Måned: mai 2013

The winner takes it all

Jeg sendte inn dette bildet til United.no sin konkurranse der vi supportere skulle vise hvordan vi feiret gullet på. Jeg hadde jo min egen gullshoot for å feire, moro å se tilbake på når man blir gammel vet dere.. Og takk for stemmer, jeg vant! Jeg hater å tape så nå ble jeg glad 🙂

Og ikke bare det- vi var tre vinnere og det ene bidraget er oss fra Red Army Oslo som feirer. Herregud for en gullfest det var, dere må gå inn på linken å se videoen. Ubeskrivelig god stemning! Og det siste bidraget var jo bare fantastisk, tenk å ha en Citysupporter som pappa, tipper sønnen koser seg 😉

Klipp og lim fra www.United.no :

FANTORSDAG: Her er vinnerne – med begrunnelse – av gullfeirings-konkurransen vi har hatt i mai.

Seriegull nummer 20 er i boks, og har vært i boks i noen uker.

I den forbindelse feiret Supporterklubben med en gullfeirings-konkurranse, hvor vi ba om deres bidrag. De 10 bidragene som fikk flest stemmer kom med i finalen, hvor Dag Langerød og Øyvind Enger fra Supporterklubben var jury.

– Det var vanskelige valg. Flere av finalebidragene spilte på det samme, nemlig ekte følelser for United, og sånt er vanskelig å rangere. Vi endte med å stemme hver for oss, for så å la de tre bidragene som endte med flest poeng sammenlagt stikke av med seieren. Det ble veldig jevnt, men disse tre bidragene fikk altså flest poeng, sier Dag Langerød.

Vinnerne får tilsendt hver sin hjemmedrakt med gulltrykk.

De tre vinnerne:

Eskild Fahle vant for sitt videobidrag av feiringen fra Brighton Pub i Oslo. Videoen viste ekte følelser, kameraderi og ga et godt innblikk i hvordan det kan være der på kamp sammen med Red Army Oslo, som i løpet av kort tid har gjort Brighton Pub til United-fansens foretrukne sted å se kampen på i Oslo.

Ann Mari Olsen hadde en mer kunstnerisk tilnærming, og deltok med et bilde av seg selv i bikini, i gullfarge og med United-drakt. Bildet var del av en billedserie som hyllet gullet, ideen var helt unik og selv om bruken av kropp, gullfarge og trøye er annerledes, oppsummer den godt én ting – kjærlighet for United.

Anders Hille Stadheim fikk ydmyke sin egen far, som er City-fan, da gullet var et faktum. Faren måtte ikle seg United-drakt, og farens ansikt viste med all tydelighet hvor lite glad han var for det. Bildet fikk fram en litt annen side ved det å være supporter – nemlig intern, godartet erting med andre lags fans.

Manchester United Tribute Artwork. Photo by Per Heimly. Bodypaint by Sóley Ástudóttir. For bigger version and details hit: http://www.yangmedia.com/Manchester-United-Tribute

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!

Få deg et liv

Når til og med Get-boksen min setter på påminnelse om at jeg må få meg et liv så burde jeg kanskje ta hintet? Premier League er over og jeg har sett ferdig Suits…. Så- jeg trenger en ny hobby som jeg kan fylle livet mitt med. Tips mottas i kommentarfeltet under her!

Tørst på livet

Vel overstått helg! 

17. mai hadde jeg og Mari champagnefrokost hjemme hos oss og det var kjempekoselig. God mat, kaker og champagne før turen gikk videre ut i byen for å kose oss mer. Det ble jo perfekt vær også så dagen kunne ikke blitt bedre. Det var en del som lurte på hvor bunaden min er fra, det er en festdrakt og hører ikke til et spesielt sted. Men jeg synes den er veldig fin jeg, og ikke like tung som bunad 🙂


Lørdag var det virkelig sommervær så da gikk turen ut i parken der vi koste oss med øl, grillmat og frukt. Herregud så deilig det er med sommer! Livet blir hundre ganger bedre bare med litt sol.

