best weekend

For en helg. Jeg er fortsatt skjelven og det har ikke helt sunket inn enda føles det som, fordi det her er så stort for meg og jeg er så lykkelig! Jeg er nå forlovet med verdens fineste menneske og det er veldig mange følelser nå.

Jeg er ikke så glad i å skrive/legge ut bilder fra privatlivet mitt, nettopp fordi det er privat og med så mange følgere jeg nå har på sosiale medier så vil jeg beskytte mine nærmeste. Jeg har opplevd baksiden av medaljen på å være en ‘offentlig’ person der folk går kraftig til personangrep fordi man ikke liker en person (eller fotbal-lag som oftest haha). Jeg vil aldri forstå netthets og negative kommentarer, men det er ikke verdt å risikere det egentlig når det kan gå ut over andre enn meg selv. Jeg bryr meg ikke om hva folk måtte si om meg, jeg tåler det. Men å skrive om andre som ikke har ‘bedt om det’ er uaktuelt og slikt har jeg nulltoleranse på. Så i mine sosiale medier er det mye meg, og det er rett og slett fordi jeg er vant med å poste ting om meg selv, det er jo relevant til de som følger meg, men jeg vil ikke utlevere andre eller sette de i en sårbar situasjon. Og det er synd at det er slik, fordi jeg har de fineste og morsomste venner og kjæreste, men når jeg vet hvordan folk (anonyme folk selvfølgelig, skikkelig tøffinger), oppfører seg mot andre på nett så får jeg et behov for å beskytte mine nærmeste. Så om noen lurer hvorfor jeg ikke poster så mye om privatlivet så er det derfor. Men det har jo virkelig aldri vært noen hemmelighet at jeg har kjæreste, så når jeg blir FORLOVET så måtte jeg selvfølgelig dele det. Jeg har aldri vært så stolt og lykkelig før og TUSEN TAKK for alle gratulasjoner!!!!! Jeg er ganske overveldet av alt nå, men først og fremst ekstremt takknemlig!

Når man har funnet sin store kjærlighet så var det aldri noe usikkerhet rundt giftermål. Jeg har aldri forstått forhold hvor det ikke er fullstendig åpenhet rundt slikt, skal man ha en fremtid sammen så må begge parter være åpne om hva de ønsker og vil. Så at Alexander gikk ned på kne overrasket meg ikke, men at det skulle skje nå på lørdag hadde jeg ingen anelse om og hele kvelden ble en stor overraskelse for meg! Jeg trodde jeg skulle på forsinket julebord med noen venninner, i stedet ble det stor forlovelsesfest hjemme hos oss. En fantastisk og perfekt dag, jeg kunne virkelig ikke drømt om mer! Så alle involverte har gjort en sykt bra jobb med å planlegge alt dette bak ryggen min og at Alex klarte å gjemme ringen er et under for jeg smårydder over alt hele tiden, veldig glad for at jeg ikke ante noe for jeg føler det er godt gjort å overraske meg så mye og det var så moro!

Så jeg kommer mest sannsynlig til å vandre i en egen forelsket og nyforlovet-boble ei god stund, dere er advart 😂

I tillegg vartet United opp med en 6-0 seier i gave til oss og det må jeg jo takke pent for 😉

Men akkurat når det kommer til United så lander jeg nok fort igjen. City borte i returoppgjøret i kveld og vi ligger under med to mål.. Er ikke høy odds på at de går videre så jeg er ikke veldig optimistisk at United klarer å snu dette. Men vi har jo sett større mirakler før!

