Fjerde strake

I morgen møter vi Newcastle på Old Trafford. Ingen grunn til å sitte inne så jeg håper så mange som mulig vil ta turen ned til Scotsman for god stemning! Ikke bare stemning vi byr på i morgen, det deles også ut billetter til United- Liverpool så jeg må si det er verdt å ta turen dit!!

I tillegg er det tidlig kamp, og jeg har en skikkelig god følelse på morgendagen. Det vil løsne for Rooney nå. I løpet av hans 20 møter med Newcastle står det notert 12 mål og 7 assist. Blir mer i morgen!

Endelig

Champions League. Endelig. 504 dager siden sist. Det har vært utrolig kjedelig og ikke kunne engasjere seg på samme måte som før når jeg har sett kampene de siste gangene, for er ikke United med så er det ikke like moro. Men snart er vi det..

For noe annet enn seier i kveld er katastrofe. Vi fikk en lett trekning og møter Club Brugge, et lag jeg ikke har noe kunnskap om for å være ærlig. Etter det jeg har lest så sliter de også med en del skader. Vi åpner hjemme på Old Trafford og van Gaal har uttalt at dette er en av hans viktigste kamper hittil som manager. Og det er helt riktig, denne kampen SKAL vinnes og blir det nok en 1-0 seier i kveld blir jeg jævlig skuffet. Dette blir nok den viktigste kampen noen sinne for Club Brugge og United kan ikke ta lett på det.

Jeg har som vanlig tro på seier og det vil gjøre det en del lettere til returmøtet. Rooney bør også komme på scoringslisten nå og nå har han fått noen kamper å spille seg i form så i kveld håper jeg han står frem som den gode kapteinen han faktisk er. 

Jeg elsker Champions League kvelder og endelig er det kamp igjen i kveld!

Nå er jeg ferdig trent og dusjet, klar til litt jobbing før kamp senere. For en deilig Tirsdag.

Tidenes bryllup

For en dag! For et bryllup! I går var en helt perfekt dag fra start til slutt. Det var knallbra vær så etter å ha sovet ut og spist en god frokost gikk jeg og Cathrine en tur i Gjøvik. Vi har jo begge bodd der for mange år siden så det var mange minner som kom tilbake når vi gikk rundt å kikket.

Etter en deilig formiddag ute i sola gikk vi tilbake til hotellet for å ordne oss.

Klare til bryllup!

Fineste Cathrine 🙂

Da kirkedøra gikk opp og jeg så Camilla begynte tårene å renne med en gang. Hun var ubeskrivelig vakker og det var en utrolig rørende og fin sermoni.Se så fine!

Etter vielsen var det satt opp buss som tok oss fra kirka til fjellhallen i Gjøvik. Mens brudeparet var hos fotografen startet vorsepielet for oss der med tapas og drikke.Så var det klart for bryllupsfest! Og for en fest det ble.. Anders og Camilla satte virkelig standaren og alt etter dette blir en nedtur! Haha, uten tvil den sykeste og mest fantastiske dagen jeg har vært med på! Ingenting var tilfeldigheter denne dagen og det var fullt show. Tommy Steine var toasmaster og de hadde dansere og sangere som lagde show hele kvelden mellom talene og maten.

Vidar Johnsen som også sang i kirka sang flere sanger fra scena, det var mange artister, men det toppet seg da Morten Abel startet showet sitt!

Bestevennene <3

Forloverne hadde også gjort en fantastisk jobb og hadde blant annet laget egen sang de fremførte.

Etter artistene var ferdig og alle hadde holdt tale og kaken var inntatt startet virkelig festen. Da var det DJ og full sving på dansegulvet. Det tok helt av på slutten og vi sto på scena alle mann og hoppet og danset som gærne. Kjolene våre hadde ny farge da vi var ferdige etter all champagnesølinga! Haha

Formen i dag startet bra, men kjenner nå at kroppen fikk kjørt seg ganske bra så nå blir det tidlig seng så jeg er klar til jobb og trening i morgen.

