Sacked in the morning

Flere om fler seg slik?


Nå er jeg drittlei. Jeg har støttet nok, men nå er begeret fullt og det finnes ingen annen utvei enn at LvG pakker sakene sine og stikker. Det er godt mulig han har fått to kamper, altså ut året å bevise seg på- men hva faen er vitsen med å tape mot Chelsea også? Han må ut nå så kan vi starte kampen mot Chelsea med friskt mot og gå det nye året i møte på en mye bedre måte enn om han fortsatt er i klubben. 

Boxing Day er en av mine favorittdager i året. Sett bort i fra storkamper så er dette den største fotballdagen i året og jeg gleder meg alltid til en dag fylt med fotball. Men dagen i går ble ræva. Jeg er vant med tap nå, men det vi så i går er forferdelig. Blodfattig. Flaut. Deprimerende. Skremmende. Det er mye jeg kan skrive og lite er positivt. 

I morgen møter vi Chelsea og det blir nok et tap om det fortsetter slik. Jeg tror og håper at alle er samlet i møter i dag angående fremtiden til klubben vår. Det er kjedelig og trist å måtte sparke nok en manager uten videre plan, men er det noe som er verre så er det å fortsette LvGs vei. Det er null glød og entusiasme å spore.

Hvor er selvtilliten til spillerne? Hvor er konkurranseinstinktet deres og den stoltheten de får når de bærer drakten? Alt kan ikke skyldes på manageren vår, men jeg mener han har mye av skylden til at spillerne våre ikke presterer. De blir satt i posisjoner de ikke skal spille i, blir benket mens andre har klippekort uansett hvor dårlig de er og det er null guiding på sidelinjen. Det er her IKKE slik United skal være. 

 Det blir spennende å se hva som skjer de neste 24 timene?.

Louis van Gaals Red and White Army..

Mitt forrige innlegg hadde den flotte tittelen “Play the United way”. Det var en bønn, at hver så snill- gi oss underholdning. Vi skulle møte Bournemouth, et svakt lag som Manchester United skal ta 3 poeng mot. Vi har vært forferdelig dårlig i det siste, men dette så jeg som en kamp vi skulle klare å vinne Og vi har skader, masse skader! Det er helt klart at spillet hadde vært helt annerledes og bedre om vi hadde hatt alle spillere tilgjengelig, men dette er ikke bra nok. Vi må regne med skader i løpet av en sesong og stallen er alt for tynn dessverre. Jeg fikk gåsehud da jeg så startoppstillingen Lørdag.. Og ikke på en god måte. Klart det er bra å gi unge gutter sjansen, det ligger i blodet til United det, men de fikk sjansen fordi de var det eneste LvG hadde tilgjengelig og da blir det feil.

Jeg hadde før denne kampen troen på van Gaal, men nå skal jeg lett innrømme at den blir svakere og svakere. Og det er ikke lett å være manager, spesielt ikke for en av verdens største fotballklubb. Søkelyset er konstant på deg og ingen feil går ubemerket hen. Det er lett for oss å sitte i ettertid å diskutere hva som kunne gjort bedre? MEN! Det er en del jeg IKKE skjønner i det hele tatt;

Schneiderlin har vært skadet, men satt på benken nå fordi han var klar. Normalt sett ville han ikke fått lov til å starte for han skal matches rolig, men å bli satt på en benk betyr at han også er spilleklar. Og med så mange skader at man må sette inn unggutter uten Premier League erfaring så hadde det vel vært bedre å starte med Schneiderlin? 

Forrige sesong var Young helt klart beste utespiller så hvorfor får ikke han sjansen?? Dette er det som frustrerer meg mest. Han er god og kan spille back samtidig som han alltid bidrar til sjanser. 

Jeg er ingen stor fan av Fellaini og synes ikke han er “Unitedspiller”  og han har vært svak i mange kamper, men på Lørdag så var han en av de “beste” faktisk og hva skjer da? Han blir byttet ut med POWELL som ikke har bevist noen ting verken på utlån eller b-laget. Mata var dessverre svak så er det noen som skulle ha blitt byttet for at Nick skulle inn så kunne det vært han.

Forstår ikke van Gaal Premier League og spillestilen? Jeg er ikke for at han skal sparkes nå, men om vi ikke ser bedring på nyåret så må United dessverre vurdere sterkt å erstatte han mener jeg. 

