United nights

For en helg! Jeg våknet litt før 16 i dag så det var kanskje et tegn på at kroppen ikke har fått så mye søvn de siste dagene. Men det er jo det søndager er til; lade batteriene. I går fikk vi storfint besøk av David May og Pete Boyle på Scotsman og det var en kjempehyggelig kveld med folk som elsker Manchester United like mye som meg. Ikke det beste resultatet kampmessig, men det ble heldigvis 1 poeng og stemningen var god.

Gutta kom fredag så da møtte noen av oss i styret i Red Army Oslo dem på Paleo for en hyggelig middag sammen med eieren av Scotsman. Måtte jo vise dem utelivet i Oslo også så det ble en pubrunde og avsluttet kvelden med å synge karaoke med May, haha. Det var IKKE særlig vakkert, men hva gjør man ikke for å underholde :pHer med Thomas som kjenner May og Boyle godt og sammen med oss i RAO fikset dette eventet.

Leicester- Manchester United. MATCH DAY!


Vi var på Scotsman allerede halv 3 så det var en tidlig start på festen, men alle holdt koken hele kvelden. Det som er kult er jo at David er kjempestor Unitedsupporter selv og er med på alle sangene så jeg tror nok de hadde det like moro som oss. Kjempekult å få de til Oslo og gi supportere som ikke har muligheten til å dra til Manchester så ofte sjansen til å treffe en gammel spiller å få “Manchester stemningen” vi har der på pub før og etter kamp. En velykket kveld med andre ord! 

I dag har jeg ikke gjort stort. Bare slappet av og det var veldig deilig. Formen er kjempebra så det er nok lurt med litt ekstra søvn etter slike dager. Hjemme er det pyntet til jul og nå er det straks middag og jeg skal endelig drikke JULEBRUS  som så mange har slurpet i seg i flere måneder allered, men der er jeg streng for det skal KUN drikkes når det er JUL og i dag er det endelig lov 😀 Vi så Hjemme Alene 1 før helgen og nå skal vi se nummer 2. Elsker de filmene. Perfekt søndag 🙂


En stor kamp

For en fantastisk deilig seier på Lørdag dere! Herregud, jeg overdriver ikke når jeg skriver at jeg var nære på å stryke med av glede når Basti avgjorde på overtid. Og det er ikke rart! Vi har ikke avgjort på overtid siden Desember 2012! Altså denne gleden ved et overtidsmål er vanskelig å beskrive for at det skal yte rettferdighet. Det er orgasmisk rett og slett. Det er en “ut av kroppen” opplevelse.. Hele meg eksploderer av glede og den seiersrusen er så vanvittig deilig, jeg blacker ut og de sekundene der du hopper opp og gir deg hen kan jeg ikke helt gjøre rede for. Men fy faen så deilig. Mer av det, takk!

I kveld er det endelig Champions League igjen og nok en viktig kamp.

Første møte med PSV og Champions League spill kunne vel ikke gått så mye verre. Tap og en veldig stygg skade. Etter skaden så bety kampen NULL for meg og jeg satt sjokka og på gråten over skaden til Shaw og hvor forferdelig det måtte være for han og for en kamp han kom til å få fremover. United tapte 2-1, men akkurat den kvelden betydde ikke fotball mye. Men heldigvis går det veldig bra med Luke og han poster stadig vekk bilder om rehabiliteringen. Jammen var han ikke ute i skinny jeans og uten krykker her for noen uker siden, det lover godt haha! Og United leder gruppen og kan etter seier i kveld ha sikret seg avansement. Så denne kampen blir uhyre viktig. Jeg mener vi MÅ vinne denne for vi kan fort ende opp med å slite borte mot Wolfsburg og vi trenger en seier i kveld så vi er sikret avansement og forhåpentligvis kan spare noen spillere i den siste kampen og gi andre spilletid. PSV på sin side trenger også en seier så dette blir ingen lett kamp. 

Vi husker alle den forferdelige taklingen som satte Shaw ut resten av sesongen med benbrudd og i kveld vil PSV-supporterne hedre Shaw med denne banneren. Det er pur klasse og noe vi alle setter stor pris på. Skal man tro engelskmennene så er PSV-supportene veldig alrighte folk til vanlig også. Tommel opp!