Jeg våknet opp til nyheten om at fans har oppsøkt Ed Woodward sitt hjem, ringt på og sprayet ned overvåkningskameraet og deretter kastet bluss mot huset. Og nå går det virkelig for langt. Jeg vil ikke en gang kalle dette for fans, det er kjeltringer som ikke eier respekt. Vi er alle frustrerte på klubben! Det er vel få som snakker for dem så vi er egentlig alle på den samme siden her: vi vil det beste for klubben, for Manchester United! Men at en gjeng med maskerte gutter går løs på et hus hvor de også vet det bor en uskyldig kone og to små barn er å strekke strikken så den ryker. Aldri er noe slikt greit, jeg forstår at de er sinte og vil ha en reaksjon, men det de gjør er ulovlig! Jeg som veganer hater kjøttindustrien og vil ha masseproduksjonen stoppet, men om jeg går å ødelegger for en bonde eller en produsent er det jeg som bryter loven og blir straffet, selv om det de gjør i mine øyne er mye verre. Og hva vil de egentlig ha ut av dette? At Ed kommer ut og sier han skal si opp jobben? Å skremme han? The Glazers driver en milliardbedrift, tror de at en gjeng tapere som truer dem skal få de til å selge? Jeg synes også sangene som har blitt sunget om å drepe Ed & co er ufint selv om de selvfølgelig ikke mener det. Denne saken er fryktelig komplisert og ikke svart-hvitt. Glemmer folk at Ed også er ansatt av Glazers? Jeg vil beholde han jeg – men i tillegg ansette en med fotballkunnskap som tar seg av det sportslige sammen med Solskjær. Ed har landet de største sponsorene i verden så markedsføring og business er han utvilsomt god på. Vi må rette fokuset her folkens. Kall meg gal, men jeg vil heller at Glazers skal styre enn at en Saudia- prins kjøper oss opp, men det har jeg skrivd om før og er en annen historie.

Nå ser det også ut som Bruno- handelen faktisk blir noe av så jeg håper vi får en positiv nyhet i morgen!

I don’t share much of my private life on social media because first of all, I don’t need to prove how happy I am/we are and get likes and validation. Me and my boyfriend show our love to each other every single day in both words and action and I couldn’t be more happy! Secondly, I have seen the dark side of being a “public person”, people (often anonymous of course) just like to be mean and nasty because freedom of speech 🙄 I will never understand the need of talking about other people or try to bring others down and for that reason I want to protect those who are close to me because they haven’t chosen to be this exposed online. I’m mostly talking about Twitter now, that place are filled with a lot of 💩people so I’m close to just delete it cause it just not worth it. BUT!! The last couple of days… we have received so much love and I’m speechless 😢❤️ I’m so proud and grateful for everything that’s in my life and for what’s coming❤️ I’ve found my person and because of him I now know what real love is. Thank you again for the support and congratulations of our engagement ❤️And since many asked; OF COURSE HE’S A RED 🤪🤩

So excuse me if I’m showing it all over, sorry not sorry 🤪

Even United gave us a gift with a 6-0 victory, but I’m sure that feeling won’t last as long 😂 Going into the second round at Etihad already under 3-1 isn’t exactly the best situation. But we’ve done bigger miracles before so we’ll see. Guess I won’t put my money on it but it can be an interesting game.

I woke up to the news that some fans had sprayed the security camera and throw flares to Ed’s house where he lives with his wife and two small kids. Guess you all have read lots about it by now and made your minds up, but no matter how angry and frustrated you are, violence and threats are NEVER ok. I won’t call this people fans, same as hooligans. They are more concerned about doing their thing than cheering on the team when they play. This is taking it too far and I can’t understand what they wanted the consequences to be? Ed to come out and say yes ok I’ll leave..? Have we forgot that Ed is HIRED by the club? I am definitely no fan of him, but to be totally honest; I would keep him along to deal with marketing, sponsors and the business part, and get in a sports director with football knowledge that controls the transfer etc. Ed has landed the biggest sponsors in the world, we have to give him that. In transfers he’s not good and replacement has to happen. But it won’t happen with thugs attacking his home 😂🤦🏽‍♀️ Take me as a vegan, believe me I HATE the mass production and want it to end, but if I attack a farmer or a producer I’M the one that’s criminal and the one who’s breaking the law no matter how injustice I believe their acts/jobs are. We have to focus, there’s been planned a mass walk out against Wolves. Some says it’s bad timing because of the Busby Babes but I don’t agree, they will always(!) have our respect and will be remembered, and walking out in the 58. minute would honor them even more in my eyes. It’s saying ‘this is for the bus by babes, they died fighting for our club, we want Manchester United to be fixed’

Rather that than people hiding behind masks attacking a person in his home.

Over to something positive again, the Bruno- deal is suddenly very much alive again so let’s hope for good news tomorrow!

 

 

Mine tanker etter Livarpool-kampen, Solskjær og media

Jeg har selvfølgelig mine tanker etter kampen. Taper man mot Liverpool så sitter den dårlige følelsen litt lenger enn andre kamper, så man trenger ofte mer enn en dag på å fordøye det hele. Men denne gangen gikk det faktisk overraskende greit.

