Hem att tæl jul

Da har man pakket sekken å tatt seg hjem til Norges navle; Toten. Endelig juleferie! Etter en hektisk uke på jobb så er det ekstremt godt å tenke på at den neste uka kun består av å slappe av. 

Hjemme er det ferdig pyntet til jul så nå skal jeg la julestemningen strømme på her.

I går var vi i bursdag til Leander som fylte hele 8 år og etter det var det United kamp. Herlig med en seier hjemme nå og ekstremt deilig at Welbeck og Young har kommet seg på scoringslista. Har hatt liten tro på de i det siste og det er synd, men man må også få lov å være kritisk uten å få kjeft for det, Welbeck er spiss og han har ikke scoret nok mål. Men om han fortsetter slik så er det ikke noe mer som varmer et Unitedhjerte enn at en gutt fra Machester slår til- igjen. Young føler jeg har mer å bevise, men godt at han presterer i det minste. Resten av lørdagskvelden tilbragte jeg sammen med Netflix og Viaplay. Formen har ikke vært på topp så for ikke å bli ordentlig syk med forskjølelse og feber så tok jeg det helt med ro. Det var veldig godt i dag tidlig!

I fjor var jeg vel en av de siste som var ferdig med julegavene, i år var jeg litt tidligere ute og ferdig allerede. Det var ikke søstera mi så jeg ble med på en siste julehandel i dag. Mange stressa mannfolk der ute nå 😉

Om ikke sexy, så er dette uten tvil verdens diggeste pysjamas! Kjøpte den i Dubai på Victorias Secret og den skal jeg bo i disse dagene jeg er hjemme. Sofa, pledd, godis og julefilmer= kos! 1. juledag blir jeg hentet av kjæresten så da blir det tid til julefeiring med han også 🙂

GOD JUL til dere alle 🙂

 

Julegavetips

Å kjøpe sexy undertøy er en vinn-vinn situasjon. Vi vil ha noe pent og sexy så vi føler oss vel, og dere vil ha noe pent å se på. Begge blir fornøyde med andre ord! Undertøy synes jeg er en veldig bra gave til en dame, men tro meg når jeg sier at alle er lei det typiske H&M undertøysettet alle har. Man vil enkelte ganger ha noe spesielt og da er www.lillefrekke.no et bra alternativ. De har absolutt alt av undertøy og kostymer, sko osv. Alt fra søte og uskyldige plagg og til det mer frekke og sexy. 

Ta en kikk på www.lillefrekke.no og bestill nå så har dere det innen jul og dere slipper shoppingsentre 😉

Jeg var som sagt på shoot for disse og har en del plagg derfra som jeg gjerne vil vise dere. Dette er uredigerte bilder så alle er ikke klare enda, legger ut resten når jeg får de.

Bildene tok vi faktisk hjemme hos meg, men jeg syntes det ble bedre enn typisk studiobilde.

Under her står jeg og fikser litt musikk. Haha, men tidenes Miley Cyrus body! Men når det er sagt så elsker jeg den bodyen der og har brukt den kjempemye, den er sykt myk og behagelig på og den passer både til shorts, skjørt og bukse og ikke bare til privat bruk 😉 Så mye kan brukes til flere anledninger, nå har jeg jo også “endelig” fått housmade-kostyme så Jaran ser frem til neste husvask- haha.


Som sagt så er dette uredigerte bilder så noen kommer ikke til å bli brukt, andre vil ting som lys ol bli fikset på. Men jeg synes det er viktig å kunne vise seg frem som nøyaktig den man er også. Er jeg avbildet i magasiner så blir retusjering brukt uansett hvor bra du ser ut. Huden blir glattet ut, alt av ujevnheter blir borte på et vips og man blir plettfri. Jeg har ikke noe imot å vise bilder det jeg har en liten kvise, eller et blåmerke. Ingen er perfekte 😉

Håper noe falt i smak, om dere er ute etter noe mer dekkende så er dere hjertlig velkommen å besøke meg på jobb i Sandvika også 😉

www.lillefrekke.no

Foto: Remi Salievski

Julebord med verdens best supportere

Det har vært en veldig bra helg og dagen i dag har bestått av å hvile kroppen. Fredag tok jeg bilder for min undertøysponsor og deretter var det konsert med Valentourettes på Rockefeller. Jeg digger Jokke og hadde gledet meg veldig til det, hører på Jokke hver dag så moro å endelig være på konsert. Det var sinnsykt bra og nesten som å høre han faktisk, så absolutt det beste tribute-bandet han kunne få. Skal lett tilbake i januar!

