Que Sera, Sera

Wembley here I come!

Jeg har hatt to fantastiske dager i London og turen avsluttes med finale på Wembley i dag. Jeg håper selvfølgelig på seier og at første trofé for denne sesongen løftes allerede om noen timer.

Utrolig synd at Micky gikk ut med skade forrige kamp og må stå over i dag, men jeg håper at Carrick er klar og starter i stedet for Fellaini. Southampton har hatt betraktelig flere hviledager enn United, noe som selvfølgelig er en fordel for dem. Men jeg føler meg rimelig sikker på seier til oss i dag. 

Var ganske så heldig med forrige betting så vi må jo prøve lykken i dag også. 

Satser på hjemmeseier, United scorer to mål eller mer og Martial som første målscorer. Anytime’s playtime 😉 

COME ON UNITED!!

å sende meldinger til andre mens man er i et forhold

Nettflørting. Sexting. Poking. Overdrevent bruk av blunkefjes og en “like” på alle bildene du legger ut. 

Ordene ovenfor er vel noe alle har opplevd eller gjort. Men det jeg vil ta opp her i dette innlegget er når du er i et forhold og gjør dette til andre personer enn kjæresten din. Er det egentlig greit? Hvor går grensa? Jeg tror (og håper) egentlig at de fleste er oppegående til å skjønne hva som er innafor og ikke, men etter å ha snakket med venninner om det så sitter jeg også igjen med en følelse av at jammen tar man feil av folk også. Jeg har ikke tall på hvor mange menn som har sendt meg meldinger hvor de gir meg komplimenter, hvor de prøver å få kontakt med meg og den personen som er avsender er i et forhold. Og jeg skriver ikke dette for å skryte eller tro jeg er noe, jeg liker det virkelig ikke og har aldri tatt initiativ til å ville ha den oppmerksomheten fra dem bare så det er sagt. Jeg vet at det kanskje er lettere å sende en melding til meg fordi jeg er mer offentlig enn andre, folk kan kjenne meg igjen og føler de kjenner meg eller har møtt meg ved en anledning- og det er virkelig helt ok å sende en hyggelig melding. Det jeg mener er feil er denne flørtingen. Og jeg tror nesten alle damer har opplevd dette. At menn i forhold sender dem meldinger og er fryktelig pågående.

Dette er kanskje en av de største utfordringene i et forhold nå til dags. Teknologien har gjort det lettere enn noen sinne å være utro. Fordi alle har Facebook, Instagram og Snapchat og i tillegg til det finnes det apper man kan laste ned for å bli kjent med nye mennesker. Man kommuniserer mye mer med omverdenen, man er mer tilgjengelig og fristelser kommer kanskje også fortere på den måten. Det er fort gjort å trykke like på noen bilder eller svare på en melding og det betyr ikke at all kontakt med det motsatte kjønn er ulovlig. Men det er stor forskjell på å svare på noe eller ha en viss kontakt og å flørte, oppsøke  eller gi oppmerksomhet til andre. Jeg mener at om du må skjule det du gjør for partneren din så gjør du noe galt. En pc og mobil er privat, en annen person skal ikke gå inn på tingene dine for å snoke, men jeg hadde heller aldri hatt problem med å lånt det ut til kjæresten min på sekundet om han skulle ha trengt det. Om du må skjule spor av ting du har vært inne på, bilder du har likt og meldinger du har sendt så er du på tynn is. Kanskje det er veldig uskyldig fra din side, men det du glemmer er at kjæresten din hadde ikke sett det på den måten. Det som er det verste er ikke at du har likt et bilde eller sendt en melding, det som er galt er at du har gjort det bak ryggen til partneren din. Du vet det er feil fordi h*n hadde ikke likt det, allikevel gjør du det. Kanskje for spenningen eller for å få bekreftelse, det er uansett feil for det er ikke noe du skal lete etter om du er i et forhold. Mine viktigste punkter i et forhold er ærlighet, respekt og tillit. Hvor er respekten til partneren din når du holder på med slikt?