Jeg skrev før kampen at vi kom til å tape, med Pogba, McTominay og Rashford ute så skulle det mer enn bare litt flaks å vinne dette. Vi har ikke sterkt nok lag, så jeg er derfor ikke sur over tapet på den måten. Det som virkelig er surt er å tape når laget vårt er gode nok til å vinne og jeg har gått i kjelleren mange ganger etter slike oppgjør. Det eneste jeg håpte var at laget kjempet, og fy søren- det gjorde de! Ja, vi tapte 2-0 borte mot Liverpool, men jeg synes United leverte en god kamp. Selvfølgelig med omstendighetene tatt i betraktning! Men de gjorde sitt beste, de ga en innsats, men kvaliteten på laget er alt for lavt. Ikke noe nytt med andre ord.

Jeg har egentlig ikke så mye mer å si egentlig, om kampen. Jeg så FA har anklaget United for dårlig oppførsel under kampen og da må jeg bare “gratulere” til FA nok en gang- med en LATTERLIG avgjørelse. Den feilen dommeren gjorde var helt sinnssvak og det er ikke ofte du ser De Gea så sint, det var et overtramp og det er ikke rart de reagerer. Men der har du FA.

Det var mange som sa det spøkte for Solskjær om han tapte nå mot Liverpool. Og det gjør meg så irritert. ALLE har tapt mot de hjemme, selv med et sterkt lag så er dette kamper som aldri er enkle. Selvfølgelig er ikke Solskjær i en god posisjon nå, men ikke ta han på denne kampen.

Jeg har kanskje nevnt det hver eneste innlegg de siste månedene, men kritikken mot Solskjær når hver dag nye høyder. Jeg er drittlei! Det har nå kommet til et punkt at jeg gidder ikke lese nyheter lenger. Fordi alt er feil og uansett hva han gjør så skal det vris til noe negativt. Jeg ser kampene og lever for Manchester United. Før så var det både spennende og interessant å lese sportsnyhetene og artikler av gode journalister, men å gi disse “ekspertene” og søpleavisene som bare skriver for å provosere noe mer oppmerksomhet er uaktuelt. Jeg kan ikke diskutere det med venner en gang lenger for jeg har såpass sterke meninger om dette at jeg klarer ikke holde meg rolig. Jeg prøver å holde roen, men jeg går fra 0 til 100 på noen sekunder og kjenner det koker i hodet mitt.

Har du en agenda så kan du vri det meste til å bli positivt eller negativt, og media lever av klikk så selvfølgelig skal de skrive om ting som tiltrekker folks interesse. Og det er helt greit å være kritisk, det er en resultats basert bransje så Solskjær vil ikke være trygg for alltid. Men å gå så til angrep på en manager som ikke har hatt et komplett lag pga flere nøkkelspillere ute i lang tid og knapt hatt jobben ett år er ikke greit.

“Solskjær setter seg selv foran laget” “Smalling og Lukaku blomstrer etter United-exit” “Solskjær klarte ikke få sin egenproduserte Haaland til United” “Ydmykende tap på Anfield” Dette er bare noe jeg så som overskrifter forrige uke

Skaden til Rashford er så uheldig som man kan få det, han ble klartert av teamet og uttrykte selv i forkant at han kan spille 30 min på slutten. Skaden hans er en ny type skade og det er meget uheldig, men er det Solskjær sin skyld? Med en spisskrise så må alle steppe opp og er man klar til å steppe inn på slutten så gjør man det for laget. Hverken Solskjær eller Rashford kunne forutsi at dette kom til å skje, da hadde han selvfølgelig ikke spilt! Er det noen det skal rettes skyld på, må det bli fitnessteamet til laget, men de sjekket Rash og klarerte han så naturlig nok vil manageren bruke vår viktigste spiller om mulig.

At både Smalling og Lukaku blomstrer i en annen, mindre krevende liga er ikke så rart. Det er kjempehyggelig for de, men jeg ville 100% ikke tatt noen av de tilbake. Det virker som United supporterne får kraftig korttidshukommelse så fort en ex-United spiller gjør det bra et annet sted.

