En vellykket helg

For en helg dere.. Den ble tilbringt med den beste sorten og jeg kan vel egentlig ikke be om stort mer. Aldri før har så mange ex-United spillere deltatt på ett og samme event. Red Army Oslo og den skandinaviske supporterklubben hentet inn Bryan Robson, Dwight Yorke, Gary Pallister, David May, Norman Whiteside, Lee Martin, Ben Thornley og Ronny Johnsen. I tillegg var Pete Boyle, Fred the Red og Andy Mitten med på lasset. 

Fredag var det middag og underholdning på Ullevål Business Clas med ex-spillerne, supportere og supporterklubben. De serverte digg vegansk til og med og da er Olsen fornøyd.


Haha, ikke hver dag man kan ha Robson på Snapchat så måtte jo benytte muligheten.

Lørdag var virkelig den store dagen og det var stemning fra start til slutt. Feststemte mennesker i alle aldre var klare for et ekte supportertreff! 

Og for en kamp? Jeg hadde det så vondt inni meg på slutten, vi fortjente så sykt et mål, men det så dessverre ut som det skulle bli poengdeling. Og da hadde jeg blitt ekstremt skuffet. Heldigvis ville Rashford det annerledes og gullgutten avgjør på overtid. Jeg blir alltid glad av mål, men noen mål er enda deiligere å feire og dette er en av de beste feiringene jeg har vært med på. Gå inn på United.no for å se feiringen. Scotsman eksploderte og folk var over alt, jeg ble løfta opp og aldri har jeg vel før fått så mange klemmer. Han reddet kvelden og det ble litt av en seiersfest!

Dette var en perfekt helg og jeg tror alle som var med føler det samme. Ex-spillerne var kjempehyggelige alle mann, supporterklubben består av en gjeng med knallbra mennesker og så har vi jo verdens beste supportere også. Klart det blir bra da 😉

Nå er det mandag og jeg skal innrømme det var litt hardt å stå opp i dag tidlig. I går var jeg helt i koma og tok igjen søvnen jeg ikke fikk fredag og lørdag. Men det er utrolig hva kaffe og sunn mat gjør med kroppen. Ga den en et realt vitaminboost med en grønn proteinsmoothie i dag tidlig og fortsatte med frukt og gode ting utover dagen og nå er ikke blåmandagen så ille. Nei, dette var en bra helg og da er det verdt å skeie litt ut. Landslagspause nå til helgen og det er kanskje like greit. Neste kamp er jeg i Manchester igjen og det blir kanskje den største kampen jeg opplever på Old Trafford hittil.. Tidenes derby står for tur. Håper ingen av spillerne drar på seg noen skader til helgen og Agüero bør bli utestengt til den kampen. Det kan fort bli avgjørende, men helt rett i så fall.

Nok en seier sikret

For en helg dette har vært! Det var naturlig nok helt fantastisk å komme ?hjem? til Manchester igjen, men dette har vært en av de bedre turene. Fantastiske folk og et herlig kampresultat er oppskriften på en god helg. At Liverpool gikk på en smell var jo også en meget fin bonus!

 

Fredag var det fullt kjør fra morgen til kveld. Startet festen kl 10 på morgenen med Fireball og Vazelina-allsang i en Uber på vei inn til sentrum og da har man jo lagt lista. Ble en kjapp frokost og ombytte før vi dro mot Old Trafford. Vi var innom Hotel Football først og tok en øl i baren der. Anbefaler alle å gå innom der når dere er i nærheten. Helt nytt hotell og veldig fin bar i ekte United-stil. Bishop var neste punkt og der startet festen. Det var så god stemning og jeg møtte igjen alle Unitedvennene mine fra hele verden og det er alltid like koselig!


Vi var så spente og forventningene skyhøye og det ble ikke mindre stemning når startoppstillingen kom og Pogba var med fra start!

Og for en kamp! Dette blir en helt fantastisk sesong og det er en så deilig følelse å ha! Vi fikk Zlatanshow og hva mer kan vi ønske?

