galskap

Dette har vært en ganske så perfekt helg! Jeg har slappet av, fått oppleve en fantastisk fotballkamp og ellers vært med venner. Hva mer kan man ønske seg?

Fredag slappet jeg bare av etter en lang dag på jobb. Lagde nachos og hvem tror det er kjedelig å være veganer?!? Herregud, det var så sykt godt at jeg havnet i taco koma et par timer. Taco”kjøttet” smaker helt som vanlig kjøtt og osten savner jeg helt ærlig ikke heller lenger. Men guacomale er helt nødvendig!!

Lørdag ble det en treningsøkt og deretter bort til Hanne for å se kamp!

OG FOR EN KAMP!!! Jeg kan ikke huske sist jeg har sett en så nervepirrende og spennende Unitedkamp! Jeg elsket det!! Etter Smallings selvmål var jeg overbevist om at dette taper vi. Men så vinner vi fader meg, i Fergietime i tillegg! LYKKE!!! Og for en feiring av Martial. elsket at de stormet til supporterne. Jeg kjente mange som var der og det tok helt av. De sang Martial-sangen en time i strekk! Hahah, herregud så sykt deilig!! Kampen hadde alt og takk gud for De Gea!!!

Dette bildet av de to guttene er helt fantastisk! Det er dette fotball handler om, det er så sterke følelser! 

Vi er i finalen! Turen bestilte jeg allerede før kampen i går hadde starter og endelig skal jeg få oppleve en FA-cup finale med Manchester United. Et plaster på såret for noen meget magre sesonger om vi vinner dette. Kommer til å bli helt syk stemning! 

I dag har vært en meget avslappende dag, etter kampen i går måtte vi jo feire så jeg og Hanne dro ut en tur. Jeg får narkolepsi dagen derpå så jeg har duppet av i hele dag nesten, men det er jo så utrolig godt også! Har jo vært fotball også så det har jeg holdt meg våken til. Arsenal spilte uavgjort, Leiecester vinner igjen og i skrivende stund er det Palace som leder og de vi møter i finalen. Hjemmelagde burgere står i ovnen med søtpotet fries og det ser helt sykt godt ut så straks blir det mat og en film. Deilig helg!

Den største kampen på lenge

Kampen i kveld er så viktig! Jeg kan ikke huske sist jeg har gledet meg SÅ mye til en kamp?! Vinner vi i kveld er vi i FINALEN! Det snakkes jo mye om at van Gaal har mistet garderoben osv, men jeg tror alle spillerne er gira på å nå en finale så jeg håper virkelig på en seier i kveld. Alle som så Liverpool- Everton tidligere denne uka så et Evertonlag i fritt fall. De har flere viktige spillere ute nå og det må United utnytte seg av. Forhåpentligvis gjør det jobben mye lettere for Rashford og Martial og jeg har store forventninger til denne kampen!! 

Mange har i forkant av kampen sammenlignet Carrick og Rooney med Gerrard. Vi alle husker jo hans desperasjon om å vinne Premier League og i hans siste forsøk så snublet han ved mållinja. Dette er kanskje også siste gang Carrick og Rooney er så nære en FA-cup seier og siden de aldri har vunnet den så vil de gå ut enda harderee, eller vil det ødelegge for dem? Helt ærlig så tror jeg begge tar dette med stor ro. Begge er rutinerte spillere og det er en semi-finale i FA-cupen. Stor kamp, for all del, men ikke nok til å?make them slip 😉

Forrige ligarunde mot Crystal Palace var en forbedring etter forrige mot Aston Villa som nesten fikk meg til å sovne i stående stilling på Stretford End. Det var ikke storspill selv om vi vant, men i det minste flere sjanser og et knall mål fra Darmian. Greit å sette første mål på den måten!


Wembley er stort. Fa-cupen også. For meg veier den tungt, det er verdens eldste fotballturnering. I tillegg kommer vi likt igjen med Arsenal med 12 seiere om vi vinner dette. Vi må fortsette historien til storlaget Manchester United nå, den har vært på pause i alt for lang tid nå..

