Et minne for livet

I går fikk jeg oppfylt et ønske jeg har hatt hele mitt liv som Manchester United supporter- møte Sir Alex Ferguson.

SAF var i Norge i forbindelse med et foredrag han skulle holde for Artic Securities, det var et lukket selskap, ingen fra media hadde fått lov å komme, men JEG var heldig å fikk en invitasjon.

Og jeg fikk møte helten min. Jeg er ikke typen som synes det er kult med kjendiser, de er jo i bunn og grunn bare vanlig mennesker de også, og de fleste synes jeg uansett bare er klovner. Men Ferguson er så mye mer enn kjendis. Han er på høyde med Gud og Jesus, jeg er heller ikke kristen så han går forbi de også. Det er en person som overgår alle, hva han har fått til er utrolig og alt han har gjort for Manchester United gjør at jeg er evig takknemlig.

Og i går sto jeg side om side med denne mannen. Ubeskrivelig følelse. Jeg fikk signert drakten min og dette var en dag jeg kommer til å huske for resten av mitt liv.

Blogger fra mobilen nå så det blir fort litt uoversiktlig om jeg skriver mye og legger ut mange bilder. Skriver mer når jeg er hjemme og har tilgang til Mac.

3 viktige poeng

Seieren i går var ubeskrivelig deilig! Keg viste det ikke ville bli en lett kamp, men jeg hadde en god følelse på at United skulle vinne og det gjorde vi fortjent. Over alt det beste laget og så herlig å parkere Arsenal, vi spilte med selvtillit og tok 3 utrolig viktige poeng. Vi er med i gullkampen! Og i tillegg taper City og Chelsea mister poeng- selv om de ikke fortjente det ene poenget de fikk med seg.

Så i går var en gladsøndag uten like! Deilig å feire med verdens beste supportere igjen, et lite under at mobilen min overlevde. Jeg jubla like mye som RvP 😉

Seriemestere vs serieledere

I morgen gjester Arsenal Old Trafford. De har uten tvil hatt en god start på sesongen, men møter i morgen for første gang denne sesongen et topplag og forhåpentligvis god motstand. United har hatt en vanskelig start, med flere tøffe motstandere. Det, pluss så mange endringer i klubben har gjort at vi har hatt en mye dårligere start enn normalt. Mange er usikre og andre supportere og media elsker å fråtse i våres dårlige periode. Selvfølgelig er det lov å være usikker, ikke være enig med alt som blir gjort eller hva som har skjedd. Men slik er det, vi kan dessverre ikke forvente at en ny manager og trenerteam skal komme inn i en ny klubb og alt skal klaffe på første forsøk. De skal få tid, og nå ser det ut som en del har løsnet heldigvis. Jeg er ikke redd, det er fortsatt tidlig i sesongen, ved nyåret er det lettere å se hva utfallet kan bli, men vi alle vet at alt kan avgjøres i siste spilleminutt i vår. Og man trenger heller ikke mer enn middel fotballforståelse til å forstå at tabellen vil endre seg drastisk. Per dags dato er det kun to lag blant topp fem som kommer til å holde seg der, og det er Arsenal og Chelsea. 

Uansett, det blir en spennende kamp i morgen. Herregud som jeg gleder meg! 

Et av mine første United-minner er faktisk en kamp mot nettopp Arsenal. Jeg hadde spilt fotball en liten stund, Solskjær og Beckham var idolet, jeg var jo veldig ung, men likte å se Unitedkamper da jeg hadde muligheten. Det var semifinale i FA-cupen og Ryan Giggs scoret et av sine magiske mål og jeg ble målløs. Det var så bra, det var det beste jeg noen sinne hadde sett og etter det har det vært United all the way. Minner meg på at jeg burde ramme inn den bortedrakta fra den sesongen på veggen.. Siden den dagen har det vært Ryan Giggs som har vært helten! Ingen kommer til å oppnå en slik karriere han har hatt, utrolig. 

Giggs will tear you apart, again..

Det har vært en rolig helg for meg, hadde egentlig tenkt meg ut en tur, men det var så mange som ikke skulle ut så da ble det heller rolig. Jeg har lest ferdig Frelseren av Jo Nesbø, sett Premier League, kost meg (oss) med ost, kjeks og vin og til slutt sett en film. Koselig Lørdag det! Nå blir det straks natta, opp tidlig i morgen. Tidlig kamp i morgen så da blir det tidlig ned på Brighton for å smøre sangstemmen med øl 😉

Could be worse
For en helg! Det var så utrolig deilig og endelig være tilbake i Manchester 🙂 Eneste negative er at jeg merker at kroppen er blitt 25 år og partylivet må trappes en smule ned. Lørdag sovna jeg litt over seks og sov i fjorten timer. Det er nesten flaut det, men så hadde jeg gitt jernet sia klokka ni på mårran- det skal sies 😉 Kosa meg uansett jeg, vi vant 2-0, men jeg var ikke helt fornøyd. Mot Crystal Palace er ikke det bra nok synes jeg, United må begynne å score på sjansene sine, får nesten hjerteinfarkt av alt sjansesløseri. Men i går var det andre boller, United storspilte til tider og det var sykt godt å se! Herlige mål, unødvendig med to baklengs, men det viktigste er at vi vant en solid seier. Elsker at Champions League er i gang igjen! Nå gleder jeg meg bare til kampen på søndag. City er langt fra en lett match, men spiller vi slik som i går tar vi de lett. 

Bel21ve

Velkommen Fellaini! Mange er nok skuffet etter overgangsvinduet, men jeg er godt fornøyd med kjøpet. For meg var det to viktige faktorer jeg ville ha oppfylt; få Rooney til å bli og få inn en ny midtbanespiller. Fellaini kommer garantert til å bli enda bedre i United og jeg gleder meg til å se han i rød drakt. På hjemmedebuten hans står jeg nemlig på Old Trafford og feirer bursdagen min med forhåpentligvis en deilig seier.