Jeg synes det var helt korrekt og kvitte oss med Lukaku. Hadde vi trengt en spiller som scorer mål? SELVFØLGELIG. Men Lukaku viste over LANG tid- lenge før Solskjær tok over jobben at han har en ræva holdning og dårlig attitude om han ikke får det som han vil. Han var for eksempel skadefri da vi møtte Chelsea i FA-cup finalen, men han ville ikke starte. Han ble ikke med på pre-season i sommer og uttrykte klart at han ville vekk og var svært uprofesjonell. Vil vi virkelig ha en slik spiller? I mine øyne er slike spillere gift for laget så et stort og klart NEI fra min side. Helt riktig å la han gå. Vi må ha spillere som vil spille for klubben.

Og om noen ved sine fulle fem mener at vi skulle beholdt Smalling anbefaler jeg de å se de tre-fire siste sesongene i reprise.

Hva med Alexis? Nei, han har jo heller ikke gjort det noe bra andre steder så selvfølgelig ikke noe fokus på at det var rett å la han dra.

Den spilleren jeg mener United burde kjempet for å beholde er Herrera. Som vi hadde trengt han nå! Selvfølgelig kan ingen vite hvor man blir skadeutsatt, men en sterk midtbane er noe et hvert lag som skal kjempe i toppen behøver.

Og hva koker dette egentlig ned til? Jo, at klubben- styret- de som sitter på pengene, må gi Solskjær fritt spillerom. Setter han spillere på en ønskeliste så må klubben godta at det er de manageren vil ha- og trenger på laget. Og da gå kraftig inn i forhandlinger og være klar fra dag en. Det er sykt hvor lang tid United bruker på å signere spillere. Klubbene vet United er desperate nå også, og da vil det bli dyrt. De får skylde på seg selv akkurat der.

Men det betyr ikke at man skal knuse overgangsrekorder hver gang en spiller kommet inn. Og det bringer meg over til Haaland. Jeg er stor fan av han og mener han hadde passet perfekt inn i United! Så jeg ble skuffet da han valgte Dortmund. Men da det kom frem hvordan agenten og faren hans ville ha kontrakten forstår jeg at Solskjær sa nei. Klubben må ha kontroll over spilleren! Og overgangene i fotball nå blir jo større og sykere for hver spiller, så det er faktisk godt å se Solskjær være litt “nøktern” der og sier at det er kun de rette spillerne som kjøpes, men ikke til enhver pris.

Akkurat nå må kanskje United og Solskjær tenke litt kortsiktig, fordi stallen er så tynn. Men jeg mener fortsatt at det er bedre å fokusere på å få rette spillere inn og ut av klubben. Solskjær har virkelig gjort en god jobb der, stallen er tynn, men vi kunne ikke vite i fjor sommer at så viktige spillere skulle ryke samtidig. Vi kan ikke tviholde på under gjennomsnittet gode spillere bare fordi det kan være en sjanse at vi trenger de. Gi heller ungguttene en sjanse så får de dyrebar erfaring.

Hvor er rosen til Solskjær på Williams for eksempel? Den gutten imponerer stort! Og er allerede god nok til å spille nærmest hver eneste kamp. Nå var McTominay allerede inne på laget i fjor, men han har under Solskjær vokst seg til en midtbane-kjempe!

Kanskje er Solskjær feil mann. Og det er ikke noe nederlag, dette er en av de hardeste jobbene du kan ha som manager og flere managere som har fått til betraktelig mer enn Solskjær har fått sparken for mindre. Så ja, kanskje han er for liten for denne jobben- men det hjelper ikke å sparke Solskjær nå, og det er derfor jeg ikke gidder å diskutere akkurat det noe mer nå. Hadde han fått et par gode spillere i sommer, og Pogba hadde holdt seg skadefri hadde jeg vært mye mer kritisk! Men Ole har ikke fått en ordentlig sjanse. Så jeg gir han det nå. Jeg er nemlig lei av en ny manager som kommer inn med egen filosofi og skal gjennoppbygge United på sin måte.

Vi kan velge og se alt negativt, eller fokusere på den fremtidige planen. Jeg tror at med to, helst tre nye spillere inn, så er vi allerede på god vei til noe bra. Jeg har ikke sett så mye av Bruno før, så jeg kan ikke uttale meg så alt for mye om han, men jeg tror ikke han alene løser krisen vår. Er han god nok for et topplag i Premier League? Steget fra portugisisk liga til den engelske er enorm, men det er en posisjon vi sårt trenger forsterkninger så jeg mener vi bør gå for han nå, selv om Maddison er mitt desidert førstevalg. Forhåpentligvis er han et target for United allerede nå og han blir klar i sommer. Grealish er også veldig lovende, begge de to er spillertyper jeg liker og tror hadde passet godt inn i United.

