24.03.2014

Jeg har ikke ord på hvor deilig det var med seier mot Olympiakos og at vi er videre i Champions League!! Den følelsen du har før dommeren blåser av slike kamper er så utrolig vond, en forferdelig uro i kroppen.. Men så kom trekningen og vi fikk de absolutt hardeste motstanderne.. MEN- det er Champions League- alt kan skje! Jeg gleder meg i hvert fall noe sykt til de kampene, jeg håper United virkelig kjemper, gjør de det har vi faktisk en sjanse. På vårt beste så er vi helt i toppen, vi har ikke vært der denne sesongen, men det er ikke for seint å bli det! 

Det var lenge siden jeg hadde vært ute og Lørdag var en perfekt anledning til å gjøre noe med det, dro rett ned til Brighton etter jobb og så Premier League og avslutningen kunne ikke blitt bedre. Det er så deilig å se at spillet sitter og at de jobber. Vi er faktisk det beste bortelaget i Premier League! Her gjelder det å ta med seg det positive man kan få 😉 

I morgen blir United virkelig satt på prøve. Det er duket for storkamp, Manchester United mot Manchester City. Få lag er det bedre å slå, og det vondeste å tape mot. Gutta har fått ekstra selvtillitt, City går på en smell. 3 poeng og rimelig god stemning, det er det jeg satser på! Haha, jeg er alltid optimist når det kommer til United, tror alltid at neste kamp vil de vise seg frem bedre, blø mer for drakta og at nå vil det snu… Jeg har tatt mye feil denne sesongen… Men jeg har heldigvis fortsatt trua på United jeg! 

#TweetYourFavouriteDerbyphoto ….her er det mange, gode minner! Blir oppriktig glad og gira når jeg ser slike bilder! Mitt beste minnet er helt klart brassen til Rooney. Kan se det målet i reprise gang på gang og får fortsatt gåsehud. Selv om jeg så kampen hjemme alene den gangen, klikka det helt for meg og jeg sklei bortover gulvet på kne og fikk et saftig brannsår, som i dag er blitt til et fint arr. Men gode minner absolutt, haha! Hva er ditt beste derbyminne?

Nå skal jeg pakke bagen min og straks legge meg, opp 05.30 i morgen tidlig for å ha en PT-time før jobb. Også håper jeg så inderlig at neste blogginnlegg blir en drøm å skrive 😉

Manchester is RED!!

Vinn eller forsvinn!

Nervøs og spent! Det er vinn eller forsvinn for Manchester United i Champions League og jeg er litt redd det kan være samme tilfelle for Moyes. Eneste valget United har er å angripe, score mål. Enkelt og greit. Skulle tro at spillere med skyhøye lønninger klarte den jobben, men det er tydeligvis ikke så lett. 3 mål på hjemmebane er overkommelig!

Kom igjen United- play like Fergies boys!!!!

 

We’re shit and we’re champions

Så endte det på verst tenkelige måte. Forferderlig prestasjoner og et mareritt å se på. Orker ikke skrive så mye mer om kampen, men jeg skjønner godt at Liverpool-supportere fryder seg nå. Dere var klart det beste laget, men fy faen så glad jeg er for at jeg er Manchester United-supporter! Jeg hater Liverpool, jeg tåler bare ikke klubben. Dere var bedre i dag, men håper dere er så jævla flaue over klovnen Sturridge, filmer uten at det er kontakt. Skittent spill, skittent lag- men det er jo Liverpool vi møtte- hva annet kan man forvente seg av søppel?!

Og kjære dere, det er kjempehyggelig at dere er innom bloggen min, men jeg skjønner egentlig ikke hvorfor Liverpool-supportere gidder å gå innom her, for jeg har ikke et pent ord å si om klubben deres. Jeg har mange kommentarer her inne som ligger på vent til godkjenning, over 50 meldinger på Facebook, blitt tagget i x antall innlegg på Facebook.. Gidder ikke sjekke det, bruke tid på det… Hvem var det som har påmint meg å heller bruke energi og tid på sin egen klubb?? Hmm….rart det der altså.

Jeg tåler motgang jeg, jeg vet at jeg er en genuin supporter og jeg gjør “jobben” min uavhengig hvor vi ligger på tabellen. Det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg kommer alltid til å ha den samme, gode og stolte følelsen når jeg tar på meg den røde drakta, noe forandrer seg aldri og det er kjærligheten til klubben.

Det er mandag, ny uke og jeg ser meg ikke tilbake på gårsdagen. Kjæresten min kommer hjem i dag fra Manchester og jeg gleder meg sinnsykt til å se han! Hvem andre supportere i verden ser du stå oppreist å synge seg halvt i hjel når laget ditt ligger under 3-0 mot en av sine største rivaler?! Det er oss! 

Ha en fin dag!

 

We’ll never die.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top