Nå er jo alle forhold forskjellige. Man har forskjellige grenser, toleranse og “regler”. Men for meg hadde dette vært helt uakseptabelt og et stort tillitsbrudd. Man vet kanskje ikke hva man ville ha gjort før man er i en slik situasjon, men jeg tror jeg hadde pakket sakene å dratt. Det er ikke utroskap i en form av at kjæresten din har møtt en annen person og vært fysisk utro, men fortsatt noe (i mine øyne) man ikke gjør når man er i et forhold. 

Og siden dette er et såpass aktuelt tema så synes jeg de som er i et forhold og føler seg usikre må diskutere dette med kjæresten sin. Ingen beskyldninger eller antydninger til at den andre parten har gjort noe galt, bare lufte det for å høre hva den andre mener om saken. For problemet er at mange kan annse det å sende en uskyldig flørtende melding som bare tull, mens den andre ser det som et stort tillitsbrudd. Jeg tror ikke alle som har sendt slike meldinger er ute etter å ha sex med andre, men det kan være at de kjeder seg, de er nysgjerrige. Er du i et forhold bør du vite hva som er ok og hva som ikke er ok å gjøre og en enkel regel å leve etter er at du ikke gjør noe du ikke kunne gjort foran h*n. Vi alle lærte den gylne regelen som små; gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg. Og jeg tror om flere hadde tenkt litt mer på akkurat det hadde man behandlet hverandre mye bedre. Om man praktiserer dette i et forhold så blir det ingen gråsoner og misforståelser.

Utroskap er litt som feminisme; alle har en egen idé og mening om hva det er for dem. Og til syvende og sist så må hvert forhold være klar over grensene de har. For et enkelt “like” eller en melding kan være uskyldig moro for den ene, mens for den andre kan det signalisere slutten på et forhold. 

Hver gang jeg publiserer innlegg som dette hvor jeg skriver min mening så får jeg mange reaksjoner, på godt og vondt. Og det er bra! Jeg har sterke meninger og ikke redd for å si dem heller. Og jeg er interessert i å høre hva dere mener om dette temaet. Er jeg for streng? Burde det være lov å sende meldinger med andre eller er det fy fy? 

Jeg tror damer er like ille som menn så dette er ikke et innlegg hvor jeg kun shamer menn. Folk må seriøst skjerpe seg. Jeg har alltid syntes det å få meldinger fra noen jeg vet er i et forhold har vært ekstremt ubehagelig, men fordi jeg ikke vil ha noe kontakt har jeg ikke sagt noe, og det er ganske sykt å klikke seg inn på profilen til personen som nettopp har sendt deg melding på hvor deilig og fin du er og profilbildet hans er sammen med kjæresten og kanskje barnet hans også. Jeg har sett innlegg på sosiale medier der damer screenshoter meldinger å legger dem ut. Henger dem ut til offentligheten. Og noe inni meg får lyst til å gjøre det samme, vise alle hvor ekle folk kan være og samtidig leke lykkelig og uskyldig for sine nære og kjære. Og hadde det bare vært den personen jeg hadde påvirket så kunne jeg gjort det, men når den mannen har barn og en uvitende kjæreste vil jeg ikke ødelegge noe. Men jeg vet at mange som har sendt meg meldinger også leser bloggen min så ta dette som en advarsel. Neste gang blir det kanskje ikke et generelt blogginnlegg, men en screenshot til dama di. For jeg er lei av innpåslitne menn som tror det er greit å sende meldinger i hytt og pine til damer de ikke kjenner samtidig som man er i et forhold. Bare vit at når du sender meldinger til andre damer så blir de ikke slettet fra hennes telefon, du kan være en kløpper på å skjule dine digitale spor, men den andre parten har dem også og du vil ikke være en av dem her nedenfor. 

#assholesonline

Bare..ikke gjør det.

bilder fra mobilen

Her titter jeg innom for å spre litt LOVE til mine lesere! 

