#GlazersOut

I’ve spoken about the Glazers situation many times before, but I haven’t been too harsh because to be totally honest I’m not sure what’s the best solution.

I will ALWAYS back the supporters of United if their agenda is to improve the state of our club. This # is number 1 trending in the world right now and the reason I’m doing it is because we need to see changes in our club. We are miles behind the other top clubs and we won’t win the league because we’re having the biggest sponsors. Tbh I don’t think Glazer will sell as long as they’re making money, but if they open their eyes and do changes that’s a start. We need to be careful what we wish for because who else is capable of buying our club? We can end up with even worse owners and if we’re in the hands of some sheikhs, we’re definitely f**ked. Many are saying that it isn’t that bad, just look at City and PSG, they are winning trophies. But I don’t want my club to be near anything like those clubs! We will lose all of our soul if that happens and there’s no turning back.

After my post on Instagram there’s been a lot of different options about #GlazersOut and that’s good- we need to raise our voices! I believe this is a good way to get the Glazers attention.

I feel torn because I guess I’m part of the problem as well, I’m a ‘tourist’ from Oslo traveling over to Manchester as often as I can. I have a season ticket, I buy shirts. I spend a hell lot of money on United and that’s money in the pocket for Glazers. But I will never stop supporting my club, I will never stop going to games. But I can, and we must demand a change! We need people that care about United’s success on board and we need to bring back our identity. I fell in love with United over 20 years ago because they entertained me, they played amazing football and everyone else were frightened of us.

There’s no better feeling in the world than being a RED. It’s time for all us United supporters to stand together and fight for our club. I want my Manchester United back!

Transfers, Pogba, Ed&Glazers ++

Lenge siden jeg har blogget nå så jeg tenkte å komme med et lite innlegg. De som leser her følger meg sikkert på Instagram også siden jeg er mye mer aktiv der, og da har dere sikkert fått med dere at jeg har ligget med beinet i gips en god stund nå. Jeg har spilt fotball i mange år, takler som en uredd Jones og er generelt fryktelig klumsete og surrete, men jeg har aldri brekt noen ting på kroppen (sett bort i fra ribbeina) før nå. Lang historie kort; jeg ble trampa så hardt på foten at det ble brudd. Og hele foten ble gipset, i fargen RØD selvfølgelig. Se bort i fra smerter i foten så går det veldig bra nå, jeg ble så dårlig av medisinen at jeg var sengeliggende i to uker, men nå er formen fin og gipsen er endelig tatt av så nå blir det krykker noen uker til så er jeg forhåpentligvis tilbake i topp form veldig snart!

Terminlisten er endelig ute og vi starter med et brak hjemme mot Chelsea! Det er ikke tvil om at Solskjær er presset fra dag 1 så det er så viktig at alt klaffer fra første stund. Og det er også derfor jeg er mer utålmodig nå enn noen sinne fordi signeringer lar seg vente på. I fjor var det VM på dette tidspunktet så det var annerledes for klubbene da, men dette er i tillegg kanskje den viktigste sommeren noen sinne for United. Skal klubben bli suksessfull igjen må det starte NÅ!

TRANSFERS

DANIEL JAMES. Første signering er klar og selv om dette ikke er en stor signering så er jeg veldig fornøyd. Jeg synes United bør satse på unge, talentfulle spillere som har vist at de kan jobbe hardt som Solskjær kan videreutvikle og forme inn i laget sitt. Og det er nettopp det vi får i Daniel James. Det lille jeg har sett er bra og jeg husker han fra forrige sesong mot City i FA cupen. Det er mye bra i han her så absolutt veldig spennende.

Hvem vil jeg ha inn?
Min drømmesignering er De Ligt og det hadde vært enormt om United hadde fått han! Det er min soleklare nummer 1. Om vi selger Pogba så må det ytterligere forsterkes på midten og i tillegg trenger vi en høyreback og spiss. Jeg vil helst ha inn 5-6 nye. Og UT med Young, Jones, Smalling, Darmian, Rojo og Sanchez.