Det er onsdag allerede, og kampdag! Det blir godt å få tankene over på en ny kamp. Som sagt så synes jeg etter omstendighetene til laget vårt, at United leverte en ok kamp. Vi må ta med oss det vi kan. Fred har virkelig stått på og jeg håper vi ser mer av det i kveld. Burnley bør jo være grei skuring så jeg setter pengene på seier i kveld!

Liverpool- United

Da er dagen her og kun noen timer til avspark.. Jeg har vel aldri vært så negativ før en kamp tror jeg. Alt taler i mot oss så til og med JEG er forberedt på det verste i dag. Realistisk sett så har vi jo ikke en sjanse, men disse kampene bruker jo å leve sitt eget liv tross hva tabellen tilsier. Men akkurat nå skal det et mirakel til. Liverpool vinner dessverre Premier League i år, vi alle må bare innse det. De har absolutt alt av marginer på sin side, de vinner de dagene de ikke er gode, også har de muligens fått litt hjelp av VAR også… Det er ikke Liverpool sin skyld, men det ødelegger mye av fotballgleden når ingenting er konsekvent dømming. Men dette skal ikke handle om VAR eller det uunngåelige som vil skje i mai. Det er storkamp i dag og alle nerver er som vanlig godt på plass i kroppen! Jeg er som sagt ikke veldig positiv i dag, med McTominay, Pogba og Rashford ute så er vi alt for svake. Midtbanen vår er noe vi har skrapt i sammen og vi må bare håpe på det beste.. Det er tre av de viktigste spillerne våre som Solskjær bygger laget rundt og uten dem så har vi ikke sjans. Selvfølgelig kan alt skje i fotball, vi har sett større mirakler liksom. Men jeg tror ikke det vil skje i dag..

Så jeg er forberedt på å tape, og selv om det er så ufattelig surt å tape mot Liverpool så er det “greit” når tilstanden er slik som den er. Det eneste jeg håper er at det ikke blir total ydmykelse. Det eneste jeg forventer av United er at hver eneste spiller jobber sokka av seg, ikke gir opp, men kjemper på og leverer sin beste kamp. Da, er det kanskje en liten mulighet..

Big game today! Wish I could say I was looking forward to it, but I’m afraid it will be ugly. Liverpool will win the league this season, no doubt about it now. They just don’t lose, every small margin have been on their side. And then it’s VAR. I’m not being bitter, Liverpool are one of the best teams now, but they’ve had some VERY odd VAR-decisions towards them and that ruins the beauty of football if you ask me. When we played against the scousers at home in October, we were the first team to end their winning strike. I guess that’s something..

We’re missing McTominay and Pogba, Rashford is highly doubtful. We don’t have the midfield to cope with Liverpool right now. So I’m pretty sure we will lose, I hate saying that, but I have to be realistic. We have played good against the top teams, but with so important players out, it seems impossible. And losing against a better team is ok when we are in this situation. But losing against Liverpool is never ok. Makes me sick thinking of it. So I’m HOPING the players pulls out absolutely EVERYTHING when they’re playing. I just want them to try their best and show us passion.

Fingers crossed

Veien til Poker NM

Reklame | Betsafe

Endelig er oppstarten mot NM i poker i gang igjen og jeg er med😁 De som har fulgt meg lenge husker kanskje at jeg spilte litt for en del år tilbake og deltok på NM i Dublin blant annet, jeg synes poker er kjempemoro og har så mange venner som spiller, men for meg har det passet litt dårlig med alt annet jeg har holdt på med så det har liksom glidd litt vekk. Men nå har jeg bestemt meg for å starte igjen og jeg gleder meg skikkelig! 

Betsafe (@BestafeNO på Twitter) er sponsor av Poker NM og i kveld er det klart for tidenes første ONLINE NM i poker NHLE Bounty, 4-handed, KUN på Betsafe.com’s pokerklient! Registrer deg på linken under og bli med ♥️♠️♦️♣️                          

Registering til online poker NM

  Om du følger meg og Bestafe på Twitter (@BetsafeNO) og retweeter min siste tweet ang poker-turneringen i kveld kan du også vinne ditt eget pokerbord, sjetonger og spillkort- alt for å bli pokerproff 😀          

I’ve just started up with poker again and I’m so excited! The reason I’m writing this in Norwegian is because it’s a Norwegian tournament, but you all can follow my journey to the Norwegian Masters! I’ve been there once before and I’m looking forward to get started now 😁

Hello 2020!

