Oppskriften på en perfekt onsdag

United startet vel Champions League på verst tenkelige måte. Tap mot PSV Eidenhoven og Luke Shaws beinbrudd var ikke noe vi hadde regnet med. Tapet ga jeg helt faen i faktisk, for første gang brydde jeg meg ikke om fotballkampen, men tapet av Shaw. Blir fortsatt dårlig av å tenke på det, men han er heldigvis på bedringens vei og United må se fremover!

Dette blir en spennende uke for oss Unitedsupportere, i kveld er det Wolfsburg som står for tur og søndag møter vi Arsenal på bortebane.

Det blir en tøff kamp på søndag så jeg håper United går for å drepe kampen tidlig så enkelte spillere får hvile og at Pereira og Wilson får mer spilletid.

Onsdag, pizza og øl OG Champions League. Blir ikke mye bedre!

Lazy weekend

Denne helgen har vært den roligste på lenge og det har vært sinnsykt deilig. Lørdag var det matchday og mamma og pappa var i byen så jeg møtte dem først for så å ta turen til Scotsman. Tottenham knuste City noe som var like godt som en Unitedseier! Det betydde at om vi vant kampen så ville vi lede serien. 

Og vi vinner! For en deilig kamp. 861 dager siden sist vi var top of the league! Ubeskrivelig herlig følelse? Jeg har før sesongstart ikke trodd vi ville klare å ta gull i år, andre, tredjeplass kanskje? Og med City som åpner så sterkt så la jeg fra meg gullhåpet tidlig. Men, jeg skal innrømme at nå er det håp igjen. Det er fortsatt mye som må klaffe for å holde oss der, jeg synes ikke laget vårt er strukturert nok til å holde helt ut, men jeg håper selvfølgelig jeg tar feil. Er vi heldige med lite skader så kan det gå.. At vi er tittelutfordrere igjen etter noen tøffe sesonger er uansett veldig viktig, både for klubben og oss supportere!

Meget god stemning under og etter kampen, men jeg koste meg kun med en Pepsi Max faktisk og lot de andre stå for festen. Når jeg kom hjem lagde jeg meg mat og tok på meg en stor strikkegenser og lå å så på Greys Anatomy hele kvelden til jeg sovnet.


En powernap er alltid digg, men jeg er ingen fan av det. Fordi det er for godt rett og slett og når jeg først sovnet sov jeg til kl ti og da var jeg lys våken. Så jeg var oppe halve natten, så på filmer og fikk ikke sove.

Jeg var hos frisøren for noen uker siden og fikk ny farge pluss en skikkelig klipp. Jeg var så sykt lei av å ha så langt og tykt hår så hun tok av masse. Jeg vasker det så ofte pga trening så det var et skikkelig slit faktisk. Og jeg elsker jo langt hår! Så løsningen ble hairextension, da kan jeg bestemme selv når jeg vil ha det så langt og det er ganske befriende. Clips er genialt siden det tar kort tid å ta på og av, jeg kan ikke ha tape osv pga jeg vasker håret mitt så ofte. Dette blander seg perfekt inn i mitt eget hår og gir et fint spill siden hairextensionet også er stripet og i forskjellige farger akkurat som mitt eget. Jeg har fargenummer 8/24 og lengde 50 cm. Håret er fra  http://www.luxushair.com/LH2/clip-on-hair-extensions/maxi_50 og de er superflinke på service om du trenger hjelp og jeg fikk mitt innen 3 dager så perfekt å bestille nå om du trenger til helgen. Det er ekte hår så det behandles som ditt eget (vaskes, kures, krølltang/rettetang osv). 


Og her er min siste drakt i samlingen; Manchester United 1991 European Cup winners cup shirt


Jeg har jo en kjærlighet til eldre drakter så jeg liker at http://retroshirthaven.com/manchester-united-1991-european-cup-winners-cup-shirt får inn nye drakter hele tiden 😀I dag har jeg vært super lazy? Føles nesten ut som jeg var hangover, men det er vel bare kroppen som er sliten etter en lang uke. Nå har jeg ihvertfall sovet ordentlig ut så nå skal jeg pakke treningsbagen og sette på en film før jeg legger meg.