Januar kan ikke komme fortere med tanke på handling, men det som er skremmende er at alle vet at vi trenger spillere og at vi har masse penger. Vi vil ikke komme godt ut i det hele tatt. Men det verste er: hvilke spillere vil til dette United-laget? Denne spillestilen skremmer de fleste og hva har vi å friste med? Europa League?? Blir meget spennende å se hva som blir handlet. Vardy er ihvertfall velkommen!

Grunnen til at jeg ble Unitedsupporter var den fantastiske fotballen Manchester United spilte. Det var underholdende, motiverende og morsomt å se United. Spillerne blødde for drakta, de jaget mål og vi viste at vi ALLTID slo tilbake. Vi var laget hele verden fryktet. Når lag kom til Old Trafford hadde de ikke store håp om å vinne. Nå er alt snudd på hodet. ALLE kan slå United og de kommer med selvtilitt til Old Trafford. Det er da faen meg ikke slik det skal være! Nå virker spillerne redde for å spille fremover, de stopper når de kan kontre og vil heller gi en støttepasning. United spiller kjedelig fotball og det er så forbanna trist at jeg ikke har ord. Dette MÅ endres! Og jeg tror dessverre van Gaal ikke er i stand til det?

Kampen på Lørdag tror jeg må være den dårligste kampen jeg har sett i mitt liv som Unitedsupporter. Jeg skulle på julebord og måtte se kampen der og pga lang taxikø så måtte jeg sette på Sumo på mobilen for å få med meg starten på kampen. 2 minutter ut holdt jeg på å skremme ihjel taxisjåføren og han lærte seg en del bannegloser på rein totning da baklengsmålet kom. Og det ble ikke bedre.. Jeg blir så sint under slike kamper og føler hele meg kan eksplodere av sinne. Det er så sinnsykt frustrerende og være en liten supporter som ikke får gjort en dritt, bare se laget du elsker gjøre det verre og verre for hver kamp som går.

Men.. Hva skal vi gjøre? Jeg orker ingen #vangaalout enda. Han skal få frem til sommeren å bevise seg selv. Og vår jobb som supportere er å støtte laget. Vi trenger ikke støtte manageren nødvendigvis, men vi skal holde med klubben vår i tykt og tynt. 

Nå har jeg nettopp sett Leicester-Chelsea og er det et lag som fortjener å ta gull så er det Leicester. Herregud for et eventyr! Og det er så fortjent- van Gaal- det er dette som er fotball! 

Play the United way

Da var nok en tur til Manchester overstått og nå er jeg tilbake i Norge. Forventingene til kampen var ganske store etter flere kjedelige kamper og jeg følte at laget skyldte oss en god seier. Så blir det 0-0.. Det er så skuffende. At vi ikke klarer å score mål er trist og sykt frustrerende. 

Stemningen før kamp var veldig bra, men man merker det blir mer og mer misnøye blant supporterne. Det er allerede mange motstandere av van Gaal og når mange på Stretford End setter seg ned midt i kampen så er ikke det er godt tegn. Selv om jeg ble veldig skuffet så tok vi poeng i det minste og man må bare håpe at spillerne skal få mer selvtillit og at det skal løsne foran mål. Jeg tror at van Gaal er rett mann, og at alt ikke kan skyldes på han. Vi har mange unge spillere som har fått for mye ansvar for tidlig og vi må bare regne med at spillere som Martial, Memphis og Lingard vil variere i form. Vi har ikke hatt så mye flaks heller og det sammen med mange skader og at nøkkelspillere ikke har innfridd så skal vi være glade at det ikke står verre til. Vi må alle skjønne at ingen kamper er enkle. Alle kan slå alle i Premier League og selv om vi er i en enkel Champions League gruppe så har lagene kommet seg dit av en grunn også.

Kan ikke deppe når man er i Manchester. Jeg hadde det beste reisefølget; Christina er ei veldig god venninne og heldigvis(naturligvis) veldig stor Unitedsupporter! For ei dame!

Siden vi startet med frokost som besto av ei skål havregryn og min yndlingsdrink vodka+ pepsi max og holdt det flytene hele dagen så orket vi ikke ut etter vi hadde vært på pub noen timer etter kampen. Vi satt heller i hotellbaren og snakka med alle som kom inn og møtte folk fra hele England. Jeg er ikke et nattklubb-menneske i det hele tatt og foretrekker heller en rolig pub der man kan ta noen drinker og snakke sammen. Og det var kjempemorsomt bare det. Søndag våknet vi i ganske god form, men ekstemt sultne. Både jeg og Christina mister matlysten når vi drikker så det ble bare med frokosten. Så begge bestilte et par retter og masse drikke når vi først spiste og det var helt sykt godt. Og etter litt mat var vi klare for shopping! WE LOVE MEGASTORE 😀


