Next: France!

Da er kofferten pakket og nå har jeg endelig sommerferie! I morgen tidlig drar jeg til Paris sammen med tre gode venner og jeg gleder meg sykt mye til det. Det var en stor skuffelse at Wales ble gruppevinnere, hadde England blitt det så hadde det vært dem jeg hadde fått sett i morgen på Parc Des Princes. Men det blir Wales- Nord Irland. Blir jo moro uansett og det blir deilig å stå på en staduim å se fotball igjen.

Jeg blir borte i to uker og vi skal til Paris, Nice, Marseille og Toulouse. Det blir en god blanding av fotball, fest og avslapning. Kunne ikke ønsket meg mer for å være ærlig. 

Så får vi håpe England går videre så jeg får se dem i sluttspillet! Mange lurer på hvorfor jeg er Englandssupporter da jeg er norsk. Og det er av den enkle grunnen at da jeg begynte å interessere meg for fotball var det England jeg så spille og Manchester United ble laget. Da Neville-brødrene, Scholes og Beckham var heltene så var det naturlig å følge med på England også. Jeg følger ikke med på all fotball rundt om kring, men ser alt av Premier League og mener selv det er verdens beste liga. Da er det også naturlig føler jeg at jeg har interesse å se på det engelske landslaget spille. Jeg ønsker at alle Unitedspillerne som representerer sin nasjon gjør det bra, men jeg holder uansett bare med England. Nå har vi Rooney, Smalling og Rashford med så det er ekstra spennende med det. 

Vi var samme gjeng som dro på forrige EM i Polen og Ukraina, det var en knall tur og jeg håper på det samme nå. Skal ta masse bilder og oppdatere så ofte jeg kan.

 
 

GOD SOMMER 😀

Terminlisten er klar

I dag ble terminlisten offentliggjort og for en liten nerd som meg er jo dette stas. Jeg hadde gambla på at vi åpnet på bortebane og allerede bestilt fly og hotell så det var godt å se det stemte. Noe flaks må man jo ha, jeg var jo særs urutinert forrige sesong og bestilte alt veldig sent- og med kamp en gang i måneden sier det seg selv at det ble fryktelig dyrt.

Så første serierunde møter vi Bournemouth borte og det er jo bare å glede seg! Terminlista korter ikke akkurat ned ventetida, men det er jo moro å begynne å planlegge kamper! 

Så for meg blir første tur mot Southampton 2. serierunde. Stemninga på Scotsman er jo ofte bedre enn på Old Trafford så å se starten på Premier League der gjør meg ingenting! Det er jo også Community Shield på Wembley i august, men jeg ser nok den også hjemme. Det ser ut som det blir nok med turer over forde, foreløpig har jeg planlagt Southampton, City havnet på bursdagshelga og da må man selvfølgelig over, Stoke eller Burnely i oktober, Arsenal eller West Ham i november og Tottenham i desember. Orker ikke planlegge neste år allerede, men det er klart man må på Liverpool i januar. Poenget med sesongkort er for meg å kunne dra på de kampene jeg vil. Og da er selvfølgelig toppkampene mest ettertrakted. Det er en dyr hobby, men det er lidenskapen min, gleden i livet er jo fotball! Jeg forstår ikke dem som har sesongkort og allerede har lagt ut toppkampene for salg? Det er ikke meningen å tjene penger på slikt synes jeg, selvfølgelig er mine billetter ledig når jeg ikke har muligheten selv, men jeg kommer ikke til å selge de for å tjene penger på det. Å ta blodpriser på billetter synes jeg blir feil rett og slett. Jeg tar det samme som supporterklubben. Og sesongkortene er jo heller ikke ment for salg så jeg kommer ikke til å selge de til ukjente. Jeg vil holde de mellom venner og bekjente og hjelpe dem så godt jeg kan. Jeg har allerede fått mange meldinger og er det noen som trenger hjelp så skal jeg selvfølgelig prøve å hjelpe, det er bare hyggelig å bidra til at felles røde får en god opplevelse. Nå er jeg heldig som har et stort nettverk både her i Norge og i Manchester så er det noen som trenger hjelp så er det bare å sende meg en mail. Ellers så anbefaler jeg å melde dere inn i Red Army Oslo der mange har sesongkort til utleie. 

