24.03.2014

Jeg har ikke ord på hvor deilig det var med seier mot Olympiakos og at vi er videre i Champions League!! Den følelsen du har før dommeren blåser av slike kamper er så utrolig vond, en forferdelig uro i kroppen.. Men så kom trekningen og vi fikk de absolutt hardeste motstanderne.. MEN- det er Champions League- alt kan skje! Jeg gleder meg i hvert fall noe sykt til de kampene, jeg håper United virkelig kjemper, gjør de det har vi faktisk en sjanse. På vårt beste så er vi helt i toppen, vi har ikke vært der denne sesongen, men det er ikke for seint å bli det! 

Det var lenge siden jeg hadde vært ute og Lørdag var en perfekt anledning til å gjøre noe med det, dro rett ned til Brighton etter jobb og så Premier League og avslutningen kunne ikke blitt bedre. Det er så deilig å se at spillet sitter og at de jobber. Vi er faktisk det beste bortelaget i Premier League! Her gjelder det å ta med seg det positive man kan få 😉 

I morgen blir United virkelig satt på prøve. Det er duket for storkamp, Manchester United mot Manchester City. Få lag er det bedre å slå, og det vondeste å tape mot. Gutta har fått ekstra selvtillitt, City går på en smell. 3 poeng og rimelig god stemning, det er det jeg satser på! Haha, jeg er alltid optimist når det kommer til United, tror alltid at neste kamp vil de vise seg frem bedre, blø mer for drakta og at nå vil det snu… Jeg har tatt mye feil denne sesongen… Men jeg har heldigvis fortsatt trua på United jeg! 

#TweetYourFavouriteDerbyphoto ….her er det mange, gode minner! Blir oppriktig glad og gira når jeg ser slike bilder! Mitt beste minnet er helt klart brassen til Rooney. Kan se det målet i reprise gang på gang og får fortsatt gåsehud. Selv om jeg så kampen hjemme alene den gangen, klikka det helt for meg og jeg sklei bortover gulvet på kne og fikk et saftig brannsår, som i dag er blitt til et fint arr. Men gode minner absolutt, haha! Hva er ditt beste derbyminne?

Nå skal jeg pakke bagen min og straks legge meg, opp 05.30 i morgen tidlig for å ha en PT-time før jobb. Også håper jeg så inderlig at neste blogginnlegg blir en drøm å skrive 😉

Manchester is RED!!

Vinn eller forsvinn!

Nervøs og spent! Det er vinn eller forsvinn for Manchester United i Champions League og jeg er litt redd det kan være samme tilfelle for Moyes. Eneste valget United har er å angripe, score mål. Enkelt og greit. Skulle tro at spillere med skyhøye lønninger klarte den jobben, men det er tydeligvis ikke så lett. 3 mål på hjemmebane er overkommelig!

Kom igjen United- play like Fergies boys!!!!

 

We’re shit and we’re champions

Så endte det på verst tenkelige måte. Forferderlig prestasjoner og et mareritt å se på. Orker ikke skrive så mye mer om kampen, men jeg skjønner godt at Liverpool-supportere fryder seg nå. Dere var klart det beste laget, men fy faen så glad jeg er for at jeg er Manchester United-supporter! Jeg hater Liverpool, jeg tåler bare ikke klubben. Dere var bedre i dag, men håper dere er så jævla flaue over klovnen Sturridge, filmer uten at det er kontakt. Skittent spill, skittent lag- men det er jo Liverpool vi møtte- hva annet kan man forvente seg av søppel?!

Og kjære dere, det er kjempehyggelig at dere er innom bloggen min, men jeg skjønner egentlig ikke hvorfor Liverpool-supportere gidder å gå innom her, for jeg har ikke et pent ord å si om klubben deres. Jeg har mange kommentarer her inne som ligger på vent til godkjenning, over 50 meldinger på Facebook, blitt tagget i x antall innlegg på Facebook.. Gidder ikke sjekke det, bruke tid på det… Hvem var det som har påmint meg å heller bruke energi og tid på sin egen klubb?? Hmm….rart det der altså.

