The United way

“Play the United way” har jeg vel gnålt om i tre år snart. Grunnen til at jeg ble Unitedsupporter var fordi fotballen de spilte var fantastisk. Etter å ha sett en kamp ville jeg bare knyte på meg fotballskoene å løpe ut å trikse litt. Jeg ble glad av fotballen de spilte og den gjorde at jeg startet å elske Manchester United. Elske er et strekt ord, men jeg mener det. Lidenskapen jeg har for klubben er ekstrem og den vil aldri forsvinne. Elsker man noe høyt nok så vil det aldri gå over. Selv med flere sesonger med tilbakespill, tilbakespill, tilbakespill så er jeg her fortsatt. Mer gal enn noensinne 😀 Men poenget da; hvor vanskelig er det å spille underholdene? Mourinho løste det heldigvis nå i helga og det var en helt fantastisk første omgang. Kan ikke huske sist jeg skrek så mye- AV POSITIVITET?!

Jeg hadde familiebesøk og Leander er (selvfølgelig) ihuga Unitedsupporter også!

Snakk om fornøyd gutt da; først får han signert drakt av Andy Cole og deretter knuser United Leicester! 

Det var jo en veldig bra fotballhelg nå, jeg hadde ikke annet valg enn å ta det rolig så det var ypperlig med den slags underholdning på skjermen. Og jeg kan faktisk se Liverpoolkamper bare så det er sagt. Jeg elsker fotball og ser helst at Liverpool taper, men om det er en underholdene kamp så setter jeg pris på det og det var det heldigvis mange av denne runden! 

Det er jo jævlig kjipt med torsdagskamper, det skal jeg innrømme. Takk for deeet LvG.. Men det er nå igjen kamp og den forventes å vinne.

Manchester United vs Zorya. 


 

#sjekkdeg

Dette blir nok det mest personlige innlegget jeg har skrevet her inne. Bloggen min handler om meg, livet mitt og hva jeg foretar meg, men jeg er på samme tid også veldig privat og jeg deler ikke så mye som mange kanskje tror. Men etter å ha lest om andres opplevelser om dette temaet føler jeg at det er en viktig ting å sette fokus på.

#sjekkdeg er en kampanje som ble startet av Det Nye og Kreftforeningen og jenta som sto i bresjen var Thea Steen (https://theasteen.com/blog/). Antall unge kvinner fra 25 til 29 som tok celleprøve for å unngå livmorhalskreft hadde sunket med 30 prosent og samtidig har forekomsten av livmorhalskreft økt blant unge kvinner. Denne kampanjen gjorde at mange tusen gikk å sjekket seg og den har nok reddet mange liv. 17. juli i år døde Thea Steen, 26 år gammel av livmorshalskreft. Jeg har også opplevd at noen jeg kjenner har tapt kampen mot nettopp denne sykdommen så jeg har alltid vist at dette har vært viktig, men jeg har også tenkt at det skjer ikke med meg. Har jeg vondt så går det jo alltid vekk. Jeg er ung og sprek og kreft er noe gamle mennesker får. Men livmorhalskreft kan dessverre ramme mange unge også, derfor er det så utrolig viktig å gå til fastlegen sin å ta en celleprøve. Dette gjelder ALLE. 

Jeg har i lengre tid opplevd at kroppen ikke har spilt helt på lag. Jeg er en aktiv person, trener regelmessig og spiser sunt. Jeg har ikke følt meg syk, men noen ting hadde forandret seg. Jeg har for eksempel aldri hatt menssmerter og det har aldri plaget meg før. Nå gjorde det plutselig veldig vondt og jeg kunne få denne følelsen og blødninger når som helst. Men der har du meg da; jeg tenkte at jeg helt sikkert bare hadde surret med p-pillene igjen og glemt en dag- slikt kan jo ødelegge syklusen. Men det ga seg aldri og jeg ble jo naturlig nok lei av å ha det slik. Så jeg bestilte en legetime. Og på grunn av at jeg hadde hatt det slik over lengre tid ville min fastlege sende meg til en spesialist i tillegg.

Mange jenter er redde for å gå til en gynekolog. Man blottlegger seg veldig og er i tillegg redd for at det skal gjøre vondt. Jeg er ikke den tøffeste når det kommer til smerte, men jeg kan med hånden på hjertet si at en celleprøve ikke gjør noe vondt i det hele tatt. Og det er over på under fem minutter. Du trenger bare ringe fastlegen din og hun fikser resten.

Jeg er veldig glad fastlegen min sendte meg til en spesialist. Her har de utstyr en fastlege ikke har. Damen jeg kom inn til sjekket meg med blant annet ultralyd og takket være den oppdaget hun en svulst. Dette kan være helt uskyldig og noe mange har uten at det betyr at det er noe feil, men man tar alltid en biopsi for å sjekke hva det er.

