Red Army Oslo

Red Army Oslo flytter!

Vi har gleden av å kunne presentere Scotsman som nytt fast tilholdssted for Unitedsupportere i Oslo. 
De ønsker oss hjertelig velkommen til nyoppussede lokaler midt i Karl Johansgate. Scotsman er en tradisjonsrik pub som denne sommeren fyller 40 år.

I første omgang vil vi kunne disponere hele kjelleren helt for oss selv. Der har de også kjøkken som lager opptil 4 ulike retter. Burger, fish&chips, kyllingrett og pizza. Rettene blir også byttet ut flere ganger i året slik at man ikke går lei.
Skulle det vise seg at det blir for trangt om plassen der vil vi flytte opp til 2 etg. Her får vi bare se an oppmøte til hver enkelt kamp og ta det derfra.

Alle medlemmer av Red Army Oslo og som ønsker det vil få et “stamgjestekort” med sitt personlige nummer. Her vil rabattene vi har bli lagt inn sammen med navn på bruker av kortet. Det vil fungere som et slags betalingskort/kontantkort i den forstand at man kan fylle på kortet i baren når man ankommer og så er det bare å dra kortet når man henter mat/drikke.
Kortet kan brukes i hele åpningstiden året rundt.
Vi får også vår egen Red Army Oslo logo på kortet.
Det blir laget et arrangement der det blir mulig å komme innom Scotsman for å hente sitt personlige stamgjestkort når sesongenstart nærmer seg.

Med Scotsman som stamsted blir det også mye lettere å avholde større arrangementer som besøk av tidligere spillere og andre kjente United-fjes.

Det vil som før bli laget arrangement til hver kamp.

Håper dere liker valget av stamsted og at dere blir med videre på den evige fotballfesten Manchester United!

Alle røde djevler bør melde seg inn i Facebookgruppen vår for mer info samt innholdsrike diskusjoner om vår kjære klubb og alt som rører seg i fotballverden. Trenger vel kanskje ikke si det, men det er en lukket gruppe KUN for United-supportere så hvert medlem må søke for å bli godkjent. 

Mitt møte med Red Army Oslo er noe av det beste som har hendt meg, jeg var lei av å se kamper på tilfeldige puber/spisesteder der det ofte satt andre supportere av motstanderlaget, pluss at det ikke alltid var lett å overtale venninnene mine som ikke liker fotball å være med meg. Jeg ble møtt med åpne armer, alle var hyggelig og jeg har aldri hatt det så gøy før både før, under og etter kamp. Det er kun Bishop som overgår dette og ikke bare har jeg fått nye, gode venner jeg forhåpentligvis har livet ut, men jeg traff også mannen i mitt liv! Så i Red Army kan alt skje 😉 

Håper alle i Oslo følger med oss og andre som er på besøk i storbyen tar turen til Scotsman når det er kamp! 🙂

Sesongkort, Old Trafford

Jeg er så heldig og har de beste bloggleserne, og mange av dere er United-supportere som meg. Og jeg får veldig ofte spørsmål om hva som er den letteste måten å dra til Manchester. Mange har ikke vært der før og vet ikke hvordan man går frem, det er jo så uendelig mange å kjøpe av, alt fra privatpersoner til ulike firmaer. Jeg har gjort begge deler, min første tur til drømmenes teater var under United.no, der de ordnet det meste. I senere tid har jeg forstått at det enkleste (og billigste!) er å kjøpe billett av noen som har sesonkort, kjøpe flytur og hotell selv så sparer man mye på det!

Og denne sesongen har kjæresten min 4 sesongkort ved siden av hverandre ( east stand) så om noen av dere trenger billett kan dere ta kontakt med meg på mail; [email protected] 

Min første tur blir i september mot QPR og jeg gleder meg allerede som en liten unge!! 😀

Hvor mye skal man godta?

Selvfølgelig skal jeg også kommentere bitingen til Suarez! “Men du er United-supporter, du hakke en dritt å si, Giggs var utro mot ditt, Rooney var utro mot datt”. ALLE har en mening her og det er ikke så veldig rart, for dette er noe av det sykeste jeg har sett av oppførsel til fotballspillere i min tid som supporter.

Og ja, jeg er United-supporter til min hals og vi har ikke bare hatt engler hos oss heller. Det er en grunn til vi blir kalt djevler, og noen har mørkere sider enn andre. Vi har hatt tilfeller som er drøye, men de fleste har tatt sin straff og det er ingenting vi som supportere godtar. Cantona feks fikk 9 måneder og kom tilbake bedre enn noen gang. Det trodde vi også om Suarez forrige sesong, at han hadde lagt fra seg den skitne stilen, han sonet straffen sin for Evra-saken og biting og var den beste spilleren i Premier League. Han fikk for mange respekten igjen. Så ødela han igjen det hele i går. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg misliker Suarez, han er som en liten drittunge som syter for alt og skal hele tiden ha frispark og gjør alt for å dra nytte av ting, og det er slitsomt og stygt å se på. For det er visse ting man ikke gjør på en fotballbane. Stygge taklinger hører heller ikke hjemme og unnskyldes ikke om det er med vilje- uansett hvem det er bare så det er sagt, men hvem faen er det som BITER motspillerne sine? Seriøst?! Bite?! Det er så kjærring-oppførsel at ord blir fattige. Jeg satt å måpte i går etter hendelsen og kunne ikke tro at det skjedde IGJEN!!