OG!! Haha, denne boka har det vært mye snakk om blant jentene på jobb. At alt stemmer og de forandret seg helt etter å ha lest dem. Jeg ble supernysgjerrig, de mente at jeg ikke trengte å lese den(?!), men nå har jeg startet. Blir nok et innlegg dedikert til dette senere haha!

En berg- og dalbane

Fotball er virkelig en lidenskap på godt og vondt. De siste kampene til Manchester United har gitt meg så mange forskjellige reaksjoner at jeg føler meg kasta rundt i en tornado av følelser.

La oss starte med storkampen United-Liverpool; den leverte. Og til de grader! Liverpool på Old Trafford er en av de største kampene hele sesongen. Det var en perfekt oppladning fredag kveld med Betsafe som holdt supporterfest og det i tillegg var bursdagen min. Jeg tror jeg aldri har fått så mange hilsener før og det varmer veldig! Takk til dere alle som gratulerte meg både her hjemme og i Manchester.

Jeg våknet 04 på morgenen å leste på Twitter at de Gea hadde signert ny 4-års kontrakt og da ble jeg så sykt gira og glad at jeg like greit sto opp og gjorde meg klar til å sette ferden mot min yndlingsdestinasjon.Betsafe mente jeg ikke var pyntet nok og ga meg en bursdagsgave i form av tredjedrakten. Jeg var ikke sen om å ta den på, hyggelig som jeg er 😀

En greit fornøyd Olsen fortsatte ferden med gjengen på pub der jeg møtte bla Bea som også var i Manchester denne helgen. Godt vi holder oss samlet 😉

Lørdag, etter et par timers søvn ringte alarmen før åtte på morgenen. Bare å stå opp å gjøre seg klar til pub om man skal ha sjans til å komme inn. Første stopp var Bishop og stemningen kom seg raskt og innen klokka var tolv var det god stemning!

Hvordan man orker å holde på slikt er kanskje et godt spørsmål, men er jeg i Manchester blir jeg ikke sliten. Da gjør det ingenting om jeg har vært ute hele natten og kun fått 3 timer søvn. Jeg er så gira på matchday at ingenting kan holde meg tilbake. Sist ble jeg jo matforgiftet og var veldig dårlig, men det er bare å bite tennene sammen om man blir sliten, ta seg en til øl og prøve å nyte stemningen så mye man kan.

Sam Platts er også et sted det er verdt å besøke før kamp så jeg gikk dit en tur og der var det helt sjukehus!

Engelskmenn er gale og det samme gjelder totninger så Olsen hadde det som plommen i egget. Var så moro at jeg glemte helt tia å måtte småløpe til Old Trafford, kom et par minutter over, men det gjorde ingenting.. Kunne like greit ha skippa første omgang, heldigvis tok det seg greit opp i siste halvdel og for en scoring av Martial! For en debut! 

 

Det er helt ubeskrivelig deilig å vinne mot Liverpool. Det er så mye mer enn 3 poeng som står på spill. Og i tillegg være på Old Trafford gjorde det hele til en helt sinnsyk opplevelse. Dette er kamper jeg vil huske resten av mitt liv. 

En helt herlig helg med et fantastisk resultat. Slike kamper lever jeg på lenge. Men dessverre holdt ikke godfølelsen lenge. Tirsdag var det igjen kamp og denne gang Champions League gruppespill mot PSV. Så skjer det verst tenkelige.. Luke Shaw blir taklet og skader seg stygt. Jeg så på spillernes reaksjoner at dette var alvorlig, han ligger nede og får tilført oksygenmaske. Alle er preget og han blir båret av banen. Han gråter og LVGs reaksjon når han snakker med teamet fortalte det meste. Gutten er ute lenge. To benbrudd. Jeg så reprisen av taklingen på mobilen kanskje 20 ganger. Det var helt forferdelig, jeg ville virkelig ikke se på, men jeg klarte ikke å ta det innover meg at det var så ille så videoen spilte om og om igjen og jeg brakk meg hver gang beinet knakk i to og hang og slang når han var i luften. Jeg ble helt satt ut og kan bare tenke hvordan spillerne hadde det. Luke Shaw var på vei til å bli en av de beste venstrebackene i verden, han har trent godt i sommer og imponert stort, han var i god form og dette skulle bli sesongen han slår til for fullt og til sommeren er det EM. Nå er alt over, han får en lang og smertefull opptrening og jeg synes så utrolig synd i gutten. Så utrolig ufortjent. Og i tillegg så blir ikke Moreno straffet, men blir heller “banens beste”? Tapet kunne ikke brydd meg mindre faktisk, virkelig ikke. Kampen mistet sin betydning etter skaden og spillerne klarte heller ikke konsentrere seg. Men det er bare en ting å gjøre, se fremover og gjøre ting bedre. Så håper jeg virkelig at Shaw får en god tid fremover og han blir forterst mulig klar til å spille igjen..