Det irriterer meg veldig at jeg ikke har nok tid til bloggen. Det er virkelig noe jeg liker. Å skrive, sette meg ned å bare få noen tanker ned her er veldig avslappende. Jeg elsker å ta bilder, være kreativ. Men det er vanskelig å gjøre det da jeg er borte 10 timer hver dag og det alltid er andre ting man også må gjøre. Jeg tenker ofte at det er så mye jeg ikke har rukket å blogge om, men så føler jeg det går for lang tid at jeg ofte dropper det. Men jeg har jo så mye på hjertet til tider at nå lover jeg bedring. Kanskje ikke bare for deres del, men også for meg. For det er stressende å vite at jeg blogger for Nettavisen og samtidig ikke får publisert innlegg så ofte som andre bloggere gjør. Så det er jo bare å starte igjen! 

Jeg sliter med dårlig plass på mobilen og siden jeg reiser bort til helgen må jeg ha plass til å ta nye bilder så da tenkte jeg å poste litt diverse bilder fra den siste tiden. Var veldig mye selfies og United, men det reflekterer vel denne bloggen i fra før. Er man blogger så er man blogger så det tåler vel alle 😉


Elsker den nye t-skjorta mi! 😀 Viktig å spre det gode budskap vet dere..


Bildet under beskriver meg alt for godt!!

Jeg føler jeg nærmest har gått i hi de siste månedene. Jeg tror ikke jeg kjenner noen som fryser så mye som meg og jeg går med minst to lag med klær for ikke å stryke med. Takk gud for Wenger-jakke. Så nå er det varme og behagelighet over fashion for å si det sånn, det ser ut som jeg går rundt med en sovepose rundt meg, men so be. Så det er vel kanskje ikke nødvendig å skrive at jeg gleder meg ekstremt mye til våren kommer. Heldigvis skal jeg på ferie om ikke så lenge. En virkelig drømmeferie og jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord. Men det skriver jeg mer om senere.

Forrige helg var så koselig. Fredag lagde jeg indisk fra bunnen av og det ble veldig godt. Jeg er ikke så flink til å følge oppskrifter så når jeg lager mat til flere enn meg er jeg alltid veldig spent på hvordan resultatetet blir. Men det ble vellykket det altså, nå føler jeg at jeg mestrer å lage det meste av oppskrifter vegansk og det er digg. Føler ikke at jeg går glipp av noe som helst, noe mange tror jeg gjør.

Lørdag var det firekamp og jeg børstet støv av matchday frokost-ritualtet jeg brukte å ha før. Det er så moro å lade skikkelig opp til kamp med god mat og drikke og Unitedsnakk. Og mens jeg sto i dusjen etter å ha vært på trening så banker det på døra og en øl blir gitt mens jeg står å vasker håret. Slik liker en totning 😉

Hjemmelagde rundstykker, guacomale, masse grønnsaker, kaffe, juice, en Blank og en god champagne. Det er definisjonen på en perfekt frokost!


Vi fikk feiret seier og det var digg. Nå har vi fyllt opp kvota med uavgjort på en lang, lang stund håper jeg. 

Og denne helga var helt fantastisk. Fredag hadde jeg jentekveld med kino og kos. Lørdag sov jeg litt ut, fikk trent, gjorde noen ærender i byen før jeg tok et langt bad og ordnet meg til vorsepiel før vi skulle på VAZELINA konsert. Du kan tro jeg jubla da jeg leste at de skulle ha konsert i Drammen! Som totning er det flaut og aldri ha vært på Vazelinakonsert! Men endelig skulle jeg få gjøre det og. Og det morsomste er jo at de jeg var med og som gledet seg like mye som meg ikke var fra Toten. Men det er jo stemningsmusikk uten like og det var så sinnsyk moro. Hadde de spilt i fem timer til hadde jeg stått og danset, sunget og hoppet fra start til slutt. Var så gøy!(Takk til Max for sponsing av sugerør.)


