Vi er tilbake!

Jeg gleder meg alltid til kamp, men i dag gledet jeg meg ekstra mye. Bare jeg tenkte på kampen så fikk jeg kriblinger i magen! Og det er en så herlig følelse. Jeg er glad jeg er fotballsupporter og jeg vil for alltid holde med United og elske klubben, uansett hvordan det vil gå. Men fy faen så deilig det er når det går veien! En minnesrik kamp i kveld. Ole Gunnar Solskjær returnerte, Mata med debut og RvP og Rooney klare igjen. Får vann i munnen av å tenke på Januzaj-Rooney-Mata-RvP sammen. Synd vi ikke fikk alle utpå samtidig i dag, men bare tenk dere når alle er i topp form! Da kan vi plutselig slå alle igjen og veien er faktisk ikke så lang å gå der. Vi trenger selvfølgelig sårt forsterkninger andre steder, men man kommer langt med Englands beste angrep også 😉

Måtte gå før fra jobb i dag, kan jo tross alt ikke jobbe når det er kamp! haha, sånn er det. Jaran er i Manchester med faren sin så i dag var det for første gang min oppgave å skru på dataen, få på Sumo og få bilde over til tv’en. Det er jo slikt man har mannfolk til, men i dag hadde jeg bare meg å stole på. Gikk jo selvfølgelig ikke knirkefritt! Jeg husker aldri brukernavn og passord så jeg drev på en liten evighet for å få logget meg inn, klarer over all forventning å få sendingen på dataen over på tv’en- men det er jo ingen lyd?! Ringer Jaran som er brisen pluss på Bishop Blaize og spør etter hjelp, får bare til svar: “twenty times, twenty times Man. United”….. ender med at jeg må ringe en kompis som er i Amsterdam for å få hjelp. Og plutselig er lyden der! Olsen hadde glemt å slå av mute….. hahaha. Det er flaut. Men det ble kamp i det minste!! …….helt til Sumo får problemer på slutten og sendingen stoppes! Hva f… er vitsen med å betale for en service det så ofte er feil med? De få gangene jeg ser kamp med Sumo så er det urovekkende ofte feil! Neste kamp skal ses på Brigthon, that’s for sure!

Fikk sett siste del på stream og nå skal jeg legge meg glad og fornøyd. Åååååå så deilig følelse. Nå snur det!! 🙂

Hei kjære lørdag

Takk gud for speil, ellers hadde det blitt lite blogging 😉

Sykt godt med helg nå, som vanlig. Trent hver dag, inkludert i dag tidlig før jobb så denne kvelden og hviledagen i morgen skal bli ekstremt verdsatt!

Jeg har alltid planer om å blogge oftere enn det jeg ender opp med å gjøre. Jeg hadde blant annet tenkt å skrive om siste kampen, men droppa det og nå er det heldigvis bedre ting å blogge om!

VELKOMMEN JUAN MATA!!!!!!

Klassesignering! Ikke den posisjonen United trenger å bli forsterket på først, men jeg er helt sikker på at Mata kommer til å løfte laget og automatisk bidra til en bedre tid. Hatt sommerfugler i magen hele uka, hater slike rykter for du vil så gjerne tro det, men så tør du ikke håpe for mye, men så gjør det samtidig. Og den følelsen når det er offisielt; den er fantastisk! Dere som liker fotball forstår 😉 Søk han opp på Youtube for å se de syke målene hans (mot feks United), en absolutt stjernespiller. Blir han nr. 7 tro??

Dette var en sårt etterlengtet opptur! Vi er regjerende seriemestere og det var på tide å få inn en slik spiller. Herregud, tenk dere Mata, Januzaj, Rooney og RvP! Får vann i munnen av tanken!! 

Denne lørdagskvelden har vi kost oss med god mat og fulgt med på MUTV med et glass rødvin til. Matas første intervju etter medical er jo noe man må få med seg.

God helg! 🙂

Blåmandag

For en dag! Endelig trygt hjemme på sofaen.. Starta dagen med positive tanker, mandag og nye muligheter. Tok på meg treningsklær og pakka bagen for å reise. Så rekker jeg ikke trikken, og neste trikk kommer ikke så jeg står ute å venter i over 20 minutter, rekker derfor ikke første toget mitt så jeg er allerede forsinket til trening. Kommer meg på trening og får melding om jeg kan starte før på jobb, det kan jeg jo alltids, men det ble naturlig nok litt stress med å rekke alt på treninga. Da jeg er ferdig med å trene ser jeg at såpa mi har åpnet seg nedi bagen min og mange ting er klissete av såpe og dusjene er i ustand så jeg måtte bruke dusjen i spaet som var ISKALDT. Herregud for en start på dagen!! 

Nå skal jeg ikke gjøre annet enn å slappe av å legge meg tidlig i kveld. 

