlig stemning. Men det har jeg troa på. LvG bør føle presset nå og hjemme på Old Trafford mot et svakt Norwich-lag skal gå greit.

Louis van Gaals Red and White Army..

Mitt forrige innlegg hadde den flotte tittelen “Play the United way”. Det var en bønn, at hver så snill- gi oss underholdning. Vi skulle møte Bournemouth, et svakt lag som Manchester United skal ta 3 poeng mot. Vi har vært forferdelig dårlig i det siste, men dette så jeg som en kamp vi skulle klare å vinne Og vi har skader, masse skader! Det er helt klart at spillet hadde vært helt annerledes og bedre om vi hadde hatt alle spillere tilgjengelig, men dette er ikke bra nok. Vi må regne med skader i løpet av en sesong og stallen er alt for tynn dessverre. Jeg fikk gåsehud da jeg så startoppstillingen Lørdag.. Og ikke på en god måte. Klart det er bra å gi unge gutter sjansen, det ligger i blodet til United det, men de fikk sjansen fordi de var det eneste LvG hadde tilgjengelig og da blir det feil.

Jeg hadde før denne kampen troen på van Gaal, men nå skal jeg lett innrømme at den blir svakere og svakere. Og det er ikke lett å være manager, spesielt ikke for en av verdens største fotballklubb. Søkelyset er konstant på deg og ingen feil går ubemerket hen. Det er lett for oss å sitte i ettertid å diskutere hva som kunne gjort bedre? MEN! Det er en del jeg IKKE skjønner i det hele tatt;

Schneiderlin har vært skadet, men satt på benken nå fordi han var klar. Normalt sett ville han ikke fått lov til å starte for han skal matches rolig, men å bli satt på en benk betyr at han også er spilleklar. Og med så mange skader at man må sette inn unggutter uten Premier League erfaring så hadde det vel vært bedre å starte med Schneiderlin? 

Forrige sesong var Young helt klart beste utespiller så hvorfor får ikke han sjansen?? Dette er det som frustrerer meg mest. Han er god og kan spille back samtidig som han alltid bidrar til sjanser. 

Jeg er ingen stor fan av Fellaini og synes ikke han er “Unitedspiller”  og han har vært svak i mange kamper, men på Lørdag så var han en av de “beste” faktisk og hva skjer da? Han blir byttet ut med POWELL som ikke har bevist noen ting verken på utlån eller b-laget. Mata var dessverre svak så er det noen som skulle ha blitt byttet for at Nick skulle inn så kunne det vært han.

Forstår ikke van Gaal Premier League og spillestilen? Jeg er ikke for at han skal sparkes nå, men om vi ikke ser bedring på nyåret så må United dessverre vurdere sterkt å erstatte han mener jeg. 

Januar kan ikke komme fortere med tanke på handling, men det som er skremmende er at alle vet at vi trenger spillere og at vi har masse penger. Vi vil ikke komme godt ut i det hele tatt. Men det verste er: hvilke spillere vil til dette United-laget? Denne spillestilen skremmer de fleste og hva har vi å friste med? Europa League?? Blir meget spennende å se hva som blir handlet. Vardy er ihvertfall velkommen!

Grunnen til at jeg ble Unitedsupporter var den fantastiske fotballen Manchester United spilte. Det var underholdende, motiverende og morsomt å se United. Spillerne blødde for drakta, de jaget mål og vi viste at vi ALLTID slo tilbake. Vi var laget hele verden fryktet. Når lag kom til Old Trafford hadde de ikke store håp om å vinne. Nå er alt snudd på hodet. ALLE kan slå United og de kommer med selvtilitt til Old Trafford. Det er da faen meg ikke slik det skal være! Nå virker spillerne redde for å spille fremover, de stopper når de kan kontre og vil heller gi en støttepasning. United spiller kjedelig fotball og det er så forbanna trist at jeg ikke har ord. Dette MÅ endres! Og jeg tror dessverre van Gaal ikke er i stand til det?