Cupmessig så er vi so far so good. Kampen mot St. Etienne var så som så. Vi avsluttet med et sterkt resultat og det skal mye til for å rote bort dette, men det skrantet både bakover og i angrep til tider. Noe som ikke beroliger meg da jeg ikke føler forsvaret er 100% akkurat og vi må bli mer dødelige foran mål. Kall meg gjerne storforlangende der, men dette er noe som må fikses om vi skal ha sjans til å ta trofeer og å klare fjerdeplassen i år. Søndag tok vi oss videre til kvarten og det takket være byttene. Da forandret kampen seg og vi vinner fortjent. Jeg var redd vi måtte spille omkamp, men det slapp vi heldigvis. At vi trakk Chelsea borte er jo en stor utfordring. Man vil jo gjerne ha en så lett vei mot finalen som overhodet mulig. Og Chelsea ser jeg på som vår største konkurrent både i år og fremover. Vi ble knust sist vi besøkte dem. Ydmyket. Men det er et annet Unitedlag i skrivende stund og det blir spennende å se hvordan vi spiller mot dem nå. Og skal man vinne må alle lag slås. 

Til helgen bærer det til London og Wembley igjen. Og det gleder jeg meg veldig til. Gleder meg til å spise masse god mat, oppleve byen, kose meg og forhåpentligvis feire en seier!

bilder fra mobilen

Her titter jeg innom for å spre litt LOVE til mine lesere! 

Det irriterer meg veldig at jeg ikke har nok tid til bloggen. Det er virkelig noe jeg liker. Å skrive, sette meg ned å bare få noen tanker ned her er veldig avslappende. Jeg elsker å ta bilder, være kreativ. Men det er vanskelig å gjøre det da jeg er borte 10 timer hver dag og det alltid er andre ting man også må gjøre. Jeg tenker ofte at det er så mye jeg ikke har rukket å blogge om, men så føler jeg det går for lang tid at jeg ofte dropper det. Men jeg har jo så mye på hjertet til tider at nå lover jeg bedring. Kanskje ikke bare for deres del, men også for meg. For det er stressende å vite at jeg blogger for Nettavisen og samtidig ikke får publisert innlegg så ofte som andre bloggere gjør. Så det er jo bare å starte igjen! 

Jeg sliter med dårlig plass på mobilen og siden jeg reiser bort til helgen må jeg ha plass til å ta nye bilder så da tenkte jeg å poste litt diverse bilder fra den siste tiden. Var veldig mye selfies og United, men det reflekterer vel denne bloggen i fra før. Er man blogger så er man blogger så det tåler vel alle 😉


Elsker den nye t-skjorta mi! 😀 Viktig å spre det gode budskap vet dere..


Bildet under beskriver meg alt for godt!!

Jeg føler jeg nærmest har gått i hi de siste månedene. Jeg tror ikke jeg kjenner noen som fryser så mye som meg og jeg går med minst to lag med klær for ikke å stryke med. Takk gud for Wenger-jakke. Så nå er det varme og behagelighet over fashion for å si det sånn, det ser ut som jeg går rundt med en sovepose rundt meg, men so be. Så det er vel kanskje ikke nødvendig å skrive at jeg gleder meg ekstremt mye til våren kommer. Heldigvis skal jeg på ferie om ikke så lenge. En virkelig drømmeferie og jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord. Men det skriver jeg mer om senere.

Forrige helg var så koselig. Fredag lagde jeg indisk fra bunnen av og det ble veldig godt. Jeg er ikke så flink til å følge oppskrifter så når jeg lager mat til flere enn meg er jeg alltid veldig spent på hvordan resultatetet blir. Men det ble vellykket det altså, nå føler jeg at jeg mestrer å lage det meste av oppskrifter vegansk og det er digg. Føler ikke at jeg går glipp av noe som helst, noe mange tror jeg gjør.

Lørdag var det firekamp og jeg børstet støv av matchday frokost-ritualtet jeg brukte å ha før. Det er så moro å lade skikkelig opp til kamp med god mat og drikke og Unitedsnakk. Og mens jeg sto i dusjen etter å ha vært på trening så banker det på døra og en øl blir gitt mens jeg står å vasker håret. Slik liker en totning 😉

Hjemmelagde rundstykker, guacomale, masse grønnsaker, kaffe, juice, en Blank og en god champagne. Det er definisjonen på en perfekt frokost!


Vi fikk feiret seier og det var digg. Nå har vi fyllt opp kvota med uavgjort på en lang, lang stund håper jeg. 