Tidens bryllup Anders og Camilla! De to er verdens beste personer og fortjener virkelig alt godt sammen! <3

Fredag og kamp

Kamp på en Fredag? Ikke ofte det skjer, men i dette tilfellet kunne det ikke passet meg bedre. I morgen gifter nemlig min gode venninne Camilla seg og det hadde jo vært kjedelig å måtte sett kampen på iPad!! Haha- ja, selvfølgelig hadde jeg sett kampen! Men til andre som måtte lese dette og inviterer meg til bryllup så foretrekker jeg månedene juni/juli eller når det er landslagspauser. Må da gå ann å planlegge såpass, og Camilla (eller jeg) unnslapp med skrekken 😀 Morgendagen kommer til å bli fantastisk, jeg sitter i skrivende stund på toget og er på vei til Gjøvik for å overnatte på hotell der hele helgen med min date Cathrine- blir stas.

Men først: Aston Villa vs manchester United! Kampen mot Spurs var ikke bra. Jeg forventer mye, mye mer i dag! I tillegg møter vi et svakere lag så det bør bli seier. Mulig jeg undervurderer Villa, men de har mistet Benteke og skal ikke være en stor trussel. Men hver kamp er viktig, man skal aldri undervurdere en motstander så United må gå hardt ut. Jeg håper på 3-0 til United. Vi trenger en god seier nå og med verdens beste bortefans bør de blø for drakta i kveld.


Oh, Manchester

Endelig er sirkuset i gang igjen! Det er så ubeskrivelig deilig å være i Manchester, denne helga har det også vært fantastisk vær og om noen timer drar jeg hjem igjen med 3 poeng i sekken. Og da får man si seg fornøyd for denne gang.

Jeg har vært utrolig dårlig på å ta bilder denne turen dessverre så det jeg sitter igjen med er noen halvdårlige snapchat bilder. Det viktigste er vel å ha det moro og det har jeg hatt til gangs.

 

Startet fredagen med besøk på Circus som vanlig. Masse kjentsfolk og god stemning. Jeg tenker alltid at jeg skal ta det rolig dagen før kamp, men det er ikke alltid lett når alle er tørste.. Avsluttet kvelden med det jeg trodde skulle være et lurt valg; jeg droppet junkfood som alle andre skulle ha og gikk på butikken for å kjøpe vann og en salat. Tror dere ikke jeg ble matforgiftet av det da?! Våknet opp noen timer senere og var så dårlig. Så da ble det spybøtte i en del timer. Altså, det kunne jo ikke bli verre! Jeg gleder meg alltid til kampstart, men da var jeg så dårlig at jeg ville grine. Men Olsen er sterk, jeg tvang meg selv i dusjen og var klar på Sam Platts litt før ti. Og mate kroppen med noen doble vodka redbull var helt sikkert ikke det smarteste, men noe måtte kroppen ha. Og det gikk faktisk helt greit og stemninga der hjalp på kroppen!Det kokte på Stretford End og det var syk stemning i starten! Men det var også helt sykt varmt, minst 30 grader der vi sto og det dabbet litt av pga det. Formen min ble ikke akkurat bedre av varmen, men er man stretford ender så står man i 90 minutter og synger


Selve kampen kan jeg ikke skryte så mye av akkurat. Middelmådig. Men vi tar 3 poeng og vinner på en dårlig dag, det er det viktigste. Smalling og Darmian var de beste synes jeg, liker ikke De Gea situasjonen og føler meg ikke helt komfertabel med Romero.. Men han blir nok vår nye førstekeeper.. neste kamp er allerede på Fredag og vi møter Aston Villa. Får virkelig håpe det blir en bedre kamp.

Nå skal jeg straks dra til flyplassen. Blir godt å komme hjem til hverdag og trening igjen, denne kroppen er blitt for gammel for tre-dagers festing. haha.

New kit- women version

Da Manchester United og adidas lanserte sin nye drakt var det mange forskjellige meninger om damemodellen. Mange mente den var diskriminerende og syntes adidas hadde laget den altfor drøy…

Altså, seriøst? For det første, den er jo virkelig ikke så utringet og det er tross alt en damemodell- den er designet til våre kropper og vi er smalere rundt livet og har pupper. Og for det andre så er det vel bare å kjøpe herremodellen om man ikke vil ha utrigning?

