Watch out City

Pressekonferansen i går var jo rene Kinderegg-overraskelsen; 3 i 1. Med Rojo, Pogba OG Zlatan tilbake. Gleden sto mildt sagt i taket og jeg gleder meg alltid til kamp, spesielt etter landslagspause- MEN NÅ GLEDER JEG MEG VIRKELIG TIL KAMP!

De har ikke match-trening så vi kan ikke forvente så mye fra start. Men fra hva jeg har sett så har de trent bra lenge nå og alle tre har det inni seg, jeg bare håper det klaffer fra start for Gud, som vi har savnet disse. Pogba spesielt, men også Zlatan da Lukaku ikke har scoret på mange kamper(er det 7 nå tro?). Det løsnet for han på landslaget og det er bra, men det er også sunt med litt konkurranse!

Siden RedArmyBet alltid har høyest odds på United så skal jeg sette litt på seier til oss for i dag har jeg virkelig troa! Dette må jo ha gitt spillerne litt boost og Newcastle på hjemmebane SKAL ende i seier!

3-0 til United!

United are back today and oh my god- I am excited! Yesterday's news were almost too good! Rojo, Pogba AND Ibra back! FINALLY! I'm sorry for all the explanations marks, but I can't help it! I'm so excited to see the Xl and hopefully we'll see Rojo and Pogba from start and Ibra getting some minutes in the second half. They haven't played in a long time so we can't except them to be on top from start, but all three got 'it' in them and how we have missed them?!

It's always good to have the Premier League back after international break and I'm feeling very optimistic! Since I'm betting with my Redarmybet app and they always put United to win with the highest odds, I'm definitely putting up a good bet on that today!! The team spirit must have gotten a boost with the boys back and playing at home against Newcastle is a must win.

I'm in a really good mood today, going on a birthday later and watching the game there. I just want it to start now! Is it too early to pop the champagne???

On to the next one..

Vi kan analysere en kamp i filler og sikkert finne mye interessant, men fakta er at Chelsea vant fortjent søndag. Sporten vi elsker er i bunn og grunn lekende lett; det handler om å score flere mål enn motstanderen. Og der trakk Chelsea det lengste strået.

Jeg skrev en del om kritikken til Mourinho i mitt forrige innlegg og for noen blir det aldri bra nok. Etter mye klaging om kjedelig fotball og 'parkering av bussen' så gikk United hardt ut fra første stund. Selv om vi tapte kampen så var den i det minste ikke kjedelig. Men det er vel det eneste positive jeg har å si. Jeg skrev før kampen at vi kan vinne dette om spillerne er 100% skjerpet og viser vilje til å vinne, for det er en meget vanskelig bortekamp og som United historisk sett sliter på så piggene må være ute på en slik kamp som dette. Det var de ikke. Herregud så dårlige enkleste spillere var. Smalling: er det noe vits i å ha han fortsatt? Jeg ser meg nødt til å spise mine egne ord nå for jeg ga han kred for litt siden, men det var mot et betraktelig dårligere lag som selv jeg hadde fått inn et par klareringen mot. Han tapte absolutt alt i går og jeg er stygt redd for at han aldri finner formen igjen. Jeg er så drittlei at han drar i motstanderen sin trøye og den type spill hater jeg og klarer ikke å ha respekt for han lenger. Det kommer til å straffe laget og det er idiotisk av han. Rojo må inn asap. Herrera hadde ikke gnisten han bruker og ha i denne type kamper, men den som virkelig 'tok kaka' var Mkhitaryan. Slappeste forestillingen jeg har sett på lenge?! Han har vært håpløs dårlig siden Pogba ble skadet og det er en god stund nå. Hvorfor er han så dårlig nå? Det er klart at United lider sterkt under tapet av Pogba. Vi har ikke en balansert midtbane uten han og det er hovedgrunnen til at vi er så dårlig nå. Det jeg hater mest etter kampen er at mange så giddeløse ut i andre omgang. I første gang kunne det gått begge veier og United leverte. Etter pausen tar Chelsea over og United lar de gjøre det, ingen gidder å gjøre det lille ekstra. Og derfor taper vi fortjent. Faen altså. November har knapt begynt og vi kan allerede gi gullet til City. Det er (heldigvis) tidlig å si sikkert, men det må alvorlige skader og formdupp til at de gir bort dette.