Og det er virkelig ikke en myte det med Grand Prix og homofile… Vi hadde vorsepiel og leiligheten ble forvandlet til Grand Prix-fest da Robert på jobben til Mari kom. Jeg er ikke heeeeelt der så jeg, Camilla og Silje dro litt tidligere på byen 😉

I går var det knallvær og siste serierunde så det var bare å stå opp, pynte seg og dra på uteserveringa på Brighton. Jeg elsker Red Army Oslo! For en fantastisk gjeng med lidenskapelige supportere vi er. Det var så god stemning og det kunne ikke blitt en bedre avslutningsfest. Tror jeg kunne spart meg for å synge karaoke to ganger, men ellers var det grei skuring 😉

Olav fra Tangerudbakken synes det var mye bedre stemning hos oss enn der han hadde sett kampen, ser den! 😉

Folk som gikk forbi stoppet for å ta bilder og filme stemninga. Og stakkars de som gikk forbi i andre drakter, tidenes walk of shame. Vi leker ikke supportere! 

Og HVA skal jeg gjøre med livet mitt nå som Premier League er over? Herregud så trist helgene blir fremover.. 88 dager igjen, teller ned dagene! Neste sesong blir noe helt annet enn det vi er vant med, men nå har det fått sunket veldig inn og jeg gleder meg veldig! In Moyes we trust 🙂

So come on David Moyes, Play like Fergie’s Boys. We’ll go wild wild wild!

Dagens meny

For en herlig pinsehelg! Absolutt verdt å være så sliten som jeg har vært i dag. Vært mye kos denne helga så i morgen er det endelig fokus på trening igjen, drikker jo øl som det skulle vært vann så joggeturen blir nok ekstra lang i morgen 😉

Gullshoot

I går hadde jeg en veldig morsom fotojobb, for å virkelig feire denne sesongen så har jeg hatt en egen gullshoot! Hele meg ble malt i gull, noe som var litt av en pirkejobb, men med en kjempeflink stylist så ble det veldig bra.

Disse to bildene har jeg lånt av fotograv Per Heimly og han assistent Miriam Hatlenes.


Disse bildene er tatt med iPhonen min så det er ikke verdens beste kvalitet, legger ut bildene når jeg får dem. En så spesiell sesong som dette fortjente en egen feiring synes jeg så jeg gleder meg til å se det endelige resultatet. 

Det har vært noen emosjonelle dager dette her, en mann som har vært der hele livet mitt er der ikke lenger og det er et tomrom som skal mye til for å fylles. Jeg er så glad det ble Moyes som tar over, det er en stor trøst. I dag har jeg ligget å sett på tribute-videoer av Sir Alex og Scholes. Verdens beste midtbanespiller gir seg også etter denne sesongen. Men det så jeg komme og selv om det er siste gang han spiller for United så er jeg ganske så sikker på at det ikke er det siste vi ser av han i United sammenheng 🙂

To legender takker for seg, og det blir både glede og tårer. Samboeren min har gitt meg drikke- og treningsforbud frem til jeg blir ordentlig frisk igjen så kampen i dag blir ikke helt av det festlige slaget for min del. Men for en kamp det blir, den stemningen som er på Old Trafford i dag tror jeg aldri kommer igjen. Ingenting blir det samme uten Ferguson. Neste søndag er den siste kampen Sir Alex Ferguson leder Manchester United og da blir det tidenes hyllest til han, det skal jeg sørge for. 

 

Red is the man

Hvor ironisk er det ikke at jeg la ut dette bildet på Instagram i dag tidlig og 10 minutter etter var dagen min ødelagt og har vært det siden?

Trengte ikke gjøre meg til når jeg tok bildet, har sett slik ut i hele dag og har samma grinet i ansiktet mens jeg skriver nå. 

Verste nyheten jeg har fått på lenge, humøret mitt er generelt veldig bra og det skal mye til for at jeg griner. I dag har jeg gjort det, det var vel på tide at jeg opplevde kjærlighetssorg også. Det er vondt og jeg har en ekstrem rar følelse i kroppen, den kan ikke beskrives. Dagen i dag er blitt kansellert, etter jobb gikk jeg på butikken å kjøpte is og brus. Dyna har jeg tatt med i sofaen og nå skal jeg se på samleboksen min av Unitedfilmer og trøstespise mens jeg griner, er det ikke det man gjør?