I går tok vi igjen en fest og vi var på Milton Club hele kvelden, det ble en fuktig affære, men herregud så moro. Så det er det verdt å være litt sliten for! Nå sitter jeg alene på flyplassen å venter på flyet mitt hjem. Kroppen er sliten, men veldig, veldig fornøyd. Og allerede neste hjemmekamp er jeg tilbake på Drømmenes Teater. Da er det kampen om Manchester og det blir kanskje det største derbyet noen sinne? Men først er det Hull borte og til helgen er det United-event med Red Army Oslo og den skandinaviske supporterklubben. Det blir stort og bra- billetter kan kjøpes fortsatt, mer info om det står på United.no!

Endelig tilbake på Old Trafford!

For meg med sesongkort er det obligatorisk å være på Old Trafford når første hjemmekamp spilles og i dag er endelig dagen. Jeg sitter i skrivende stund på flyet og lander i Manchester om ca tjue minutter. I natt fikk jeg ikke sove fordi jeg gledet meg sånn, jeg følte meg nesten som et lite barn som venter på å få stå opp på julaften for å åpne pakker. Men det her er jo selvfølgelig mye større enn det. Jeg kan ikke beskrive følelsen av å sitte på flyet og destinasjonen er Manchester. Kroppen er full av forventninger, man har store forhåpninger og ønske om en god og underholdene kamp. Det er en av de beste følelsene i verden, det kribler i magen fordi man gleder seg sånn. Og akkurat slik har jeg det nå. Flyet er fullt av Unitedsupportere og det er god stemning, folk har pynta seg med drakt og mange har allerede startet på sjenkingen. Det er ikke rart jeg smiler her jeg sitter! Jeg bare vet det blir en bra tur, jeg skal endelig få se mitt kjære United spille igjen og det sammen med gode venner.

Det er litt rart med fredagskamp også, det har jeg aldri opplevd. Kampen starter jo så sent også så jeg sitter her med en banan og en pose nøtter. Det blir tidlig nok sjenk når man lander. Det er godt jeg er fra Toten, da tåler man en lten støyt så det går fint. Det er kampdag og da er tidlig start obligatorisk. SIden mange spør om hvilke puber man burde dra på før kamp så kan jeg si at mine favoritter er Bishop og Sam Platts. Mange som reiser over regelmessig synes Bishop er litt for turistaktig og går heller på Sam Platts feks siden det er mer engelskmenn der, men jeg er nå en turist og harry sådan så jeg trives begge steder. Man blir jo kjent med så mange når man reiser over ofte så for min del er Bishop er veldig bra sted siden det er så stort og man kan være både ute og inne. Men i kveld blir det begge steder for å oppleve begge steder igjen. Nå er det alt for lenge siden jeg har vært over, sommerferien er lang for ei som bruker feriedagene sine på fotball og Manchester!

Kampen i kveld blir veldig spennende. Dette er noe spillerne og supporterne har ventet lenge på og jeg håper på god kok på Old Trafford. Det er noe spesielt og endelig kunne gå opp trappene for å finne sitt eget sete. Et sete som skal være mitt resten av livet. Jeg har med meg Christina i dag og sammen skal vi stå på Stretford End å synge for full hals. Stemmen er som regel helt borte når kampen blåses av, men det er bare en del av pakka.

Jeg har store forventinger nå, jeg er fornøyd med resultatet første runde, men nå er vi på hjemmebane. Jeg er veldig spent på hvordan startoppstillingen blir, vil vi få se Micky og Pogba?? Jeg tror ingen av dem starter, men jeg håper selvfølgelig å kunne stå der å ønske Pogba hjertelig velkommen igjen! To klassespillere jeg gleder meg stort til å se denne sesongen! Det som uansett er sikkert er at denne sesongen skal vi supportere og spillerne gjøre Old Trafford til den mest

Fotball er ikke bare bare, det er en vanskelig sport, men samtidig enkel. Nå leder vi serien, det er bare å vinne resten så går det her bra 😉 Føler meg ekstra optimistisk i dag og satser på clean sheet og en 3-0 seier! United taper aldri når jeg er over og det er vel ikke siden Giggs var manager jeg opplevde et tap så dette er noe jeg har tenkt å fortsette med 🙂

Jeg kommer til å oppdatere masse på Snapchat så følg meg gjerne der; Ollon1

Glory Glory!

Endelig er Premier League tilbake

Endelig. Ventetia er over. I morgen er endelig Premier League tilbake!