Kampen på Lørdag tror jeg må være den dårligste kampen jeg har sett i mitt liv som Unitedsupporter. Jeg skulle på julebord og måtte se kampen der og pga lang taxikø så måtte jeg sette på Sumo på mobilen for å få med meg starten på kampen. 2 minutter ut holdt jeg på å skremme ihjel taxisjåføren og han lærte seg en del bannegloser på rein totning da baklengsmålet kom. Og det ble ikke bedre.. Jeg blir så sint under slike kamper og føler hele meg kan eksplodere av sinne. Det er så sinnsykt frustrerende og være en liten supporter som ikke får gjort en dritt, bare se laget du elsker gjøre det verre og verre for hver kamp som går.

Men.. Hva skal vi gjøre? Jeg orker ingen #vangaalout enda. Han skal få frem til sommeren å bevise seg selv. Og vår jobb som supportere er å støtte laget. Vi trenger ikke støtte manageren nødvendigvis, men vi skal holde med klubben vår i tykt og tynt. 

Nå har jeg nettopp sett Leicester-Chelsea og er det et lag som fortjener å ta gull så er det Leicester. Herregud for et eventyr! Og det er så fortjent- van Gaal- det er dette som er fotball! 

Play the United way

Da var nok en tur til Manchester overstått og nå er jeg tilbake i Norge. Forventingene til kampen var ganske store etter flere kjedelige kamper og jeg følte at laget skyldte oss en god seier. Så blir det 0-0.. Det er så skuffende. At vi ikke klarer å score mål er trist og sykt frustrerende. 

Stemningen før kamp var veldig bra, men man merker det blir mer og mer misnøye blant supporterne. Det er allerede mange motstandere av van Gaal og når mange på Stretford End setter seg ned midt i kampen så er ikke det er godt tegn. Selv om jeg ble veldig skuffet så tok vi poeng i det minste og man må bare håpe at spillerne skal få mer selvtillit og at det skal løsne foran mål. Jeg tror at van Gaal er rett mann, og at alt ikke kan skyldes på han. Vi har mange unge spillere som har fått for mye ansvar for tidlig og vi må bare regne med at spillere som Martial, Memphis og Lingard vil variere i form. Vi har ikke hatt så mye flaks heller og det sammen med mange skader og at nøkkelspillere ikke har innfridd så skal vi være glade at det ikke står verre til. Vi må alle skjønne at ingen kamper er enkle. Alle kan slå alle i Premier League og selv om vi er i en enkel Champions League gruppe så har lagene kommet seg dit av en grunn også.

Kan ikke deppe når man er i Manchester. Jeg hadde det beste reisefølget; Christina er ei veldig god venninne og heldigvis(naturligvis) veldig stor Unitedsupporter! For ei dame!

Siden vi startet med frokost som besto av ei skål havregryn og min yndlingsdrink vodka+ pepsi max og holdt det flytene hele dagen så orket vi ikke ut etter vi hadde vært på pub noen timer etter kampen. Vi satt heller i hotellbaren og snakka med alle som kom inn og møtte folk fra hele England. Jeg er ikke et nattklubb-menneske i det hele tatt og foretrekker heller en rolig pub der man kan ta noen drinker og snakke sammen. Og det var kjempemorsomt bare det. Søndag våknet vi i ganske god form, men ekstemt sultne. Både jeg og Christina mister matlysten når vi drikker så det ble bare med frokosten. Så begge bestilte et par retter og masse drikke når vi først spiste og det var helt sykt godt. Og etter litt mat var vi klare for shopping! WE LOVE MEGASTORE 😀


Selv om det var et skuffende resultat var det nok en fin tur til Manchester og i kveld er det enda en viktig kamp for tur. Vi trenger en seier for å gå videre i kveld og jeg skal innrømme at etter uavgjort mot PSV så jeg mørkt på det. At vi rett og slett ikke er gode nok. Og vinner vi ikke i kveld så er det greit, jeg blir ikke overrasket. Vi er ikke verdens beste lag lenger og klarer vi ikke score mål i denne gruppa ser jeg ikke helt at vi skal klare det mot enda bedre lag. Så om vi ryker ut fortjener vi ikke Champions League. Det kommer til å bli en stor skuffelse, og van Gaal vil bli stilt i et enda mer kritisk lys, men da er det helt greit også. Jeg har troen på van Gaal, men jeg er ikke helt overbevist. Han er uten tvil en manager i verdenklasse, men hvorfor scorer vi ikke mål? Jeg føler det kan argumenteres opp og ned om hvorvidt han er rett mann eller ei, men det eneste vi kan gjøre er å vente. Vente på bedre tider, håpe på det beste og samtidig forberedt på at det kan bli verre.