Mine prøver viste seg at dette dessverre er ondartet og jeg trenger en operasjon. Det er ikke en hyggelig beskjed å få. Jeg unner ingen denne følelsen, når man ikke helt vet hvordan ting blir. At du har noe i kroppen din som er ondartet, som kanskje kan vokse å spre seg, at hver gang du kjenner du har vondt i magen så kommer frykten. Det er ikke noe hyggelig og det har naturlig gått utover hvordan jeg har følt meg i det siste. Men jeg har allikvel gått på jobb hver dag siden, for det hjelper ikke å sitte hjemme alene å tenke worst case scenario heller.

I dag skal jeg opereres. Etter det er jeg helt frisk igjen og jeg kan legge dette bak meg. Jeg har vært heldig! Dette kunne ha utviklet seg til noe skummelt, men på grunn av at de oppdaget det tidlig så kan de enkelt fjerne det. Som sagt så ble dette ganske så personlig. Mye mer personlig enn hva jeg er komfortabel med å være, men alvorligheten i dette gjør at jeg føler jeg må skrive om det. Så vær så snill jenter; har du ikke tatt en celleprøve så ring legen din i dag. Det er virkelig ikke verdt å utsette.

https://kreftforeningen.no/sjekk-deg/

 

Første tap på mange år.

Da var man hjemme igjen fra Manchester og selv om det ble tap så var det en helt fantastisk helg. Moro fra start til slutt! Okei, det er aldri moro å tape en kamp, men det var bursdagshelgen min så jeg ville ikke la det ødelegge resten av turen.

Fredag var det stor supporterfest sammen med Orange Carpet og Betsson på Yates og det var ingen skuffelse. Alle var gira før kampen og det ble en riktig så god fest! Hovedgjesten var Paddy Crerand og for en hyggelig mann! Jeg tok masse bilder, men gjennom Snapchat og de har ikke lagret seg så dessverre er det ikke alt jeg får publisert nå, men det var mange andre som også tok bilder så om jeg finner noen vil jeg legge det ut senere.

Hadde også gleden av å møte på en totning på eventet også. Såpass hyggelig var’n at det ble plass på Stretford End dagen etterpå. Sammen fikk vi julestemning da Olsen fant frem Fireballflaska da vi innså poengtapet. Viktig å kose seg læll!

Lørdag morgen (grytidlig!) ble jeg vekt av Bea som frustrert kommer inn på rommet å sier man ikke får kjøpt alkohol før kl åtte?! Da var det bare å ta på seg ny drakt å sette ferden mot Old Trafford!

Selv om det ble tap så gikk jeg faktisk ikke i “kjellern” som jeg ofte gjør. (Kanskje jeg har blitt herda etter år med Moyes og LvG?!) Jeg hater å tape mot City, det er virkelig et av de verste lagene å tape mot. Men jeg er ikke bekymret. Vi vant ikke denne gangen, men jeg har stor tro på spillerne og Mourinho som sjef. Vi skulle hatt straffer og mye hadde selvfølgelig vært endret om vi hadde fått det. Men spillet satt ikke og vi taper fortjent. City var sterkest. Så da gidder jeg ikke henge meg opp i det. Selv om det var mye negativt så er jeg glad vi fikk se det såpass tidlig i sesongen så vi er mer forberedt til neste gang vi møter er sterkt lag.

På kvelden var det på med finstasen, legge tapet bak seg å gjøre seg klar til å feire bursdag!

Jeg hadde det kjempemorsomt og vi var blant annet på min favorittresturant (Australiasia) og som det ikke ble nok champagne dagen før så ble man jammen meg vekt dagen etterpå for å feire enda mer. Champisbrunch på Wings (som jeg også elsker) var en perfekt start på en bursdag!

Og de hadde masse god vegansk mat. Har virkelig hatt en fin helg med fine folk. Kan ikke be om mer. (Eller, tre poeng hadde jo vært glasuren på kaka..)

Og tusen takk for alle gratulasjoner. Det var faktisk umulig å svare på alle, men jeg satte pris på hver eneste en! Det er da virkelig ikke kjedelig å fylle år når man har det så moro 😀

I tillegg så har jeg fått så mange fine gaver også! Men det beste gavene er kanskje de man kjøper selv? Ble i hvertfall “et par” nye drakter med hjem 😉


Dette fikk jeg på jobben i går. Heldige meg, folk kjenner meg godt 😉

I morgen er det igjen kamp. Bortekamp mot Feyenoord og her bør viktige spillere hviles og de som trenger spilletid må få sjansen. Det er vanskelig å si hva Mourinho tenker, men jeg vil nå tro han som meg tenker at helgens Premier League-kamp er desidert viktigst og det er det som må satses på. Det bør være en ganske så enkel seier uansett hvilket lag han starter med i morgen for det er mye talent på benken og. Uansett; United kommer alltid tilbake. Det er bare å se fremover.
 