 

Dagens kamp var blandet av ulike prestasjoner.. Starter med å ligge under, men heldigvis snur United kampen og vinner borte. En ekstrem viktig seier og vi ser hvor viktig De Gea er for oss! Nå har vi klatret opp til 2.plassen og med City som tapte mot West Ham er det kritisk at United utnytter andre lags prestasjoner med å slå tilbake. Gikk heldigvis veien i dag selv om det ble i overkant for spennende mot slutten? Avslutter dette innlegget med å konkludere med at United er på bedringens vei nå.. Det har vært mye frem og tilbake. Men det er også mye bra ting selv om ikke alt sitter. MARTIAL er ukens snakkis igjen;  “What a waste of Money”???.. En relativt ukjent ung gutt som ble solgt for en syk sum, avskrivd av de fleste før han i det hele tatt har fått spille. Han har so far bevist stort. Iskald i avslutninger og det er helt fantastisk å få ta del i denne utviklingen, denne gutten kommer til å bli stor!! 

Årets kamp

Manchester United ? Liverpool. Ingen kamper i England er større enn disse møtene. De to mestvinnende klubbene i engelsk historie. Rivaliseringen mellom byene, fotballklubben, spillerne og ikke minst blant supporterne er noe helt eget. Blant mange er det full krig. Jeg har ikke stort til overs for Liverpool, mitt hjerte er RØDT og det banker for Manchester United. Å vinne mot Liverpool er noe av det deiligste som finnes, å knuse og ydmyke dem kan sammenlignes med en god og lang orgasme. Forestill deg en på 90 minutter så skjønner du hvorfor vi fotballgale mennesker gleder oss til morgendagen!

Det er sjelden kjedelige kamper når to lag med en så sterk historie bak seg møtes. Det er ikke bare klubben som kjemper for en viktig seier og 3 poeng. Det betyr så inderlig mye for supporterne for det er ikke bare 3 poeng på spill. Det er heder og ære. Det er flaut å tape mot Liverpool, skjer det så får vi høre det i langt tid etterpå. Og det går begge veier, vi supportere vet det og spillerne vet det så kampdager som dette er noe helt spesielt. Jeg klarer ikke helt å beskrive hvordan en slik dag er for meg, men den er helt spesiell. Når terminlisten kommer ut før sesongstart er dette en av de første kampene jeg sjekker ut, tar meg fri fra jobb og bestiller tur til England. Vi snakker om den i lang tid i forkant, bygger opp stemningen og girer hverandre opp med å se på gamle klipp og sanger. Dagene til kampstart går sakte og når dagen endelig er der så våkner du med en kriblene følelse i kroppen. Sommerfugler i magen av spenningen som venter. Den blir ikke noe mindre med årene, bare større egentlig. Jo mer jeg er med på kamper i England- jo mer blir jeg bitt av basillen- det gale supporterlivet. Her blir man ikke sett rart på om United er førsteprioriet i livet, det som gjelder er United og 3 poeng!

Det har vært landslagspause som gjør at suget etter toppfotball er enda større. Jeg er i England, det er sol og over 20 varmegrader ute og det bursdagen min! Fy faen for en herlig dag, livet kunne ikke vært bedre og det eneste jeg ønsker meg er en nydelig seier mot Liverpool.