Lørdag var det tidligkamp og julebord for Red Army Oslo så kroppen måtte tvinges opp alt for tidlig og det var bare å starte med repareringa så tidlig som mulig. Lettere sagt enn gjort når man går på en smell og taper poeng igjen. Utrolig surt og direkte vondt å se på. Det er mange som tviler og ser mørkt på ting, ut med Moyes, ut med spillere osv. Men hva forventer vi egentlig? Det er ikke bare bare å gjøre suksess fra første stund. Det er ikke bare en ny manager, det er mange andre folk enn kun SAF som gikk ved sesongslutt. Og det synes jeg ikke noe om, men det er slik det er. Vi får bare håpe de kommer inn i det og at det er rette folkene til jobben. For de skal få tid, vi er da for faen ikke Chelsea eller City! Det er ikke bare å kaste ut folk etter et halvt år, vi er Manchester United og om noen kan en smule om historien vår så roper dere ikke etter utskiftninger allerede! Ja, det ufattelig kjedelig slik det er nå, og jeg er ikke over-positiv og tenker at alt skal ordne seg. Jeg var så sint på onsdag at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. For det er selvfølgelig lov å være kritisk og stille spørsmål uten om å henge ut klubben. Men når alt kommer til alt så er det viktigste vi kan gjøre som supportere å støtte klubben, vi skal støtte klubben like mye under tap som når vi vinner. Det er vanskelig, med det er vår jobb! Jeg ser ikke poenget med å spy ut hatmeldinger om Moyes og enkelte spillere når vi er halvveis i serien. I mai er det tid for en oppsummering og da er det mer realistisk å være kritisk for da har vi faktisk et resultat å bedømme. United har hatt en sjelden vanskelig start denne sesongen med sterke motstandere. Jeg synes heller ikke at andre topplag har utnyttet vår trege start, for hvordan ender det i mai? Det kan bli en fjerdeplass, men like godt også andreplass! Jeg forventer ikke gull denne sesongen, men jeg vet vi i bunn og grunn at United er gode nok. Vi trenger en god periode nå og julekampene våre er lettere enn andres så jeg håper virkelig Unitedspillerne får igjen selvtilliten sin og utnytter det. Eneste vi kan gjøre er å håpe og å støtte laget vårt. La oss vise alle andre som fryder deg over dette at vi fortsatt er verdens best supportere!

Etter kampen i går så var det tid for julebord med Red Army Oslo. For selv om det blir tap så samles vi alltid samme sted å ser kampene. Selv om vi er slitne etter jobb, selv om vi skal tidlig opp eller om søster har bursdag. For Manchester United går foran alt og i 90 minutter er alt annet i livet glemt, Brighton Pub er fylt til randen med røde djevler uavhengig om det er sent onsdag eller tidlig lørdag. Vi er lojale, vi synger å støtter klubben i vårt hjerte- og det kommer vi til å gjøre om vi ligger som nummer ni eller som nummer en. For vi er RED ARMY! Vi er stolte supportere og jeg overdriver ikke når jeg sier at vi er verdens beste supportere. Andre supportere når oss ikke til knærne. Så når du som fryder deg over vår motgang og skriver meldinger, kommentarer og innlegg fra sofaen din under ditt lags kamp. Da står vi samlet å synger på vårt sted. Det er det ingen som kan ta fra oss og tror du ikke vi driter i hva en middelmådig supporter mener om VÅRT lag? For en det en ting alle vet- United kommer alltid tilbake. Og da er det ditt lag det går utover. Det kan ta tid, men dere vet det like godt som oss. ALDRI undervurder Manchester United.

