Januar- beste mnd ;)

Hvorfor? Skal jeg da vise dere……

FHM har i januarutgaven med en kalender av 12 coverjenter. Også åpner Olsen året da vettu, glemt å si det til dere. Januar hele året her for å si det slik;) Haha

 

Det dumme er bare at noen, enten på jobben eller her kalenderen ligger har sølt på meg!! Fyy… Vanskelig å holde maten i munnen eller?:) Jaja, det får gå!

Nytt FHM er rett rundt hjørnet….Wehooooo

Helg, øl og fotball.

I dag etter jobb hadde jeg årets første treningsøkt. Gikk greit det, men gått så ned i styrke.. Det skal jeg gjøre noe med! Etter trening ble det mat og for en halvtime siden ringte pappa meg og vekte meg. Jeg har altså sovnet på sofaen… Husker ikke å ha sovnet, men er jeg trett nok sovner jeg uansett hvor enn jeg er. Tar på å kombinere jobb og trening;)

Nå blir det dusj, hårkur og ansiktskur og en runde med bodylotion før det blir koseklær og film før jeg igjen legger meg.

Blir nok en herlig helg dette her, pappa henter Minnie i morgen tidlig før jeg drar på jobb så hun slipper å være alene i morgen. Etter jobb blir det et par runder med øl og deretter en tur ut. Søndag er det jo duket for storkamp!! Oi oi oi som jeg gleder meg! Ikke at United møter ett topplag akkurat, men Manchester United mot Liverpool er uansett stas å se, alltid like deilig å slå dem. (If you all hate scoursers clap your hands…..) 😉 Er så herlig vettu.. Vi fikk jo tidenes “gavepakke” når Chelsea, Arsenal, Tottenham og City ga fra seg poeng. Toppen av kransekaka var jo at Liverpool tapte! Jeg og Mari ga hverandre tur til Old Trafford i julegave til hverandre. Må jo dit denne sesongen når vi helt klart kommer til å vinne serien!! 🙂

God helg fra meg og Minnie 🙂

Ungdom mot retusjert reklame

Har dere fått med dere Ungdom mot retusjert reklame? Jeg har jobbet med fotografen Rolf-Ørjan Høgset og dette bildet er ute i forbindelse med ett slags motsvar til www.aktivisme.no.

Ungdom mot Retusjert Reklame mener at motebransjen presenterer et uoppnåelig skjønnhetsideal, og at modellene som brukes er manipulerte og at alle bilder som publiseres skal være klart og tydelig merket at bildene er retusjert. Jeg har ikke helt satt meg inn i denne saken, bare godtatt at bilder av meg kan brukes. Dette bildet er som sagt ikke retusjert og beviser at ikke alle modeller må fikses på.

Mange tror at modeller retusjeres slankere, pupper blir større, midjen tynnere osv.. Det er veldig feil, ofte er det lys og småting som blir endret på. Jeg synes det blir for dumt at alt skal merkes, de fleste skjønner jo at bildene er redigerte?! Jeg har full forståelse for at media har negativ innvirkning på unge, spiseforstyrrelser ol. Men modeller er jo vakre mennesker og om alt skal merkes så blir bare forventningene til dem høyere og de igjen blir mer perfekte, hvordan reagerer da ungjenter som ser bilder av modeller som er helt plettfrie og IKKE retusjerte? Trodde det var greit å se ett bilde og tenke”jaja…Hun er da uansett litt retusjert”;) Hehe…

Hva mener dere?

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top