Corona, utsatt bryllup og fotball- bør sesongen annulleres?

Hallo! Hvordan har alle det i disse karantene-dager?

Jeg har aldri forestilt meg at jeg og vi alle skulle leve så tett på en pandemi, men samtidig så er jeg jo ikke overrasket heller! Vanene våre har endret seg drastisk og alt er så mye mer globalisert enn før så det var vel bare et spørsmål om tid før det skulle treffe verden så hardt. Jeg håper dette vil føre til strengere lover i Kina når det kommer til disse markedene blant annet. Jeg kjøper, så langt det lar seg gjøre, ingenting som er produsert i Kina fordi jeg synes lovene de har i landet er forkastelig når det kommer til dyrevelferd og jeg anbefaler alle til å gjøre det samme.

Det er ganske så spesielt å leve i en storby nå og se hvor ‘død’ den har blitt. Med så mange bedrifter som må legge ned og folk som står uten jobb så håper jeg dette går fort over, selv om jeg tror det kommer til å vare lenge. Det hjelper lite om vi gjør alle tiltak om ikke hele verden gjør det samtidig, viruset må jo dø ut før vi kan begynne å leve som normalt igjen. Og det tror jeg vil ta lang tid!

Vi alle er berørte av dette, min hverdag er selvfølgelig forandret, skolen min er stengt så all undervisning går digitalt så jeg sitter hjemme å leser hver dag, og Sats er stengt så jeg merker det blir noen lange stillesittende måneder det her. Jeg prøver å trene en time hjemme hver dag, og det går greit selv om det ikke er det samme. Jeg skrev for en måned siden at jeg var så stresset fordi kalenderen min var så full. Jeg hadde mange reiser og planer hver eneste uke frem til vi skulle gifte oss, men nå er alt avlyst. Utdrikningslaget mitt skulle egentlig være forrige lørdag og bryllupet om en måned og det er det eneste jeg er veldig lei meg for ikke skjer. Fester og turer får man alltid tatt igjen, men jeg hadde sett så frem til å gifte meg. Selvfølgelig blir det til at vi setter en ny dato så fort vi vet det er sikkert, men når man føler så sterkt at man vil gjøre det rette og virkelig få startet en felles fremtid sammen så er det kjedelig å måtte utsette det. Jeg er IKKE gravid forresten, mange har spurt om det siden vi gifter oss såpass fort etter forlovelse, haha. Jeg kan skrive mer om det en annen gang, men det handler først og fremst om religion. Og vi kommer til å ha to seremonier. En liten, intim seremoni der vi feirer giftermålet med våre aller nærmeste, og senere et stort bryllup med alle våre venner og familie til stede. Det er ingen fasit på hvordan ting gjøres, men vi er opptatt av at det skal være riktig for oss så vi gjør det på denne måten.

Jeg merker alle tar dette på ulik måte, men jeg forstår ikke hvorfor man skal diskutere meningene sine så mye. Jeg gjør det myndighetene anbefaler og bestemmer. Selv om det kanskje er trygt å være sammen med flere personer så synes jeg ikke det er det rette å gjøre akkurat nå. Man er anbefalt å være så lite ute blant folk som mulig og det synes jeg vi alle bør klare. Jeg gikk tur med ei venninne den uken det hele startet så hun er den eneste jeg har vært sosial med (gått på turer ute i skogen) siden vi to kun har omgått hverandre og Alex selvfølgelig. Det er kjedelig ikke å kunne være der for alle vennene som kjeder seg og vil finne på ting, men vi må være fornuftige nå så varer dette forhåpentligvis ikke så alt for lenge. Jeg har også lyst til å dra hjem til Toten for å være hjemme der, men jeg har nær familie som er i risikogruppen så det tør jeg rett og slett ikke. Det her er kjipt for oss alle, men vi må se det store bildet her og ikke være egoistiske.

