Seriegull nummer 20 er i boks, og har vært i boks i noen uker.

I den forbindelse feiret Supporterklubben med en gullfeirings-konkurranse, hvor vi ba om deres bidrag. De 10 bidragene som fikk flest stemmer kom med i finalen, hvor Dag Langerød og Øyvind Enger fra Supporterklubben var jury.

– Det var vanskelige valg. Flere av finalebidragene spilte på det samme, nemlig ekte følelser for United, og sånt er vanskelig å rangere. Vi endte med å stemme hver for oss, for så å la de tre bidragene som endte med flest poeng sammenlagt stikke av med seieren. Det ble veldig jevnt, men disse tre bidragene fikk altså flest poeng, sier Dag Langerød.

Vinnerne får tilsendt hver sin hjemmedrakt med gulltrykk.

De tre vinnerne:

Eskild Fahle vant for sitt videobidrag av feiringen fra Brighton Pub i Oslo. Videoen viste ekte følelser, kameraderi og ga et godt innblikk i hvordan det kan være der på kamp sammen med Red Army Oslo, som i løpet av kort tid har gjort Brighton Pub til United-fansens foretrukne sted å se kampen på i Oslo.

Ann Mari Olsen hadde en mer kunstnerisk tilnærming, og deltok med et bilde av seg selv i bikini, i gullfarge og med United-drakt. Bildet var del av en billedserie som hyllet gullet, ideen var helt unik og selv om bruken av kropp, gullfarge og trøye er annerledes, oppsummer den godt én ting – kjærlighet for United.

Anders Hille Stadheim fikk ydmyke sin egen far, som er City-fan, da gullet var et faktum. Faren måtte ikle seg United-drakt, og farens ansikt viste med all tydelighet hvor lite glad han var for det. Bildet fikk fram en litt annen side ved det å være supporter – nemlig intern, godartet erting med andre lags fans.

Manchester United Tribute Artwork. Photo by Per Heimly. Bodypaint by Sóley Ástudóttir. For bigger version and details hit: http://www.yangmedia.com/Manchester-United-Tribute

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!