Nei, dette var utrolig kjipt. Men tapt er tapt. Nå er det landslagspause og det har vi godt av. Ryktene sier at Pogba returnerer etter pausen og la oss nå håpe det er sant! Nå er jeg i et litt kjipt humør mtp seriegullet, men vi kan ikke gi opp heller.

'Super Sunday'… You can analyze a match into pieces but all in all the game we all love is pretty easy; you need to score more goals than your opponent. I think United had a decent first half and it could go both ways but after the break, Chelsea dominated and we let them do it. Mourinho surprised me a bit when United played offensive from the first minute and as I wrote before the game; for some it's never good enough. They have criticized him for parking the bus and playing boring football and now he get criticized for going all in. Only thing I'm going to put on Mourinho is using Mkhitaryan for so long. He was so poor and I doesn't deserve starting for United. He's been this bad since Pogba got injured and I can quite understand it.. Pogba is our key player, our midfield has no balance without him. But Micky was totally out of it yesterday, almost lazy?! We got overrun in midfield, the players weren't able to hold the ball against Chelsea and Lukaku beginning to look poor because he get no service at all. We can't blame him on everything because the problem is first of all our midfield. But Lukaku isn't at his best now and probably need to rest, he drops the ball to often and why not let Martial and Rashford start together for once? I gave Smalling credit a while ago and was glad to see him playing decent, but after this game I'm not sad if that was the last time I saw him in red. He's not good enough for United. He was shockingly bad and lost every battle. The one thing that I really hate is dirty play and he was constantly pulling Moratas shirt!! He was lucky to get away with it, but ffs play fair. We need Rojo back asap.

I'm a bit fed up at the moment so this international break will do me and the players good. It's barely November and we can already say goodbye to the first place. With 8 points behind City, I can't see how we'll get ahead of them. They need some major injuries of that happens but they look unstoppable and I hate to say it, but they're the best at this moment:(!!

But we can't give up, right?! On to the next one..

Super Sunday

Nok en stor test for United i dag da vi møter Chelsea borte. Så langt i sesongen er det ikke mye som skiller topplagene så i dag må vi ta tre poeng. Å dra hjem med et uavgjort som resultat er ikke ille egentlig og det er sikkert mange som hadde tatt det ene poenget nå om de kunne bestemt, men for å henge med må vi ta alle tre så jeg krysser både fingre og tær for at United vinner i dag og at City taper. Det hadde gjort denne søndagen helt perfekt!

Jeg våknet tidlig i dag etter en rolig helg, vi så på Sky Sports fra senga og jeg surfet lett igjennom sosiale medier. Jeg liker å lese/høre andres meninger om kamper, men jeg gjør meg ikke opp meninger fra hva andre mener og skriver. Når jeg ikke er i England så elsker jeg å trene før kamp, det er så godt å svette ut før en kamp. Da kjører jeg kardio et par timer med musikk på ørene og jeg lukker alt annet rundt meg vekk og sorterer tankene over på United. Jeg kjørte på med Stone Roses og fotballsanger og mens kroppen blir varm og får kjørt seg blir jeg så sykt gira. I dag er det CHELSEA-MANCHESTER UNITED og det er en så stor og viktig kamp for sesongen!