Jeg er som tidligere sagt evig optimist når det kommer til United. Champions League har ikke vært en lett vei hittil og som jeg skrev så var jeg ganske sikker på at det var over etter uavgjort mot PSV. Men skal vi virkelig ryke ut av en CL-gruppe med PSV, CSKA og Wolfburg?! Det er jo bare ikke greit.. Og jeg håper jo at det skal løsne litt nå, at vi kommer til sjanser og klarer å avslutte, score mål? Ja, det hadde vært noe. Jeg så nettopp kampen på MUTV mellom United og Wolfsburg i 2009 der Owen scora hattrick og United gikk videre som gruppevinnere. Kan vi ikke få en reprise av det? 

Fotball er komplisert, men også lekende enkelt. Putter man ballen i mål mer enn motstanderen så vinner man kampen. Så COME ON FFS PLAY THE UNITED WAY!!!!!

Litt om..alt

Jeg skulle seriøst ønske at døgnet hadde mer enn 24 timer. Dagene er fylt opp med jobb, overtid og trening og da er det ikke særlig mye mer å gjøre etter å ha vært på farten i 12 timer enn å prøve å hive i seg litt mat, ta en dusj for så å legge seg. Så bloggen har blitt litt nedprioritert i det siste, det er ikke bare-bare å sette seg ned etter en lang dag for å skrive innlegg på bloggen når man skal opp igjen om 8 timer. Men sånn går no dagan! Jeg tenkte på søndag da jeg våknet etter nesten 15(!) timers søvn at nå blir det godt å ta det med ro noen helger, men kom på med en gang at eh, nei- jeg drar til Manchester igjen på fredag så rolige dager kan jeg se lenge etter. Alle dager inkludert søndager er jeg fullt opptatt med jobbing frem til jeg har juleferie. Og dette er jo den mest travle tiden også så dagene er helt sinnsykt hektiske, men det er jo det jeg liker. Så til helgen har jeg tatt ut ferie for å “koble av” i Manchester. Haha, blir nok ikke mye rolig da alle mine venner har dårlig innflytelse på akkurat det, men det blir veldig godt å dra “hjem”. 

Jeg bladde meg nedover bloggen for å se sist jeg hadde et “personlig” innlegg og det er godt over 2 måneder siden. Jeg elsker å skrive og det er en stor motivasjon at DU går inn på bloggen min og at jeg har bra lesertall hver dag, men dessverre strekker ikke tiden til alltid og jeg orker ikke blogge om kjedelige ting. For gjentar man seg hver dag blir det kjedelig. Og min hverdag er fylt opp med jobb og trening. Jeg er et vane-menneske. Og når jeg er ferdig på jobb orker jeg ikke skrive om jobb og dette er heller ikke noen treningsblogg så det blir nok ingen vane å blogge om trening heller. Jeg følger mange “fitness-jenter” på Instagram for å få tips til matretter og treningsøvelser, men herregud så lei jeg er av denne fitnessboblen alle lever i. Alle skal være så himla spreke og ikke minst vise det! Det virker som en treningsøkt ikke er verdt noe om man ikke har lagt ut et bilde av seg selv på treningssenteret eller sjekket seg inn. Hva skjedde liksom? Trening er en ferskvare og noe som er helt nødvendig for at man skal ha det bra både fysisk og psykisk, men jeg er så lei at jeg har begynt å avfølge mange allerede. Jeg bare orker ikke mer av den fitness-stilen.

En ting som faktisk er nytt i livet mitt, men som jeg ikke var sikker på når/om jeg orket å skrive her er at jeg har blitt veganer. Det er faktisk helt sykt med tanke på at jeg aldri hadde trodd at JEG skulle bli “en slik” og at mine holdninger til mat var noe helt annet enn det er nå. Men jeg liker det og det føles godt å gjøre noe bra for dyrene og ikke bidra til at de skal ha det så vondt og at jeg ikke er med å støtter den industrien lenger. At pizzaelsker nr. 1 i verden sier det og faktisk blir kvalm av tanken på kjøtt er faktisk noe jeg aldri, aldri i verden hadde trodd, men sånn ble det. Kan jeg så kan alle. Nok om det..