Selv om jeg tar dette på stort alvor så må det være lov å si at man savner fotball noe helt enormt! Men jeg skal si det er verdt å gå glipp av noen kamper om det ender med at Premier League sesongen blir annullert. Altså, jeg forstår noe så sinnsykt hvor kjipt dette må være for Liverpoolsupporterne! Jeg hadde klikka i vinkel og hatt hjerteklapp hver gang det kommer nye oppdateringer om sesongen hadde det vært mitt lag som endelig kan vinne tittelen på over 30 år. Det er jo helt sykt! Men det er nå alle kan kalle meg smålig for jeg synes det er litt gøy også 🙂 Det må være lov! Så ender det sikkert med at Liverpool vinner serien, men enn så lenge så er dette et morsomt scenario, spesielt når jeg har fått ukentlige ting tilsendt på sosiale medier fra Liverpool-fans, vært stille fra de en stund nå 🙂 🙂

At de utsetter EM sier hvor stort dette er.. Og de kommer selvfølgelig til å prøve å få sesongen til å bli spilt ferdig på en slags måte, men jeg klarer ikke å forstå hvordan de skal få det til? De kommer ikke til å være klare allerede 30. april, null sjanse. Det hjelper heller ikke å spille uten publikum så lenge viruset herjer og man ikke vet hvem som kan være smittet. Jeg sier ikke dette bare fordi Liverpool ligger ann til å vinne, men sikkerheten må jo komme først! For alle, blant annet spillerne og hele teamet deres. Ingen cuper er ferdigspilt så det er ikke bare Premier League som er viktig her. United spiller tross alt om en Champions League plass neste sesong som er uhyre viktig. Andre lag kjemper om å holde seg unna nedrykk. Alt dette har enorme økonomiske konsekvenser som for mange klubber er avgjørende om de kan fortsette. Den eneste løsningen jeg ser på som fair er å ende sesongen nå. Ingen vinner Premier League, ingen lag rykker ned, og neste sesong spilles med to ekstra lag. Blir sesongen utsatt pga denne så vil det jo alltid bli krøll. Bedre å ende det nå og håpe alt er klart til august. Og om det betyr at vi igjen må starte neste sesong med Europa League så er det kjipt, men vi er en av klubbene som faktisk klarer det økonomisk, selv om det selvfølgelig er en demper både økonomisk og sportslig. Men dette er en unntakssituasjon, og det må vi bare forstå. Sesongen nå er jo for meg ødelagt uansett. Hva er fotball uten fansen? Jeg er heldig som er forlovet med en die hard United supporter så vi kan se kampene sammen uansett, men tenk å sitte i karantene alene i stua å se laget ditt løfte Premier League pokalen og du får ikke feiret? Det tar jo vekk all gleden! Time to pull the plug..

Eneste ‘sporten’ jeg har glede av akkurat nå er poker. Jeg skulle egentlig dratt til Dublin for å spille NM i disse dager, men siden det ble avlyst så starter det i kveld ‘Norgescupen’ hos Betsafe kl 19:45 med 10.000 euro i premie, hver onsdag og fredag frem til det kåres en vinner 25. april så det blir moro å delta på. Det koster 11 euro å være med!

Corona and Pogba virus, the night in Paris and Solskjær

I have never experienced anything like this before, the panicking and shut downs everywhere. Of course I’m talking about the Corona virus and it’s awful! I’m not afraid of getting it as it would be like the flu for me, but the fact that I could transfer it to a sick person that wouldn’t handle it as well is kind of scary!

Most likely my school will now be closed because of it so I’m really curious how they will work around it. I have seven exams this semester and four and the most important ones are individual exams in a big room with thousands of students so that can’t work? But they can’t deny the students not to be graduated either?! It will feel a bit unfair for us who works hard for good grades not to get our grades fairly, but they have to sort it some how so maybe the best solution is to pass everyone this semester even though that’s also strange!

Games are canceled, some are played without fans in the stadium.. And since this virus seems to just get stronger and the spreading continues I’m worried the Euros will be canceled as well!? We can now get a taste of how boring life is without sports in it!

I’ve been really stressed lately, it’s too much going on. Usually I love that, but with this virus I’m afraid I will be sick and my plans gets ruined, I just don’t have time to get sick now. I know it sounds selfish, of course my number one concern are people in the risk group. But we all need to try our best not to get sick- but it seems impossible. Since I got engaged I have barely rested, you want to look your best when you get married so I’m living gym life now with studies and everything that happens on the side of it. I’m getting married in UNDER TWO MONTHS and before my biggest day so far in my life, there’s something every weekend so I’m stressed that I will be stressed 😂 stressed that someone gets sick etc! I have my bachelorette party, going away on Easter holiday and two exams before the big day.. did I mention all that in six weeks😱 I was supposed to play the national tournament in poker in Dublin as well the first week in April but yesterday they announced it canceled due the virus so I got a bit calmer since I have one week extra to relax and not be out 😂 I really understand why they do it, but of course it’s sad that many important things get canceled. Fingers crossed it will stop soon 🤞🏽