Laget som vinner i kveld, vinner også mest sannsynlig finalen. Den er mot Watford eller Crystal Palace så begge lag i kveld vil være klare favoritter. Jeg har aldri opplevd Wembley og det har jeg naturlig nok veldig lyst til. Flybilletter er allerede bestilt så nå må bare gutta gjøre jobben.

WEMBLEY, WEMBLEY, WE’RE THE FAMOUS MAN UNITED AND WE’RE GOING TO WEMBLEY!!!!

Oh, Manchester..

Nok en tur over til Manchester og 3 nye poeng sikret. Det har igjen vært en fin tur, det er ikke helt det samme å dra over når man ikke kjemper i teten, men Manchester er alltid fantastisk på sin egne, unike måte. 

Fredag er det tradisjon tro å “ta det litt rolig” på Circus. Siden det er kamp dagen etter har vi alltid troen om at kvelden skal gå rolig for seg- noe den ALDRI gjør.. Circus er en av verdens minste puber, men absolutt den med mest liv og sjel! Barry som eier stedet har jo i tillegg gitt meg tittelen “Landlady of Circus” så det skulle bare mangle at man bruker noen timer der når man først er over 🙂

Mens vi nøt hver vår veganske nattmat (chips) og snakket om verdensproblemer så faller Chirstina mellom senga. Og deler man rom med meg så ligger man der til jeg får logget meg inn på Snapchat for å forevige slike morsomme ting! Hahah, stakkars!


Kampdag var det opp tidlig å hive seg rundt! På med sminke og drakt og så rett på pub. Jeg og Christina var så heldige å få tidenes mest udugelige taxisjåfør som ikke ante veien til Old Trafford. Da har du bomma greit med valg av yrke og plassering. Men etter noen omveier kom vi oss omsider til Bishops og festen kunne begynne.


Og selv om du er turist så lønner det seg og ikke gå med half and half så veldig offentlig i Manchester? Jeg kan forstå det er et minne for noen, men jeg hadde ALDRI bært et annet lags logo på meg og det er faktisk det du gjør når du kjøper det. Og det er så turist som du kan få det. Sam Platts forbyr faktisk disse skjerfene og de er som dere ser ikke populære på Bishops heller. 


Red Army Oslo har de siste årene vokst seg veldig store, såpass store at ikke bare den Skandinaviske supoorterklubben kjenner godt til oss, men også selve klubben. Så selveste Manchester United ville at vi skulle gjøre en promo sammen med den Skandinaviske supporterklubben og det er jo moro! Det skjer ganske mye fremover som vi gleder oss til?
I kø på vei opp til Stretford End. Ekstra sikkerhet rundt stadioen nå noe mange klagde på, men dette er Englands største stadion, jeg er glad de gjør det?

Og det er jo en del trapper opp.. Lo meg nesten i hjel av en viss frøken med dårlig kondis! hahaha 😀
Kampen derimot er det ikke så veldig mye å skrive hjem om. Snakk om kjedelig fotball, etter rundt 30 minutter spilt holdt vi på å sovne der vi sto så jeg fikk prøve en snus av Christina for å våkne litt. Altså, det snurra greit i topplokket etter det, og dette var det mest underholdene hele kampen sett bort ifra det ene minuttet vi feira Rashfords mål. Det er ganske trist. Stemninga på stadion var laber og når det i tillegg merkes på Stretford End så vet du at supporterne har fått nok. Vi vil ha underholdning, men det må vi se langt etter så lenge van Gaal er vår sjef.


 

Jeg tror dette ble den siste turen over for meg denne sesongen. Det er liksom ingenting å kjempe for lengre. Klart fjerdeplassen er ekstremt viktig å klare, men det er jo ikke noe å feire akkurat. Det skal bare mangle liksom. Så min siste tur ble denne gangen, men forhåpentligvis det finale på Wembley. Da MÅ jeg over.