Nå skal jeg se siste episode av The Affair, en serie jeg tilfeldigvis begynte å se på fordi jeg trengte noe nytt som sto på i bakgrunnen mens jeg ryddet en dag, men som viste seg å være veldig bra. Jeg fikk tilsendt en sykt god scrub her om dagen også som jeg testet ut i dag etter trening. Den luktet helt sykt godt å reddet min vintertørre hud, nå har jeg babymyk hud igjen og har lagt meg nydusjet nå i nytt sengesett. Herregud, den følelsen er på topp 5 listen over deilige ting i livet. Små gleder 🙂

I morgen er siste arbeidsdag før jeg tar helg og det blir en lang dag. Trening før jobb og deretter opplæring på en ny ansatt så kommer nok til å bli en ekstra lang dag. Men det er mye bedre enn å ha for mye fritid tenker nå jeg, også er det ekstra deilig å ta seg litt fri når man vet hvor hardt man har jobbet.

United nights

For en helg! Jeg våknet litt før 16 i dag så det var kanskje et tegn på at kroppen ikke har fått så mye søvn de siste dagene. Men det er jo det søndager er til; lade batteriene. I går fikk vi storfint besøk av David May og Pete Boyle på Scotsman og det var en kjempehyggelig kveld med folk som elsker Manchester United like mye som meg. Ikke det beste resultatet kampmessig, men det ble heldigvis 1 poeng og stemningen var god.

Gutta kom fredag så da møtte noen av oss i styret i Red Army Oslo dem på Paleo for en hyggelig middag sammen med eieren av Scotsman. Måtte jo vise dem utelivet i Oslo også så det ble en pubrunde og avsluttet kvelden med å synge karaoke med May, haha. Det var IKKE særlig vakkert, men hva gjør man ikke for å underholde :pHer med Thomas som kjenner May og Boyle godt og sammen med oss i RAO fikset dette eventet.

Leicester- Manchester United. MATCH DAY!


Vi var på Scotsman allerede halv 3 så det var en tidlig start på festen, men alle holdt koken hele kvelden. Det som er kult er jo at David er kjempestor Unitedsupporter selv og er med på alle sangene så jeg tror nok de hadde det like moro som oss. Kjempekult å få de til Oslo og gi supportere som ikke har muligheten til å dra til Manchester så ofte sjansen til å treffe en gammel spiller å få “Manchester stemningen” vi har der på pub før og etter kamp. En velykket kveld med andre ord! 

I dag har jeg ikke gjort stort. Bare slappet av og det var veldig deilig. Formen er kjempebra så det er nok lurt med litt ekstra søvn etter slike dager. Hjemme er det pyntet til jul og nå er det straks middag og jeg skal endelig drikke JULEBRUS  som så mange har slurpet i seg i flere måneder allered, men der er jeg streng for det skal KUN drikkes når det er JUL og i dag er det endelig lov 😀 Vi så Hjemme Alene 1 før helgen og nå skal vi se nummer 2. Elsker de filmene. Perfekt søndag 🙂


En stor kamp

For en fantastisk deilig seier på Lørdag dere! Herregud, jeg overdriver ikke når jeg skriver at jeg var nære på å stryke med av glede når Basti avgjorde på overtid. Og det er ikke rart! Vi har ikke avgjort på overtid siden Desember 2012! Altså denne gleden ved et overtidsmål er vanskelig å beskrive for at det skal yte rettferdighet. Det er orgasmisk rett og slett. Det er en “ut av kroppen” opplevelse.. Hele meg eksploderer av glede og den seiersrusen er så vanvittig deilig, jeg blacker ut og de sekundene der du hopper opp og gir deg hen kan jeg ikke helt gjøre rede for. Men fy faen så deilig. Mer av det, takk!

I kveld er det endelig Champions League igjen og nok en viktig kamp.