Og denne helga var helt fantastisk. Fredag hadde jeg jentekveld med kino og kos. Lørdag sov jeg litt ut, fikk trent, gjorde noen ærender i byen før jeg tok et langt bad og ordnet meg til vorsepiel før vi skulle på VAZELINA konsert. Du kan tro jeg jubla da jeg leste at de skulle ha konsert i Drammen! Som totning er det flaut og aldri ha vært på Vazelinakonsert! Men endelig skulle jeg få gjøre det og. Og det morsomste er jo at de jeg var med og som gledet seg like mye som meg ikke var fra Toten. Men det er jo stemningsmusikk uten like og det var så sinnsyk moro. Hadde de spilt i fem timer til hadde jeg stått og danset, sunget og hoppet fra start til slutt. Var så gøy!(Takk til Max for sponsing av sugerør.)


Cupmessig så er vi so far so good. Kampen mot St. Etienne var så som så. Vi avsluttet med et sterkt resultat og det skal mye til for å rote bort dette, men det skrantet både bakover og i angrep til tider. Noe som ikke beroliger meg da jeg ikke føler forsvaret er 100% akkurat og vi må bli mer dødelige foran mål. Kall meg gjerne storforlangende der, men dette er noe som må fikses om vi skal ha sjans til å ta trofeer og å klare fjerdeplassen i år. Søndag tok vi oss videre til kvarten og det takket være byttene. Da forandret kampen seg og vi vinner fortjent. Jeg var redd vi måtte spille omkamp, men det slapp vi heldigvis. At vi trakk Chelsea borte er jo en stor utfordring. Man vil jo gjerne ha en så lett vei mot finalen som overhodet mulig. Og Chelsea ser jeg på som vår største konkurrent både i år og fremover. Vi ble knust sist vi besøkte dem. Ydmyket. Men det er et annet Unitedlag i skrivende stund og det blir spennende å se hvordan vi spiller mot dem nå. Og skal man vinne må alle lag slås. 

Til helgen bærer det til London og Wembley igjen. Og det gleder jeg meg veldig til. Gleder meg til å spise masse god mat, oppleve byen, kose meg og forhåpentligvis feire en seier!

retro shirts

De fleste som leser bloggen min har nok fått med seg at jeg er over snittet interessert i fotballdrakter. Jeg er faktisk usikker på hvor mange jeg har, men alle har vel sine ting man samler på. Noen liker vesker og sko, jeg foretrekker drakter. Hver sesong så blir det minst 4 drakter, man må jo ha alle de nye. Men jeg elsker retrodrakter. Det som er synd er at det er veldig vanskelig å få tak i de orginale. Så når jeg kommer over noen er de enten i veldig dårlig forfatning eller alt for store. Så jeg har en del replika-drakter, de er ikke ekte, men jeg synes de er veldig fine uansett! Og siden så mange spør hvor jeg kjøper de så tenkte jeg å lage et innlegg om det. De er fra www.retroshirtcity.com og jeg har de i str Small. De er helt vanlige i størrelsen på meg, men med tanke på at de fleste som handler drakter er menn så bør man kanskje gå opp en størrelse om man vipper mellom to.


Nyeste drakten er denne longsleeven fra 1985 

we loved you then, we love you now

Manchester United har en fantastisk historie. Klubben har vunnet det som kan vinnes og er den mestvinnende klubben i England. Her har spillere skapt historie og blitt verdenstjerner. Selv om man ikke liker fotball så har man hørt om Manchester United. Det er et av de mest berømte klubbene i verden og vi som supportere har utallige gode minner. Men klubben har også vært igjennom tunge stunder og det mørkeste kapittelet i Manchester Uniteds historie er München-ulykken. Vi alle husker datoen og klokkeslettet. Dagen som forandret historien til klubben vår for alltid.

Videoene under er gode å se på, men også fryktelig vonde. The Busby Babes var selve definasjonen på hva Manchester United sto for. Når jeg ser klipp av de så treffer det meg virkelig. De er så..levende. Og selv om det er veldig feil ord å bruke i akkurat dette innlegget så var det slik de spilte. Levende. De spilte med hjertet. De lekte seg og du kunne se de elsket fotball. Det var passion. De tok England med storm og denne ulykken satte Manchester United på stopp. 