Kampen om Manchester

Etter at Mourinho kom inn portene på Old Trafford så har det skjedd mange store og nødvendige forandringer. Manchester United har igjen blitt det fotballaget de var kjent for. Et lag med verdensstjerner, et lag som dominerer kampene, en stadion bortelagene gruer seg til å besøke, entusiastiske supportere og ikke minst en vinnermentalitet. Manchester United er tilbake.

Etter tre runder i Premier League er vi ubeseiret. Ni poeng. Det samme gjelder Manchester City. Dette blir første kamp i årets Premier League at et (eller begge) av lagene ikke går seirende av banen, hvem vil stå som top of the league etter fjerde runde? Vi står ovenfor en høykvalitetskamp uten like.

Jeg elsker derbykamper og jeg drar alltid over til Manchester for å oppleve det live. Poenget med sesongkort er jo nettopp å få sikret meg de største kampene. For det er en helt spesiell atmosfære i byen foran slike kamper. Alle snakker om det, gjerne uker i forveier. Dagen før dagen er det naturlig nok den største snakkisen av alt. Laguttak, spillere som er i form og ikke, formasjon, resultat.. Alle er gira og man håper selvfølgelig at laget man holder med skal vinne. For er det en kamp som er vond å tape så er det mot City. Det blir ikke en lett kamp dette her, for noen av lagene. Spillerne kommer til å være ekstra skjerpet, noen med litt mer nerver enn andre, piggene er ute og alle er klare for å kjempe. City har vært sterke innledningsvis og kanskje hakket kvassere enn United, men begge to er ubeseiret og jeg tror ikke det blir en overkjøring her av noen. Agüero er ute og det er nesten litt synd, jeg hadde håpet at begge lag hadde stilt med sitt beste mannskap, men man må jo også være lettet over at en av verdens beste spisser er utestengt. Og det var helt på sin plass også. Det kan fort bli avgjørende og jeg håper selvfølgelig på det!

Jeg tror United vinner 3-1 og har satt penger på det på Betsson så gjenstår det å se om man kan cashe ut ved kampslutt. Det viktigste er at United vinner. Jeg har bursdag på søndag og det eneste jeg ønsker meg i gave er 3 poeng.

Nå er det på tide å dra til Gardermoen. Deretter blir det storhandling på Megastore, jeg elsker draktene denne sesongen og skal kjøpe meg alle nå. Har bare hjemmedrakten hittil, men må jo ha den hvite og blå også. Damedrakten har veldig fin passform i år og den er helt vanlig i størrelsen. Jeg ligger mellom en x-small og small i drakter så jeg kjøper ofte barnemodellen, men snittet på damedrakten er så fin i år at det blir den. Også må jeg ha keeperdrakten. Dyrt å være supporter kan man si. Jaja, men det er det verdt. Følg med på Snapchat og Instagram, det er der det blir lagt ut mest i helgen, og det blir ikke kjedelige greier. 


 

Møt United-legenden på fredag

Fredag 9. september har Orange Carpet fotballvorse noe jeg skrev om tidligere og de lovet en overraskelse til de påmeldte. Det blir gratis mat og drikke, underholdning og premier noe som er kjempebra i seg selv, men det kommer også en ex-Unitedspiller.

Mannen er Paddy Crerand og det er en mann jeg har enorm respekt for! Han spilte under Sir Matt Busby og hadde spillere som Best, Charlton og Law som lagkamerater. Han har ofte blitt omtalt som “hjertet” i laget av spillerne og han var en viktig spiller å ha på banen. Han fikk 401 kamper for Manchester United og selv om dette er veldig lenge siden er han beregnet som en legende av de fleste supportere som kan sin historie. Han fortsatte karrieren som spillene trener, trener og assisterende manager for klubben før han gikk videre til andre jobber. Nå er han for mange kjent for den morsomme fyren på MUTV og han har sitt eget show der og jeg elsker å se på det. Han er skarp, utrolig morsom og elsker United like mye som meg. 


Han har et godt forhold til spillerne og mennesker som han føler jeg gjør Manchester United til nettopp det Busby jobbet så hardt for; at det ikke bare skulle være en ordinær fotballklubb, men de skulle føle seg som en familie. Han binder folk sammen og er genuint god mann. Han er alltid hyggelig mot fansen også og elsker å ta en prat om fotball. Jeg møtte han utenfor Anfield i Januar da vi slo Liverpool borte og jeg vet ikke hvem som var mest glad?! 😀

Meld deg på linken her; https://orangecarpet.no/eventer/fotballvors-i-manchester

Jeg har fått mange spørsmål om eventet og jeg kan svare på de mest spurte nå. Alle som deltar på registrere seg inne på linken. Følg instruksjonene som står der og da er du registrert og på gjestelisten. Mange har et sent fly og det er ok å komme senere om man ikke rekker til 19, men det anbefales selvfølgelig å komme så tidlig som mulig pga konkurranser og premier pluss å slippe kø.

Hovedpremien er hele VIP-boksen til en valgfri kamp i 2017! Du må melde deg på innen kl 15 torsdag 8. september! 

Dette blir så gøy!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top