Feed the scousers..

..let them know it’s Chritstmas time!

Min absolutt favorittkamp gjennom hele sesongen er uten tvil Manchester United – Liverpool. Det er desidert den største kampen i England og alle som liker fotball gleder seg til i morgen. For oss supportere er det en helt spesiell følelse tiden før avspark. For meg har den vart siden siste kamp, vi er på vår femte strake seier og jeg har bare en ting å si; bring it on Liverpool. 

Rivaliseringen det er mellom oss og Liverpool-supporterne tror jeg ikke kan måle seg med noen andre lag, det er ekstremt og her i Norge er det også de to mest populære lagene. Red Army er en stor gjeng, men scouserne har mange de også- dog ikke så veldig smarte. De fleste må man bare le av, men det er jo scousere, man kan ikke forvente annet. Det har vært veldig deilig at det har vært så stille fra dem, men jeg regner med en del våkner til live før kampstart i morgen. Jeg kjenner flere som er i Manchester nå og jeg dør litt av misunnelse, det er alltid deilig å være på Old Trafford, men hatoppgjør er noe eget. Har heldigvis fått oppleve å se United banke Liverpool og det står høyt oppe på mine beste opplevelser her i livet.

Etter den verste åpningen i serien siden 1980 tallet er det endelig optimisme å spore igjen og et lys i tunellen. Det har vært varierte prestasjoner, men seier mot Crystal Palace, Arsenal, Hull, Stoke og Southampton lover bra. Vi vinner selv på dårlige dager og vi begynner sakte, men sikkert og være United igjen. Det var vi ikke forrige sesong under Moyes og Liverpool slo oss både hjemme og borte. Ikke f.. om det skjer denne sesongen!

Dette er alltid underholdene kamper og uansett hvor dårlig Liverpool gjør det så spiller de alltid på sitt beste mot oss. Ingen vil tape denne kampen for det står om mer enn bare 3 poeng. Det står om ære og stolthet!

Gerrard, gerrard

You slipped on your arse

And you’ll never win the league 

You’ll never win the league!

Jeg HATER Liverpool. Jeg har null respekt for klubben, det hele er et sirkus med klovner, jeg hater byen og folkene der. Kun søppel og kriminelle, si hva dere vil- men det er fakta. Andre er ikke like ekstreme som meg, men for meg er det alt eller ingenting. Jeg ELSKER Manchester United, klubben, vår historie, byen og supporterne med hele mitt hjerte. Jeg hater Chelsea, City, Arsenal og Leeds også- men Liverpool er verst og da igjen enda bedre å slå!


Scotsman kommer til å bli pyntet for å vise hvem som er velkomne.

I morgen er det kampdag. Det blir tidlig opp for å ta på seg drakt og ned til byen for å møte verdens beste supportere. Dere andre kommer til å høre oss i Karl Johan!

Build a bonfire, build a bonfire 

put the scousers on the top

put the city in the middle

and burn the fucking lot

Scouserne er i byen- zip igjen jakkelommer og hold godt på verdisakene!

4-0

Hjemme igjen fra Manchester? Det er alltid kjipt å dra hjem, skulle ønske jeg bodde der så jeg kunne følge med på laget mitt hver eneste kamp de spilte! Man møter så mange nye hyggelige folk og drar i godt lag, og alle er der av samme grunn og lidenskap.

Inne på Megastore gikk jeg som vanlig crazy, klarer jo ikke styre meg! Det ble 4 nye drakter denne gang og en jakke i retrostil, det fikk holde for denne gang 😉

Disse “bilderammene” eller hva det kalles var sykt kule, signerte og i tillegg er det forskjellige videoklipp fra de beste målene. Lett at jeg skal ha en med Giggs etterhvert!

Det å stå på Old Trafford er verdens beste følelse. Du fylles av stolthet og samtidig er du så sinnsykt ydmyk over alt du får oppleve. Tenk at på samme sted har dine helter vært, de har blødd og dødd for klubben din. Det er en ubeskrivelig følelse, selv om jeg føler jeg er alt for sjelden i Manchester er jeg også ubeskrivelig takknemlig for at jeg har fått oppleve det flere ganger.

Haha, jeg MÅTTE jo ha denne t-skjorta! Lo meg nesten ihjel når jeg så den! 