Over til festen; det var en fantastisk kveld med min andre familie. Det var god stemning, kjempegod mat og drikke, taler og ikke minst sang og dans. Og jeg tenker ofte over hvor heldig jeg er som har Red Army i mitt liv. Jeg har møtt nye venner jeg er glad for å ha, vi har opplevd ufattelig mye glede sammen og jeg har noen å trøste meg med når det ikke går veien. De er min familie og jeg har til og med møtt mannen i mitt liv der. Så det er ingen tvil om at jeg elsker Manchester United. For selv om det akkurat nå ikke er noe å feire så har jeg fått så mange gleder ut av det, og jeg vet at det vil komme mange, mange fler.

<

We'll keep the red flag flying high, cause Man. United will never die!

30.11.2013

Herregud så fort tiden går- allerede desember i morgen! Gleder meg ekstra til jul i år nå som jeg faktisk har juleferie og kan slappe av lenge. Julepynten hjemme skal opp så fort som mulig, julemusikk og kos! Her skal det bli julestemning! 
Jeg har jo også inntrått rollen som verdens beste kjæreste  – så etter jobb i dag har jeg ryddet og ordna til helg og laget ekstrem god mat. Ikke viste jeg at jeg var litt av et koneemne, men etter å ha fått skryt så tar jeg det til meg. Klapp på skuldra til meg der altså. Så det er tydeligvis håp for alle 😉

Jeg må også bruke tiden til å gratulerer min nr. 2 yndlingsmann her i verden med dagen i går. 40 år og fortsatt med blant de beste! Ingen kan noen sinne gjøre det bedre enn Ryan Giggs. En levende legende. Jeg kunne skrevet langt om alt han har oppnådd, men LEGENDE oppsummerer det meste. For en mann!

Det var en fantastisk stemning på Brighton Pub på onsdag under Champions League. For en herlig seier! Det er slik United må spille. Håper på samme resultat og stemning i morgen mot Tottenham!

Tre glade og brisne Unitedsupportere etter kamp. Finnes ikke bedre følelse 🙂

24.11.2013

I går tok jeg og samboeren en svipptur til Toten, begge hadde frihelg og det er kjempelenge siden jeg har vært hjemme så det var på tide å ta seg en tur.


Litt festligheter var også nødvendig følte vi så det ble en tur ut. Moro å møte venner jeg dessverre ser for lite! Litt hardt å våkne i dag å vite at jeg må dra innover til Oslo, men det ble mye lettere da verdens beste kjæreste ringte å sa han skulle hente meg! Så nå er det på med United-drakt og tilbake til storbyen for å heie United frem til seier. Herlig med Premier League igjen 🙂

Et minne for livet

I går fikk jeg oppfylt et ønske jeg har hatt hele mitt liv som Manchester United supporter- møte Sir Alex Ferguson.

SAF var i Norge i forbindelse med et foredrag han skulle holde for Artic Securities, det var et lukket selskap, ingen fra media hadde fått lov å komme, men JEG var heldig å fikk en invitasjon.

Og jeg fikk møte helten min. Jeg er ikke typen som synes det er kult med kjendiser, de er jo i bunn og grunn bare vanlig mennesker de også, og de fleste synes jeg uansett bare er klovner. Men Ferguson er så mye mer enn kjendis. Han er på høyde med Gud og Jesus, jeg er heller ikke kristen så han går forbi de også. Det er en person som overgår alle, hva han har fått til er utrolig og alt han har gjort for Manchester United gjør at jeg er evig takknemlig.

Og i går sto jeg side om side med denne mannen. Ubeskrivelig følelse. Jeg fikk signert drakten min og dette var en dag jeg kommer til å huske for resten av mitt liv.

Blogger fra mobilen nå så det blir fort litt uoversiktlig om jeg skriver mye og legger ut mange bilder. Skriver mer når jeg er hjemme og har tilgang til Mac.

3 viktige poeng

Seieren i går var ubeskrivelig deilig! Keg viste det ikke ville bli en lett kamp, men jeg hadde en god følelse på at United skulle vinne og det gjorde vi fortjent. Over alt det beste laget og så herlig å parkere Arsenal, vi spilte med selvtillit og tok 3 utrolig viktige poeng. Vi er med i gullkampen! Og i tillegg taper City og Chelsea mister poeng- selv om de ikke fortjente det ene poenget de fikk med seg.