Hei, og godt nytt år! 😀

Nå er det jammen lenge siden det kom en oppdatering her. Jeg tror jeg ikke har blogget på over en måned. Hele desember gikk med på å forberede meg til eksamen så blogg og lignende måtte legges til side, men en pause var godt. Jeg trengte det virkelig.

Som supporter prøver jeg å være optimistisk. Så mye jeg klarer! Ikke fordi jeg vil male et glansbilde at alt står bra til i klubben og lukke øya på det som er galt, det vil jeg ikke i det hele tatt. Men jeg vil prøve å spre positivitet, jeg vil at når dere klikker dere inn her så sitter dere igjen med en god følelse. Men leser man i sosiale medier så har negativiteten rundt United nådd nye høyder. Så det var faktisk ekstremt deilig og ikke lese noen ting, bare skru på kampen når den startet og ikke være på mobilen for å se hva alle skriver.

Min support av Solskjær har ingenting med at han er norsk, jeg støtter han fordi klubben vår har kommet til et punkt der de må stå for valget sitt av manager. Støtte hans filosofi og planer og gi han TID. Jeg tror at Solskjær vil lykkes. Med tid og transfers av riktige (!) spillere ut og inn vil han være med på å bygge United til et av de beste fotball-lagene i verden igjen! Solskjær ble ikke ansatt for å vinne titler denne sesongen, men for å gjenoppbygge laget. Med flere nøkkelspillere ute så er det ikke rart at den veien ble ekstra tøff, men det er ikke over enda. All negativiteten over ting vi ikke kan kontrollere drar meg ned og det er så synd at det ødelegger, men det gjør det. Så en pause måtte til før jeg ble gal, jeg ga til og med Alexander forbud mot å snakke om fotball og United hjemme ;P

Mange ser meg kanskje som en influencer/blogger, men helt ærlig så definerer jeg meg ikke som det. Det jeg skriver om er genuint min interesse og hobby, det er ikke falske ting for å få likes. Jeg elsker å skrive, ta bilder og på en måte inspirere og spre positivitet. Men uansett hva man driver med så trenger man et avbrekk, så etter alle eksamener var overstått tok jeg meg en velfortjent ferie. Bare meg og samboeren, langt vekk fra kalde Norge. Som liten elsker jeg jula, det var det desiderte høydepunktet i løpet av jula. Og for meg består jula av mange barnslige greier, som å få en sjokoladebit hver morgen, ny spennende barne-tv og julekalendere, og masse gaver ikke minst! Men med alderen har julestemningen blitt litt mindre og mindre. Det eneste jeg har gledet meg til de siste årene er å komme hjem til mamma og pappa og få slappe av etter en syk hektisk tid på jobb. Jeg synes julemaset og kjøpehysteriet ødelegger mye av den gleden jeg forbinder med jul, hvorfor skal man vise glede og kjærlighet bare en gang i året? Kjærlighet, omtanke, medmenneskelighet er noe man bør tenke på 365 dager i året og det er noe jeg prøver å gjøre bevisst hele tiden. Så å reise bort i julen var ikke vanskelig i det hele tatt, vi lå på stranda med julelys i palmetrær og jeg kunne ikke hatt det bedre. Vi trengte en god og rolig ferie, hotellet vi bodde på hadde et kjempebra treningssenter så vi trente hver dag, slappet av i sola, sov masse, spiste bra, rett og slett bare koste oss og samlet energi. Så vi startet 2020 med masse energi og motivasjon og det føles veldig bra. Jeg har ikke store nyttårs-forsetter, men jeg vil fortsette å jobbe hardt og målrettet med studiene. Jeg vil prøve å skrive om mer enn bare United på mine sosiale medier, og ha en mer åpen dialog med følgerne mine! Jeg setter pris på alle som følger meg så jeg vil starte med konkurranser med gode premier for eksempel, det skulle bare mangle at man kan gi tilbake om man har muligheten. Jeg har noen morsomme og spennende prosjekter så forhåpentligvis blir dette er bra år!