Med tanke på at jeg hadde allerede inntatt et par vodka- redbull innen kl hadde slått 11 så var vi alle i god form hele dagen. Herregud for en deilig stemning det var åp Bishop før kamp, alle var sikre på seier og vi fikk jo rett! 🙂

Vi dro virkelig over på rett tid. En av de bedre kampene jeg har sett og dette lover veldig bra! Vi kan trygt friskmelde United nå, klart vi kommer til å møte mye tøffere motstand, men det skal vi klare. 

Midt under første omgang forsvant stemma mi totalt, jeg hadde sunget siden kl 10 og merket den ble litt hes utover dagen, men plutselig var den borte! Ble jo helt fortvila for du vil jo gjerne være med å lage litt lyd når du er på kamp, det er så kjipt å se på folk som ikke gidder å synge under kamp- hei på laget ditt for f?! Så jeg måtte sitte der å klappe og MIME mens andre sang! Haha, så passe teit ut, men bedre enn ingenting;) Hjalp heldigvis med litt mat og øl i pausa.

I dag var det trening før jobb og det var greit hardt å stå opp til noe slik. Formen får en “liten” knekk etter en slik helg, det er sikkert og vist! Heldigvis ga det meg litt ekstra krefter å ha på ny drakt 😉

I morgen drar jeg til Tyrkia og blir der resten av uka, ikke pakket en eneste ting så noe sier meg at det bør være neste oppgave før sengetid. Vi blogges!

Skuffende start.

Endelig er Premier League i gang! Hele dagen var helt perfekt, sett bort i fra tapet. Jeg hadde på alarmen 07.15 å spratt opp da den ringte, endelig var dagen her! Vi startet i full Manchester-stil med en øl og engelsk frokost før vi tok turen ned til Scotsman. Det var supert oppmøte og alle etasjene ble fylt opp! Så herlig å se mine røde djelver igjen, og selv om tapet var et hardt slag så er det bare å se fremover. Prestasjonene på Lørdag beviste bare at det MÅ handles så jeg er veldig spent på tiden som kommer. Sitter å ser på Chelsea-matchen nå og skal vi ha en sjans om noe gull så må det forsterkes.Hvem andre supportere viser sin kjærlighet for klubben selv etter tap og ydmykelse fra andre supportere?! Vi gir faen i hva andre har å si om klubben vår, vi kommer tilbake og det vet både du og jeg! 😉

 

Hvor mye skal man godta?

Selvfølgelig skal jeg også kommentere bitingen til Suarez! “Men du er United-supporter, du hakke en dritt å si, Giggs var utro mot ditt, Rooney var utro mot datt”. ALLE har en mening her og det er ikke så veldig rart, for dette er noe av det sykeste jeg har sett av oppførsel til fotballspillere i min tid som supporter.

Og ja, jeg er United-supporter til min hals og vi har ikke bare hatt engler hos oss heller. Det er en grunn til vi blir kalt djevler, og noen har mørkere sider enn andre. Vi har hatt tilfeller som er drøye, men de fleste har tatt sin straff og det er ingenting vi som supportere godtar. Cantona feks fikk 9 måneder og kom tilbake bedre enn noen gang. Det trodde vi også om Suarez forrige sesong, at han hadde lagt fra seg den skitne stilen, han sonet straffen sin for Evra-saken og biting og var den beste spilleren i Premier League. Han fikk for mange respekten igjen. Så ødela han igjen det hele i går. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg misliker Suarez, han er som en liten drittunge som syter for alt og skal hele tiden ha frispark og gjør alt for å dra nytte av ting, og det er slitsomt og stygt å se på. For det er visse ting man ikke gjør på en fotballbane. Stygge taklinger hører heller ikke hjemme og unnskyldes ikke om det er med vilje- uansett hvem det er bare så det er sagt, men hvem faen er det som BITER motspillerne sine? Seriøst?! Bite?! Det er så kjærring-oppførsel at ord blir fattige. Jeg satt å måpte i går etter hendelsen og kunne ikke tro at det skjedde IGJEN!!