En annen ting er det nye reglene på å søke om bortebilletter. Jeg forstår at det må være noen regler. Manchester United er verdens største fotballklubb og jeg forstår at klubben vil ha en mer oversikt over hvem som faktisk drar på bortekampene siden det er mye bråk (noe som fører til at vi alle blir straffet med mindre bortebilletter) og billettene ofte blir solgt for blodpris. Men disse reglene de har satt nå er for drøye. Om jeg søker på en bortebillett og får den, men dessverre ikke har mulighet å dra på den allikevel og gir den til en venn så er straffen at de tar fra meg sesongkortet mitt uten å refundere summen OG utestenge meg i TRE år. Hvor drøyt er ikke det? Og hvordan skal de ha muligheten til å ha oversikten egentlig? Lykke til sier jeg, vedder på at mange gir faen i akkurat det og selger/kjøper som vanlig. Jeg stiller meg egentlig litt 50-50 til hele opplegget. Klubben vil jo at supportere som søker om bortebilletter og virkelig ønsker å dra på kamp skal få større sjans, så jeg kommer til å søke på mitt sesongkort, men det er vanskelig å få tak i billetter på den måten dessverre og nå faller muligheten av å kjøpe de av venner bort. Får håpe jeg er heldig med å få tak i et par billetter. Det hører med supporterlivet å dra på bortekamp, spesielt for Unitedfans da det er ekstremt bra atmosfære på bortekamper. 

Uansett, det er bare å glede seg til PL-start nå! Og i mens er det EM, så pre-season.. Dette skal gå bra.

 

 

Endelig EM!

Yes- endelig er dagen her! EM starter og endelig kan supporteren i meg komme frem igjen! Den har dessverre blitt lagt litt bort etter sesongslutt og det er jo bare trist. Altså, hva fyller man livet med i helgene for eksempel? Det er jo så kjedelig uten! Det er vel ikke noe sjokk at laget jeg holder med er England. Jeg kjenner mange i Oslo som holder med de og mange fra RAO så i tradisjon tro så blir det Englandsfest førstkommende Lørdag før vi drar ned på Kontraskjæret å ser kampen der. Jeg fant frem VM-lista på Spotify her om dagen for å legge inn litt nye sanger (må jo legge in Zlatan-sangen blant annet) og jeg kjenner det kribler i kroppen bare jeg tenker på EM. Håper på mye underholding 😀

England har aldri gjort det noe bra i mesterskapene, men jeg har allikevel alltid holdt med dem. Det er vel egentlig ganske naturlig siden jeg er en så stor Manchester United supporter og jeg føler stor tilknytning til England. Siden jeg var lita og begynte å holde med United så ble det automatisk England også siden de hadde så mange spillere der. Selvfølgelig håper jeg alle United spillerne gjør det bra med sine lag og holder seg skadefrie, men for England så er det mer enn bare å se en kamp. Jeg kan ikke sammenligne det med United i det hele tatt, der er jeg 100%, men igjen så er det det laget jeg holder med. I år er England klare favoritter i sin gruppe og jeg har for en gangs skyld litt trua. Ikke hele veien kanskje, men laget er bra og allsidig. Man vet aldri og det blir spennende, det er alltid noen overraskelser. Jeg gleder meg helt sinnsykt. Endelig fotball og underholdning igjen, herregud så kjedelig livet er uten!

Dette blir en perfekt oppladning her hjemme før jeg drar ned til Frankrike selv. Sommerferien må selvfølgelig brukes på denne måten 😀

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top