POGBA- Mine tanker om siste uttalelse: jeg bryr meg faktisk sjelden om ‘uttalelser’ fra spillere fordi jeg kjenner media. Jobben deres er få flest mulig til å lese/klikke seg inn på saken og da lager de ofte overskrifter som ikke er gjenkjennelig med teksten i det hele tatt og som regel er ordene vridd godt på. Siste stunt fra Pogba derimot kommer han ikke unna, da han ble filmet og etter å ha sett det så er det klart han vil vekk fra United.
Min mening? Jeg er sykt skuffa og provosert. Du trenger en utfordring sier du? Hva med å fullføre det du starter med? Hva med å bevise at du kom tilbake til United og klarte med ditt talent å lede de tilbake til suksess? Jeg har hatt delte meninger om Pogba lenge, og siden jeg- om min magefølelse også sier det- gir jeg alltid spilleren tvilen til gode. Han er, om han vil, en av verdens beste i sin posisjon. Jeg tror også planen til Solskjær er å bygge laget rundt Pogba og jeg tror, med forsterkninger at det ville funket. Det er grunnen til at jeg vil ha han på laget, han kan være en leder om han vil og jeg hadde ikke hatt noe problem å hatt han som kaptein så lenge han hadde spilt for drakten og ikke for sitt ego. Nå virker det som sagt at han ikke er fornøyd og vil vekk, men nå er heldigvis United i førersetet akkurat der så vi skal i det minste få en klekkelig sum pluss eventuell en spiller i tillegg tilbake. Ingen spiller er større enn klubben og det er det aller viktigste. Vil han vekk nå så vil dette være noe som vil komme igjen og igjen som et problem så da er det bedre å bli kvitt problemet en gang for alle. Om han derimot er klar for å kjempe for United så skal jeg ønske han tilbake i august, gir han respekt så gir vi også det tilbake.
Er United bedre med eller uten Pogba? En Pogba i god form kommer inn på alle topplag og er noe vi absolutt trenger, men med tanke på hvor lite konsekvent han er så er det like mange dårlige som gode kamper han har så han er også erstattelig.

MATA.
United ga han nettopp en 3-års kontrakt og her har jeg delte meninger. Jeg ELSKER Mata, en fantastisk person blant mye råttent. Han er nok veldig viktig å ha i garderoben, for de unge spillerne. Han har absolutt den rette personligheten og innstillingen til å være med videre! Men han er rett og slett ikke god nok lenger til å spille fast. Og det er nok helt sikkert ikke det som er planen til Ole heller, men at han drar ut forhandlingene og ender med en skyhøy lønnsøkning gir meg en dårlig vibbe. Ikke det klubben trenger nå, men igjen så viser dette hvor dårlig United er med forhandlinger. At vi forlenger kontrakter med Young, Jones og Smalling så er Mata langt fra krise, jeg er bare veldig uenig i lengden av kontrakten og lønnen.

ED/GLAZERS
Det florerer med #unfollowunited #ed&glazersout osv osv, jeg er usikker hvor stor effekt dette faktisk har og hva som er riktig å gjøre som supporter. Jeg føler meg ganske splittet faktisk og derfor ikke hengt meg på verken det ene eller andre. Det jeg uansett tenker er viktig er å støtte Solskjær og laget som er klart i august. Det vil alltid være ‘min jobb’. Så er det selvfølgelig mye jeg misliker med Glazers og hvordan de tok over klubben og spyttet sin gjeld inn. For disse mennene så handler det om penger, og kun det. Det samme kan sies om Ed og også her er det vanskelig, det er så mye mer innviklet enn å bare sparke noen eller å ansette en DoF. Styret må innse at grep må tas nå, en DoF tror jeg er veldig viktig å få inn og som styret lar få makt. For Ed er genial på business, han drar i land verdens største sponsoravtaler som også er viktig. Men vi må få inn en person med fotballkunnskap, en mellommann til styret og Solskjær. Jeg forventer egentlig ikke så mye før det skjer, noe jeg ikke tror skjer denne sesongen- dessverre. Solskjær sa han skulle bli knallhardt som sjef og jeg håper han er det mot styret også.

Jeg fikk spørsmål om hvilken spiller fra fortiden jeg ville valgt tilbake om jeg hadde muligheten og svaret kom momentant; Keane. Mangelen på lederskap er klar og vi trenger virkelig spillere som er der for å jobbe knallhardt hver eneste kamp. Som kan lede og som ikke gir seg. Vi trenger spillere som krever respekt og som motstanderne frykter, en sånn som Keane.

Mangelen på Premier League har virkelig meldt seg her i heimen og nå som den nye drakten er handlet inn og sesongkortene er sendt fra Manchester så kan jeg nesten ikke vente til å dra over igjen! Først er det selvfølgelig kamp her i Oslo og det blir veldig moro! Jeg følger med på World Cupen og Copa Amerika, men ikke slavisk. Det er liksom ikke det samme. På denne tia i fjor var jeg i Russland og fikk servert herlige kamper hver eneste dag. Nå må vi bare håpe det blir litt fortgang på signeringer så har vi noe å glede oss over. Det går fort til pre season og siden det blir store endringer så bør de være klare helst i går spør du meg.

The new home shirt


This is probably the first ever I haven’t been so excited when United releases their new home shirt for the next season. Those who knows me, know I collect football shirts so many have asked about my opinion on the new shirt but for a long time I wasn’t bothered. We had just finished the season and it was a big failure so I wasn’t buzzing when United directly announcing the new shirt. But, I’ve got my hands on it now and it’s a beauty. It’s not a revolution in design, but it’s kind of an ‘exclusive’ shirt this year and I love the ‘99 and treble celebration with the small details. Also like that the women shirt is more like the men shirt with no cleavage- BELIEVE IT OR NOT😂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top