Liverpool kan vi jo si var våre favorittmotstandere i fjor. Hele tre ganger slo vi dem. Først i finalen av International Champions Cup i USA for så en 3-0 seier hjemme på Old Trafford. De Gea var en levende vegg og 3 nydelige mål av Rooney, Mata og RvP. Kampen på Anfield var noe for historiebøkene, for en kamp! 13 strake kamper uten tap sto Liverpool med og var fulle av selvtillit. United viste seg fra sin beste side og klinker til med en 2-1 seier puttet av av herlige Mata som også vant prisen for årets mål for det ene. Captain Fantastic blir utvist etter sekunder ute på banen og krisen var et faktum for Liverpool. Kan vi håpe på en reprise?

Selv om Liverpool ikke er en toppklubb lenger så er det en uhyre viktig kamp å vinne. De røyk på en 3-0 smell mot West Ham, men det er typisk dem å vinne mot et bra lag uken etter. Det er lite kontinutet i laget, men de spiller ofte bra mot store lag og kampen i morgen blir ikke lett. Sturridge er ute med skade og Coutinho ble tildelt det røde mot West Ham så han må stå over og det er gode nyheter for oss, men Benteke er en spiller vi må passe oss for. Når det er sagt så skal United reise seg etter tapet mot Swansea. Rooney og Mata blir viktige, kanskje vi får se nysigneringen Martial for første gang? Men den det er knyttet størst spenning til i skrivende stund er De Gea. Vil han starte? Han er klart den beste og vi trenger han sårt, de er i kontraktsforhandlinger og om han er klar til i morgen er det helt fantastisk. United kommer vinnende ut av situasjonen og jeg håper van Gaal lar han få spille. Om ikke synes jeg faktisk Johnstone bør få sjansen, jeg stoler bare ikke nok på Romero og han ser ikke trygg ut i det hele tatt. Johnstone spilte bra hele pre-season og er vår egen, sats heller på han om ikke spanjolen vår har fått huet på plass. Men vi krysser alle fingrene for en De Gea bakerst og han skal få en god velkomst når han returnerer til Drømmenes Teater!

Jeg er evig optimist og tror på Unitedseier! Vi er på hjemmebane og det sterkeste laget på papiret. De bør blø for drakta i morgen for få kamper er større enn denne. United vinner 4-1 signert av Rooney (2), Mata og Memphis. Benteke får et trøstemål på slutten. Hva tror du?


Foto: Nicolai Saxegaard

BELIEVE!

Fotballfest i Manchester 11. September!

På fredag, på MIN bursdag drar vi i gang en skikkelig fest i hjertet av Manchester! Her blir det konkurranser med masse premier, god underholdning og ikke minst en fest med supportere for en perfekt oppladning til lørdagens storkamp!

Det starter kl 18 og det du trenger å gjøre er å registrere deg på linken nedenfor. Det er bare plass til 200 så det lønner seg å være registrert på forhånd. Mange kommer med forskjellige fly, men det er bare å ta turen til Norwegian Blue i løpet av kvelden. Det ligger i Printworks og veldig sentralt.

Det blir kjempegøy! Fotballprat, fest og god stemning 😀

Registrer deg på Fotballfest

Endelig søndag!

Oi, jeg har ikke blogget siden før deadline-day og litt har jo skjedd! Hva skjedde med De Gea liksom?! Jeg har aldri før refreshet Twitter så mye som da fristen hadde gått ut, var det sant?! Jammen blir han ikke.. haha! Jeg synes synd på De Gea faktisk, han har ønsket seg dit og det må vi bare respektere.. Men er det noen fans i verden som vil gi han bedre støtte enn oss om han vil fortsette å spille for oss? Det tror jeg ikke. Og om det faktisk er Real som har driti seg ut er det ganske så deilig.. De Gea må ha spilletid om han skal spille EM så jeg krysser alt jeg har for at han må signere ny kontrakt for å få spilletid, han spiller og når Real får muligheten til å kjøpe han får vi samtidig igjen det han er verdt. Bortsett fra De Gea så endte jeg opp litt skuffet må jeg innrømme. Hvem var denne “mystery striker” vi hadde blitt lovet???? Vi ender opp med en ukjent 19 åring for en syk sum. Men vi må ikke glemme at vi allerede har fått inn Darmian, som er klasse, Shneiderlin, Sweinsteiger, Memphis og nå denne Martial. Vi får bare håpe det er nok og at vi er heldige med lite skader denne sesongen. Med van Persie, Chicharito, Di Maria, Nani, Falcao og Januzaj ut så er det ikke veldig mange å ta av om vi får skader. 

