Fotball er ikke bare bare

Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker fotball, og da spesiellt Manchester United. Interessen har bare økt mer og mer med årene og jeg gleder meg til hver kamp. En helg uten fotball er ikke ordentlig helg! Jeg elsker laget mitt og jeg er stolt av å være United suporter.

Men så kommer vi til bakdelen i fotball. Når laget ditt taper og ikke tar poeng. Jeg blir så sint og blir i så dårlig humør. Du verden, ” men det er jo bare fotball “….å nei!!! Det er så mye viktigere enn som så. Dette er laget ditt, vi er best og vi skal vinne! En ting er å ikke spille en bra kamp, men om vi taper på grunn av dommerfeil feks koker det over. Da er det best å skygge banen.. Jeg er faktisk helt umulig å snakke fornuft om jeg først blåser meg opp, jeg blir usannsynlig partisk å HATER alt og alle som har med det andre laget. Ikke så sportslig der altså med andre ord.

Og de to siste Champions League finalene United har hatt feks, da vi begge gangene tapte mot Barcelona. Første gangen ble jeg så sint at jeg begynte å grine. Jeg befant meg da i utlandet og eksen min som jeg så kampen med og som var Liverpoolsuporter måtte be meg ta meg sammen (han var vel vant med nederlag…), men jeg kunne bare ikke fatte å begripe at vi kunne tape en så viktig kamp og var vel en stk hysterisk sint jente på en Italiensk sportpub med kun Barcasuportere rundt meg. Så det endte med at undertegnede måtte finne trøst i herr alkohol.. Forrige finale var jeg også sikker på seier, men innså faktisk da at Barcelona var desidert det beste laget. Da ble jeg bare trist og skuffet. Så det har sine ulemper også, resultatene påvirker suporterne helt sykt.

Også i dag….. Ikke moro eller godt for den saks skyld å gå på en smell mot Basel.. Med lyskestrekk er det ikke lurt å hoppe å sprette hver gang det har blitt mål og baklengsmål men i kampens hete er det ikke like lett å tenke… Skikkelig irritert nå… Vi har jo i utgangspunktet en veldig lett gruppe, men man skal aldri undervurdere ett lag og selv om vi leda klart så er det altfor lett å gjøre en feil og en feil blir til flere… Hadde puls i hundre siste kvarteret av kampen og hadde Berbatov putta på den siste der hadde jeg felt noen gledestårer, men nei.. Ikkje bra…

Men en ting skal jeg og andre United suportere ha- vi støtter laget vårt uansett. Se på Liverpoolsuportere feks de siste sesongene, der de skriker og hyler ut at de hater egne spillere og manager og andre som styrer laget. Hvor blir det av lagånden om man ikke også støtter laget sitt i motgang?! YNWA liksom, dere går aleine og sangen har dere stjålet.. I’ll keep my red flag flying high og sier GLORY GLORY!!  Til helga blir det storseier- merk mine ord!!

Yeees, United gjør jobben!!

For en kamp, heeeeerlig!! Moro at Torres er verdt alle penga Chelsea punga ut for han altså, hahaha…. Alltid moro å vinne, men å slå drittlaget Chelsea er så deilig. For ja, det er ett drittlag, stygg spilling og usympatiske spillere, kan liksågodt ta å pensjonere seg hele gjengen. Veldig fornøyd nå, men skulle ønske vi putta på alle sjansene vi hadde, og De Gea viser seg mer og mer frem 😀 Lukter seriegull allerede 😉

Legger ut bilder fra gårsdagen straks 😀

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top