Har det vært større forventninger innenfor en sesong før egentlig? United er uten tvil det laget som har vært mest i media og det får jo ikke meg til å glede meg mindre til sesongstart. Silly season er jo noe eget og jeg tar alt med en klype salt, men ryktene rundt Zlatan og Pogba virket veldig troverdige og da er det jo ekstra spennende. Nå er vi endelig blitt kvitt LvG og hans “filosofi”. Mourinho er en manager jeg alltid har likt, men ikke tillat meg å like han siden han var i Chelsea. At han nå er i United er stort, dette er en mann som alltid vinner uansett hvilken klubb han er i. Han har en vinnermentalitet uten like og det samme gjelder Zlatan. Vi hentet til slutt Pogba også. Mange kritiserer summen, men jeg mener han er verdt det. En spiller som kjenner klubben og ligaen og som vi kommer til å ha i mange, mange år. Jeg er veldig fornøyd med kjøpene og kan for en gangs skyld ha lave skuldre på Deadline-Day. Men det er ikke bare rundt oss det er forandringer; City har hentet inn en av de beste i verden med Guardiola, Chelsea har fått inn Conte. Leicester skal forsvare tittelen, Liverpool har Klopp som begynner å markere seg godt i klubben og vil Arsenal endelig klare å ta tittelen? West Ham har beholdt Payet og stiller med ny stadion og eiere, andre klubber har Pochettino og Koeman for eksempel som jeg også tror vil gjøre det bra. Ikke at alle kommer til å kjempe om gullet, men dette blir en sesong uten like! 

Jeg tror ikke jeg har gledet meg så mye til sesongstart før og det er jeg nok ikke alene om. Dette er større en bursdag og juleaften. Og denne sesongen blir jevnere enn aldri før med så store profiler både på og utenfor banen. 

Med tre jævlige sesonger så føler jeg endelig en tung bør har lettet. Manchester United er endelig fyllt med optimisme og det gjelder både spillerne, de ansatte i klubben og for oss supportere. Det er mye positive ting å lese og jeg føler klubben har gjort det veldig bra etter Mourinho kom inn. Han har markert seg, satt i gang sin spillestil og etter det vi ser og får lese så virker det som om spillerne har det bedre enn på veldig lenge. Nå skal vinnermentaliteten inn!

Men jeg er ikke blind. Jeg kan fotball. Det er ikke bare å kjøpe dyre spillere så går det av seg selv. LvG og han “filosofi” har jo bevist det nok ganger. Jeg har sett alt av pre-season og selvfølgelig Community Shield kampen mot Leicecter der vi tok våres første trofé. Og med det så ser jeg jo at det er mye å jobbe med. Spesielt i forsvaret. Nå vil jeg tro at det blir bedre når Smalling er kampklar, men selv om Bailly har vist seg frem og spilt bra så kan det nok ta tid for han å komme seg ordentlig inn i rytmen til laget og Premier League, klart han vil gjøre feil. På midten har vi forsterket (thank god!) men spillerne må komme i form og det er de ikke enda. Sesongen kommer et par uker for tidlig føler jeg. Rooney er en spiller jeg føler MÅ bevise denne sesongen. Han har vært alt for dårlig, han er treig og tung. Det er helt kritisk at han kommer fort i form ellers må han bli benket, og det er jo bare trist. Om han kommer i form er han selvfølgelig selvskreven fra start. Jeg tror han fortsatt har mye å bidra med. Han er hardtarbeidene og sluntrer ikke unna, det liker både jeg og Mourinho! Han starter garantert nå på søndag, men går det for tregt bør det ikke være gitt at han starter neste kamp hjemme på Old Trafford.. Så selv om vi har hentet inn dyre stjerner så er det ikke gitt at alt skal gå på skinner fra start.

Men med signeringer som Zlatan og Pogba er det klin umulig og ikke være positiv! Jeg må klype meg i armen for å forstå dette. Nå er jeg vant med kun miserable forhold og kjedelig fotball og nå har vi plutselig to av verdens beste spillere i klubben vår. Vi har spillere Real Madrid ikke klarte å hente fordi de ville til Manchester United. Vi har ikke en gang Champions League å friste med, men allikevel kommer stjerne etter stjerne. VI ER TILBAKE!