Dette er en spiller som alltid leker offer, han har gått ut til forkskjellige medier og fortalt han angrer over tidligere oppførsel og at han er blitt en bedre mann. Men når det hele tiden skjer slike ting så er det ikke tilfeldigheter eller uhell. Selv om du har tenner det ser ut som Gud har slengt i kjeften på deg og som stadig ligger i offside så hopper de ikke i nakken til en annen mann uten at du selv vil det. Han er et dyr og bør holdes unna fotballen. Han er en skam for sporten! Det hjelper ikke at noen ser han som verdens beste, for verdens beste fotballspiller oppfører seg ikke slik. Enkelt og greit. Og når han i tillegg etter kampen er stolt over å ha gått videre og later som dette er en bagatell så sier det utrolig mye mer om han som person, det er ikke greit å oppføre seg slik.

Jeg håper virkelig han får en saftig straff for det fortjener den lille rotta der. Heldigvis hater de fleste supportere slik oppførsel- til og med Liverpoolsupportere tar avstand og det er bra, ingen vil ha slik oppførsel blant sine spillere, vi har hatt Young blant annet som har filmet en del og vi blir forbanna av slikt! Vi forsvarer det ikke i det hele tatt og det er slik straff + karantener (trekking av tenner??) som vil hjelpe. Personlig håper jeg at vi aldri ser fyren igjen i Premier League. Han viste hvertfall klart og tydelig at han vil vekk fra Liverpool. Spørs om så mange er villig til å punge ut syke summer for denne mannen.

Så kan dere fåtall av “folk” som støtter fyren og som velger å grave frem dritt om tidligere Unitedspillere for å uskyldiggjøre det Suarez bare gjøre det om det hjelper dere, men tenk også på at Giggs i løpet av sin lange karriere i Manchester United ALDRI har fått rødt kort. Det er slike ting som telles til syvende og sist, hva man gjør på banen og hva man gjør for laget sitt og om man klarer å forandre seg.

22.06.2014

I helgen har jeg og Jaran for første gang festet sammen på Gjøvik – norges navle! Dette var selvfølgelig noe Jaran en gang måtte få oppleve så på lørdag dro vi på besøk til søstera mi. Planen var egentlig 50-års lag hjemme hos foreldrene mine, men mobildekningen på Toten er tydeligvis ikke den beste så mens jeg hørte Juni så mente mamma JULI så da hadde vi plutselig en dag fri, men vi tok turen uansett.

Det var veldig hyggelig og jeg fikk endelig se min kjære Melika igjen også!

Dagen i dag har vi bare slappet av, kjøpt pizza på Dolly Dimples og sett på VM. Formen har ikke vært helt på topp, men det er ganske naturlig etter gårsdagens inntak. Nå blir det jordbær og is, litt VM og en episode av The Shield (sykt bra serie btw) før det er sengetid. Vurderer trening før jobb i morgen så spørs om jeg orker å sitte oppe i natt å se kampen som går. På den andre siden er det bare VM hvert fjerde år og har på følelsen at Portugal slår tilbake i kveld så jeg må nok få med meg kampen.

Satt også å fikk unna litt mail og lignende i stad, noe jeg har vært veldig dårlig på i det siste og det er en ting jeg lurer på; hvorfor legger “vanlige” mail seg under “søplepost” ? Der er det jo bare spam-mails så sjelden jeg sjekker den, bruker egentlig bare å slette alt der, men så i dag at flere mail som jeg burde ha lest hadde lagt seg der?noe jeg kan gjøre med det? 

Det blir deilig med mandag i morgen faktisk, det bruker egentlig å være en tung dag- særlig etter en bytur, men neste uke skal jeg være flink på trening, få i meg vitaminer og sunn mat. Har hatt litt problemer med smerter i knær og i tilegg en nerve i klem ved lysken som har gitt meg problemer med styrketrening så tunge løft har jeg ikke fått gjort på lenge, bare masse streching, rulling på foam-roll (det er vondt det!) og mye kjedelige øvelser?men endelig føler jeg på kroppen at den er klar igjen så får prøve å sette opp noen PT-timer igjen å få meg i gang igjen!

🙂

VM og MUFC-tattoo

For en herlig dag i går! Startet med en kort og fin arbeidsdag før det var på tide å dra til sentrum for å møte Bea for middag og øl ute i sola. En perfekt start før kontraskjæret! Vi kosa oss før vi hadde som oppgave å kapre bord til resten av gjengen. Ikke verdens letteste oppgave da hele Oslo hadde også tenkt seg på kamp, men en totning og nordlending klarer alt 😉

Litt av verdens beste gjeng – England all the way!