Jeg tåler motgang jeg, jeg vet at jeg er en genuin supporter og jeg gjør “jobben” min uavhengig hvor vi ligger på tabellen. Det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg kommer alltid til å ha den samme, gode og stolte følelsen når jeg tar på meg den røde drakta, noe forandrer seg aldri og det er kjærligheten til klubben.

Det er mandag, ny uke og jeg ser meg ikke tilbake på gårsdagen. Kjæresten min kommer hjem i dag fra Manchester og jeg gleder meg sinnsykt til å se han! Hvem andre supportere i verden ser du stå oppreist å synge seg halvt i hjel når laget ditt ligger under 3-0 mot en av sine største rivaler?! Det er oss! 

Ha en fin dag!

 

We’ll never die.

Build a bonfire

I morgen er dagen, Liverpool kommer til Old Trafford og vi kommer til å få en tøff kamp. Jeg innrømmer lett at Liverpool har vært enn United denne sesongen, men er de et bedre lag? Ikke faen. Det er et klart nei. Manchester United er i alt et bedre lag, vi har underprestert denne sesongen og ting har gått i mot oss hele tiden- alt har gått galt. På den andre siden så har Liverpool hatt en av sine beste sesonger på mange, mange år. Men de har overprestert. Det laget er ikke bra nok til å vinne Premier League. Det svir å se de over oss på tabellen, men er jeg nervøs over det? Nei. I mine øyne er United, City, Chelsea og Arsenal klart sterkere lag enn Liverpool og det er nok Chelsea som står igjen som vinnere i mai, med City tett under og Arsenal på tredje. Men hvem tar den viktige fjerdeplassen? Det blir mest sannsynligvis ikke oss dessverre, har en kjip følelse på at vi er rett under. Men jeg håper uansett av hele mitt hjerte at alle blør for drakta si og gir alt de minuttene de får på bana HVER eneste kamp. I morgen må United gå i strupen på Liverpool fra første stund. Liverpool hadde en god sjanse forrige PL-kamp mot oss og de scoret på den, og vinner kampen. De er ikke så gode som tabellen tilsier og jeg tror United stikker av med seieren.

Denne kampen handler selvfølgelig også om mer enn bare 3 poeng, dette er et av de største rivaloppgjørende og jeg elsker disse kampene! Stemningen i uken før, diskusjoner med andre supportere og følelsen på kampdagen…..ahh- dere vet hvordan det er! Det er en rastløshet, nervøsitet, man er oppstemt og gira. Jeg elsker det! Og jeg elsker å hate Liverpool, dere som leser bloggen min vet min lidenskap for Manchester United og jeg kan være ganske ekstrem av meg. Ofte er det alt eller ingenting for meg, og jeg er Unitedsupporter på min hals- og som supporter så synes jeg at jeg har min fulle rett til å avsky Liverpool så mye jeg vil! Det er så typisk andre supportere å slenge til meg at jeg bryr meg mer om Liverpool enn United….HAHA… Da skulle dere bare vist hvor mye tid jeg vier til klubben min. Det går med titusener av kroner verdt år for ikke å snakke om tid, energi og følelser! Det er ikke alle som “orker” å være så stor supporter, men jeg elsker det! United er livet mitt og de gir meg den beste lykkefølelsen på jord når de vinner. Så dere som tror jeg vier mer tid til å slenge dritt til Liverpoolsupportere tar VELDIG feil, det er bare det at det er VELDIG moro og ikke minst LETT! 

Old Trafford kommer til å være i fyr og flamme i morgen, og jeg håper at United viser seg fra sin beste side og at de gjør alt de kan for å stoppe Liverpool. Jeg håper så inderlig de sender scouserne hjem som slakt. Det her er rett tidspunkt for å snu en dårlig sesong. Vinner vi så skiller det 8 poeng mellom oss- det er faktisk ikke umulig å klare en fjerdeplass! Men da må vi fremstå som MANCHESTER UNITED.