Selv om det var et skuffende resultat var det nok en fin tur til Manchester og i kveld er det enda en viktig kamp for tur. Vi trenger en seier for å gå videre i kveld og jeg skal innrømme at etter uavgjort mot PSV så jeg mørkt på det. At vi rett og slett ikke er gode nok. Og vinner vi ikke i kveld så er det greit, jeg blir ikke overrasket. Vi er ikke verdens beste lag lenger og klarer vi ikke score mål i denne gruppa ser jeg ikke helt at vi skal klare det mot enda bedre lag. Så om vi ryker ut fortjener vi ikke Champions League. Det kommer til å bli en stor skuffelse, og van Gaal vil bli stilt i et enda mer kritisk lys, men da er det helt greit også. Jeg har troen på van Gaal, men jeg er ikke helt overbevist. Han er uten tvil en manager i verdenklasse, men hvorfor scorer vi ikke mål? Jeg føler det kan argumenteres opp og ned om hvorvidt han er rett mann eller ei, men det eneste vi kan gjøre er å vente. Vente på bedre tider, håpe på det beste og samtidig forberedt på at det kan bli verre.

Jeg er som tidligere sagt evig optimist når det kommer til United. Champions League har ikke vært en lett vei hittil og som jeg skrev så var jeg ganske sikker på at det var over etter uavgjort mot PSV. Men skal vi virkelig ryke ut av en CL-gruppe med PSV, CSKA og Wolfburg?! Det er jo bare ikke greit.. Og jeg håper jo at det skal løsne litt nå, at vi kommer til sjanser og klarer å avslutte, score mål? Ja, det hadde vært noe. Jeg så nettopp kampen på MUTV mellom United og Wolfsburg i 2009 der Owen scora hattrick og United gikk videre som gruppevinnere. Kan vi ikke få en reprise av det? 

Fotball er komplisert, men også lekende enkelt. Putter man ballen i mål mer enn motstanderen så vinner man kampen. Så COME ON FFS PLAY THE UNITED WAY!!!!!

Litt om..alt

Jeg skulle seriøst ønske at døgnet hadde mer enn 24 timer. Dagene er fylt opp med jobb, overtid og trening og da er det ikke særlig mye mer å gjøre etter å ha vært på farten i 12 timer enn å prøve å hive i seg litt mat, ta en dusj for så å legge seg. Så bloggen har blitt litt nedprioritert i det siste, det er ikke bare-bare å sette seg ned etter en lang dag for å skrive innlegg på bloggen når man skal opp igjen om 8 timer. Men sånn går no dagan! Jeg tenkte på søndag da jeg våknet etter nesten 15(!) timers søvn at nå blir det godt å ta det med ro noen helger, men kom på med en gang at eh, nei- jeg drar til Manchester igjen på fredag så rolige dager kan jeg se lenge etter. Alle dager inkludert søndager er jeg fullt opptatt med jobbing frem til jeg har juleferie. Og dette er jo den mest travle tiden også så dagene er helt sinnsykt hektiske, men det er jo det jeg liker. Så til helgen har jeg tatt ut ferie for å “koble av” i Manchester. Haha, blir nok ikke mye rolig da alle mine venner har dårlig innflytelse på akkurat det, men det blir veldig godt å dra “hjem”. 

Jeg bladde meg nedover bloggen for å se sist jeg hadde et “personlig” innlegg og det er godt over 2 måneder siden. Jeg elsker å skrive og det er en stor motivasjon at DU går inn på bloggen min og at jeg har bra lesertall hver dag, men dessverre strekker ikke tiden til alltid og jeg orker ikke blogge om kjedelige ting. For gjentar man seg hver dag blir det kjedelig. Og min hverdag er fylt opp med jobb og trening. Jeg er et vane-menneske. Og når jeg er ferdig på jobb orker jeg ikke skrive om jobb og dette er heller ikke noen treningsblogg så det blir nok ingen vane å blogge om trening heller. Jeg følger mange “fitness-jenter” på Instagram for å få tips til matretter og treningsøvelser, men herregud så lei jeg er av denne fitnessboblen alle lever i. Alle skal være så himla spreke og ikke minst vise det! Det virker som en treningsøkt ikke er verdt noe om man ikke har lagt ut et bilde av seg selv på treningssenteret eller sjekket seg inn. Hva skjedde liksom? Trening er en ferskvare og noe som er helt nødvendig for at man skal ha det bra både fysisk og psykisk, men jeg er så lei at jeg har begynt å avfølge mange allerede. Jeg bare orker ikke mer av den fitness-stilen.