Og beklager dårlig blogging, hatt mye å gjøre og attpåtil har det skjedd noe med macen og bildene mine- skriver mer om det senere.

In Moyes we trust! 🙂

29.07.2013

Jeg hadde jo en spørsmålsrunde på bloggen min for en stund siden som jeg ikke har hatt tid å svare på, det kom en del spørsmål så jeg får ikke svart på alt med en gang, men svar skal komme. Velger å svare på spørsmål anngående min favoritthobby som en start; fotball. 😉

Hva ville du helst foretrekke, en kjæreste som elsker fotball, men er lidenskapelig Liverpool suporter, eller en kjæreste som ikke kunne fordra fotball i det hele tatt?

Svar: Ingen av delene. Siden jeg er over gjennomsnittet glad i fotball og bruker såpass mye tid på United så må den personen forstå den lidenskapen jeg har og det kan ingen som ikke liker fotball gjøre. De ser ikke hvor viktig det er, jeg går ikke glipp av kamper- uansett. Og tanken på å dele livet med en scouser er bare trist og frastøtende, så svaret blir at enten så forblir jeg singel eller så må den utvalgte være United-supporter. Det er lov å være kresen 😉

Er du interesert i annen sport også, eller er det bare fotball?

Kunne du feks ha datet en sportsidiot, som får med seg det meste av sport på tv (trenger jo ikke å være asosial av den grunn), og som samtidig er Liverpoolfan? YNWA

Svar: Jeg ser så og si alt av Premier League så det tar nok tid, jeg liker mye annet også, men ingenting som er så viktig som fotball. Du fikk svaret på det siste spørsmålet ditt rett over 😉

hvorfor og hvor mye hater du Liverpool?

Svar: Vel, det er så mange grunner til å mislike den klubben at jeg ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg er en lidenskapelig Manchester United- supporter, det sier seg selv at jeg ikke liker de særlig godt. Jeg er så stolt av det laget jeg holder med og hva slags verdier de har- Liverpool føler jeg er den største kontrasten du kan finne mot mitt lag. Bare se på byen, spillerne og supporterne- jeg trenger faktisk ikke si så mye mer enn det. De fleste er så kjepphøye og fæle at de fortsetter å hvile på historien sin (enda?!) og kommer med så mye piss mot oss United-supportere. Det er faktisk VI som er Englands største fotball-lag og det mestvinnende gjennom tidene, så spar oss med at dere har vunnet Champions League hele fem ganger- DERE ER IKKE MED Å KONKURRERE I CHAMPIONS LEAGUE LENGER EN GANG!! I mine øyne har de ingenting å være stolt av- hva kan det være? En sang de har stjålet fra et annet lag og totalt ødelagt? Premier League de aldri har klart å vinne? Supportere som til dags dato håner klubben vår og de som døde i München-ulykken men samtidig skal være ofre med tanke på deres historie? Lista er lang..

* Når ble du United-supporter?

Det ble jeg i 12-års alderen da jeg begynte å spille fotball selv. Solskjær var en spiller jeg så opp til og da ble jo United et naturlig lag å følge med på. Etter å ha sett Giggs sitt mål mot Arsenal i FA-cupen var det null tvil og det beste valget jeg har tatt  i mitt liv. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett det målet i reprise, men jeg blir aldri lei, fotball kan faen meg være fantastisk. 

* Er det en del gutter som tar deg useriøst fordi du er jente hvis det foregår diskusjoner angående fotball?

Svar: Det var kanskje det før da jeg var yngre, folk skulle ha meg til å forklare hva offside er og om jeg kan startelleveren til United for å bevise at jeg kan fotball. Nå vet de fleste hvor jeg står og jeg velger jo å omgås oppegående United-supportere som kjenner meg så om folk tviler kun fordi jeg er jente så skal de få lov til det, slikt bryr jeg meg ikke noe om. Og jeg har jo en viss forståelse for det og, damer er jo som regel rimelig håpløse når det kommer til fotball 😉

* Er du enig i at det er galt, hvis f.eks. en United-spiller går til en erkerival (f.eks. City), at det å brenne en drakt med det navnet på er galt, fordi nemlig merket/emblemet blir brent i ‘prosessen’? Det mener nå nemlig jeg.

Svar: Jeg ville aldri brent en United-drak, uansett. Kan forstå at folk som har hatt søppel-Tevez feks på en drakt kan bli frista, men da hadde jeg heller bare unngått å brukt den drakta. 

Hvordan klarer du å være SÅ gal supporter av et fotballag når du er jente? (Har sett deg på kamper å du er jo værre enn de fleste gutta hehe) 

Svar: Det er jo så gøy, jeg elsker United! Når det er kamp så er det United ON-world OFF. Uansett hva som skjer i verden og livet vårt så er det 90 minutter som er i balanse og den følelsen deler vi sammen, da er det bare slik det blir 😉

Jeg skal svare på resterende spørsmål til uka, da skal det nok bli rom for litt mer feminine spørsmål som også har kommet inn 😉

Nytt tilskudd i samlingen

Endelig kom den nye hjemmedrakten i posten! Første drakt for sesongen ble nummer 16. En av tidenes mest undervurderte United-spiller, Carrick. Hadde det ikke vært for at Van Persie kom til oss i fjor og var vantastisk så hadde han blitt kåret til årets spiller. Det var hans beste sesong hittil og et par forsterkninger på midten som er stabile så er jeg ikke i tvil at trofeene kommer neste år også.

Og har ikke jeg verdens fineste mobil?! Jo, det har jeg 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top