Jeg er ofte alt for optimist når det kommer til eget lag, men denne sesongen har jeg virkelig trua. Skyhøye forventninger har jeg og jeg tror faktisk de blir innfridd. Med tanke på at overgangsvinduet ikke er stengt så er det vanskelig å tippe hvem som ender hvor, men så mye United har forsterket og det med spillere som går rett inn på laget og at vi har Mourinho som er vant med Premier League tror jeg vil avgjøre og at vi tar gullet. Nummer to føler jeg per dags dato er helt åpent mellom City, Chelsea og Arsenal. Jeg føler alle lag må forsterke og at ingen av dem har et balansert nok lag per dags dato. Det blir også meget spennende å se hvordan Guardiola og Conte talker den engelske fotballen, man kan jo håpe på et lite kulturkrasj. Og med det så tipper jeg faktisk Arsenal som nummer to, City tredje, Chelsea som nummer fire og Leicester/Tottenham etter det. Liverpool klarer best sjetteplass, men jeg tipper sjuende.

Feel free to disagree, hva tenker dere? Neste plan før det smeller er å lage årets Fantasy lag, Red Army Oslo Official må selvfølgelig inn, men tips meg gjerne om flere gode ligaer det er verdt å joine.

Kjedelig for meg at vi røde må vente helt til søndag, men helgen er satt av til fotball. Fra start til slutt. Herregud så deilig. Endelig er det i gang igjen!

 

 

la mannen få se fotball- uten klaging

Nå sparkes straks Premier League sesongen 2016/17 i gang og for alle oss som elsker fotball er dette større enn både bursdag og julaften. Nå er det endelig fotball å se på igjen, endelig kan vi ta på oss drakt, dra på pub for å møte andre supportere eller samle en gjeng i stua for øl og fotball mens kampene spilles.

Det var EM i sommer og på kontraskjæret krydde det av feststemte mennesker. Og selv om fotball er en mannsdominerende sport så vil jeg si det var overraskende mange damer der. Damer som kanskje ikke holdt med noen lag, men som synes det var gøy å være der for stemninga. 

Det er heldigvis en god del damer som elsker fotball og jeg har mange venninner og bekjente som har fotball som en stor hobby, men det er trist at de damene som ikke liker fotball klager så utrolig over at typen deres ser på det. De blir sure for at han vil ut å se på kamp eller ofre en middag med deg fordi laget hans spiller akkurat da. Og dette er så utrolig unødvendig! Damer som blir sure over at typen deres har en hobby dere ikke liker må seriøst gå inn i dere selv og tenke på om dette er verdt å lage dårlig stemning over. Hadde noen prøvd å nekte meg å se kamp hadde valget vært enkelt for min del. Man skal ikke nekte en partner å se en fotballkamp eller være ute et par timer med andre folk?! Jeg synes det er sunt i et forhold at man har forskjellige hobbyer og at man kan gjøre ting hver for seg innimellom, om du ikke liker fotball så er det vel bedre at han kan sitte med likesinnede et annet sted å skrike til en fotballskjerm?

Du kan aldri gå i mellom en mann og hans lag. Da taper du. Kanskje ikke med en gang, men du vil alltid være hun som nekta han å se fotball og DET vil du ikke være. Uansett hvor bra dame du er så vil du faktisk bli litt nedprioritert akkurat når laget hans spiller. Fotball er en lidenskap og noe som skjer der og da. En middag eller en fest kan skyves litt på, men en fotballkamp er ikke noe man ser på i reprise. Man må se det live. Mange forstår ikke denne lidenskapen, det er mer enn bare å dra på pub for å drikke øl. Det er et samlingspunkt for supportere. Det er morsomt, det er spennende, det er engasjerende og det kan være himmel og helvete. Alt på 90 minutter. Og dette vil man dele med andre, ikke sitte hjemme alene å se kamp og hvertfall ikke med ei sur dame i sofakroken i tillegg. Så hva enn du gjør- ikke nekt typen din å se fotball. Dette burde jo ikke være nødvendig å skrive, men jeg har ikke telling på hvor mange som faktisk har dette som et problem. 