Jeg er ikke over-optimistisk i dag for jeg vet helt ærlig ikke hva som venter oss. Det er vanskelig å si noe før jeg ser startoppstillingen og hva slags taktikk Mourinho kjører på med. Jeg synes mange supportere må jekke seg litt ned når det kommer til å kritisere Mourinho og hans lederevner. Å ‘parkere bussen’ borte mot Chelsea er faktisk ikke så ille, det er et av Premier Leagues beste lag og da må vi forsvare oss godt. Med våres beste spiller fortsatt ute er ikke laget vårt 100% og det er opp til sjefen hvem som spiller, hvordan de spiller og til og med hvem som tar straffer(haha så faktisk ikke den komme) og vi må ikke glemme at han ser spillerne hver dag, hvem som er i bra form, hvordan de har gjort det på trening den uken og hvem som kanskje sliter med en liten skade eller er sliten. Det er så lett for oss å si hvordan det skal gjøres, men det er alltid en grunn til hva sjefen gjør og vi må stole på han. Jeg likte at Rio gikk ut å uttalte seg om sine dager i United, at selv under SAF så var det ganger de parkerte bussen og spilte kjedelig fotball. Det var ikke alltid underholdene, men det var sjefens plan og han lyktes som regel! Ferguson vil alltid være Gud for oss, men vi må forstå at Mourinho fortjener samme respekt og at han bestemmer. Det er til tider flaut å lese hva supportere skriver og derfor jeg ikke lar meg engasjere i diverse forum, men heller blogger om det.

Med det sagt så håper jeg selvfølgelig på en underholdene og spennende kamp. Chelsea hadde en tøff bortekamp nettopp og jeg håper United utnytter det og går all in. De bør være mer slitne enn oss og om spillerne går 100% inn for seier i dag så vinner vi. Det er på tide at Lukaku bryter forbannelsen å putter i dag. Det hadde vært insane deilig om han scorer mot gamleklubben. Magefølelsen min sier at han vil score så jeg kommer til å gamble litt på det. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for om vi vinner 1-0 eller 2-1..? Følg meg på Snapchat (annmariolsen) og jeg poster det der!

Og husk at RedArmyBet alltid har høyest odds på United og det er perfekt for en optimist som meg for VI GÅR VEL FOR SEIER???? 😁

Another big test for United today with Chelsea away. We can’t afford to drop points so it’s a must win! Going home with a draw isn’t the worst result but we need to close the gap between us and City. Fingers crossed for United to win and City to lose!!

I woke up today and watched Sky Sports in bed and browsed through my social media, I like reading others opinions about the game but I don’t make my mind up on what other people write. If I’m not in England I love having a good workout before match. Cardio a couple of hours with music on makes me more relaxed before a big match like this. (That or straight on the beer haha) so I did that and started on this blogpost while listen to Stone Roses. For me it’s really good to collect my thoughts on one thing and today it’s all about United!

I’m not overconfident because it’s a difficult away game and I guess it’s hard to say before I see the starting XI and which tactic Mourinho chose. Some supporters need to give the boss a break, ‘parking the bus’ against one of the best teams away isn’t that outrageous. Sometimes it’s necessary and it’s up for the manager to decide. With our best player out the team isn’t 100% so he needs to do what he think it’s the best. I liked what Rio said in an interview that playing under SAF it was times they parked the bus and played boring football. It wasn’t always entertaining and we must remember that! I love and respect SAF to death but he also did some things I couldn’t understand or agree on at times but he always(!) had my support and Mourinho is the one we need to support now.

-With that said, I hope United goes on the pitch with confidence and dares to test them. It’s not our job to entertain, but I don’t mind if they do! I believe of United goes out there and give a 100% they’ll win the game.

It’s perfect timing for Lukaku to break his run of 6 games without scoring and what’s better than scoring against his old club? I got a feeling he will but I can’t get my head around United to win 1-0 or 2-1…..?! Watch my snapchat (annmariolsen) and I’ll post my final bet there!

And also remember that Redarmybet got the highest odds on United at any time! Perfect for a optimist like me 😁

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top