Første møte med PSV og Champions League spill kunne vel ikke gått så mye verre. Tap og en veldig stygg skade. Etter skaden så bety kampen NULL for meg og jeg satt sjokka og på gråten over skaden til Shaw og hvor forferdelig det måtte være for han og for en kamp han kom til å få fremover. United tapte 2-1, men akkurat den kvelden betydde ikke fotball mye. Men heldigvis går det veldig bra med Luke og han poster stadig vekk bilder om rehabiliteringen. Jammen var han ikke ute i skinny jeans og uten krykker her for noen uker siden, det lover godt haha! Og United leder gruppen og kan etter seier i kveld ha sikret seg avansement. Så denne kampen blir uhyre viktig. Jeg mener vi MÅ vinne denne for vi kan fort ende opp med å slite borte mot Wolfsburg og vi trenger en seier i kveld så vi er sikret avansement og forhåpentligvis kan spare noen spillere i den siste kampen og gi andre spilletid. PSV på sin side trenger også en seier så dette blir ingen lett kamp. 

Vi husker alle den forferdelige taklingen som satte Shaw ut resten av sesongen med benbrudd og i kveld vil PSV-supporterne hedre Shaw med denne banneren. Det er pur klasse og noe vi alle setter stor pris på. Skal man tro engelskmennene så er PSV-supportene veldig alrighte folk til vanlig også. Tommel opp!

Og en annen ting.. I kveld blir det en hyllest til George Best i den 7. minutt på Old Trafford. Han døde 25. november 2005 og i kveld vil alle fans lyse opp stadionen med mobiltelefonene sine. Altså, jeg blir rørt bare jeg skriver dette og vet jeg kommer til å få både gåsehud og tårer under seansen. George Best var den første superkjendisen i fotballverden og tok verden med storm både på og utenfor banen. Han vil for evig og alltid være en legende for oss og jeg har ikke ord for hvor stor han er for meg. Jeg er dessverre alt for ung til å ha opplevd han live, men jeg har selvfølgelig sett utallige klipp av han, lest bøker og sett filmer og dokumentarer. Jeg har også møtt mange i England som har hatt gleden av å se Best spille da han var stor og jeg har hørt mange flotte historier om han. (Dette er også en stor grunn til at jeg elsker den lille puben Circus i Manchester der gamle, lojale fans fortsatt samles og deler historier til oss yngre). Best vil for alltid være en av de beste fotballspillerne verden har sett og en av de største legendene i Manchester Uniteds historie. Han scoret blant annet 2 mål mot Benfica da Manchester United vant som første Engelske lag Europacupen for serievinnere (nå Champions League) og ble samme sesong kåret til Europas beste spiller og det samme i England. Best var rett og slett BEST. Dessverre tok alkoholen over livet hans og det gikk fort nedover. Utrolig tragisk..

Men det blir en deilig dag dette, jobb så trening og til slutt Champions League med forhåpentligvis er seier til slutt. Også er vi halvveis til helg! Vinner vi i dag og på Lørdag så leder vi gruppen i Champions League og er top of the league i PL. Høres helt greit ut det. 

Alltis stas å velge ut dagens drakt.. I dag var det enkelt.

 

Endelig fotball igjen!

Nå er det endelig Lørdag og kamp igjen! For en gal Unitedsupporter som meg er landslagspause ofte helt forferdelig. Jeg får ikke se laget mitt spille og samtidig er jeg redd for at spillerne skal pådra seg skader. Nå skal det sies at Norge skulle ut i to spennende kamper som jeg selvfølgelig så på, men det endte jo selvfølgelig i en stor skuffelse. Jeg møtte noen fra Ungarn da jeg var i Manchester sist og de var alle 100% sikre på at Norge gikk videre. For så dårlig var Ungarn. Vi fikk det landet alle ønsket seg som motstander og det hele ender med at vi taper fortjent. Det er så trist å elske fotball og samtidig må holde med Norge.. Heldigvis har jeg England som jeg også holder med, men det blir jo ikke det samme heller. Men heldigvis igjen så har jeg United! ingenting kan måle seg med Manchester United og den følelsen det laget gir meg før, under og etter kamp. Det er på godt og vondt det og, men det er lidenskap. Og to uker uten er alt for lenge!

I dag møter vi Watford borte, et lag som vi lett skal slå. Dessverre skjedde det jeg var redd for under landslagskamper og det var skader. Carrick og Martial ute, Fellaini skadet og Rooney syk. La oss håpe på litt magi fra Mata og Herrerra! Blir spennende å se hvem av ungguttene som år sjansen også, Lingard starter nok, men flere vil nok også få sjansen denne runden og det er alltid moro.

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top