United nights

For en helg! Jeg våknet litt før 16 i dag så det var kanskje et tegn på at kroppen ikke har fått så mye søvn de siste dagene. Men det er jo det søndager er til; lade batteriene. I går fikk vi storfint besøk av David May og Pete Boyle på Scotsman og det var en kjempehyggelig kveld med folk som elsker Manchester United like mye som meg. Ikke det beste resultatet kampmessig, men det ble heldigvis 1 poeng og stemningen var god.

Gutta kom fredag så da møtte noen av oss i styret i Red Army Oslo dem på Paleo for en hyggelig middag sammen med eieren av Scotsman. Måtte jo vise dem utelivet i Oslo også så det ble en pubrunde og avsluttet kvelden med å synge karaoke med May, haha. Det var IKKE særlig vakkert, men hva gjør man ikke for å underholde :p



Her med Thomas som kjenner May og Boyle godt og sammen med oss i RAO fikset dette eventet.

Leicester- Manchester United. MATCH DAY!


Vi var på Scotsman allerede halv 3 så det var en tidlig start på festen, men alle holdt koken hele kvelden. Det som er kult er jo at David er kjempestor Unitedsupporter selv og er med på alle sangene så jeg tror nok de hadde det like moro som oss. Kjempekult å få de til Oslo og gi supportere som ikke har muligheten til å dra til Manchester så ofte sjansen til å treffe en gammel spiller å få “Manchester stemningen” vi har der på pub før og etter kamp. En velykket kveld med andre ord! 

I dag har jeg ikke gjort stort. Bare slappet av og det var veldig deilig. Formen er kjempebra så det er nok lurt med litt ekstra søvn etter slike dager. Hjemme er det pyntet til jul og nå er det straks middag og jeg skal endelig drikke JULEBRUS  som så mange har slurpet i seg i flere måneder allered, men der er jeg streng for det skal KUN drikkes når det er JUL og i dag er det endelig lov 😀 Vi så Hjemme Alene 1 før helgen og nå skal vi se nummer 2. Elsker de filmene. Perfekt søndag 🙂


En stor kamp

For en fantastisk deilig seier på Lørdag dere! Herregud, jeg overdriver ikke når jeg skriver at jeg var nære på å stryke med av glede når Basti avgjorde på overtid. Og det er ikke rart! Vi har ikke avgjort på overtid siden Desember 2012! Altså denne gleden ved et overtidsmål er vanskelig å beskrive for at det skal yte rettferdighet. Det er orgasmisk rett og slett. Det er en “ut av kroppen” opplevelse.. Hele meg eksploderer av glede og den seiersrusen er så vanvittig deilig, jeg blacker ut og de sekundene der du hopper opp og gir deg hen kan jeg ikke helt gjøre rede for. Men fy faen så deilig. Mer av det, takk!

I kveld er det endelig Champions League igjen og nok en viktig kamp.

Første møte med PSV og Champions League spill kunne vel ikke gått så mye verre. Tap og en veldig stygg skade. Etter skaden så bety kampen NULL for meg og jeg satt sjokka og på gråten over skaden til Shaw og hvor forferdelig det måtte være for han og for en kamp han kom til å få fremover. United tapte 2-1, men akkurat den kvelden betydde ikke fotball mye. Men heldigvis går det veldig bra med Luke og han poster stadig vekk bilder om rehabiliteringen. Jammen var han ikke ute i skinny jeans og uten krykker her for noen uker siden, det lover godt haha! Og United leder gruppen og kan etter seier i kveld ha sikret seg avansement. Så denne kampen blir uhyre viktig. Jeg mener vi MÅ vinne denne for vi kan fort ende opp med å slite borte mot Wolfsburg og vi trenger en seier i kveld så vi er sikret avansement og forhåpentligvis kan spare noen spillere i den siste kampen og gi andre spilletid. PSV på sin side trenger også en seier så dette blir ingen lett kamp. 

Vi husker alle den forferdelige taklingen som satte Shaw ut resten av sesongen med benbrudd og i kveld vil PSV-supporterne hedre Shaw med denne banneren. Det er pur klasse og noe vi alle setter stor pris på. Skal man tro engelskmennene så er PSV-supportene veldig alrighte folk til vanlig også. Tommel opp!

Og en annen ting.. I kveld blir det en hyllest til George Best i den 7. minutt på Old Trafford. Han døde 25. november 2005 og i kveld vil alle fans lyse opp stadionen med mobiltelefonene sine. Altså, jeg blir rørt bare jeg skriver dette og vet jeg kommer til å få både gåsehud og tårer under seansen. George Best var den første superkjendisen i fotballverden og tok verden med storm både på og utenfor banen. Han vil for evig og alltid være en legende for oss og jeg har ikke ord for hvor stor han er for meg. Jeg er dessverre alt for ung til å ha opplevd han live, men jeg har selvfølgelig sett utallige klipp av han, lest bøker og sett filmer og dokumentarer. Jeg har også møtt mange i England som har hatt gleden av å se Best spille da han var stor og jeg har hørt mange flotte historier om han. (Dette er også en stor grunn til at jeg elsker den lille puben Circus i Manchester der gamle, lojale fans fortsatt samles og deler historier til oss yngre). Best vil for alltid være en av de beste fotballspillerne verden har sett og en av de største legendene i Manchester Uniteds historie. Han scoret blant annet 2 mål mot Benfica da Manchester United vant som første Engelske lag Europacupen for serievinnere (nå Champions League) og ble samme sesong kåret til Europas beste spiller og det samme i England. Best var rett og slett BEST. Dessverre tok alkoholen over livet hans og det gikk fort nedover. Utrolig tragisk..

Men det blir en deilig dag dette, jobb så trening og til slutt Champions League med forhåpentligvis er seier til slutt. Også er vi halvveis til helg! Vinner vi i dag og på Lørdag så leder vi gruppen i Champions League og er top of the league i PL. Høres helt greit ut det. 

Alltis stas å velge ut dagens drakt.. I dag var det enkelt.

 

Endelig fotball igjen!

Nå er det endelig Lørdag og kamp igjen! For en gal Unitedsupporter som meg er landslagspause ofte helt forferdelig. Jeg får ikke se laget mitt spille og samtidig er jeg redd for at spillerne skal pådra seg skader. Nå skal det sies at Norge skulle ut i to spennende kamper som jeg selvfølgelig så på, men det endte jo selvfølgelig i en stor skuffelse. Jeg møtte noen fra Ungarn da jeg var i Manchester sist og de var alle 100% sikre på at Norge gikk videre. For så dårlig var Ungarn. Vi fikk det landet alle ønsket seg som motstander og det hele ender med at vi taper fortjent. Det er så trist å elske fotball og samtidig må holde med Norge.. Heldigvis har jeg England som jeg også holder med, men det blir jo ikke det samme heller. Men heldigvis igjen så har jeg United! ingenting kan måle seg med Manchester United og den følelsen det laget gir meg før, under og etter kamp. Det er på godt og vondt det og, men det er lidenskap. Og to uker uten er alt for lenge!

I dag møter vi Watford borte, et lag som vi lett skal slå. Dessverre skjedde det jeg var redd for under landslagskamper og det var skader. Carrick og Martial ute, Fellaini skadet og Rooney syk. La oss håpe på litt magi fra Mata og Herrerra! Blir spennende å se hvem av ungguttene som år sjansen også, Lingard starter nok, men flere vil nok også få sjansen denne runden og det er alltid moro.

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top