Denne uken har igjen vært fylt opp med masse jobb, trening og i tillegg være med venner så blir dagene fulle og lange. I dag er det ingenting som står på planen bortsett fra trening og avslapning og det blir sykt godt nå. Neste uke blir veldig travel for meg med diverse ting etter jobb så denne dagen skal nytes til det fulle. 

Vi hadde personalmøte forrige uke etter jobb og her viser jeg hvor myke buksene våre er. De er superstramme, men kan fortsatt gå ned i spagaten med dem, anbefales!


I går startet jeg 9 på morgenen og var ikke hjemme før 19 så lørdagskvelden min ble veeeeldig rolig. Jeg spiste mat og så på Skal vi danse?. noe som gjorde meg veldig rastløs. 

Jeg hadde en pakke som jeg ikke hadde hentet ut enda så jeg bestemte meg for å ta en kjapp joggetur og hente det samtidig, så fikk jeg testet det nye headsettet mitt også. Jeg er bare vant med ørepropper som fulgte meg iPhonen liksom så dette var jo LITT bedre lyd! Haha, det er fra Monster og kan kjøpes derfra eller på interconnect.no 😀

Jeg hater egentlig å løpe, men i går så var det deilig, så jeg bestemte meg for å bare løpe til jeg ikke orket mer.. Det var friskt ute og med høy, god musikk bare blokkerte jeg alt annet av tanker ute og bare løp. Og tror dere ikke jeg løp meg helt bort da?! Joda, helt ned til sentrum og langt bortover et sted og da jeg begynte å tenke hvor jeg egentlig hadde løpt så ante jeg ikke hvor jeg var! Haha, kjempelurt for en totning i mørket! Så da skrudde jeg på GPSen og så jeg var nesten 40 minutter unna? Hadde ikke helt regnet med en så lang løpetur, men det ble det plutselig når jeg er så fjern. Og da jeg endelig kom meg hjemover igjen så hadde jo butikken stengt så jeg fikk ikke hentet ut pakken min, jeg ble så skuffa! Løp hjem igjen og var helt gjennomsvett, kan ikke huske sist jeg løp nesten en time i strekk så at kroppen faktisk klarte det ble jeg imponert over! Deretter ble det dusj og rett i seng. 

Jeg elsker å ha mobilen på lydløs og i tillegg uten alarm kunne jeg sove til jeg våknet og det var til 09.20? Det er luksus!! Nå har jeg drukket en stor kopp kaffe i senga mens jeg har blogget og det er en perfekt start på dagen synes jeg. Selv om dette blir en rolig dag så har jeg faktisk noen ting jeg må få gjort, neste uke reiser jeg nemlig bort en tur, men det skriver jeg mer om senere i kveld 🙂

 

En hyllest til mannen

Jeg har mange mannlige lesere og det meste jeg skriver for Side3 er tips til hva dere kan gjøre bedre. Hva vi damer liker. Hva vi IKKE liker. Hva dere gjør feil og hvordan vi vil ha det. Og alt er ment som gode råd fra meg, men ofte er det også skrevet med humor. For vi liker å le litt av dere menn. Gjør dere noe feil så sier vi det og vi forteller venninnene våre. Og grunnen til at jeg skriver disse innleggene hovedsaklig til menn er fordi det er dere som lurer på ting. Og dette innlegget er også til dere menn, men det kommer som en takk og forhåpentligvis så når det også frem til de damer som kan føle seg igjen i det jeg nevner.