Gleder meg som en liten unge til i morgen, jeg håper alle røde djevler tar seg turen ned på Brighton for å se kampen? Oppmøte kl 13.00 ! 🙂

You are a scouser,
An ugly* scouser,
You’re only happy, on giro day.
When your dad’s out stealing,
Your mum’s drug-dealing,
But please don’t take.. my hubcaps… away

Avslutter med mitt favorittsitat;

My greatest challenge is not what’s happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that!”

Ombre- do it yourself

Ja, så sitter man her i sofaen alene en fredagskveld. Leiligheten er shinet, lys tent overalt og Jokke på anlegget. Det er vel så hyggelig det- hadde man bare hatt et glass rødvin og et stk mannfolk her!! Men mannen min har dratt til Manchester for å overvære 3 viktige poeng bli sikra på hjemmebane og jeg prøver å være et sunt menneske og det betyr dessverre alkokutt.

MEN- det er helg! Ah, så deilig!! Startet dagen veldig tidlig med å stå opp 05.30, trening kl 8 i Sandvika før jobb kl 10. Så var det hjemom i leligheten på Grünerløkka for å hente post og en koffert full med klær, så for å handle mat osv og så endelig hjem. For nå er hjemmet mitt på Norstrand. Ti tusen ganger mer hyggelig og trivelig her enn løkka for å si det pent 🙂

Og kroppen setter stor pris på noen fridager, er støl i hver eneste muskel denne kroppen har å oppdrive. Torsdag hadde jeg PT-time og det var sirkeltrening som sto for tur. På tid. Sirkeltrening fra helvete er en fin beskrivelse. Livet som en sunnere person er ikke bare-bare altså, det ligger noe slit bak det! Forhåpentligvis er det vel verdt det til syvende og sist 🙂

Over til overskriften; ombre! For dere som ikke vet hva det er (mine mannlige lesere er kanskje ikke så oppleste på denne fronten?) så er det er hårfrisyre der det lyseste partiet er neders og det mørkeste øverst. Veldig populært forrige sommer og i full sving igjen nå. Jeg hadde det i fjor og for en uke siden måtte jeg gjøre noe med håret mitt og da ble det igjen! Og det er en veldig lett frisyre du kan gjøre selv, uansett hva slags utgangspunkt du har. 

Jeg ville ikke ha en drastisk forandring med store kontraster, men en del lysere i tuppene, samtidig som det var en helhet og at hårfargen min ble en del varmere enn det den var.

Det du trenger er; bleking og eventuell en lysere hårfarge.

Siden jeg ikke ville ha det veldig lyst kjøpte jeg en mellombrun hårfarge som jeg farget det blekede håret i til slutt.

Jeg er veldig dårlig på å forklare veldig nøye, så jeg anbefaler dere som vil prøve dette her å søke på Ombre tutorials på Youtube, der er det mange videoer som viser hvordan det gjøres og lettere å lære slik! Men har uansett noen tips å dele;

Del opp håret i fire deler med hårklyper. Jeg startet bakerst og tok blekingen fra midten av håret mitt og fordelte det utover. Jeg lot ca 7 cm av tuppene få bleking til slutt. Dette fordi håret mitt er tørt nederst og trenger ikke ekstra slitasje. Pass på å ikke ta for store mengder av hår i slengen, da er det vanskelig å få blekingen på alt. Så jobbet jeg meg gjennom del for del av hodet og når jeg hadde tatt alt mitterste hår med bleking gikk jeg over og tok ekstra bleking oppover slik at det ikke får en brå overgang og en rett skille. Brukte børsten som fulgte med blekingen for å gjøre dette, siden dette ikke virker like lenge så tok jeg det ganske tilfeldig og ikke krise om det ikke blir likt over alt. Til slutt tok jeg bleking i tuppene og ventet tiden ut. 

Håret mitt var nesten svart så det ble gult nederst og veldig orange resten, derfor er det fint å farge over det med en mellombrun farge.