Og en annen ting.. I kveld blir det en hyllest til George Best i den 7. minutt på Old Trafford. Han døde 25. november 2005 og i kveld vil alle fans lyse opp stadionen med mobiltelefonene sine. Altså, jeg blir rørt bare jeg skriver dette og vet jeg kommer til å få både gåsehud og tårer under seansen. George Best var den første superkjendisen i fotballverden og tok verden med storm både på og utenfor banen. Han vil for evig og alltid være en legende for oss og jeg har ikke ord for hvor stor han er for meg. Jeg er dessverre alt for ung til å ha opplevd han live, men jeg har selvfølgelig sett utallige klipp av han, lest bøker og sett filmer og dokumentarer. Jeg har også møtt mange i England som har hatt gleden av å se Best spille da han var stor og jeg har hørt mange flotte historier om han. (Dette er også en stor grunn til at jeg elsker den lille puben Circus i Manchester der gamle, lojale fans fortsatt samles og deler historier til oss yngre). Best vil for alltid være en av de beste fotballspillerne verden har sett og en av de største legendene i Manchester Uniteds historie. Han scoret blant annet 2 mål mot Benfica da Manchester United vant som første Engelske lag Europacupen for serievinnere (nå Champions League) og ble samme sesong kåret til Europas beste spiller og det samme i England. Best var rett og slett BEST. Dessverre tok alkoholen over livet hans og det gikk fort nedover. Utrolig tragisk..

Men det blir en deilig dag dette, jobb så trening og til slutt Champions League med forhåpentligvis er seier til slutt. Også er vi halvveis til helg! Vinner vi i dag og på Lørdag så leder vi gruppen i Champions League og er top of the league i PL. Høres helt greit ut det. 

Alltis stas å velge ut dagens drakt.. I dag var det enkelt.

 

Endelig fotball igjen!

Nå er det endelig Lørdag og kamp igjen! For en gal Unitedsupporter som meg er landslagspause ofte helt forferdelig. Jeg får ikke se laget mitt spille og samtidig er jeg redd for at spillerne skal pådra seg skader. Nå skal det sies at Norge skulle ut i to spennende kamper som jeg selvfølgelig så på, men det endte jo selvfølgelig i en stor skuffelse. Jeg møtte noen fra Ungarn da jeg var i Manchester sist og de var alle 100% sikre på at Norge gikk videre. For så dårlig var Ungarn. Vi fikk det landet alle ønsket seg som motstander og det hele ender med at vi taper fortjent. Det er så trist å elske fotball og samtidig må holde med Norge.. Heldigvis har jeg England som jeg også holder med, men det blir jo ikke det samme heller. Men heldigvis igjen så har jeg United! ingenting kan måle seg med Manchester United og den følelsen det laget gir meg før, under og etter kamp. Det er på godt og vondt det og, men det er lidenskap. Og to uker uten er alt for lenge!

I dag møter vi Watford borte, et lag som vi lett skal slå. Dessverre skjedde det jeg var redd for under landslagskamper og det var skader. Carrick og Martial ute, Fellaini skadet og Rooney syk. La oss håpe på litt magi fra Mata og Herrerra! Blir spennende å se hvem av ungguttene som år sjansen også, Lingard starter nok, men flere vil nok også få sjansen denne runden og det er alltid moro.

 

 

5 tips til menn som dater

1. Selvtillit. En selvsikker mann er utrolig sexy og utseende betyr veldig lite når alt kommer til alt. Du kan uansett bli en damemagnet selv om du ikke ser ut som en Calvin Klein modell! Slutt å vær redd for å ta kontakt og ikke tenk at noen er bedre enn deg eller at hun dama du er interessert i fortjener noe bedre enn deg. Hva har du egentlig å tape på å prøve? Du har faktisk bare alt å vinne så ta en sjanse og gå for det! Du har helt sikkert sett en ikke så pen mann med en veldig pen dame? Han har mange andre kvaliteter som er mye viktigere enn et bra utseende og selvtillit er garantert en av de.