Dette er en spiller som alltid leker offer, han har gått ut til forkskjellige medier og fortalt han angrer over tidligere oppførsel og at han er blitt en bedre mann. Men når det hele tiden skjer slike ting så er det ikke tilfeldigheter eller uhell. Selv om du har tenner det ser ut som Gud har slengt i kjeften på deg og som stadig ligger i offside så hopper de ikke i nakken til en annen mann uten at du selv vil det. Han er et dyr og bør holdes unna fotballen. Han er en skam for sporten! Det hjelper ikke at noen ser han som verdens beste, for verdens beste fotballspiller oppfører seg ikke slik. Enkelt og greit. Og når han i tillegg etter kampen er stolt over å ha gått videre og later som dette er en bagatell så sier det utrolig mye mer om han som person, det er ikke greit å oppføre seg slik.

Jeg håper virkelig han får en saftig straff for det fortjener den lille rotta der. Heldigvis hater de fleste supportere slik oppførsel- til og med Liverpoolsupportere tar avstand og det er bra, ingen vil ha slik oppførsel blant sine spillere, vi har hatt Young blant annet som har filmet en del og vi blir forbanna av slikt! Vi forsvarer det ikke i det hele tatt og det er slik straff + karantener (trekking av tenner??) som vil hjelpe. Personlig håper jeg at vi aldri ser fyren igjen i Premier League. Han viste hvertfall klart og tydelig at han vil vekk fra Liverpool. Spørs om så mange er villig til å punge ut syke summer for denne mannen.

Så kan dere fåtall av “folk” som støtter fyren og som velger å grave frem dritt om tidligere Unitedspillere for å uskyldiggjøre det Suarez bare gjøre det om det hjelper dere, men tenk også på at Giggs i løpet av sin lange karriere i Manchester United ALDRI har fått rødt kort. Det er slike ting som telles til syvende og sist, hva man gjør på banen og hva man gjør for laget sitt og om man klarer å forandre seg.

VM og MUFC-tattoo

For en herlig dag i går! Startet med en kort og fin arbeidsdag før det var på tide å dra til sentrum for å møte Bea for middag og øl ute i sola. En perfekt start før kontraskjæret! Vi kosa oss før vi hadde som oppgave å kapre bord til resten av gjengen. Ikke verdens letteste oppgave da hele Oslo hadde også tenkt seg på kamp, men en totning og nordlending klarer alt 😉

Litt av verdens beste gjeng – England all the way!

Dessverre ble det tap, igjen og i dag fikk vi ingen hjelp av Italia så moroa er over for vår del. Utrolig kjedelig! Men er det noe jeg er blitt vant med i fotball det siste året så er det nedturer, og England har seg selv å takke.. Uansett er det deilig med VM så vi får håpe laget som står igjen til slutt som vinnere er det beste laget, dvs ikke Brasil!!

I dag har jeg gjort noe helt sykt. Noe jeg aldri verden hadde trodd jeg skulle gjøre! Mitt forhold til tattoveringer er vel ikke det beste, de som kjenner meg vil heller si jeg er anti-tattoo, men man forandrer seg og jeg har lekt med tanken i det siste å ta en selv. Selvfølgelig måtte det blir noe med Manchester United og valget falt på djevelen som er i logoen og bak på United-drakten. Mange vil kanskje mene at en fotballtattovering er det siste man burde ta og hvertfall om man er jente, men for meg så er dette eneste alternativet til en tattovering. Jeg kommer alltid til å elske Manchester United, jeg vil aldri gå lei og derfor ikke angre på at jeg tok en slik tattovering. Jeg synes det er kult og mange andre typer tattoveringer jeg synes er veldig kule, men for meg så var det viktig at det var “meg” og at den er på en plass jeg selv synes er fint. Jeg kunne aldri hatt noe på armen for eksempel så en liten djevel i nakken var perfekt for meg!