Nå har jeg ikke verdens beste bilder å vise til, men jeg synes det ble et bra resultat 🙂

FØR

ETTER

Håper dette gjorde det litt enklere for dere som lurte på hvordan jeg gjorde det? Det skal sies at jeg har gått frisørlinja og har lært om inndelinger, fargelære osv, men det er veldig enkelt altså. Og de som jobber i butikkene har også gått på kurs for å lære om farge osv så hør med de 🙂

I morgen skal jeg på en liten photoshoot så nå må jeg pakke til det før jeg legger meg. I morgen kommer et etterlengtet(?) ftoballinnlegg. Gleder meg til søndag 🙂

Btw, ser dere hvor fin t-skjorte jeg har???? 😉

10.03.2014

Nok en ny uke! Forrige uke var veldig fin, jobbet 10-17 hver dag så A-mennesket i meg fikk virkelig vist seg frem, spesielt på onsdag da jeg skulle i møte før jobb i Sandvika og tar helt feil på tia og er der en time tidligere. Jeg har gått fra å være ekstremt B-menneske til å faktisk bli i kategorien A. Så kan jeg så kan alle, bare så dere vet! Nå liker jeg å stå opp tidlig, gjerne veldig tidlig så jeg har ekstra god tid. Nå er det blitt vane å høre på P4 hver morgen mens jeg spiser havregrynsgrøten min og nyter en kopp kaffe. Mon tro frøken Olsen begynner å bli voksen? Igjen, kan jeg- kan alle 😉


Treninga gikk helt greit forrige uke, jeg var småsyk uka før der igjen så merket formen ikke var helt på topp igjen pga det så det var en dag som virkelig var hard. Heldigvis hadde jeg PT-time da så da fikk jeg ikke daffe meg igjennom som jeg helt sikkert hadde gjort om jeg hadde trent på egenhånd.

Vår= lysere tider. Også på håret. Jaran var borte på mandagskvelden og da fikk jeg akutt trang til å farge håret mitt. Og når jeg får slike innfall klarer jeg ikke vente til dagen etter så jeg får bestilt frisørtime. Det skal skje med en gang, så jeg gjorde det like greit sjøl. Og resultatet ble faktisk godkjent! 

Fredag var det helg på meg, jeg og Jaran dro på kino å så på Gravity. Filmen var faktisk bra den, jeg er veldig sær på filmer og det er få sjangre jeg liker å se. Liker mye mer å se dokumentarer og serier, men det var veldig koselig å dra på kino for en gangs skyld.

Lørdag sov jeg lenge før vi spiste frokost og tok turen ned til Brighton for å se kamp. Jeg har glemt hvor deilig det er å vinne 3-0! Så sykt god følelse!! Her viser jo gutta at de fortsatt har det, nå gjelder det bare å holde på denne formen å gjøre det beste ut av sesongen!

Og festen fortsatte, det var bursdagsfest på kvelden så jeg dro til Cathrine og det var så koselig å møte gamle venner igjen:D 

Men drikker man fra kl 13 til kl 02- da merker man det på formen. Herregud jeg var så dårlig i går! Eier fortsatt ikke begrensninger tydeligvis når det kommer til alkohol, mye vil ha mer! Jeg syntes så synd på meg i går og nesten hele dagen gikk bort til å ligge i fosterstilling, da er det godt alt er selvforskyldt så man kan lære til neste gang 😉

Merka det forstatt i dag når jeg våkna så da var det bare å få i meg en stor og sunn frokost og to kopper kaffe så man skulle overleve denne dagen. Og det gikk det. Og når man i tillegg har verdens beste kjæreste som disker opp med min yndlingsmiddag når jeg kom hjem fra jobb så ble det en fin dag, selv om den startet som en blåmandag. I morgen starter jeg dagen med ukas første treningsøkt med PT. Sommeren nærmer seg 😉

UKE 10

Bildet over beskriver situasjonen i dag tidlig veldig godt. Jeg elsker å sove! Men jeg lærer aldri å legge meg tidlig nok slik at jeg er skikkelig uthvilt, jeg har faktisk blitt mye flinkere til det- men så kommer helga og da er det lett å falle ut av rutiner. Lørdag jobbet jeg ekstra (siden det ikke var Unitedkamp så hadde jeg jo ikke planer, haha) og søndag var en skikkelig hviledag. Sove lenge, null trening, powernap på sofaen og tv-kos. Det trengte kroppen! Og med en såpass rolig helg så tenkte jeg at det var perfekt å starte dagen med en PT-time på Elixia før jeg startet på jobb 09.30. Det vil si at jeg måtte opp 05.40. Det var hardt!!