Det verste som kunne skje en fotballklubb skjedde nettopp vår klubb. Manchester United ble nesten utslettet. Og alle som kan historien vet hvor mye som krevdes i ettertid. Det er nesten et mirakel. Jeg blir ganske så overvelmet når jeg tenker over det for man kan faktisk ikke ta det for gitt. Manchester Uniteds historie kunne stoppet den dagen. Og jeg kan ikke tenke meg et liv uten Manchester United. At klubben- mot alle odds- reiste seg og ble til slutt verdens største fotballklubb er nesten en surrealistisk tanke. Nå skal jeg ikke dra det for langt ved å snakke om sjebnen her, jeg vet ikke helt hva jeg mener om det en gang. Men jeg er sikker på at om Jimmy Murphy hadde satt seg på det flyet så hadde det ikke vært noe Manchester United i dag. Og at vi var så heldige at Sir Matt Busby og Sir Bobby Charlton overlevde. De kjempet seg tilbake og sammen vant de Mesterligaen (datidens Champions League) nøyaktig ti år senere. Så om det var sjebnen eller en tilfeldighet kan man bare spekulere i.. Klubben vår opplevde den største tragedien, men den var sterk nok til å overleve. Å ha dette som en “grunnmur” er ganske kraftig. Det får meg til å elske klubben bare enda sterkere. 

Og som Lars Morten skriver i nyeste Unitedsupporteren; vi må aldri glemme.

Jeg føler det er viktig å tenke litt ekstra over det i dag. Jeg gjør det i mange dager før selve dagen er her, hvert eneste år. Jeg skriver alltid et innlegg på bloggen om det. Jeg ser på dokumentarer om ulykken og om Busby Babes. Vi må aldri glemme. 

Storhetstiden til klubben vår ble satt på stopp i mange, mange år og det er en ufattelig tragedie at så mange unge mistet livet. De fikk aldri blomstre og de hadde virkelig verden for sine føtter.


6. februar vil alltid være markert i hjertet mitt. Selv om årene går vil vi aldri glemme de som mistet livet sitt denne dagen. The Busby Babes vil for alltid være en stor del av historien vår og de vil for alltid leve videre som legender.

 

 

 

into something good

I dag innfridde endelig United. Jeg hadde blandede følelser før kampen fordi tre poeng var ekstremt viktig og det har vært svingende resultater en stund nå. Vi scorer ikke nok mål og det er meget urovekkende. Kampen mot Hull var så frustrerende. Jeg ble i skikkelig dårlig humør fordi man blir jo dritt lei. Laget er bra, men hvor er målene!? Men i dag svarte de, målene kom og Leicester var heldige som bare fikk tre baklengs. Det er jo fantastisk å se på. I tillegg var det tre deilige mål som ble scoret og dette trengte vi sårt nå. Det har jo nesten blitt en trend at United mister poeng etter alle topplag også har gjort det samme, og det er kritisk. Nesten så jeg ikke har giddet å glede meg over det fordi man vet at United ikke benytter sjansen. Neida, nå overdriver jeg faktisk! Ikke noe er bedre enn å se lag som ligger over en på tabellen miste poeng. Spesielt når laget er Liverpool og supporterne har tynet deg i flere dager for et uavgjort-resultat mot Hull så taper de 2-0 påfølgende helg mot det samme laget.. HAHA! Vist faen er det deilig. Og når United smeller tilbake med en god, fortjent seier så kaller jeg det en perfekt helg!