Gjett om jeg var nervøs før vi startet, jeg er livredd nåler og hadde sett for meg at det skulle være insane vondt. Men jeg ble nesten skuffet over hvor lite vondt det gjorde! Det svei bra et par steder, men ikke i nærheten av vondt. Jeg legger ut bedre bilde når den er ferdig og grodd. Man kan mene hva man vil, men det viktigste med en tattovering er at man selv er fornøyd, det er en personlig ting så hva andre måtte mene skal jo ikke ha noe å si. Denne lander nok ganske høyt på en “harry-faktor”  blant mange, men hva annet skal en totning som heller går i jeans og United-drakt på en brun pub med en gjeng gale mannfolk enn på en klubb i kjole ta da? Haha, jeg vet jo at det er harry i manges øyne, men de kommer heller aldri til å forstå mitt forhold til Manchester United. Det går langt forbi “vanlig interessert”, dette er en livsstil og umulig å forklare for ikke-fotballinteresserte mennesker. Jeg elsker det og er veldig stolt over å ha MUFC-blekk på kroppen! Vi har ett liv, det er èn kjærlighet og det er èn klubb. Oh Manchester, I love you!

PROUD AND RED!

 

It’s not just 90 minutes – it’s a lifetime

Kom over denne linken og måtte bare dele det videre; http://www.an.no/nyheter/article7381262.ece -altså: for ei kjerring! Makan til bitter, uvitende dame! 

Heldigvis kom det et motsvar her- http://bodonu.no/godt-voksne-menn-kler-pa-seg-hva-faen-de-vil/ men jeg følte også for å si min mening og samtidig gi dere fotballgale menn litt støtte og ikke minst vise at alle ikke er helt tapt. Det er ikke rart vi damer blir sett på som det svake kjønn når dette stykket av ei kjerring fritt kan publisere slike innlegg og i tillegg er journalist?! Jeg vet at jeg er over gjennomsnittet fotballgal, mer enn de fleste mannfolk, men det man må forstå er at dette ikke bare er en hobby, det er en lidenskap og da blir jeg forbanna over å lese slike innlegg. For noen ekstra ivrige som meg selv så er det en levestil. Og kun de som liker fotball forstår akkurat dèt og vet hvordan det er, men på samme måte som mange damer MÅ se på Paradise Hotel (?) eller Sex og Singelliv hver tirsdag kl 21.00 så er vi bundet til laget vårt når de spiller kamp. Og dette er faktisk ikke noe å tulle med; ALDRI nekt typen/dama di å se kamp- uansett hvor bra du er som person så kommer du aldri til å vinne over laget til kjæresten din. Det virker som denne journalisten har blitt nedprioritert et par ganger av en eks-kjæreste. Man må da har forståelse for at alle har sine hobbyer- la nå menn ha på seg fotballdrakt om dem vil! Personlig elsker jeg følelsen av å ta på meg United-drakten min, jeg bærer den med stolthet og det mener jeg man skal gjøre uansett om man holder med United, Liverpool, Vålerenga eller Raufoss! Det er en del av identiteten vår og vi er en familie. Uansett hvor jeg er i verden så har jeg alltid med meg United-drakt og man møter alltid på supportere og knytter bekjentskap. Jeg synes oppriktig synd på de som ikke liker fotball, herregud så mye de går glipp av. 

Heldigvis er ikke alle tapt, det er mange oppegående, fornuftige damer som liker fotball! Særlig i Red Army – haha 😉 

På Lørdag er det endelig tid for årets supportercup på Snarøya! Dette blir veldig moro og jeg skal gjøre det jeg er best til; drikke øl å synge United-sanger! Håper på å se mange røde djevler der ute?? Red Army Oslo stiller uansett mannssterke og om vi ikke vinner turneringa, vinner vi i hvertfall supporterprisen 😉

En lang sesong er over

For en sesongavslutning! Selv om det å se enten City eller Liverpool vinne gull er de to verst tenkelige lag for meg, så gikk det slik jeg håpet. Så mye dritt jeg får av Liverpoolsupportere så fryder jeg meg over at helten deres klarte på vakkert vis å kløne til hele greia! Det er så sykt humor at jeg ikke har ord! Manchester er fortsatt rød, det er bare å se feiringa i år kontra i fjor, større kontraster får du ikke. Og hva hadde City vært uten alle oljepengene som er kjørt inn i klubben? INGENTING. Og slik forblir de i mine øyne selv om de igjen vant. Men heller de enn Liverpool, unner ikke den klubben et ligagull og hvertfall ikke supporterne. Dere skulle bare sett hva slags meldinger jeg får fra mange av de, her snakker vi voldtekt-og drapstrusler blant annet- syke folk. Mener selvfølgelig ikke at alle er slik (må jo få fram det før det hagler inn nye meldinger), men de er av en egen sort. 