Over to another virus, Pogba is back training! Haha I’m joking! I’m not picking a side here, because I get why many wants Pogba out, but he gets so much shit because of his personality! So much abuse because he was dancing in a wedding?! Like we wouldn’t do the same if we were not able to work because of an injury? Is it smart to post it in social media? NO! 100% not- but why?? Because people are so fast to jump to conclusions and can’t read between lines, they believe everything they read and are so fast judging people! That’s why it’s not smart. I believe 100% (I could say a 1000% in this case but I’m not that person hahah) that Pogba is 100% professional about his career!! All he wants is to be fit and get playing again! 100%!!!!! Is his heart in United? Most likely not, but I also believe he has told Solskjær if he wants to leave and then we should sell him! End of story. If he want to stay and fight for us- perfect!! I don’t get why people choose to pick an agenda against a player that’s been injured almost a full season!! Of course a player like him would try and do his best to get back fit, he is a winner type and wants to win trophies not lay high with his leg in a cast! Why bother be so fu…. negative about something we can’t do anything about. With the amount of hate Pogba gets I also understand if he wants to leave United cause many of our fans are shit. Also, I would be less annoyed 😂

It still amuses me that some wants to fire Solskjær because he hasn’t won anything (expect the league multiple times in Norway and for the United reserve team..) and picks the manager that got sacked for THE EXACT SAME REASON in Spurs?!? 😂 I’m done talking/ defending Solskjær and why I believe in him as our manager long time ago. I usually love a good discussion but the “Ole out fans” are delusional. Not everyone, but those who refuse to look at the bigger picture. And I would rather discuss with a wall than them. You know they’re wrong with after “HE HASNT WON ANYTHING” they go on to that I’m Norwegian and that’s the only reason I back him, and last that I’m a girl so what do I know 😂 Good discussion that..

They also said he had to be more consistent. Ten in a row. TEN. That’s consistency. And we all agree we have to be able to beat a relegation team, but individual mistakes are not on Ole. Ten in a row means he’s really starting to show his philosophy and that it works. Our key players are getting back from injury, it’s pretty clear who Ole wants out this summer- but most importantly: the players believe in Solskjær and backs him! With time, that build a strong character for the team.

I believe Solskjær will succeed, and I will be there with him all along. In bad times and hopefully good times. As a supporter you can’t really chose when to support them and not. I read many online that say the opposite, but then I remember the beautiful fact that online trolls are a small(!) part of our fans base. Solskjærs name has been sang home and away all season and that’s what matters. Try and go to a game yourself- or if that’s not an option- go to a pub and interact with passionate fans, if you sit in your room and be on twitter every game no wonder you’re so bitter 😂

Last week there was one year since the night in Paris and yes, we didn’t win the cup so why celebrate or talk about it? Because it was one of the strongest wins in our history. On that day last year I had just lost one of my best friends, he was also a United fan so this win was for him. I was at my all time lowest in life with so many stressful things in life that brought me pain, and I was so negative for this game and was close just skip it and try to sleep. But United fought back, and they reminded me why I love football so much: that no matter what’s going on in your life, you get these 90 minutes off and can enjoy football without stressing with life, for 90 minutes nothing else matters. And it gave me one of my best memories ever, I felt it was a sign and it will forever be a big, big game and memory for me.

I haven’t had time to write here so much lately, as I explained in the beginning here, life is busy! But I’m enjoying United these days, I really look forward to the games and may it continue!

The game on Sunday.. where to start? I didn’t have the best feeling before kick off and I HATE losing against City. Didn’t help with the shitty ref either. But United, again, showed us who’s the boss in this town. Amazing win for the team and of course Solskjær!

I believe we all have at some point questioned if he’s the right man or not. Months ago it didn’t look good and if that continued of course he would be sacked. No one is ever safe in this game. I’ve said this before and I back Solskjær, but I don’t think he’s the best manager out there. But for our club he has an unique chance to be one and I want to support that. Wouldn’t have been any different if it was someone else, but now it’s Solskjær so let’s get behind him and the players.

Remember, there’s no better feeling than being a RED ❤️

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top