Så ja, man må være fornøyd i dag. Men jeg sitter allikevel igjen med en “bittersøt” følelse. En følelse av frustrasjon og irritasjon. For i dag var vi gode, veldig gode. Og da dukker disse uavgjort-kampene mot Stoke, Burnely, Hull osv opp i huet mitt. Kamper vi skulle vunnet! Og hvor hadde vi vært om vi hadde vunnet disse kampene?! Det er fortsatt det samme laget og de må virkelig step up nå. Vi kan ikke fortsette å ha en dårlig dag på jobb. Jeg gidder ikke å “shame” enkeltspillere nå, for det er laget generelt som ikke har vært gode nok. En ung spiller som Pogba må selvfølgelig få litt rom for ikke og alltid skinne. Han må tilpasses. Han har vært dårlig, men det er ikke hans skyld alene at United ikke ligger på en bedre plassering. Men- det hjelper ikke stort å tenke for lenge på det. I dag var en god dag og vi må bare håpe at det vil fortsette slik! 

Jeg ser det også er mye diskutering om Pogba og feks Lindgard som er veldig aktive på sosiale medier hvor de publiserer dansevideoer og spillere som Rio går ut og sier de må skjerpe seg. At det er uprofosjonelt. Her skal jeg faktisk gi min støtte til disse unggutta. De er som jeg nettopp skrev- unge. Pogba spesielt er en spesiell type, han har “it-faktoren” og mye energi, han er veldig out-going i hele sin væremåte. At disse gutta koser seg synes jeg bare er moro og kult, og det er med å bygge opp merkevaren til både dem selv og klubben i stor grad. Rio og eldre supportere kan nok synes dette er fryktelig barnslig og synes at de heller skal fokusere på spillet. Men dette er mennesker, de må få lov å kose seg også!  Verden er annerledes nå enn for ti år siden. Den er i konstant forandring og sosiale medier er en enorm platform. Fotball er big business og jeg mener vi er ekstremt heldige som har spillere som Pogba i klubben vår som legger ut jab-danser. For det når ut til millioner av barn som vokser opp til å bli Pogba og Unitedfans. Hadde gutta tullet og tøyset etter et tap hadde jeg vært enig om at de må skjerpe seg, de kan ikke legge ut slike ting da. Men at de gjør det på sin fritid- why not? Det beviser bare at de har en god tone sammen på fritiden også og det vet vi alle hvor viktig er for samholdet på banen også. En annen ting er Martial-saken og det spurte jeg Mitten om da han var i Oslo forrige uke. Han har jo blitt utelatt fra troppen og mange var redde for at han ville bli solgt. Jeg har vært ganske så sikker på at han trives veldig i Manchester. Det virker som han liker både byen og klubben veldig godt så jeg var ikke redd for at han ville bort, men det måtte jo være en grunn til at han ikke en gang satt på benken. Og det kunne Mitten fortelle skyltes at han hadde litt feil prioriteringer. Han må fikse opp i privatlivet sitt, lære seg språket og bli mer profosjonell. Og der er jeg helt enig. Han har jo gått fra barnemoren og de har hatt en ufin break-up som media koste seg med. Han fant seg raskt en ny dame som tar mye av tiden hans og slike ting vil påvirke en ung gutt. Og er du fotballspiller i Manchester United så må du lære deg engelsk altså. Det er enkle ting faktisk, men alt står på han. Og jeg ser sulten og viljen når han får spilletid så vi får bare håpe han velger å gjøre det rette også utenfor banen.Guds hviledag ble holdt hellig i dag og jeg så kampen alene og droppet Scotsman. Jeg har vært så sliten og trett at det har vært mange timer i senga med Greys Anatomy maraton og små powernaps i hele dag. Selv om helgen har gått rolig for seg med tanke på festligheter så har det vært mye ekstra jobb denne uka og det har tatt på. Så nå trengte jeg virkelig å bare slappe av og det har vært ekstremt godt.


Søteste Bea og Christina var i Sverige i går og de er jo så snille. Ikke bare orket de å handle med veganske produkter til meg som er halvparten av prisen der, men de kjøpte med denne toppen til meg! Så søt!! Jeg ELSKER avakado og kunne spist det hver dag på alt. Det har de tydeligvis fått med seg, haha..


I morgen er det endelig ny uke og det kommer til å bli en bra en. Starter dagen grytidlig kl fem, med jobb og deretter trening så nå skal jeg ta et bad og deretter sove. Og herregud så mye bedre det er å gå til sengs etter en deilig seier! 😀