En ting som faktisk er nytt i livet mitt, men som jeg ikke var sikker på når/om jeg orket å skrive her er at jeg har blitt veganer. Det er faktisk helt sykt med tanke på at jeg aldri hadde trodd at JEG skulle bli “en slik” og at mine holdninger til mat var noe helt annet enn det er nå. Men jeg liker det og det føles godt å gjøre noe bra for dyrene og ikke bidra til at de skal ha det så vondt og at jeg ikke er med å støtter den industrien lenger. At pizzaelsker nr. 1 i verden sier det og faktisk blir kvalm av tanken på kjøtt er faktisk noe jeg aldri, aldri i verden hadde trodd, men sånn ble det. Kan jeg så kan alle. Nok om det..

Nå skal jeg se siste episode av The Affair, en serie jeg tilfeldigvis begynte å se på fordi jeg trengte noe nytt som sto på i bakgrunnen mens jeg ryddet en dag, men som viste seg å være veldig bra. Jeg fikk tilsendt en sykt god scrub her om dagen også som jeg testet ut i dag etter trening. Den luktet helt sykt godt å reddet min vintertørre hud, nå har jeg babymyk hud igjen og har lagt meg nydusjet nå i nytt sengesett. Herregud, den følelsen er på topp 5 listen over deilige ting i livet. Små gleder 🙂

I morgen er siste arbeidsdag før jeg tar helg og det blir en lang dag. Trening før jobb og deretter opplæring på en ny ansatt så kommer nok til å bli en ekstra lang dag. Men det er mye bedre enn å ha for mye fritid tenker nå jeg, også er det ekstra deilig å ta seg litt fri når man vet hvor hardt man har jobbet.

United nights

For en helg! Jeg våknet litt før 16 i dag så det var kanskje et tegn på at kroppen ikke har fått så mye søvn de siste dagene. Men det er jo det søndager er til; lade batteriene. I går fikk vi storfint besøk av David May og Pete Boyle på Scotsman og det var en kjempehyggelig kveld med folk som elsker Manchester United like mye som meg. Ikke det beste resultatet kampmessig, men det ble heldigvis 1 poeng og stemningen var god.

Gutta kom fredag så da møtte noen av oss i styret i Red Army Oslo dem på Paleo for en hyggelig middag sammen med eieren av Scotsman. Måtte jo vise dem utelivet i Oslo også så det ble en pubrunde og avsluttet kvelden med å synge karaoke med May, haha. Det var IKKE særlig vakkert, men hva gjør man ikke for å underholde :pHer med Thomas som kjenner May og Boyle godt og sammen med oss i RAO fikset dette eventet.

Leicester- Manchester United. MATCH DAY!


Vi var på Scotsman allerede halv 3 så det var en tidlig start på festen, men alle holdt koken hele kvelden. Det som er kult er jo at David er kjempestor Unitedsupporter selv og er med på alle sangene så jeg tror nok de hadde det like moro som oss. Kjempekult å få de til Oslo og gi supportere som ikke har muligheten til å dra til Manchester så ofte sjansen til å treffe en gammel spiller å få “Manchester stemningen” vi har der på pub før og etter kamp. En velykket kveld med andre ord! 

I dag har jeg ikke gjort stort. Bare slappet av og det var veldig deilig. Formen er kjempebra så det er nok lurt med litt ekstra søvn etter slike dager. Hjemme er det pyntet til jul og nå er det straks middag og jeg skal endelig drikke JULEBRUS  som så mange har slurpet i seg i flere måneder allered, men der er jeg streng for det skal KUN drikkes når det er JUL og i dag er det endelig lov 😀 Vi så Hjemme Alene 1 før helgen og nå skal vi se nummer 2. Elsker de filmene. Perfekt søndag 🙂


En stor kamp

For en fantastisk deilig seier på Lørdag dere! Herregud, jeg overdriver ikke når jeg skriver at jeg var nære på å stryke med av glede når Basti avgjorde på overtid. Og det er ikke rart! Vi har ikke avgjort på overtid siden Desember 2012! Altså denne gleden ved et overtidsmål er vanskelig å beskrive for at det skal yte rettferdighet. Det er orgasmisk rett og slett. Det er en “ut av kroppen” opplevelse.. Hele meg eksploderer av glede og den seiersrusen er så vanvittig deilig, jeg blacker ut og de sekundene der du hopper opp og gir deg hen kan jeg ikke helt gjøre rede for. Men fy faen så deilig. Mer av det, takk!