2. Dropp sjekketriksene. Please. Jeg kunne nok skrevet en bok om alle de dårlige sjekketrisene jeg og venninnene mine har blitt servert opp igjennom årene. Jeg skjønner ikke hvorfor noe man har sett i en cheesy amerikans high school film er det man velger å si/skrive til en dame for å få henne interessert?? Om du allikevel velger å dra en sjekkelinje til henne så MÅ det være noe som er morsomt og personlig så hun skjønner at det kun er ment til henne og at det på den måten virker mer omtenksomt at du sa det.

3. Humor. Ekstremt viktig! “Få en kvinne til å le og hun vil elske deg for alltid” er det er ordtak som sier og selv om det kanskje ikke er så enkelt så er det å få oss til å le kanskje et av de viktigste “kriteriene” vi har til menn. Vi vil ha det gøy og selv om begge skal bidra til det er det viktig at du har god humor som vi ler av. Og vær så snill å husk at det finnes forskjellig type humor og alt til sin tid. Er du på middag med ei dame så kan du legge vekk “gutte humoren” du har på pub med kompisgjengen og heller vær sjarmerende og morsom på andre måter. By på deg selv og ha selvironi.

4. Ikke bli desperat. Selv om du prøver disse punktene og det ikke fungerer så ikke gi opp. Og ikke bli desperat. En desperat og “needy” mann er kanskje det aller verste som finnes. Det er så turn-off og skremmer hvertfall dama lenger unna. Fungerer ikke ting så ta et hint og gå videre. Ikke mist selvtilliten av den grunn, da var hun ikke en dame for deg om det ikke gikk bra. Jeg er overbevist om at alle har noen der ute som er perfekte for akkurat deg. Du må bare være åpen for å prøve nye ting og tørre å møte nye mennesker i sammenhenger du kanskje ikke har gjort før.

5. Viktigte punktet kommer til slutt; VÆR DEG SELV. Ikke lat som du er noen andre enn deg, du trenger ikke ligne noen andre for at ei dame skal falle for deg. Når du finner ei dame du “klikker” med vil det være DEG hun faller for så vær deg selv fra dag en. Ikke lek perfekt. Selvfølgelig skal du vise deg fra din beste side, være i godt humor osv, men ikke gjem den virkelige deg for å please andre.


Foto: Remi Salvieski 

 

Kom igjen Norge!

Vi er så nærme! Sist Norge var i et mesterskap var i 2000 og da var jeg 12 år. Jeg har allerede sikret meg billetter til EM i Frankrike til sommeren og det er en stor drøm å få se mitt eget land spille der. Og nå har vi sjansen.. Torsdag var en gedigen skuffelse og det var en svak prestasjon av Norge. Hedlgivis er det kamp igjen i kveld og nå er det alt eller ingenting. Jeg håper spillerne forstår hvor stort dette faktisk er og at de blør for drakta i kveld. Og vinner vi er dette stort!!

Jeg var i Polen og Ukraina i 2012 med noen fotballgale venner og vi har gjort det til tradisjon å dra sammen hvert mesterskap. Selv om ingenting kan måles med den følelsen Manchester United gir meg så elsker jeg fotball. Og det fantastiske med EM/VM er at jeg IKKE er så gal som jeg er med United, jeg kan se en kamp å nyte hvert eneste gode fotballsekund og alle situasjoner. Er det United så er det 100% United og dagen er ødelagt om vi taper. I slike mesterskap ser jeg bare fotball og gleder meg over de gode kampene. Jeg elsker å reise nye steder, oppleve nye kulturer og møte nye mennesker og med et reisefølge som har akkurat samme innstilling på det og fotball så vet jeg allerede at EM 2016 blir bra, men herregud så mye bedre om vi kan oppleve Norge i tillegg!

Her med min gode venn Hanne, hun og samboeren er Newcastle-supportere og det hender vi er uenige om fotball, men under EM er alt en dans på roser 😀 haha

Torsdag var vi ute å så kamp, i dag blir det nok hakket roligere på meg. Jobb og trening i morgen fra kl 07 så jeg ser nok kampen fra sofaen og krysser fingrene for en god seier til Norge!