Jeg er glad jeg kan legge 2019 bak meg. Det skjedde så mye at jeg følte det varte flere år, det har gitt meg både mine verste og beste dager i livet mitt. Heldigvis, så er tøffe perioder noe man kommer sterkere ut av, og jeg skulle ønske jeg kunne si jeg er takknemlig for alt, tross alt. Men det kan jeg ikke, når man opplever dødsfall nært så gir det deg en helt forferdelig følelse av fortvilelse, sorg og savn og det har vært vanskelig for meg. Livet er ikke alltid lett, og det er mye vi ikke kan kontrollere. Men man lever og man lærer. Og viktigst av alt; man vokser. Jeg tror det er viktigere enn noen sinne å vise omtanke til ikke både nære og kjære, men andre mennesker og samfunnet vi lever i. Å prøve å være den beste utgaven av seg selv er noe alle burde fokusere på. Jeg går inn i 2020 som et sterkere, klokere og rikere menneske. Rikere i opplevelser, gleder, trygghet og kjærlighet- ting som faktisk betyr noe.

Hello, long time no see! I think it’s over a month since my last blog post. December went by with me studying for my final exams so I didn’t prioritize my blog at all. Or United. I’m usually very well informed with everything going on with United, but in that period all I did was make a short match preview on my Instagram (annmari_olsen) and to be honest it was good with a break.

As a supporter I try to be optimistic, I try my hardest. And especially now with Solskjær, I’m not naive but it’s gotten to a point where we have to give the manager TIME. My support has nothing to do with us both being Norwegian, I support him because I believe, with time and the correct players in/out, he will make United great again. I believe he’s bringing back a much needed culture in the club. He wasn’t hired for winning trophies this season, but getting United back on track. With several key players out it’s been a very hard task, but it’s not over and honestly, there’s so much negativity out there it’s dragging me down. So this break was important for me, I even gave my boyfriend a ban from talking about football and United 😂

Many may see me as an influencer/blogger but for me this has always just been my hobby. From a little girl I loved reading and writing, drawing and painting, being creative. So taking photos and blogging is something I really enjoy and it’s also became a part of my job, which I’m grateful for because what you see and read here is 100% me. But sometimes you need a break from whatever you’re doing so after all my exams were done, we went away on a holiday, just me and my boyfriend. As a child I loved Christmas and it was definitely the best time of the year, but as I got older, the Christmas spirit just wasn’t the same. Even though i feel privileged in life, I have absolutely everything I want and need and more, I’m not materialistic at all. The gift shopping hype and spreading love in December gives me the opposite feeling than happiness and love. We should show those around us love every day, buy genuine gifts because you care, not because it’s Christmas Day. It’s lost it’s meaning. So I’ve been working with changing my values and showing appreciation and love all the year, not just for Christmas. So traveling away during Christmas time wasn’t difficult at all. We both needed to relax and charge our batteries. Our hotel had a really nice gym so we worked out every day, got some much needed sun! Ate good food, slept a lot (I love sleeping!) and had quality time together. Minimal make up and dressing up, almost no alcohol (yes I know😱😂) so we are starting 2020 with so much energy and I’m feeling so good and motivated! My new year resolutions is to work harder and more focused. I will try to publish more than just United content on my social media and also start interacting more with my followers, having competitions etc for you guys! I appreciate every time you read my blog and follow me on whatever I’m doing, so I think it’s only fair that I’m giving back to you. I have some exciting projects this year so I think it will be a year full of fun things, but also hard work. For me that’s the best combination!

I’m glad I can put 2019 behind me, that year has definitely brought some of the best and worst days of my life. Luckily, bad moments, pain and challenges are often a blessing in disguise. I’ve had my piece of that, I wish I could say I’m grateful for it all, but unfortunately I can’t. I’ve had some moments that’s been brutal, facing a loss of a close person and dealing with death and sorrow is another level in pain and confusion I’ve never felt before. And nothing will ever be the same after this, it’s never an easy way in life and you can’t control everything- but you live and you learn. And most importantly, you grow. I think it’s more important than ever to show and spread love to those around you, reading all the horrible things going around in the world breaks my heart, so being the best person you could be should be our priority from now on. I’m going into 2020 as a much stronger and richer person. Rich in experience, happiness and love- things that matter. I hope this year will be filled of good health, much laughter and many good memories to look back at. We all should love harder, lover louder, be kinder to yourself, be a nice human- and give assholes the boot 🤪

2020, I’m ready 😁💪🏽

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top