Hadde noen fortalt meg for et år siden alt som hadde kommet til å skje i Manchester United så hadde jeg nok ikke trodd på dem. Herregud for en sesong vi har. Det har ikke vært lett. Sir Alex Ferguson var min store helt, det var en mann som hadde vært der hele livet mitt og fra å gå fra det til noe helt nytt og usikkert var naturlig nok ekstremt uvant for oss supportere. Men jeg var veldig optimistisk, jeg var fornøyd med Moyes som ny manager og ga han all støtte jeg som supporter kunne gi. Det var nedtur, på nedtur, på nedtur vi ble servert?. Laget vi var vant med å se var ikke seg selv, de hadde null selvtillitt og fra å være de alle fryktet å møte ble vi middelmådige og alle kunne plutselig slå oss. Det har vært forferdelig å se på. En toppklubb i fritt fall? Selv om alt ikke var Moyes sin skyld så var det helt riktig å gi han sparken. Det var ingen fremgang eller noen plan på noen måte, helt feil mann for United dessverre. 

Og at Ryan Giggs stepper inn som manager?..that’s a dream come true! Så fantastisk godt å se class og ’92 tilbake i klubben, nå som trenere! En våt drøm er jo at de skulle lykkes i fremtiden også, men det er kanskje litt for godtroende. Min knapp er at van Gaal kommer inn, det ser også mest realistisk ut nå. Og om 6-7 år, kanskje gutta kommer tilbake igjen med mer erfaring? 

Vi endte på en sjuende-plass, men det er greit. Jeg tror virkelig ikke noen av oss Unitedsupportere er bitre over det, heller ikke skuffa. Det er kjedelig, men heller en sjuende-plass og riktig manager fra og med neste sesong, enn et haltende Unitedlag i flere år ved topp fire med Moyes. For vi er et topplag og skal kjempe i toppen. Og det gjør vi neste sesong! Flere legender takker for seg, utrolig trist, men sportslig helt rett avgjørelse. Takk for alt Vidic og Rio! (Evra?), Giggs- du tar en sesong til 😉

Selv om dette har vært den dårligste sesongen på lenge, er jeg enda mer stolt over å være Unitedsupporter nå enn før! Uansett motgang, jeg vet i mitt hjerte at jeg alltid kommer til å sette United foran alt. Det er ikke en hobby, den er lidenskap og en livsstil. Neste sesong blir mer spennende enn noensinne og vi har store planer for Red Army Oslo. Her snakker vi mange arrangementer og sesongkort 😀

Vi hadde en morsom avslutning på sesongen da vi etter kamp sang sanger ute i byen, selv om jeg nesten ble truffet av flere ølglass og at en scouser reiv av meg skjerfet mitt og prøvde å kaste det, igjen- classy supportere 😉


På tur med Red Army Oslo

For en tur! 

Første fellestur med Red Army Oslo var mildt sagt en suksess! Herregud så moro vi har hatt det, kroppen er sliten, men det er det verdt. Har fått opplevd mye forskjellig hver dag, møtt mange nye folk og hatt det helt fantastisk 🙂

Jeg har ikke vært den flinkeste til å ta bilder, men har fått noen av andre så skal prøve mitt beste å gi et lite sammendrag av turen.

Startet det hele med å måtte få meg nødpass, litt mer stress enn nødvendig, men alt ordner seg for snille piker sier man.

Torsdag ble det den gode dagsfylla der alle samlet seg på en pub etter alle hadde sjekket seg inn på hotellene. Vi var mest på Circus, den minste puben i Manchester, men desidert den koseligste også. Dette elsker jeg med Manchester! Gamle, engelske puber full av historie og gødt øl!