Dessverre ble det tap, igjen og i dag fikk vi ingen hjelp av Italia så moroa er over for vår del. Utrolig kjedelig! Men er det noe jeg er blitt vant med i fotball det siste året så er det nedturer, og England har seg selv å takke.. Uansett er det deilig med VM så vi får håpe laget som står igjen til slutt som vinnere er det beste laget, dvs ikke Brasil!!

I dag har jeg gjort noe helt sykt. Noe jeg aldri verden hadde trodd jeg skulle gjøre! Mitt forhold til tattoveringer er vel ikke det beste, de som kjenner meg vil heller si jeg er anti-tattoo, men man forandrer seg og jeg har lekt med tanken i det siste å ta en selv. Selvfølgelig måtte det blir noe med Manchester United og valget falt på djevelen som er i logoen og bak på United-drakten. Mange vil kanskje mene at en fotballtattovering er det siste man burde ta og hvertfall om man er jente, men for meg så er dette eneste alternativet til en tattovering. Jeg kommer alltid til å elske Manchester United, jeg vil aldri gå lei og derfor ikke angre på at jeg tok en slik tattovering. Jeg synes det er kult og mange andre typer tattoveringer jeg synes er veldig kule, men for meg så var det viktig at det var “meg” og at den er på en plass jeg selv synes er fint. Jeg kunne aldri hatt noe på armen for eksempel så en liten djevel i nakken var perfekt for meg!

Gjett om jeg var nervøs før vi startet, jeg er livredd nåler og hadde sett for meg at det skulle være insane vondt. Men jeg ble nesten skuffet over hvor lite vondt det gjorde! Det svei bra et par steder, men ikke i nærheten av vondt. Jeg legger ut bedre bilde når den er ferdig og grodd. Man kan mene hva man vil, men det viktigste med en tattovering er at man selv er fornøyd, det er en personlig ting så hva andre måtte mene skal jo ikke ha noe å si. Denne lander nok ganske høyt på en “harry-faktor”  blant mange, men hva annet skal en totning som heller går i jeans og United-drakt på en brun pub med en gjeng gale mannfolk enn på en klubb i kjole ta da? Haha, jeg vet jo at det er harry i manges øyne, men de kommer heller aldri til å forstå mitt forhold til Manchester United. Det går langt forbi “vanlig interessert”, dette er en livsstil og umulig å forklare for ikke-fotballinteresserte mennesker. Jeg elsker det og er veldig stolt over å ha MUFC-blekk på kroppen! Vi har ett liv, det er èn kjærlighet og det er èn klubb. Oh Manchester, I love you!

PROUD AND RED!

 

Rule Britannia

Endelig VM! Når det er VM så er det virkelig ikke året man har den såkalte sommerkroppen. Det går i grilling og øl. Mye øl! Og det er helt riktig prioritering spør du meg. Lørdag var en fantastisk dag, med stort VM-vorsepiel før vi dro ned til Kontraskjæret for å se kamp. Det er jo nå vi alle står sammen å heier på England og vi er venner uavhengig av hvilke andre lag i England vi holder med 😉

Alltid gøy å sole seg ved siden av Tony, da jeg for en gangs skyld er brunest 😉

På vei ut fra do møtte jeg selveste Kurt og når to totninger tilfeldigvis møtes på en så stor plass så må det selvfølgelig feires med fire- fem øl! Så første omgangen med hans gjeng, men det var overtall av Italiasupportere der pluss at det var UHØRT å reise seg opp om det skjedde noe så jeg kjente min besøkelsestid å fant mitt eget bord der det var takhøyde for det meste 😉

Dårlig kamp, skuffende resultat? Men gud så deilig det er med VM! Neste kamp er Torsdag, rutinert som jeg er har jeg tatt fri fredag så forhåpentligvis blir det seier og påfølgende seiersfest! 

Og helgen byr på mye?..fredag skal jeg gjøre noe helt sykt!!!! Skriver mer om det senere, det fortjener et eget innlegg!

Siden sist.

Ja, hva har skjedd siden sist jeg oppdaterte bloggen? Jeg husker faktisk ikke sist jeg blogget.. Jeg merker det går veldig opp og ned med “blogglysten”, og er jeg først inne i en periode der jeg føler jeg ikke har noe å melde er det ekstra vanskelig å først sette seg ned å skrive et innlegg for da må det være innholdsrikt. Haha, all slags problemer man skal ha! 

Jeg kan jo starte med å fortelle at her går alt sin vante gang. Jeg stortrives på Norstrand og hverdagen går med til jobb, trening og vb kjæreste- men det er akkurat slik jeg liker det så klager ikke 🙂

Årets supportercup 2014 tapte dessverre United i finalen, men hvem var best supportere?? Red Army Oslo- selvsagt!! 

Og i morgen braker det løs; VM!!! Gleder meg som en unge, endelig fotball igjen. Rooney-drakt er handlet inn; come on England!

Og når det kommer til blogging så vil jeg gjerne at DU kan legge igjen en melding her og si hva du liker at jeg publiserer. For det er jo dere som faktisk går inn på bloggen min så det ville faktisk gjort det enklere for meg om dere kommer med tips! Ellers er jeg stygt redd for at denne bloggen vil ligge død frem til Premier League start 😉

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top