I kveld er det endelig Champions League igjen og nok en viktig kamp.

Første møte med PSV og Champions League spill kunne vel ikke gått så mye verre. Tap og en veldig stygg skade. Etter skaden så bety kampen NULL for meg og jeg satt sjokka og på gråten over skaden til Shaw og hvor forferdelig det måtte være for han og for en kamp han kom til å få fremover. United tapte 2-1, men akkurat den kvelden betydde ikke fotball mye. Men heldigvis går det veldig bra med Luke og han poster stadig vekk bilder om rehabiliteringen. Jammen var han ikke ute i skinny jeans og uten krykker her for noen uker siden, det lover godt haha! Og United leder gruppen og kan etter seier i kveld ha sikret seg avansement. Så denne kampen blir uhyre viktig. Jeg mener vi MÅ vinne denne for vi kan fort ende opp med å slite borte mot Wolfsburg og vi trenger en seier i kveld så vi er sikret avansement og forhåpentligvis kan spare noen spillere i den siste kampen og gi andre spilletid. PSV på sin side trenger også en seier så dette blir ingen lett kamp. 

Vi husker alle den forferdelige taklingen som satte Shaw ut resten av sesongen med benbrudd og i kveld vil PSV-supporterne hedre Shaw med denne banneren. Det er pur klasse og noe vi alle setter stor pris på. Skal man tro engelskmennene så er PSV-supportene veldig alrighte folk til vanlig også. Tommel opp!

Og en annen ting.. I kveld blir det en hyllest til George Best i den 7. minutt på Old Trafford. Han døde 25. november 2005 og i kveld vil alle fans lyse opp stadionen med mobiltelefonene sine. Altså, jeg blir rørt bare jeg skriver dette og vet jeg kommer til å få både gåsehud og tårer under seansen. George Best var den første superkjendisen i fotballverden og tok verden med storm både på og utenfor banen. Han vil for evig og alltid være en legende for oss og jeg har ikke ord for hvor stor han er for meg. Jeg er dessverre alt for ung til å ha opplevd han live, men jeg har selvfølgelig sett utallige klipp av han, lest bøker og sett filmer og dokumentarer. Jeg har også møtt mange i England som har hatt gleden av å se Best spille da han var stor og jeg har hørt mange flotte historier om han. (Dette er også en stor grunn til at jeg elsker den lille puben Circus i Manchester der gamle, lojale fans fortsatt samles og deler historier til oss yngre). Best vil for alltid være en av de beste fotballspillerne verden har sett og en av de største legendene i Manchester Uniteds historie. Han scoret blant annet 2 mål mot Benfica da Manchester United vant som første Engelske lag Europacupen for serievinnere (nå Champions League) og ble samme sesong kåret til Europas beste spiller og det samme i England. Best var rett og slett BEST. Dessverre tok alkoholen over livet hans og det gikk fort nedover. Utrolig tragisk..

Men det blir en deilig dag dette, jobb så trening og til slutt Champions League med forhåpentligvis er seier til slutt. Også er vi halvveis til helg! Vinner vi i dag og på Lørdag så leder vi gruppen i Champions League og er top of the league i PL. Høres helt greit ut det. 

Alltis stas å velge ut dagens drakt.. I dag var det enkelt.

 

Endelig fotball igjen!

Nå er det endelig Lørdag og kamp igjen! For en gal Unitedsupporter som meg er landslagspause ofte helt forferdelig. Jeg får ikke se laget mitt spille og samtidig er jeg redd for at spillerne skal pådra seg skader. Nå skal det sies at Norge skulle ut i to spennende kamper som jeg selvfølgelig så på, men det endte jo selvfølgelig i en stor skuffelse. Jeg møtte noen fra Ungarn da jeg var i Manchester sist og de var alle 100% sikre på at Norge gikk videre. For så dårlig var Ungarn. Vi fikk det landet alle ønsket seg som motstander og det hele ender med at vi taper fortjent. Det er så trist å elske fotball og samtidig må holde med Norge.. Heldigvis har jeg England som jeg også holder med, men det blir jo ikke det samme heller. Men heldigvis igjen så har jeg United! ingenting kan måle seg med Manchester United og den følelsen det laget gir meg før, under og etter kamp. Det er på godt og vondt det og, men det er lidenskap. Og to uker uten er alt for lenge!