Tror jeg aldri har bodd på samme hotell når jeg har vært i Manchester, men begynner nå å få noen favoritter. Siden vi skulle være borte i fem dager denne gangen valgte jeg og Jaran å gå for et finere hotell. Er det to-tre dager er det null problem å bo på for eksempel Britannia, men når vi hadde søndagen også i byen så er det godt å ha ordentlig, nytt hotell å slappe av på. Vi valgte Double Tree by Hilton og det var veldig bra, jeg hadde med Macen for at vi kunne se Sopranos om vi ville, men den hadde jeg ikke bruk for i det hele tatt- det var egen iMac på rommet hvor vi kunne se dvd, surfe på nettet eller se tv. I tillegg kjøleskap og slike ting som gjør oppholdet enda bedre så anbefaler det hotellet til andre 🙂

Fredag møtte jeg jentene som var med på turen; Bea og Julie for frokost og kikking i byen før vi tok turen til Old Trafford for å ta litt bilder og handle på Megastore.

Et “selfie” utenfor Old Trafford er vel innafor? 😉

Og plutselig kommer denne mannen med pokalen som vi får ta bilde med- happy girls!

Ble en deeeeeel shopping, blant annet fire nye drakter pluss ny Englands-drakt til i sommer, blir jo som et barn inne på Megastore som vil ha alt 😀

Klokka to var det tid for pub til pub runde i Manchester hvor vi var innom de beste pubene i byen og det var tre stk glade jenter som kom å møtte resten av gjengen og alle de andre var megamisunnelige på at vi hadde fått tatt bilde med pokalen, god stemning 😉

Denne puben brukte selveste kongen- CANTONA å henge på!

Siste stopp var absolutt et høydepunkt; white Lion. Fantastisk Unitedpub med unike bilder av alle de store stjernene, mange hadde jeg aldri sett før. En herlig følelse å gå rundt der 🙂

Det ble en fantastisk avslutning på kvelden da vi igjen returnerte til Circus etter middag og noen drinker ute og mannen med pokalen kommer dit! Gjett om stemninga fløy i taket, fullstappa med folk som sang og feiret! Haha, har så sykt mange bilder på mobilen av pokalen, men det får holde med de her 😀

Lørdag var det opp grytidlig og øl til frokost før klokka var åtte, slik er det på matchday 😀

Det var virkelig sommervær så det var ikke alt for vanskelig å reparere!

Gjengen var klare for kamp og vi sto i 90 minutter og sang for full hals. Det ble dessverre tap og den kjedeligste fotballkampen jeg har sett noen sinne. Men de har null å spille for, og det er så mange som er utgått på dato så hva forventer vi egentlig? Laget er rett og slett for dårlig, det må renskes opp og ordet vårrengjøring kunne vel ikke passet bedre andre steder enn hos United. Spennende tider fremover!

Turen var kjempebra tross tap, allerede kamp igjen i morgen og alt rundes av på søndag. Så er det VM å se frem til og ny sesong 😀

 

Stand by your club

Så endte det på verst tenkelige måte for Moyes. Sparket i Manchester United. Jeg har fra dag én støttet Moyes. Klart han skulle få lov til å gjøre forandringer og forme klubben på sin måte, og han skulle få tid. Han tok over den vanskeligste jobben en manager for et fotballag kan ta og i tillegg var det et aldrende Unitedlag som han skulle ta over. “Stand by your new manager” er en setning vi har snakket mye om denne sesongen, mange har vært skeptiske til Moyes helt fra starten, andre tidlig når motgangen begynte å komme så smått. Jeg er en lidenskaplig supporter og dagen min blir ødelagt av et Unitedtap. Jeg blir forbanna, trist og sint. Men tross alle tap har jeg fortsatt støttet Moyes. Alt har ikke vært hans sin skyld og jeg mente han burde få neste sesong til å bevise hva han er god til. Men jeg begynte også å tvile og jeg slet virkelig med å se taktikken hans og hva han sa etter kampene var skremmende, det hjelper lite å si vi spiller bra fotball når vi taper gang på gang.. Første gangen jeg tenkte virkelig over det var tapet mot Everton på hjemmebane, og det har ikke vært mange oppturer etter den kampen. Jeg var sikker på at i 2014 skulle det snu, vi skulle klare å få en respektabel plass på tabellen, fjerdeplassen var ikke uoppnåelig. Men det har vært nedtur etter nedtur og vi er pdd på SYVENDE-plass- det er IKKE Manchester United. Og det jeg er glad for er at verken jeg eller Manchester United er naive, nok er nok og tålmodigheten er brukt opp. Jeg har tenkt at så lenge klubben mener han er rett mann så skal jeg støtte det, men dette er ikke akkurat en sorgens dag. Det er trist at det endte slik, ingenting hadde gledet meg mer enn at Moyes hadde lykkes, men han var ikke rett mann og da var det riktig å gjøre noe med det nå.