I kveld er det kamp igjen og vi må bare kjøre på. Skal være en enkel kamp, men jeg har slutta å bli overrasket for å si det sånn.

på tur igjen

I skrivende stund befinner jeg meg på flyplassen i København. Mellomlanding på vei til mitt favorittsted på jord; Manchester. Det har blitt mange turer denne sesongen, har man sesongkort så er de til for å brukes mener jeg. Ikke for å tjene penger på det. Kan vel trygt si at “United-budsjettet” mitt ikke er på pluss-siden, men man må jo leve også. Har sommeren til å spare opp til neste sesong igjen 😉 Denne turen gleder jeg meg ekstremt mye til, jeg har reist over en del ganger alene og det gjør meg ingenting. Jeg har ikke akkurat vanskligheter med å være sosial, men denne turen er to av mine beste venninner med på lasset- Bea og Christina. Da blir det automatisk mye, mye morsommere! I tillegg er nesten hele Red Army Oslo over også, ikke planlagt, men dette blir nesten en stor vennetur. Vi er vel rundt 25 stykker som er over så blir mye nordmenn på Bishop i morgen!

Det var en sterk seier på Onsdag, Wembley folkens!! Så sykt deilig… Blir en stor kamp mot Everton og jeg leker med tanken å dra over igjen, men jeg må se om det passer med jobben. Med tanke på min vinner-statistikk når jeg reiser for å se United så burde en millionær sponse meg til å dra på alle kamper. DET hadde vært noe. Ikke for levra mi kanskje, men for et liv. One day! Uansett, semifinale i FA-cupen er noe vi trengte nå. Jeg mener fortsatt van Gaal må gå, men det er ikke slik at jeg ønsker at han skal feile heller. Han sitter uansett trygt ut sesongen og en seier i FA-cupen vil gi han et trofé han ikke har fra før. Jeg unner han selvfølgelig det, og det trenger klubben også. Men han er ikke “friskmeldt” selv om det og en 4.plass går i boks. Han er feil mann for vår klubb.

Opp i alt det det negative så gleder jeg meg stort over unguttene som har fått sjansen til å vise seg frem. Det skal LvG ha, han hadde ikke store valg i starten, da vi ikke hadde andre å ta av, men at han forsetter å gi dem tillit er kjempebra. Spiller de bra så fortjener de å få spilletid. Samtidig gir det ekstra konkurranse til de andre og det tror jeg er sunt. Fosu-Mensah overrasket meg stort og han fortsetter å gjøre det. Så ung, men allikevel så rolig og voksen i spillestilen sin, det er helt fantastisk. Tenk om han fortsetter i denne banen så har vi en god og viktig spiller i lang tid! Rashford er også veldig viktig, men det blir spennende å se om han går ut nå i fordel for Rooney som er tilbake. Jeg vil gjerne se Rooney få mer spilletid på Lørdag, men håper at Memphis og Pereira også får sjansen igjen, det trenger de. Herrerra håper jeg også starter, jeg vil se fart og kreativitet! Sjanser og mål! Vi møter Aston Villa. Et lag som allerede har rykket ned. De har ingenting å spille for i morgen. Det er klart jeg forventer en god og sterk seier. Og det blir ubeskrivelig deilig å stå på Stretford End igjen!  Jeg rekker nok ikke blogge igjen før den tid, men jeg oppdaterer stadig snapchat og Instagram! Instragramprofilen min er annmari_olsen og Ollon1 på Snapchat.