I dag møter vi Watford borte, et lag som vi lett skal slå. Dessverre skjedde det jeg var redd for under landslagskamper og det var skader. Carrick og Martial ute, Fellaini skadet og Rooney syk. La oss håpe på litt magi fra Mata og Herrerra! Blir spennende å se hvem av ungguttene som år sjansen også, Lingard starter nok, men flere vil nok også få sjansen denne runden og det er alltid moro.

 

 

Derby day!

GOD MORGEN!

Jeg våknet tidlig i dag og meget opplagt! Jeg har lært meg å ta det rolig (med unntak om jeg er i Manchester) dagen før slike kamper. Jeg skulle egentlig vært i Manchester nå, men med flypriser på 8000 kr så droppet jeg det, det er faktisk alt for drøyt. Utrolig kjipt, men det er en heldig person som fikk billetten min til kampen. Ingenting er bedre enn å stå på Stretford End under slike oppgjør. Scotsman er en god nummer to og siden jeg er i Manchester modus er det ikke lenge før jeg tar en kafe Baileys til frokost. For dere som har tenkt dere til Scotsman må dere være tidlig ute i dag, alltid mye folk på storkamper og for å få plass bør dere være der ikke senere enn halv to 🙂

I dag er det nok en gang en ekstrem viktig kamp. Ikke bare er det en viktig kamp om seier og 3 poeng, men det er også kampen om hvem som er best i byen. Er Manchester rødt eller blått? Vinneren av kampen vil stå som Top of the league. Kun 2 poeng skiller lagene så dette er en kamp begge lag intenst vil vinne. 

Det er mange store kamper å se tilbake til, mest gode øyeblikk, men også noen helt forferdelige. Så dette kan gå begge veier. City er et av de vanskeligste lagene  å vinne mot, men jeg blir uansett skuffet i dag om vi ikke vinner. United får en stor prøvelse i dag..

Det har vært en berg og dal-bane for United i det siste. Stortap på Emirates for deretter å vinne 3-0 mot Everton og et greit resultat nå på onsdag i Moskva. Men i dag må vi vinne, gjør vi det beviser vi at United fortsatt er med helt i toppen. Om vi taper så føler jeg vi er rett under topplagene City og Arsenal, men fortsatt bedre enn Liverpool og Tottenham. Og i mine øyne er ikke det bra nok, det har vært vanskelig å si hvor gode vi egentlig er denne sesongen siden prestasjoner har variert så grådig og jeg håper det blir en overbevisende seier i dag så vi viser at det fortsatt går fremover.

Få lag er bedre å slå enn City. Oppgjøret forrige sesong var helt magisk. Det vil nok være et av mine favorittøyeblikk på Old Trafford, stemningen var elektrisk og en helt fantastisk seier. Mot denne kampen har jeg hatt litt blandede følelser, men vi skal være veldig glad for at City har både Silva og Agüero ute med skade, med de kunne det fort blitt en reprise mot Arsenal. Dette må United utnytte seg av.

Mitt lag:

DDG
Darmian Jones Smalling Blind
Schneiderlin Schweinsteiger
Mata Herrera Martial
Rooney

Og en annen ting. Vår kaptein, Wayne Rooney fylte i går 30 år. Han ble hyllet i media over hele verden for hva han har utrettet. En fantastisk fotballspiller, det som er synd er å lese alt søppelet som folk lirer ut av seg når en spiller ikke presterer bra nok. Rooney har vært i varierende form de siste årene og mange har ikke samme synet på han nå som før. Det har vært mye spill i kulissene og noen ting skjedde som var unødvendig, jeg forstår godt at noen ikke vil støtte en person om han vil vekk fra klubben. Det gjør ikke jeg heller! Men hvor mye vet vi egentlig om alt som skjedde da Rooney ønsket seg vekk, hva sa egentlig Ferguson og var alt sant? Det spekuleres så sinnsykt mye og folk trekker egne konklusjoner, greit nok det, men må dere spy det ut blant oss andre supportere? Vi alle representerer United når vi tar på oss drakta og da synes jeg vi heller skal støtte laget og ikke slenge dritt om enkeltspillere. Vi må forholde oss til det som skjer på en ordentlig måte, Rooney skrev under, han sa gang på gang han var fornøyd med tilværelsen og han fortjente å bli kaptein. Bare tenk hvor mye den mannen han kjempet og blødd for drakta. Jeg er helt enig i at han per dags dato ikke er god nok, og i dag blir kanskje den største kampen hans denne sesongen for i dag MÅ han prestere. Om ikke bør han benkes, jeg er jo ikke blind- jeg forstår han ikke har gjort seg fortjent til å spille så mye. Men han er vår kaptein, man benker ikke en kaptein så enkelt. Jeg tror det fortsatt ligger mye i Rooney og han trenger vår støtte. Og Rooney er viktig i slike oppgjør, han har rutine og kan kjempe som en pitbull. La oss håpe det skjer og at jeg slipper å lese mer dritt om våre egne spillere. Det er selvfølgelig helt på sin plass å diskutere prestasjoner til enkeltspillere, men å si at Rooney er dødt kjøtt og kan kastes fordi han er ubrukelig blir for drøyt når du holde med United og Rooney nærmer seg scoringsrekord for klubben. En rekord han mest sannsynlig vil ha for alltid. Så noe riktig har han vel gjort og vi skal være takknemlig for det. Vi er United- vi støtter laget og spillerne våre like mye i medgang som motgang. Om du er for å kaste ut spillere etter en dårlig periode kan du vurdere å gå over til lillebror, der gjør de slikt.