Det du kan gjøre er å foreslå å bli med å se på en kamp sammen, mange har med kjærestene sine på Scotsman feks og det er kjempehyggelig. Får du i tillegg låne en drakt så er jo det stjerne i boka! Men om du virkelig ikke kan fordra fotball så bli hjemme, sett heller pris på at dere liker forskjellige ting og da har du en gyllen mulighet til å bruke noen timer på det DU liker som han ikke interesserer seg for. Det er den negative kjeftinga vi damer må kutte ut. Her må faktisk mange skjerpe seg drastisk! Sure damer er kanskje det verste som finnes. Jeg er jo dame selv og vet jo hvor fæle vi kan bli- haha! Men kom igjen, man må velge kampene sine..og en manns elsk på fotball er ikke verdt å krangle over. 

Mitt beste tips er å sette deg inn i når laget hans spiller. Er han Unitedsupporter feks så er du ikke bare heldig med å ha funnet deg en oppegående mann, men på www.united.no så kan man laste ned kampene til kalenderen på mobilen sin. Det regner jeg med man kan med de fleste lag. Og sånn sett vet du når han vil være opptatt og da er det ikke vits for deg å planlegge noe. Det er bare å bli vant med det. Nå er kanskje jeg mer “skadet” enn en vanlig dame, her går fotball foran alt, men det har mine kjære lært seg å leve med. Er det kamp en Torsdag og Søndag så legger de planer med meg andre dager i uka. Man må se muligheter og ikke hindringer! For det er ikke slik at vi kan bestemme når laget vårt spiller, vi kan ikke bare droppe å se kamper heller. Holder man med et lag så ser man på laget når det spiller. Er man bundet til jobb så er det selvfølgelig vanskelig, men alt annet er prioriteringer. Og som voksne folk må man få lov til å bestemme selv om man vil se en kamp eller ikke.

Så fra og med Lørdag 13. august til Søndag 21. mai så er det Premier League. Vi husker vel alle hvor fantastisk det var med Island i EM? Eller at Ronaldo endelig kunne løfte pokalen? Alle gleder seg over store sportsøyeblikk, men vi som faktisk holder med et lag hele veien har disse øyeblikkene hele tiden, hver kamp. Ikke ta det fra oss. Take it or leave it 😉

Avslutter med et øyeblikksbilde mamma tok av oss da jeg hadde med tre venninner hjem til Toten for et par helger siden på familiefest. Det var kamp så vi trakk selfvølgelig inn i stuen da og det var jubel fra store og små! Den beste følelsen får du av fotball <3


 

Community Shield

I morgen møtes vinnerne av Premier League og FA-cupen til kamp. Det er ingen tvil om at Premier League er større enn FA-cupen, men igjen så er FA-cupen den eldste fotballcupen i verden og et trofé jeg setter høyt. Det var et plaster på såret da vi vant cupen i mai, det har ikke vært bare bare å holde med United de siste årene. Motgang kommer alltid, men skal Manchester United fortsette å være blant de største i verden er det kritisk å ta troféer også. Og etter..hva skal man si..mye om og men, så vant vi endelig noe igjen. Jeg var så lei LvG mot slutten og ville ha han vekk i Desember, men jeg er glad han vant noe med oss og kunne sette det på lista av triumfer før han pensjonerte seg. Forrige Premier League sesong var virkelig noe for seg selv. Jeg hadde ikke satt hus og kjerring på at lille Leicester skulle ta med seg gullet hjem for å si det sånn- men herregud så moro. Det synes nok alle som liker fotball!

Uka før Premier League sparkes i gang så møtes altså Leicester og Manchester United til kamp på Wembley. Første viktige kamp for Mourinho og i morgen så får vi for første gang se en startellever som vi kan forvente oss fremover. 

Selv om det ikke betyr all verden å vinne Community Shield så er det selvfølgelig et sølvtøy og en seier vi vil ha! Det endte med det sist vi var på Wembley og jeg tror vi vinner i morgen også!

I morgen satser jeg på Zlatan show og våres første sølvtøy for sesongen! Jeg er dessverre ikke på Wembley i morgen, men det blir god stemning på Scotsman! 😀

Så for å være klar for i morgen så går denne lørdagen veldig rolig for seg. Fryktelig kjedelig siden alle andre er ute å fester, men det blir tidlig seng på meg så jeg er fit for fight i morgen. Trening så kamp- perfekt dag med andre ord 🙂

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top