Så i går var en gladsøndag uten like! Deilig å feire med verdens beste supportere igjen, et lite under at mobilen min overlevde. Jeg jubla like mye som RvP 😉

Seriemestere vs serieledere

I morgen gjester Arsenal Old Trafford. De har uten tvil hatt en god start på sesongen, men møter i morgen for første gang denne sesongen et topplag og forhåpentligvis god motstand. United har hatt en vanskelig start, med flere tøffe motstandere. Det, pluss så mange endringer i klubben har gjort at vi har hatt en mye dårligere start enn normalt. Mange er usikre og andre supportere og media elsker å fråtse i våres dårlige periode. Selvfølgelig er det lov å være usikker, ikke være enig med alt som blir gjort eller hva som har skjedd. Men slik er det, vi kan dessverre ikke forvente at en ny manager og trenerteam skal komme inn i en ny klubb og alt skal klaffe på første forsøk. De skal få tid, og nå ser det ut som en del har løsnet heldigvis. Jeg er ikke redd, det er fortsatt tidlig i sesongen, ved nyåret er det lettere å se hva utfallet kan bli, men vi alle vet at alt kan avgjøres i siste spilleminutt i vår. Og man trenger heller ikke mer enn middel fotballforståelse til å forstå at tabellen vil endre seg drastisk. Per dags dato er det kun to lag blant topp fem som kommer til å holde seg der, og det er Arsenal og Chelsea. 

Uansett, det blir en spennende kamp i morgen. Herregud som jeg gleder meg! 

Et av mine første United-minner er faktisk en kamp mot nettopp Arsenal. Jeg hadde spilt fotball en liten stund, Solskjær og Beckham var idolet, jeg var jo veldig ung, men likte å se Unitedkamper da jeg hadde muligheten. Det var semifinale i FA-cupen og Ryan Giggs scoret et av sine magiske mål og jeg ble målløs. Det var så bra, det var det beste jeg noen sinne hadde sett og etter det har det vært United all the way. Minner meg på at jeg burde ramme inn den bortedrakta fra den sesongen på veggen.. Siden den dagen har det vært Ryan Giggs som har vært helten! Ingen kommer til å oppnå en slik karriere han har hatt, utrolig. 

Giggs will tear you apart, again..

Det har vært en rolig helg for meg, hadde egentlig tenkt meg ut en tur, men det var så mange som ikke skulle ut så da ble det heller rolig. Jeg har lest ferdig Frelseren av Jo Nesbø, sett Premier League, kost meg (oss) med ost, kjeks og vin og til slutt sett en film. Koselig Lørdag det! Nå blir det straks natta, opp tidlig i morgen. Tidlig kamp i morgen så da blir det tidlig ned på Brighton for å smøre sangstemmen med øl 😉

Ferien er over

I dag kom jeg hjem fra Dubai. Har hatt en veldig fin ferie, kroppen har fått hvilt seg og det trengtes. Ti dager med sol og varme gjør underverker! Og Dubai er så vakkert! Jeg har reist mye, men ingenting kan sammenlignes med Dubai. Her er alt større og bedre enn noen andre steder, det er luksus overalt- en liten kontrast fra Grünerløkka 😉

Vi kom ned sent fredag og ble tatt godt i mot av søsteren til Jaran og resten av familien som bor der nede. De bor i et kjempefint område, sinnsykt fint hus med svømmebasseng. Hus blir vel feil ord å bruke, det er vel villa som er riktig beskrivelse. Olsen trivdes fra første stund med andre ord 😉

Lørdag var det United kamp så vi fant den lokale Red Army- puben i byen. Herlig å være Unitedsupporter, vi har lojale supportere rundt om i verden og vi ble behandlet som venner da vi kom dit. God stemning og tre viktige poeng!

Mitt første shoppingkupp- biografen til Sir Alex Ferguson. Hadde med meg seks nye bøker nedover så har ikke rukket å starte på denne enda (er helt inne i Harry Hole for tiden), men det gledes! 

Tirsdag var det igjen kamp, men med stor tidsforskjell så startet ikke kampen før det var natt her nede i Dubai. Så vi tok i stedet å handlet inn til fotballkveld hjemme i stedet, like greit det siden jeg skulle opp tidlig dagen etter for å sole meg ved bassenget. 

