We’re shit and we’re champions

Så endte det på verst tenkelige måte. Forferderlig prestasjoner og et mareritt å se på. Orker ikke skrive så mye mer om kampen, men jeg skjønner godt at Liverpool-supportere fryder seg nå. Dere var klart det beste laget, men fy faen så glad jeg er for at jeg er Manchester United-supporter! Jeg hater Liverpool, jeg tåler bare ikke klubben. Dere var bedre i dag, men håper dere er så jævla flaue over klovnen Sturridge, filmer uten at det er kontakt. Skittent spill, skittent lag- men det er jo Liverpool vi møtte- hva annet kan man forvente seg av søppel?!

Og kjære dere, det er kjempehyggelig at dere er innom bloggen min, men jeg skjønner egentlig ikke hvorfor Liverpool-supportere gidder å gå innom her, for jeg har ikke et pent ord å si om klubben deres. Jeg har mange kommentarer her inne som ligger på vent til godkjenning, over 50 meldinger på Facebook, blitt tagget i x antall innlegg på Facebook.. Gidder ikke sjekke det, bruke tid på det… Hvem var det som har påmint meg å heller bruke energi og tid på sin egen klubb?? Hmm….rart det der altså.

Jeg tåler motgang jeg, jeg vet at jeg er en genuin supporter og jeg gjør “jobben” min uavhengig hvor vi ligger på tabellen. Det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg kommer alltid til å ha den samme, gode og stolte følelsen når jeg tar på meg den røde drakta, noe forandrer seg aldri og det er kjærligheten til klubben.

Det er mandag, ny uke og jeg ser meg ikke tilbake på gårsdagen. Kjæresten min kommer hjem i dag fra Manchester og jeg gleder meg sinnsykt til å se han! Hvem andre supportere i verden ser du stå oppreist å synge seg halvt i hjel når laget ditt ligger under 3-0 mot en av sine største rivaler?! Det er oss! 

Ha en fin dag!

 

We’ll never die.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

14 thoughts on “We’re shit and we’re champions

 1. er egentlig forståelig at scousere fryder seg men gi dem den ene sesongen de har noe å glede seg over xD United kommer sterkere enn noen gang neste sesong win or lose i will always be with United!!!

 2. Hei. Digger deg asså.. Vi kommer alltid til å holde med Man U… Det er det som er laget og FUCK Liverpool. Noe seriemestere blir de aldri, å heldigvis for det… Jeg er enig med Sebastian her at vi kommer sterkt tilbake og da får Liverpool noe å tenke på. win, lose or draw MAN UNITED till i die…!!! :)))))

 3. Og du mener fortsatt United er bedre enn Liverpool på papiret? Det var i hvertfall umulig å se i går, med ett skudd på mål i løpet av 90-minutter sier det seg vel selv hvor feil det utsagnet er.
  Når vi endelig får en god dommer på OT, som i hvertfall dømmer på det han ser, enten det er united- eller liverpoolspiller. Med Howard Webb som dommer, hadde kanskje resultatet blitt et annet, men jeg synes det er bra at alle lag får en fair sjanse på OT. Det tror jeg ikke hadde skjedd med Webb. Så synes jeg som Liverpoolsuporter at filminga til Sturidge er unødvendig, samtidig som det får Vidic utvist, men kanskje Rafael skulle vært utvist enten etter første straffen, eller tidlig i andre omgang? Alt i alt en god kamp av Liverpool, og en VANNVITTIG fortjent seier. YNWA

 4. Herlig og lese bloggen din og se at du er like frustrert som meg. Reiser til Manchester på søndag for å overvære lokaloppgjøret på tirsdag. Er ikke akkurat superoptimist da nei. Tror kanskje jeg kommer til å se Moyes siste Unitedopptreden i den matchen……

 5. Alltid enig med deg, nå ser jeg frem til onsdag og håper på en mye bedre forestilling og så avreise neste mandag for å se kampen mot Shitty.
  Harald: Bra at du også er enig men anbefaler deg å sjekke et tidligere innlegg fra Frk. Olsen på facebook om bruken av forkortelsen du brukte på klubben vår.
  Win loose or tie, UNITED till i die

 6. Ehm, hva er problemet ditt egentlig? Du tror alle LFC-fans digger filming etc.
  Dere hadde blitt knust uansett om det var filming eller ikke. Dere har Young og løgner-Evra, vi har Suarez og Sturridge. C. Ronaldo sluttet jo å filme ETTER Man Utd-tiden.
  Jeg er ikke en av de som fryder meg over at dere er ræva på sosiale nettsteder, men når sånne som deg skal stigmatisere alle så blir jeg forbanna.
  Men så er ikke jeg en jypling på 25 som gir sexråd. Tipper bestemødre ler av hvor lite du kan om både fotball og sex!

 7. 1) Enig i at filmingen til Sturridge var fæl, men United har vel også minst en såkalt “skitten” spiller som har filmet seg til flere frispark og straffespark de siste par sesongene (les: Young..)
  2) datoen er 25. Mai 2005, liverpool ligger under 0-3 mot Milan i CL-finalen til pause. Liverpool-fansen sto og sang gjennom hele pausa. Forskjellen er at vi snudde kampen og vant tilslutt finalen!
  Ja, jeg er klar over at det er en del av oss som har hovert og sendt nedlatende meldinger siste døgnet, og det er ikke bra, men det er kanskje litt dumt å kaste store steiner når man sitter i glasshus….?

 8. Har nå bladd meg gjennom bloggen din helt ned til sommeren 2013. Fasinert! Skjønner godt at du er på topplisten!
  og jeg som trodde jeg var noen lunde pen (men sammenlignet med deg! ikke sjanse. du er nydelig)… jaja. Kommer til å følge bloggen din! Du er virkelig inspirasjon=D

 9. Ja, haha, tar ikke ting så høytidelig sånn som deg vettu, frk Sex-“Ekspert”, men bra at du føler at det å svare 12-åringers køddespørsmål er en viktig sak for deg og at du faktisk får trøkt inn “ekspert” i tittelen er jo et engangstilfelle for deg.
  Veldig bra comeback fra deg forresten. Den satt skikkelig!
  Jeg har alltid hatt respekt for Utd. De er ikke et kjøpelag som City og Chelsea, men uansett så hater jeg dårlig tapere og fans som slenger dritt om alle andre fans uansett hvilket lag de heier på. Du er like nørd som de trollene på db.no sitt kommentarfelt.

 10. Verken Man U eller Liverpool fan. Men for meg er det en gåte at du som “genuint” fotballinteressert henger ut Liverpool for filming når dere selv har så mange tilfeller med skuespill? At dere synger når dere ligger under 0-3 er abseloutt ikke noe særegent, men det er noe særegent for Man U kan jeg si meg enig i. God bedring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top