Se kamp sammen med David May på Scotsman!

Ja! 28. November møter Manchester United Leicester borte og i den anledning har Red Army Oslo fått selveste David May og forsanger Pete Boyle til å ta turen til Oslo for å se kamp sammen med oss!

Pete var her i fjor da vi møtte Arsenal og det ble litt av en fest den kvelden og vi håper på minst like bra stemning denne gangen!

Det er kun plass til 200 stykker så her er det førstemann til mølla. Billetten koster 350,- og penger settes inn på kontonummer 3910 4314892

Spørsmål ang billetter? Ta kontakt med medarrangør Thomas Sporsheim eller sjekk gruppen vår på Facebook Red Army Oslo

Dette blir gøy!! Ses vi?

Hvordan var din tirsdag?

..min var fantastisk! Grytidlig tirsdag morgen satte jeg og Bea snuten mot vår favorittdestinasjon; Manchester! Selv med kun en time søvn var jeg kjempeklar. Endelig skulle jeg på Champions League kamp igjen. Jeg hadde ikke vært på det siden vi røk ut mot Real Madrid så det var virkelig på tide. Og forentingene var skyhøye!

Vi landet i Manchester litt over halv ti så vi hadde hele dagen her og første stopp var Old Trafford.

Jeg har sagt det mange ganger før, men jeg er så lykkelig når jeg er på dette stedet. Hele kroppen blir fylt med så mange følelser av spenthet og entusiasme, men også en stor ro..Megastore 😀 Dette er min type shopping!

Walk in closet goals!!Så tok vi turen opp til Red Cafe for litt frokost.

It’s five o clock somewhere 😀Ble to nye drakter i går, Smalling og Martial. De er de jeg syntes har vært best denne sesongen. Døde foresten av å se pressekonferansen med Van Gaal i dag tidlig da han presterer IGJEN å kalle Smalling for Michael!!! HahahahaEn liten powernap i senga på hele 10 minutter før vi satte på Unitedsanger på iPaden og startet med et par kaffe Baileys

KLARE!!!!

Gikk radig unna på Bishop kan man si. Det er så herlig å lade opp der før kamp med andre supportere. Siden det var ganske kaldt ute så valgte vi Bishop i går siden vi kunne være inne hele tiden. 

Så var det på tide med kamp! Jeg hadde som sagt høye forventinger til kampen og forventet at United skulle klare å komme seg til sjanser og avslutninger. Og det var mye bedre enn de siste kampene. Jeg tror også vi som ser kampen live får med oss mye mer enn det som er vist på tv-skjermen. Men vi var ikke fornøyde og stemningen var ikke super? Jeg tror jeg aldri har sunget “we’re Man United we want to attack” før, det er jo virkelig ikke noe man trodde man skulle være nødt til, men det var mye bedre i går enn de forrige kampene. Det ble skapt sjanser og selv om seieren satt langt inne så vant vi faktisk kampen. Det var en ubeskrivelig deilig følelse å se Rooney heade inn det målet!!! Endelig!! 

Tilbake til Bishop etter kampen for litt varme og å feire en sårt etterlengtet seier! Jeg og Bea ble kjent med mange nye mennesker i går og det er alltid hyggelig når de kommer bort for et bilde- jeg glemmer jo å ta bilder selv så de hjelper meg faktisk med blogginga, haha 😉
Det ble vel fire-fem timer søvn før vi måtte opp for å dra til flyplassen. Etter antall enheter som ble konsumert i går burde jeg ha ligget i koma, men formen har vært helt super i dag faktisk. Ikke fyllesjuk i det hele tatt og det er jo veldig deilig. Da vi kom hjem dro vi rett på butikken for å kjøpe pizza og etter det ble det noen timer søvn på sofaen sammen og nå er jeg i tipp topp form og klar for jobb igjen i morgen. 

En viktig seier og jeg håper at det har løsnet for United nå, det er lov å håpe, men vi får se på Lørdag.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top