Og jeg er glad jeg hadde PT-time i dag for denne dagen var en skikkelig tung dag på treningsfronten. Følte meg i fin form, men alt var bare mye tyngre enn vanlig. Hadde jeg trent på egenhånd så hadde jeg kanskje latt meg ta litt friheter og en mye rolige treningsøkt, men føler nå at kroppen fikk en bra økt selv om jeg ikke var 100% tilstede. Og det er en deilig følelse, perfekt start på uka!

Så var det tid for jobb. Genseren jeg har på meg under her er fra www.junkyard.no og den er sykt behagelig på. Litt stor, men samtidig sitter den fint så den ikke blir altfor oversized. Jeg elsker grått og har så utrolig mange klær i alle slags grånyanser, sier alltid at jeg må bli flinkere med å gå med farger så denne genseren var jo midt i blinken for meg!

Her har jeg også på meg verdens mykeste cardigan, den er fra BIK BOK og finnes i hvit og grå. Gikk utenfor comfortsona og kjøpte hvit 😉 Den er så behagelig at jeg får lyst å sove på den. 

Og jenter; har dere ikke prøvd buksene våre på BIK BOK før så MÅ dere komme innom å gjøre det nå! Superflex+Supersoft= HEAVEN!! De sitter superfint på OG er behagelig. Herregud, de er så gode at jeg synes synd på de som ikke har prøvd de. Før var det hat å gå med så stramme bukser, særlig på jobb fordi jeg beveger meg så mye og det føltes som innvollene mine skulle komme opp i halsen enkelte ganger da jeg hadde highwaist-jeans( haha, dere jenter vet hvordan det er!!), men med disse buksene føles det ut som å ha på seg thigst, og den sitter bra på. Klapp, klapp! Og selvfølgelig er jeg kanskje litt partisk når jeg sier at BIK BOK har de beste jeansene, men før disse buksene kom så brukte jeg sjelden bukser fra jobben fordi jeg ikke likte dem, da handlet jeg andre steder, men disse bruker jeg både på jobb og ellers, og til den prisen er det sykt bra kvalitet også.

Se så fine vårfarger, da 😀

Ny rød skjorte med hette og t-skjorte, rød er jo favorittfargen vet dere!! 😉

Også har vi fått slengbukse på jobb!! Brings back memories!! haha, slengbukse med splitt, kjempefeite skatersko/Buffalo og de lengste pinnebeina! Godt både moten og meg har forandret seg, men synes denne var kul så måtte ha den. Veldig uvant å gå med vide bukser igjen, men digg en gang i blant. 

Jaran vrir seg hver gang jeg kommer hjem med en ny pose fra jobb- som skjer ganske så ofte. Men til mitt forsvar er jo jenteklær så sykt mye billigere enn gutteklær. Jeg får jo tre antrekk av en genser han kjøper, og jeg har i tillegg personalrabatt- så ingen skyldfølelse her 😉 Plassen derimot vil komme til å bli et problem når jeg flytter inn for godt…. Har noen av dere noen gode tips og triks til oppbevaring av klær så tar jeg i mot de! 

Og nå er det Mars. Hjertet mitt blir ekstra glad når jeg står opp og det er lysere når jeg drar til trening før jobb og det ikke er blitt helt mørkt når jeg er ferdig på jobb. Dagene blir lengre og lettere!

Klarte selvfølgelig å sovne på sofaen i stad, i nesten to timer så nå er jeg jo ikke trett! Jeg hater faktisk å ta powernaps i hverdagen for jeg føler det ødelegger dagen min, men hadde jo heller ingen andre planer så det er vel heller ingen krise. Nå skal jeg se Oscar-utdelingen som går på tv3 og i reklamepausen ta en dusj og pakke treningsbagen til i morgen. Ha en fin kveld videre 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top