Super Sunday

Nok en stor test for United i dag da vi møter Chelsea borte. Så langt i sesongen er det ikke mye som skiller topplagene så i dag må vi ta tre poeng. Å dra hjem med et uavgjort som resultat er ikke ille egentlig og det er sikkert mange som hadde tatt det ene poenget nå om de kunne bestemt, men for å henge med må vi ta alle tre så jeg krysser både fingre og tær for at United vinner i dag og at City taper. Det hadde gjort denne søndagen helt perfekt!

Jeg våknet tidlig i dag etter en rolig helg, vi så på Sky Sports fra senga og jeg surfet lett igjennom sosiale medier. Jeg liker å lese/høre andres meninger om kamper, men jeg gjør meg ikke opp meninger fra hva andre mener og skriver. Når jeg ikke er i England så elsker jeg å trene før kamp, det er så godt å svette ut før en kamp. Da kjører jeg kardio et par timer med musikk på ørene og jeg lukker alt annet rundt meg vekk og sorterer tankene over på United. Jeg kjørte på med Stone Roses og fotballsanger og mens kroppen blir varm og får kjørt seg blir jeg så sykt gira. I dag er det CHELSEA-MANCHESTER UNITED og det er en så stor og viktig kamp for sesongen!

Jeg er ikke over-optimistisk i dag for jeg vet helt ærlig ikke hva som venter oss. Det er vanskelig å si noe før jeg ser startoppstillingen og hva slags taktikk Mourinho kjører på med. Jeg synes mange supportere må jekke seg litt ned når det kommer til å kritisere Mourinho og hans lederevner. Å ‘parkere bussen’ borte mot Chelsea er faktisk ikke så ille, det er et av Premier Leagues beste lag og da må vi forsvare oss godt. Med våres beste spiller fortsatt ute er ikke laget vårt 100% og det er opp til sjefen hvem som spiller, hvordan de spiller og til og med hvem som tar straffer(haha så faktisk ikke den komme) og vi må ikke glemme at han ser spillerne hver dag, hvem som er i bra form, hvordan de har gjort det på trening den uken og hvem som kanskje sliter med en liten skade eller er sliten. Det er så lett for oss å si hvordan det skal gjøres, men det er alltid en grunn til hva sjefen gjør og vi må stole på han. Jeg likte at Rio gikk ut å uttalte seg om sine dager i United, at selv under SAF så var det ganger de parkerte bussen og spilte kjedelig fotball. Det var ikke alltid underholdene, men det var sjefens plan og han lyktes som regel! Ferguson vil alltid være Gud for oss, men vi må forstå at Mourinho fortjener samme respekt og at han bestemmer. Det er til tider flaut å lese hva supportere skriver og derfor jeg ikke lar meg engasjere i diverse forum, men heller blogger om det.

Med det sagt så håper jeg selvfølgelig på en underholdene og spennende kamp. Chelsea hadde en tøff bortekamp nettopp og jeg håper United utnytter det og går all in. De bør være mer slitne enn oss og om spillerne går 100% inn for seier i dag så vinner vi. Det er på tide at Lukaku bryter forbannelsen å putter i dag. Det hadde vært insane deilig om han scorer mot gamleklubben. Magefølelsen min sier at han vil score så jeg kommer til å gamble litt på det. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for om vi vinner 1-0 eller 2-1..? Følg meg på Snapchat (annmariolsen) og jeg poster det der!

Og husk at RedArmyBet alltid har høyest odds på United og det er perfekt for en optimist som meg for VI GÅR VEL FOR SEIER???? 😁

Another big test for United today with Chelsea away. We can’t afford to drop points so it’s a must win! Going home with a draw isn’t the worst result but we need to close the gap between us and City. Fingers crossed for United to win and City to lose!!

I woke up today and watched Sky Sports in bed and browsed through my social media, I like reading others opinions about the game but I don’t make my mind up on what other people write. If I’m not in England I love having a good workout before match. Cardio a couple of hours with music on makes me more relaxed before a big match like this. (That or straight on the beer haha) so I did that and started on this blogpost while listen to Stone Roses. For me it’s really good to collect my thoughts on one thing and today it’s all about United!

I’m not overconfident because it’s a difficult away game and I guess it’s hard to say before I see the starting XI and which tactic Mourinho chose. Some supporters need to give the boss a break, ‘parking the bus’ against one of the best teams away isn’t that outrageous. Sometimes it’s necessary and it’s up for the manager to decide. With our best player out the team isn’t 100% so he needs to do what he think it’s the best. I liked what Rio said in an interview that playing under SAF it was times they parked the bus and played boring football. It wasn’t always entertaining and we must remember that! I love and respect SAF to death but he also did some things I couldn’t understand or agree on at times but he always(!) had my support and Mourinho is the one we need to support now.

-With that said, I hope United goes on the pitch with confidence and dares to test them. It’s not our job to entertain, but I don’t mind if they do! I believe of United goes out there and give a 100% they’ll win the game.

It’s perfect timing for Lukaku to break his run of 6 games without scoring and what’s better than scoring against his old club? I got a feeling he will but I can’t get my head around United to win 1-0 or 2-1…..?! Watch my snapchat (annmariolsen) and I’ll post my final bet there!

And also remember that Redarmybet got the highest odds on United at any time! Perfect for a optimist like me 😁

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

One thought on “Super Sunday

  1. Cytotec Marrakech Kamagra Cialis O [url=http://ciali5mg.com]cialis for sale[/url] Rash Zithromax Slimonil Zithromax Gonorrhea And Chlamydia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top