Den første feilien Moyes gjorde var i mine øyne å sparke trenerteamet til Manchester United. Et team som har bidratt til å vinne mange titler og som fortjente jobben i United videre. Moyes hadde ikke evnen til å få United til å spille bra og offensiv fotball, denne sesongen har ikke Manchester United vært det laget det egentlig er og det ansvaret lå på Moyes. Det har kun vært dårlig resultater og elendig taktikk, fotball er buisness og en arbeidstaker som ikke viser progresjon, og det er ingen forbedring i jobben hans eller potensiale til å snu det, da blir man sparket. Han gjorde jobben for dårlig rett og slett. 

Som Unitedsupporter skal jeg ikke skrive dritt om Moyes. jeg liker han veldig godt, han er en bra mann og jeg føler med han- men han var feil for oss. Han tok over den største jobben i fotballhistorien og feilet, mange kunne ha gjort det samme. Vi er også Manchester Uniteds ansikt utad som supportere og av meg og forhåpentligvis alle andre skal han respekteres. Han gjorde sitt beste og det var ikke bra nok, jeg ønsker han riktignok lykke til med hans neste prosjekter og håper Unitedsupporterne verden rundt oppfører seg bedre enn det Evertonsupporterne gjør mot han. 

Det viktigste er- og kommer alltid til å være klubben vår. Manchester United vil reise seg og jeg skal være med på turen.

Tiden fremover blir ekstremt spennende, igjen står vi uten manager. Jeg er glad beslutningen kom nå så det forhåpentligvis kommer en rett avgjørelse innen sommeren. Personlig vil jeg helst ha Klopp, men av aktuelle så tror/håper jeg Van Gaal. De to kan jeg se for meg styre skuta, ikke Mourinho eller Ancelotti, men det er meg. At Giggs trer frem å styrer enn så lenge er jo nesten som en vår drøm for meg. Haha! Min yndlingsspiller gjennom tidene- nå midlertidlig manager for verdens største fotballklubb. Neste lørdag står jeg på Stretford End og ser han styret laget vårt fra sidelinjen. Jeg, sammen med Red Army Oslo skal gi han den støtten han trenger. Så er det bare å håpe at klubben vår har en plan. Snart er sesongen over og nå er det ikke bare VM å se frem til, det er ny manager og nye spillere. Ikke annet enn en meget deilig følelse; lys i tunnelen.

Enn så lenge; Giggs will tear you apart, again..

God påske!

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette men; herregud så godt det er med en ROLIG påske- UTEN alkohol! Det har vært sinnsykt godt å bare slappet av uten noen store planer, det hadde kroppen min hvertfall godt av. Torsdag hadde tanteungen min Martin bursdag og han har blitt hele 13 år! Verdens fineste tenåring er han og når jeg ringte å spurte hva han ønsket seg så kom svaret kjapt; United hjemmedrakt med Januzaj på ryggen. Slik blir tante veldig glad for å høre så det ønsket ble selvfølgelig oppfylt 🙂

Lille Leander måtte også få en gave, han  er ihuga hockey-gutt blitt så da fikk han NHL-drakt med favorittspilleren Crosby bak, gjett om det var en glad gutt som åpnet den pakka 🙂

Koselig å være hjemme på Toten, er det alt for sjelden dessverre. Skulle gjerne vært lenger for å fått besøke vennene mine også, men hytta var neste punkt på agendaen så da dro jeg og Jaran opp dit etter å ha fått et lite sukkersjokk av alle kakene søstera mi hadde laget. Godt jeg ikke er god til å bake for da hadde det bare bært en vei rimelig kjapt….;)

Været har vært helt perfekt på hytta! Vi har sitti i solveggen med kaldt drikke, påskeradio og en god bok. Sola tok skikkelig og selv med 30 i solfaktor har jeg blitt litt solbrent. Men utrolig godt å få kjenne sola på kroppen igjen. April er alkoholfri måned på meg så mens andre har kost seg med øl har jeg min gode, trofaste Pepsi Max 😉 Drar til Manchester 1.mai så ingen fare at det blir lite øl da.