Foto av Nicolai Saxegaard og add han på snapchat (saxegaard_photo) for i dag snapper jeg fra hans profil 🙂

 

FOTBALLGALSKAP

På tide å blogge om noe annet enn mitt forhold til mat kanskje? Vil først og fremst takke for alle positive tilbakemeldinger jeg har fått fra dere i det siste. 2016 er året for forandring og jeg er sikker på mange av dere kommer til å ta steget mot en mer vegansk livsstil i år og det er hyggelig at dere følger med her:)

Min største lidenskap i livet er fotball. Så enkelt, en sport betyr alt for meg. Eller mer riktig; Manchester United betyr alt for meg. De fleste forstår ikke at det kan bety så mye for meg, men jeg er en “alt eller ingenting-person”. Enten så er jeg ganske så likegyldig eller så gir jeg 100%. Det gjenspeiler mye i livet mitt, men spesielt fotball. Jeg går ikke glipp av en kamp. Punktum. Laget kommer foran alt og slik er det. Mange andre ting i livet mitt blir satt på vent, men alle i min omgangskrets har lært seg hvordan jeg er nå. Man kan ikke se en kamp i reprise fordi man måtte i en middag eller du måtte bli med dama på shopping. Det er 90 minutter med full tilstedeværelse. Jeg svarer knapt på en melding under kamper fordi jeg vil ikke la meg distrahere. Det er 90 minutter og jeg vil få med meg alt. Og når man følger et lag så tett som jeg gjør så blir du bare enda mer gira. Bare å skrive dette innlegget gjør at jeg gleder meg enda mer til morgendagens kamp. Det kribler i magen faktisk. Nå har det vært landslagspause og jeg savner virkelig fotball nå! Det har vært mange skuffelser de siste sesongene, men er man ekte supporter så gir man jo ikke opp. Man støtter laget og klubben uansett. Det er Manchester United til jeg dør.

Over til overskriften. Fotballgalskap. Jeg er nok av veldig mange kjent som en lidenskapelig Manchester United supporter og i forbindelse med det ble jeg filmet av tv3 for en stund siden til en episode i serien Kickstart der de tar for seg forskjellige temaer. For meg så er det dette som er normalt. Jeg forstår ikke at en person kan holde med et lag, men om man skal ut å spise eller må på trening så gjør man heller det når laget ditt spiller. Det hadde vært HELT uaktuelt for meg å gå glipp av bare 10 minutter. Så ekstrem er jeg. Jeg forstår at folk har forskjellige prioriteringer, men det er 90 minutter det er snakk om. Alt annet kan utsettes eller gjør før kampstart. Men en fotballkamp får man aldri tilbake. Det skjer der og da. Det har vært mange legendariske fotballkamper, men tenk for eksempel å se Champions League finalen mellom Bayern og United eller Milan mot Liverpool i reprise og ikke live?! Hadde ikke klart å leve med meg selv om det hadde skjedd. Så ja, galskap vil kanskje noen si, men jeg sier LIVET! Og dette ville de gjerne snakke med meg om og Olsen sier jo ikke nei til å snakke om favoritt-temaet sitt?!

Jeg er ikke en sånn typisk “skravlekjærring” og er jeg i situasjoner der jeg er litt utenfor min egen komfortsone så blir jeg mer stille og trekker meg tilbake (faktisk), men når det kommer til lidenskap så klarer man aldri å skjule det. Så selv om jeg ikke er så vant med filming så skravlet jeg i vei og husket ikke hva jeg hadde sagt i ettertid, men jeg tror jeg runda United i hvert fall! Haha, moro der og da, men kan bli bittelitt kleint i ettertid kanskje. Men man er jo den man er. Og dette er meg. Terje som også er med i episoden er like Liverpoolsupporter som jeg er Unitedsupporter og tross det kommer vi veldig godt over ens 😉 Jeg har stor respekt for folk som lever og ånder for laget sitt slik som jeg gjør, om så det er United, Liverpool, Leeds eller Raufoss. Fordi jeg vet hvor mye det koster. Ikke bare penger, men tid og energi. Ting man ofrer for å følge med på laget uansett tid og sted, det er nesten en heltidsjobb! Og de som gjør det 100% tar jeg av meg hatten for uansett lag. For det er ekte kjærlighet.

Dere kan se episoden her: http://www.tv3play.no/programmer/kickstart/707364?autostart=true

Fotballgalskap! Jeg elsker det!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top