Memories from Moscow

Kvelden vi røde aldri vil glemme, 21. mai 2008. Champions Leauge finale. Manchester United mot Chelsea. For oss som elsker engelsk fotball kunne det ikke bli større med to engelske lag i finalen for første gang. Det var også ekstra spesielt for Manchester United, det var 100 år siden vi ble ligamestere for første gang, 50 år siden München-tragedien og 40 år siden første seier i Europa cupen (Champions League). Vant vi i kveld ville det bli nok en historisk kveld?

For ett lag dette var <3

Dette var så stort for meg, endelig gammel nok til å få oppleve en slik kveld på pub blant andre supportere! Og for en dramatikk det ble? Jeg er bare ikke laget for ekstraomganger og straffespark-konk så det er sagt.. 

Da Ronaldo bommet var jeg sikker på at det var over? Og selv om Slippy G vil for evig og alltid være et av de mest minnerike hendelsene i fotballhistorien vil jeg nok foretrekke denne og Slippy Ts versjon! Viva John Terry..

Og da van der Sar reddet Anelkas skudd eksploderte hele salen. Mennesker over alt og i en gledesrus jeg aldri hadde opplevd før. Jeg får faktisk gåsehud av å tenke tilbake på det. Herregud så deilig! 

Om dere ser på bildet så er jeg hun i hvit bukse, jeg knakk faktisk to ribbein av den feiringa der, men der og da var det verdt det!


Ronaldo på sin side tok en litt mer chill feiring i starten

Se på Vidic da! Fikk en bitch-slap av Drogba, men fortsatt like blid!

Når jeg skriver og ser bildene fra denne kvelden og i tillegg når sendingen på Viaplay starter og Champions League hymnen starter så merker jeg hvor stort dette er. Det er på tide å gjøre det stort i Europa igjen!

Det blir en tøff kamp, men vi kommer til Moskva med en vitamin-innsprøyting. Vi vant mot Everton som var en veldig positiv opplevelse siden vi ikke har vunnet mot dem siden 2011 og det går i riktig retning her. CSKA er det vel den største motstanderen i denne gruppen, men jeg har tro på seier mot dem. Laget er klart og jeg er 100% enig i laget, greit at Mata og Darmian får hvile nå. Og meget spennende med Lingard fra start! 

Ny sjanse

Mitt forrige innlegg om fotball startet noe som dette: “Herregud for en deilig dag, man MÅ jo elske super-søndag!” Jeg må nok korrigere meg selv der, man må ikke nødvendigvis elske “super-søndag”. Spesielt ikke når det går super-dårlig og det er super-fortjent. 

Jeg er jo evig optimist og har så og si alltid trua på laget mitt. Til og med under Moyes hadde jeg trua lengre enn de fleste. Mot Arsenal dristet jeg meg til å tippe noe som 4-1 seier til United? Så feil kan man ta, gitt!! 


Startet veldig bra da, hadde jo med mine to favorittgutter på jord som også var kampklare så dette måtte jo bli en bra dag trodde vi!

Men det er bare å bite det i seg å innse at vi ble utspilt av Arsenal fra første stund. De var ekstremt gode, alt klaffet og de vant fortjent. De vant alt av dueller og mange av spillerne våre leverte sin dårligste kamp til nå denne sesongen. Dessverre. Laguttak og taktikk skal jeg ikke begynne å gå inn på her for jeg blir så forbanna. Det virket som vi kom uforberedt til jobben rett og slett, om vi undervurderte Arsenal og trodde vi var mye bedre enn hva vi egentlig er vites ikke, men vi feilet i hvertfall. Noe så grådig også, dårlig fra første pasning. Og slikt er så utrolig skuffende..