I går var vi på skitur og jeg trodde ski var litt det samme som sykling- at det har du inne uansett hvor lang tid det går i mellom… oh no! Herregud så dårlig jeg var på å gå på ski! Bare det var en liten oppoverbakke så sklei jeg bakover og måtte virkelig ta i med armene for å holde meg oppreist. Haha, det ble i det minste en god treningsøkt for min del. Jaran og søstera hans holdt på å le seg ihjel en periode da de lurte meg inn i en annen løype som var relativ bratt og Olsen gikk på ræva mer enn et par ganger!

Det er koselig på hytta, jeg har fått slappet av, spist god mat og masse godteri, fått lest ferdig en bok og startet på en ny. “Et helt halvt år”- den MÅ dere lese! Herregud så fin bok, ville starte på nytt da jeg var ferdig med den. Jeg leser i hovedsak bare krim, men fikk denne i gave og anbefaler den virkelig.

I går kveld dro vi hjem til Oslo, det er Unitedkamp i dag og det er godt med noen dager her hjemme også før det er jobb igjen. Jeg har spist så sykt mye godteri denne påsken at nå har jeg fått i meg en god frokost og 3 kopper kaffe så nå blir det straks en tur på Elixia før kampen. Godt de har åpent hver dag, en tur dit i morgen også så har jeg fått fire økter i påsken. Det er godkjent.

Og denne Premier League sesongen er bare å le av. Alt er snudd på hodet og Liverpool av alle lag leder serien. Er vel bare å få et par straffer til hver kamp så har dere dette! Veldig godt å få hjelp av dommere i andre kamper også. Som sagt tidligere så driter jeg totalt i denne sesongen, den får gå som den går. Men jeg gleder meg uansett veldig til kamp i dag og det blir godt å treffe Red Army Oslo igjen 🙂

Og til dere som tror jeg er så bitter denne sesongen- jeg er virkelig ikke det! Jeg tror alle Unitedsupportere- særlig oss yngre har godt av å få oppleve litt motgang og selv om United har kjempet i toppen hver sesong så forventer jeg ikke et trofé hver eneste gang. Slik fotballen har utviklet seg så er det umulig. Det er mye å sette fingeren på denne sesongen for vår del, men jeg synes den har vært spennende på mange måter. De fleste tror nok jeg hater alle lag bortsett fra United og unner ingen andre noe godt. Men jeg elsker fotball- GOD fotball og det har dessverre ikke United spilt denne sesongen, noen gode lysglimt har det vært, men laget mitt har prestert langt under det som er godkjent. Og slikt er trist å være vitne til. Og det er selvfølgelig ikke noe gøy å se at rivaliserende lag er mye bedre, men jeg kan ihvertfall innrømme at Liverpool, Chelsea og City har spilt bra fotball i år, Arsenal også i starten. Så et av de lagene fortjener gull i mai. For min del synes jeg City og Chelsea har vært best overall. Liverpool har aldri vunnet Premier League og selvfølgelig- før eller senere så vil de klare det. Hadde de bare ikke hatt Suarez på laget så kunne jeg strekt meg til å si at de fortjener det! -Ja, tenk! Men jeg tåler virkelig ikke den personen! En absloutt god fotballspiller- en av verdens beste! Men alt det syke han har gjort på fotballbanen- av negativ sort skygger over det gode for min del. Og slik han hopper og tramper ned i bakken og slår seg på hånda så fort en ball kommer i kontakt i overkroppen på en motspiller- han ser ut som en 3-åring i trassalderen! Så for min del håper jeg City eller Chelsea tar det. Om ikke, nei da gratulerer jeg Liverpool med seiren. De har spilt kjempebra denne sesongen, men med en del straffespark tildelt og slikt synes jeg er ufortjent.. Fokuset mitt er heldigvis mye mer rettet på mitt eget lag og nå mer enn noen gang. For en spennende sommer vi går i møte!! Med VM og silly-season, det er bare å glede seg- vi slår tilbake! 🙂

Nå skulle jeg vært på trening for 15 minutter siden, jeg er ALLTID for seint ute….. Uansett- fortsatt god påske alle sammen og god fotball-søndag! Måtte de beste vinne 😉

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top