Noe du har vært glad i så lenge er borte, Sir Alex ER jo United og fremtiden er vanskelig å se for seg nå. Selv om det ikke er lenge siden jeg tenkte i mitt stille sinn hva som ville skje den dagen han gir seg og at det ikke ville være så lenge til så har jeg på en måte ignortert tanken vekk, så i dag fikk jeg sjokk. Hadde faktisk trodd han skulle bli lenger, at han skulle vinne Champions League en gang til i det minste. Det er liksom ikke like moro å fryde seg over nr.20 nå heller, det har fått en bismak.. Jeg trenger en liten sørgeperiode nå, litt tid alene for å summe meg og til helgen blir det gravøl. Og etter det kan jeg se litt mer positivt på saken og heller smile over alt det jeg har fått oppleve under Fergusons tid. Det er mye og jeg er evig takknemmelig for alt han har gjort for klubben. 

Blir en sjuk tid fremover. Herregud for et press nestemann får. Jeg personlig håper det blir Moyes, fotballsmart fyr og det virker som han har mye av SAFs verdier og det er ekstremt viktig. Mourinho har hatt suksess, men jeg har aldri likt fyren så jeg klarer ikke se han komme til United å fortjene den respekten en manager gjør. Hadde jo vært noe om han hadde tatt med seg Ronaldo, men han er ikke lojal og han er i mine øyne ikke verdig nok. Hvem det nå enn blir skal få min støtte, men akkurat nå er det vanskelig å skjønne alt som vil skje.

Når til og med himmelen har åpnet seg og Gud der oppe sørger så veit du at det er fælt. Som jeg har sagt tidligere; ekte mannfolk gråter over fotball så det er bare å ta frem lommetørklet og se videoen under- gåsehud og tårer.

http://www.tv2.no/play/sport/premierleague/se-gryttens-ferguson-hyllest-saa-er-den-lange-dagen-over-717347.html

Og ja, det kan kanskje virke som jeg overdramatiserer det her for dere som ikke liker fotball. Men for en lidenskapelig supporter som meg der fotball er min største hobby så er det så mange følelser inne i bildet akkurat nå og jeg ber ikke om at andre skal forstå det heller. De som gjør det vet hvordan det er og tenk at Manchester United har over 600 millioner supportere rundt om i verden. Sammen er vi samlet nå, Red Army vil for alltid huske Sir Alex Ferguson som en levende legende og verdens beste manager.

♥ Forever we will be your Red Army 

 

En sorgens dag

Jeg viste godt at denne dagen skulle komme, men jeg hadde håpet på et par år til. Ryktene startet i går og jeg trodde ikke noe på dem, slike rykter er det jo hver sesong og jeg var helt sikker på at Ferguson ikke ville gi seg enda. Men så kom bekreftelsen i dag tidlig og det føles helt jævlig. Dere som ikke er interessert i fotball og ikke forstår meg kan sammenligne det med å bli dumpa av kjæresten og du sitter igjen med tidenes kjærlighetssorg, selv om jeg er sikker på at dette føles så mye verre. Du sitter igjen helt tom og vet ikke hva som skjer videre…

Han kan ikke erstattes og jeg orker ikke tenke på hvem som skal ta over, hele mitt liv har Sir Alex vært manager for klubben i hjertet mitt. Tenk det! For en fantastisk mann, dette er ikke bare trist for oss supportere, men for alle som liker fotball. Verdens beste manager gir seg, dette er en sorgens dag for fotballen.

Tusen takk for alt Sir Alex Ferguson.

Black and white

Jeg har postet noen av bildene under før, men her er hele serien. Jeg vet jo at det finnes sarte sjeler der ute som av en eller annen grunn fortsetter å klikke seg inn på bloggen min så kun for dere har jeg plassert noen søte stjerner på strategiske plasser så dere slipper å spamme kommentarfeltet mitt denne gangen 🙂