En vellykket helg

For en helg dere.. Den ble tilbringt med den beste sorten og jeg kan vel egentlig ikke be om stort mer. Aldri før har så mange ex-United spillere deltatt på ett og samme event. Red Army Oslo og den skandinaviske supporterklubben hentet inn Bryan Robson, Dwight Yorke, Gary Pallister, David May, Norman Whiteside, Lee Martin, Ben Thornley og Ronny Johnsen. I tillegg var Pete Boyle, Fred the Red og Andy Mitten med på lasset. 

Fredag var det middag og underholdning på Ullevål Business Clas med ex-spillerne, supportere og supporterklubben. De serverte digg vegansk til og med og da er Olsen fornøyd.


Haha, ikke hver dag man kan ha Robson på Snapchat så måtte jo benytte muligheten.

Lørdag var virkelig den store dagen og det var stemning fra start til slutt. Feststemte mennesker i alle aldre var klare for et ekte supportertreff! 

Og for en kamp? Jeg hadde det så vondt inni meg på slutten, vi fortjente så sykt et mål, men det så dessverre ut som det skulle bli poengdeling. Og da hadde jeg blitt ekstremt skuffet. Heldigvis ville Rashford det annerledes og gullgutten avgjør på overtid. Jeg blir alltid glad av mål, men noen mål er enda deiligere å feire og dette er en av de beste feiringene jeg har vært med på. Gå inn på United.no for å se feiringen. Scotsman eksploderte og folk var over alt, jeg ble løfta opp og aldri har jeg vel før fått så mange klemmer. Han reddet kvelden og det ble litt av en seiersfest!

Dette var en perfekt helg og jeg tror alle som var med føler det samme. Ex-spillerne var kjempehyggelige alle mann, supporterklubben består av en gjeng med knallbra mennesker og så har vi jo verdens beste supportere også. Klart det blir bra da 😉

Nå er det mandag og jeg skal innrømme det var litt hardt å stå opp i dag tidlig. I går var jeg helt i koma og tok igjen søvnen jeg ikke fikk fredag og lørdag. Men det er utrolig hva kaffe og sunn mat gjør med kroppen. Ga den en et realt vitaminboost med en grønn proteinsmoothie i dag tidlig og fortsatte med frukt og gode ting utover dagen og nå er ikke blåmandagen så ille. Nei, dette var en bra helg og da er det verdt å skeie litt ut. Landslagspause nå til helgen og det er kanskje like greit. Neste kamp er jeg i Manchester igjen og det blir kanskje den største kampen jeg opplever på Old Trafford hittil.. Tidenes derby står for tur. Håper ingen av spillerne drar på seg noen skader til helgen og Agüero bør bli utestengt til den kampen. Det kan fort bli avgjørende, men helt rett i så fall.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

5 thoughts on “En vellykket helg

  1. Ho med årets kvite tredje drakt var kjempesøt da!!
    Dama på det nederste bildet med fjorårets bortedrakt so me vann F.A Cupen med var sikkert sexy hu også for 25 år sidan he he.Koseleg dama i dag og!!

  2. David May. Kanskje den dårligste stopperen siden 70-tallet United har hatt, lever fortsatt på å ta selfies med fans. Neste stopp Ålesund?

  3. Generic Tab Provera Get Website Without A Script [url=http://cialtadalaf.com]cialis[/url] Cialis 20mg Erfahrungsberichte Priligy Uk Buy Levitra Overnight Shipping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top