Vi tenker ofte at mannen er en enkel sjel. Middag på bordet og om han får seg noe en gang i uka så er han fornøyd, og det er han nok sikkert også, men mannen trenger også tilfredstillelse på lik linje som oss damer. De trenger også en massasje i blant, noen trøstende, støttende ord om han er sliten, og at han ikke alltid skal være den som tar initiativ. Jeg vil heller si at menn er ukompliserte, de sier ting som de er. De overanalyserer ikke ting som damer fort kan gjøre og forventer ikke at vi skal lese tankene dems. Her har vi mye å lære faktisk, for vi damer kan til tider være ekstremt kompliserte og vrange, noen mye verre enn andre selvfølgelig. Og mannen? Han prøver faktisk sitt beste. Og all ære til dere for noen ganger kan vi rett og slett være skikkelig kjærringer. Jeg synes vi damer må skjerpe oss! Jeg har sett så alt for ofte på jobb, på byen, i vennegjenger osv hvor damer behandler kjæresten sin dårlig. De er sure, masete og krevende. Har de ikke satt skoene fra seg på riktig måte så skal de få høre det! Jeg håper dere damer som leser dette tenker over hvordan de er mot kjæresten sin, for ofte så er vi veldig urettferdige. Vi damer er veldig flinke til å se våres side bedre enn å se helheten og det meste bunner i dårlig kommunikasjon. Er vi sure så må da han skjønne hvorfor. Og vet dere hva? Han skjønner ikke hvorfor! Fordi vi har sagt at ikke noe er galt! Mange damer oppfører seg som de har mensen hver dag og lider av verste sort av PMS.

Så kommer vi til sex. Jeg har hatt spalte for FHM og Side3 i mange år der jeg har svart på spørsmål og det er mye som går igjen. Det er for eksempel hva det er vi damer liker i senga, hvordan han kan gi oss orgasme, tips til oralsex, stillinger hun liker?you name it. Poenget mitt her er at de faktisk bryr seg! De går inn for å lære seg mer om det er noe de er usikre på, de vil virkelig bli en gud for deg i senga og de har lyst på deg nesten hele tiden. Hvor mye gir vi damer tilbake? For mesteparten av jobben ligger jo hos dere menn, slik er det bare og mange damer blir for late etter hvert. Mens dere prøver virkelig og jeg synes det er på tide å gi dere kred for det! Jeg er også overbevist om at mye sex er alfa omega for et forhold. Det er det som gjør dere til kjærester, intimiteten og kosen bare dere to har sammen. Den må pleies hele tiden, men det blir den ikke og om bare damer hadde vært flinkere til å prioritere det så hadde mange forhold vært bedre- for begge to. Jeg har ikke snøring på hvor mange mail jeg har fått fra menn som elsker dama si, men hun har mistet lysten fordi hun er sliten. Damer- tenk dere følelsen av å bli konstant avfeid å få et nei hele tiden. Ikke særlig hyggelig.

I hverdagens stress er det alt for lett å fokusere på hva som ikke blir gjort eller hva han gjør galt. Tenk heller på alt det fine han gjør og hvor heldige vi er som har de! Så takk til dere menn som holder ut masingen og gnålingen våres, dere som forteller at vi er fine og sexy selv om vi nekter å høre på dere og synes vi selv aldri blir bra nok og føler oss feite, dere som står ute å måker snø om vinteren i kuldegrader, dere som fikser bilen når den har problemer og bygger kommoder og hyller uten bruksanvisning, dere som bærer de tunge posene for oss og åpner dører for oss, lar oss komme først i køen, takk til dere som bygger et hjem for oss, maler hus og snekrer tak, dere som hugger og bærer inn ved så vi ikke skal fryse, dere som fikser tven og som sørger for at alle kanalene er der og at det er riktig lyd, takk til dere som klypper gresset, handler og bærer inn, lager mat selv om dere ikke er noen mester på kjøkkenet, takk for at dere gidder å være med oss på shopping og at dere ikke blir sure selv om vi bruker lang tid på badet, takk til dere gentlemenn som får oss til å føle oss som de heldigste på jord og takk til dere som bevarer barnet i dere og vil leke både med store og små, dere som lærer barna til å bli gode mennesker, takk til dere som viser oss respekt og behandler alle damer bra, takk til dere som låner oss jakka deres når når vi fryser, takk for at dere alltid vil støtte oss uansett hva og at dere alltid har en skulder å gråte på, takk til dere som aldri gir opp, men som elsker oss for den vi er- tross alle feil. Det er mye å takke for, dette er bare noe og vi må slutte å ta ting for gitt. Takk.


Foto: Rolf-Ørjan Høgset

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top