Feed the scousers..

..let them know it’s Chritstmas time!

Min absolutt favorittkamp gjennom hele sesongen er uten tvil Manchester United – Liverpool. Det er desidert den største kampen i England og alle som liker fotball gleder seg til i morgen. For oss supportere er det en helt spesiell følelse tiden før avspark. For meg har den vart siden siste kamp, vi er på vår femte strake seier og jeg har bare en ting å si; bring it on Liverpool. 

Rivaliseringen det er mellom oss og Liverpool-supporterne tror jeg ikke kan måle seg med noen andre lag, det er ekstremt og her i Norge er det også de to mest populære lagene. Red Army er en stor gjeng, men scouserne har mange de også- dog ikke så veldig smarte. De fleste må man bare le av, men det er jo scousere, man kan ikke forvente annet. Det har vært veldig deilig at det har vært så stille fra dem, men jeg regner med en del våkner til live før kampstart i morgen. Jeg kjenner flere som er i Manchester nå og jeg dør litt av misunnelse, det er alltid deilig å være på Old Trafford, men hatoppgjør er noe eget. Har heldigvis fått oppleve å se United banke Liverpool og det står høyt oppe på mine beste opplevelser her i livet.

Etter den verste åpningen i serien siden 1980 tallet er det endelig optimisme å spore igjen og et lys i tunellen. Det har vært varierte prestasjoner, men seier mot Crystal Palace, Arsenal, Hull, Stoke og Southampton lover bra. Vi vinner selv på dårlige dager og vi begynner sakte, men sikkert og være United igjen. Det var vi ikke forrige sesong under Moyes og Liverpool slo oss både hjemme og borte. Ikke f.. om det skjer denne sesongen!

Dette er alltid underholdene kamper og uansett hvor dårlig Liverpool gjør det så spiller de alltid på sitt beste mot oss. Ingen vil tape denne kampen for det står om mer enn bare 3 poeng. Det står om ære og stolthet!

Gerrard, gerrard

You slipped on your arse

And you’ll never win the league 

You’ll never win the league!

Jeg HATER Liverpool. Jeg har null respekt for klubben, det hele er et sirkus med klovner, jeg hater byen og folkene der. Kun søppel og kriminelle, si hva dere vil- men det er fakta. Andre er ikke like ekstreme som meg, men for meg er det alt eller ingenting. Jeg ELSKER Manchester United, klubben, vår historie, byen og supporterne med hele mitt hjerte. Jeg hater Chelsea, City, Arsenal og Leeds også- men Liverpool er verst og da igjen enda bedre å slå!


Scotsman kommer til å bli pyntet for å vise hvem som er velkomne.

I morgen er det kampdag. Det blir tidlig opp for å ta på seg drakt og ned til byen for å møte verdens beste supportere. Dere andre kommer til å høre oss i Karl Johan!

Build a bonfire, build a bonfire 

put the scousers on the top

put the city in the middle

and burn the fucking lot

Scouserne er i byen- zip igjen jakkelommer og hold godt på verdisakene!

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

5 thoughts on “Feed the scousers..

  1. Lykke til i morgen. Jeg tar ei treningsøkt når matchen starter. Er livredd disse kampene og nervene tar overhånd. Jeg gidder heller ikke å høre på kvalmsekken Alsaker. Ser kampen etterpå hvis det går veien………….

  2. “jeg hater byen og folkene der. Kun søppel og kriminelle, si hva dere vil- men det er fakta”
    Hvilke fakta? Det er ikke fakta, det er din oppfattelse av Liverpool. Gjerne sjekk kriminalstatistikk fra ulike byer i England og så vil du se at Liverpool ikke er så ille(gjerne sjekk mot ditt elskede Manchester også). Alle byer har sine strøk, og du har åpenbart vært på helt feil steder når du har besøkt Liverpool. Anbefaler deg å være i sentrum neste gang. Ville bare si at det ikke er fakta, men din oppfattelse 🙂

  3. Generico De Propecia Comprar Difference Between Amoxicillin And Azithromycin Zithromax Il En Vente Libre Dans Les Pharmacies Belges [url=http://aaost.com]cialis price[/url] Acquisto Levitra Generico In Italia Kamagra Oral Jellies Preis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top