Jeg er veldig smal rundt livet og mange drakter er veldig store på meh så jeg liker å kjøpe damemodellen når jeg har mulighet til det. 90% av draktene jeg har er herremodell så det er jo bare moro med litt forandring.

Jeg liker den ihvertfall! Herrerra ble førstemann ut i år, håper virkelig han får mye spilletid denne sesongen.

Be the difference

Ny sesong

Endelig dere! Nå er det ikke lenge til sesongen starter. Dette er større enn bursdag og julaften for oss fotballelskere, uansett hvem vi holder med så er Lørdag 8. august en stor dag vi alle har ventet lenge på. 

Vi starter sesongen med blanke ark og forhåpninger om å gjøre det bra. Det har vært noen vanskelige år for oss Unitedsupportere. Mange vil vel påstå at vi fortjener det, så mye medgang vi har hatt- spesielt vi som er unge. Vi har jo vunnet alt vi, så da skal det være greit å tape litt også? Men det føles jo ikke slikt for de som virkelig elsker laget sitt høyere enn det meste her i livet. Det ødelegger dagen min når United går på tap så året under Moyes var nitrist og skummelt. Forrige sesong med van Gaal som sjef var bedre, men fortsatt ekstremt frustrerende til tider. Det var ikke bare spillerne som ikke forsto hans filosofi til tider.. Men United klarte målet for sesongen som var topp 4 og denne sesongen er det høyere krav.

Så hva slags forventninger har jeg til denne sesongen? En klubb som Manchester United må igjen hevde seg ute i Europa, vi skal kjempe om gullet i Premier Leauge og enda en sesong uten å vinne noe vil bli en skuffelse for både klubben og oss supportere. Manchester United må reise seg til å bli det laget alle fryktet å møte. Van Gaal har også fått et år bak seg i Premier League, blitt kjent med ligaen, klubben og spillerne.

Siden situasjonen rundt De Gea ikke er avklart og jeg mener vi hadde trengt en til stopper av beste kvalitiet og en spiss til så tror jeg det kan bli vanskelig å ta gullet. Jeg tror absolutt United kan klare topp 3, men om De Gea drar har vi ingen erstatter som er god nok i mine øyne. Kan vi virkelig stole på at Smalling/Jones skal holde ut en hel sesong? Og hva skjer hvis Rooney blir skadet? Da blir det vanskelig å nå helt opp.. Og Chelsea har nok dessverre en sterkere stall enn United så om jeg skal tippe utifra hvordan situasjonen er i skrivende stund tror jeg Chelsea vinner, United som nummer to og Arsenal på tredje. Og jeg liker ikke å ta feil, men på slike ting tar jeg gledelig feil!

Uansett, 13.45 er det avspark på Old Trafford. Manchester United møter Tottenham og det blir ingen lett kamp. Kane kan være dødelig effektiv og la oss håpe han har en dårlig dag på jobb (eventuelt nærmer seg rød trøye og står over) og at samarbeidet mellom Rooney og Memphis funker som krutt. Det kommer til å koke i Manchester og jeg står for første gang på Stretford End med mine egne sesongkort. Jeg gleder meg så mye at jeg faktisk blir uvel av tanken!

Hvem vinner? Jeg tror United tar 3 poeng og vinner 2-1

I AM RED

Nedtellingen har for lengst startet, men nå nærmer det seg virkelig! 3 dager igjen! Manchester United åpner Premier League 2015/2016 og hva er vel bedre å drøye den lille ventetiden som er igjen med en egen United-shoot? 😀Fotografen er flinke Nicolai Saxegaard som har tatt andre bilder av meg før, han er også Unitedsupporter så vi måtte selvfølgelig ta bilder i verdens fineste drakt også! Jeg liker de veldig godt, for håpe resten gjør det også så er det mulgiheter for at jeg legger ut enda flere bilder..hehe

www.saxegaardphotography.com

Instagram: @saxegaardphotography 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top