Så hva gjør man da? Leverer barn og drar ned igjen for gravøl. Heldigvis er de beste supporterne på Scotsman!

Å se samtlige på laget ditt ha en dårlig dag på jobben gjør automatisk din dag dårlig. Mange av oss legger livet våres i hendene på overbetalte gutter som løper rundt på en bane etter en ball. Jeg kan forstå at folk som ikke har interesse for fotball synes dette er sykt, men det er slik det er. 

Jeg driver med noe jeg selv kaller for selvpining. Og det er å lese alt om kampen i ettertid. Se intervjuer, lese statistikk, overskriftene og kommentarer og innlegg på sosiale medier. Det verste er å se kampen i reprise. Hvorfor spør jeg meg selv veldig ofte for det gir ingen god følelse alltid, men det er bare slik at alt av United må jeg “suge” opp. Jeg må få med meg alt, til og med alt det dårlige som kommer etter et tap. Og det er kanskje rart å si det, men det gir meg enda større “motivasjon” til neste kamp. For nå vet jeg hva som ble gjort feil og hva jeg forventer til neste kamp. Og om jeg, ei lita frøken fra Toten har klart å funnet løsninger så bør nok mr. van Gaal, Giggs og resten av teamet fått noen idèer også. (Carrick og Sweinsteiger bør ikke starte samtidig i morgen for å si det sånn)..

Uansett! Dette ble mye negativt! Men det hjelper ikke å være negativ og jeg anser meg som en positiv person og en problemløser. Vi kan sitte i timesvis å finne feil i spillemåten og laguttak. Vi alle har spørsmål om filosofien til van Gaal og hans ledermåte, men vi må også forstå at ingen er perfekte. Til og med vår kjære Ferguson gjorde feil og vi må la vår nye manager få støtte. Plastikksupportere som har vist seg frem de siste årene og som ropte høyt på søndag kan ta første og beste fly til London, vi vil IKKE ha dere hos oss.

La oss se på noen positive ting her:

Vi har startet sesongen bedre enn i fjor, det er framgang.

Vi har vunnet 9 av 13 kamper

Rooney og Carrick er spilleklare igjen og Rojo og Herrerra nærmer seg. Håper virkelig Herrerra får spilletid nå.

United slår som regel alltid tilbake etter et tap.

Vi er bare 2 poeng bak serieleder City og ligger på en 3.plass så langt.

City har flere spillere ute med skade, viktigst er Agüero og Silva. 

Martial månedens spiller i Premier League. VÅR spiller. EN SPISS! Fantastisk.

Og Manchester United er verdens beste klubb å supporte! Jeg ELSKER laget mitt og selv om jeg føler meg 14 år når jeg skriver dette og samtidig legger ut de neste to bildene så gir jeg f i det, for dette elsker jeg!!

Priceless blikk fra meg da jeg får spørsmål og hvor mange drakter jeg har og hvilken som er favoritten.. Haha!

Vi står fremfor en ekstremt viktig periode nå. Endelig er landslagspausen over og i morgen er det igjen matchday. Herregud, supporterlivet er jo latterlig enkelt og deilig. Selv om vi gikk på et forferdelig tap sist så fikk dette innlegget meg faktisk i ordenlig godt humør igjen og håper også DU er klar for kamp i morgen da de blå skal slås!

Det er kanskje normalt å være pessimistisk mot kampen på Lørdag. Stortap mot Arsenal og United har ikke vunnet på Goodison park siden 2011, men dette er en kamp vi MÅ vinne. Neste motstander er City og det er en kamp vi fort kan tape. Vi kan ikke gå inn i den kampen med to strake tap i serien. Uaktuelt. Her må vi bite oss fast å spille for 3 poeng fra første stund. For vi har faktisk kvalitiet i laget, viktigste synes jeg er at det blir balanse i laget og at spillerne utfyller hverandre. I morgen har vi en ny sjanse til å lede serien, det avhenger selvfølgelig av City og at de taper kampen, men denne sesongen virker det som alle kan slå alle så vi kan håpe på det og spillerne spille for seier!

På tide å ta en ny seier på Goodison nå og jeg håper jeg ser dette laget i morgen: 

DDG, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Valencia, Rooney, Martial

Nå er kroppen sliten etter en uke med jobb og trening. Endelig fredag og helg! Pappaen til Bea kommer på besøk til oss i helgen og det er det nærmeste jeg kommer svigers så det blir hyggelig! Det blir også litt jobbing, men av det morsomme slaget og bortsett fra det skal helgen nytes ved å slappe av. GOD HELG 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top