Could be worse








For en helg! Det var så utrolig deilig og endelig være tilbake i Manchester 🙂 Eneste negative er at jeg merker at kroppen er blitt 25 år og partylivet må trappes en smule ned. Lørdag sovna jeg litt over seks og sov i fjorten timer. Det er nesten flaut det, men så hadde jeg gitt jernet sia klokka ni på mårran- det skal sies 😉 Kosa meg uansett jeg, vi vant 2-0, men jeg var ikke helt fornøyd. Mot Crystal Palace er ikke det bra nok synes jeg, United må begynne å score på sjansene sine, får nesten hjerteinfarkt av alt sjansesløseri. Men i går var det andre boller, United storspilte til tider og det var sykt godt å se! Herlige mål, unødvendig med to baklengs, men det viktigste er at vi vant en solid seier. Elsker at Champions League er i gang igjen! Nå gleder jeg meg bare til kampen på søndag. City er langt fra en lett match, men spiller vi slik som i går tar vi de lett. 

Bel21ve

Velkommen Fellaini! Mange er nok skuffet etter overgangsvinduet, men jeg er godt fornøyd med kjøpet. For meg var det to viktige faktorer jeg ville ha oppfylt; få Rooney til å bli og få inn en ny midtbanespiller. Fellaini kommer garantert til å bli enda bedre i United og jeg gleder meg til å se han i rød drakt. På hjemmedebuten hans står jeg nemlig på Old Trafford og feirer bursdagen min med forhåpentligvis en deilig seier.

Og beklager dårlig blogging, hatt mye å gjøre og attpåtil har det skjedd noe med macen og bildene mine- skriver mer om det senere.

In Moyes we trust! 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top