Og jeg har endelig fått oppleve Starbucks!! Jeg har aldri gått innom der nettopp fordi alle jeg kjenner er hekta og må ha noe der hele tiden. Så jeg har alltid holdt meg unna, frem til nå. og det var jo så godt! Ahhh, kaffe på Narvesen blir liksom ikke det samme nå… 

Emma, Thea, Sophie og meg klare til shopping. Med en litt fortvilet fotograf med på slep. Dubai Mall er noe annet enn Sandvika Storsenter, verdens største shoppingsenter tror jeg det er. En treningsøkt i seg selv å gå rundt der.

Verdens største godteributikk…….ble fem år igjen når jeg var inne der! Helt sykt bra lagd. Alt du kan tenke deg av godteri var der. 

Men høydepunktet var lett Victorias secret. De har alt, og jeg liker alt de har. Slikt blir dyrt, men en luksus man må unne seg når man har muligheten. Var innom der flere ganger og kom blidere ut hver gang, kjøpte meg masse nytt. 

Haha, hvem er mest glad?!

Det som ble med hjem i kofferten var masse fra Victorias secret og nye United-klær. Ganske stor kontrast der, men jeg er fornøyd 🙂

Soling og bading ved bassenget var en favoritt, jeg er jo noen ganger ei lita pingle og det kommer frem ved vann og høyder. Men i basseng går det som regel greit så der ble det litt lek, blant annet hopping på flytemadrasser og nettball konkuranser. På stranda derimot er det mest soling jeg foretrekker. Vannet var også så salt at det begynte å svi på kroppen.

En dag dro vi til Oman for å kjøre ut i båt og forhåpentligvis se “ville” delfiner. Det gjorde vi flere ganger, aldri sett det før så det var moro.
Ikke alle som får kost seg med god mat dessverre, vi fant denne utmagrede katten ute i gata- stakkars. Den fikk mat av oss så den hadde det litt bedre for hvert fall en dag..

Lørdag var det ørkensafari. Der så vi kameler og kjørte bil i høøøøøye bakker. En litt livredd Ann Mari i baksete, men det var veldig gøy. Vi lagde bål og grillet i solnedgangen.

I går var siste dagen og den tilbragte vi på Atlantis, verdens største badeland utendørs. Alt du kan tenke deg av bassenger, sklier osv samlet på ett sted. Virkelig et barneparadis. Jeg lå mest på ei solseng og leste bok, man må kose seg på sin måte 😉

Har dere ikke vært i Dubai, men liker å reise så er det et sted dere MÅ oppleve. Har ikke ord hvor fint det er der. Bildene rettferdigjør ikke, jeg har bare brukt iPhonen min og tatt lite bilder, vi var på kjempefine resturanter, på fonteneshow og mye annet jeg gjerne skulle vist dere. Heldigvis skal jeg tilbake, det er så mye å opleve der at vi sparte noe til neste gang 🙂

Og ja, som dere kanskje har skjønt så er jeg i et forhold. Jeg har møtt mannen i mitt liv og det er litt rart å tenke på- men selvfølgelig veldig koselig. Så kjære blogglesere; møt Jaran. Han er om mulig hakket mer gal i huet enn meg og (selvfølgelig) ihuga Unitedsupporter, han er grunnleggeren av Red Army Oslo så man kan pent si vi har felles interesser, bland det med verdens beste personlighet så er det lett å skjønne at det er noe man må beholde 🙂

I kveld har vi slappet av, kroppen er sliten etter en lang flytur som strakk seg på to timer ekstra pga fylling av drivstoff. Vi har pakket ut og vasket og så Unitedkampen hjemme fremfor pub. Og det gjorde ingenting, veldig kjedelig kamp. Irriterer meg at de ikke scorer på sjansene sine, og det røde kortet.. Skulle helst sett at det ble avansement i kveld, men heldigvis ingen fare med det uansett. Det blir sjerpings på søndag da vi møter Arsenal, blir nok en av de viktigste kampene denne sesongen så det gleder jeg meg til. I morgen er det tilbake på jobb og hverdagslige rutiner, selv om jeg er forelsket i Dubai så er det godt å komme tilbake til Oslo også.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top