Og det gikk dessverre som forventet i går. Var sykt godt å se at United styrte kampen lenge i første omgang, men selvfølgelig scorer Chelsea på sin første mulighet og vi blir snytt for en soleklar straffe. Hadde det stått 1-1 etter 45 minutter spilt så kunne vi faktisk tatt poeng. Og tenk dere om Rooney og RvP hadde vært friske. Selvfølgelig hadde alt vært annerledes da, tabellen ville vært drastisk forandret og jeg er sikker på at United ville kjempet om gull. Men slik er fotball, vi har ikke hatt marginene på vår side og med så viktige spillere ute så er vi per dags dato ikke gode nok rett og slett til å kjempe om gull. Jeg har ikke store forventinger om noe januarkjøp, ikke et lett vindu å handle i, men det er klart at det må skje noe drastisk i sommer. Det gjør vondt å si det, men Evra og Vidic må gå, samme med Young og Cleverly har i mine øyne tatt flere steg tilbake og mistet alt potensiale. Og hva med Rooney? Vår viktigste spiller når han er i form, men jeg er sikker på at han vil forlate United. Han har ikke gått ut med en unnskylding til klubben og oss supportere- noe jeg mener er på sin plass om det er rett det SAF sa om at han ville forlate klubben. Når han ikke benekter det så er det vel mest trolig at han ikke vil signere ny kontrakt. Og det er sinnsykt trist, Rooney er en av mine favorittspillere gjennom tidene, men vil han ikke spille for United så skal han pent få slippe også. Han har mulighet til å bli en legende hos oss, så får vi se hva som er viktigst for han til slutt.. Ting lover ikke godt, og jeg forstår at folk er skeptiske. Jeg er også det, og jeg sliter til tider å skjønne taktikken til Moyes. Men faen heller, vi er da ikke som City og Chelsea! Vil skal gi manageren våres tid, tid til å feile og å forme laget sitt. 

Har ikke store forventinger denne sesongen dessverre, men topp fire må vi klare. Og klarer vi ikke det så er det ny sesong vi skal satse på! Jeg er ingen medgangssuporter og jeg kommer alltid til å elske klubben min, om det er gulltittel vi kjemper for eller noe langt mindre. En gang supporter- alltid supporter. Tenk på historien vår, tenk på hva klubben vår har vært igjennom. Tenk på München-ulykken, det har for f… vært verre tider, det har vært totalt krise. Men United reiser seg ALLTID. Det er vår jobb som supportere å støtte laget vårt i tykt og tynt. Tenk på det før dere hyler at folk må gå, kanskje det er du som skal bytte lag. Og heldigvis er vi fortsatt verdens største fotballklubb med verdens største supporterklubb, vi trenger ikke falske folk som kun er der når vi vinner og det er gøy. 

Endelig helg!

Ah, endelig er det helg! Uka har flydd forbi, det har vært jobb hver dag som vanlig og jeg har i tillegg vært på trening hver eneste dag, noe denne kroppen ikke er helt vandt med. Så fredag, frihelg og treningsfri har jeg sett frem i mot hver morgen jeg har stått opp kl seks for å kle på meg treningstøy og dobbelt klær over fordi det er så kaldt og gått ut i snøværet og fått meg på trening før jobb. 

BILDEBEVIS

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker Tangerudbakken og de folka der, men det som ikke er like gøy er at det ser ut som jeg hører til der når jeg står opp så tidlig. Øya mine blir av en grunn så ekstremt hovne og skeive så det ser ut som jeg har en mild form for Downs. Men jeg får bare se humoren i det, heldigvis synes Jaran det er “gossint” 😉

Og slik innstilling skal da belønnes?! 

Det ble en liten goodiebag til meg selv i dag etter jobb; nytt treningstøy og litt diverse småsaker. Og sjokolade!! Desember er alltid måneden der regler slippes og det er ofte kos, da liker jeg at januar er den måneden man er ekstra streng med seg selv. Bare for å komme inn i rutiner igjen å få en frisk start.

Men når helgen er kommet så er det lov å kose seg litt!

Etter jobb hadde jeg endelig en date med min favoritt Olsen! Vi kjøpte sushi og jeg fikk sett den nye leiligheten til Cathrine samtidig. Det er viktig å sette av tid til venner også selv om man har fått seg kjæreste 😉

Mmmm, god mat og venninnetid! En perfekt, rolig fredagskveld. Fristet ikke å dra ut igjen i snøværet, måtte hente noen pakker og handle før jeg kom meg hjem og det første jeg gjorde når jeg kom inn døra var å hive meg i dusjen. Sto under varmt vann til hele meg ble rød. Resten av kvelden tilbragte jeg med Mc Dreamy og resten i Greys. Nå kom det er skravlesyk kjæreste hjem fra byen så jeg får avslutte nå.

God helg 🙂

Ølfest

Det var litt av en dag i går! Sto opp kl 7 og deretter gikk det slag i slag, jobbet først på Bik Bok for så å ta direkte tog til Gardermoen for å jobbe videre der. Kjentfolk hadde sin årlige kickoff-fest for en stor kunde og det er blitt en tradisjon at vi jobber hele dagen der. Kjentfolk leverer alltid det beste av underholdning og i år toppet de det enda en gang. Kjempemoro å være med på slikt og det føles ikke som en jobb når det vi skal gjøre innebærer å bare ha det moro, og i tilegg at det er med mange av mine beste venninner! Siden jeg jobbet før på dagen så rakk jeg kun å bli med på det siste, nemlig ølfest! Alle jentene fikk like drakter og vi skulle lage liv og god stemning! Var kjempemoro og etter endt kveld var alle utslitte så ingen orket bytur. Det planlegger vi alltid, men vi er alltid så slitne i bein og hue så vi endte i år som i fjor med taxi til nærmeste matsjappe og hjem i seng. 

Det har vært en lang, men morsom helg. Mye jobb, men når det er så sosialt så gjør det ingenting. I dag har jeg bare slappet av. Tatt to powernaps på sofaen med dyna over meg og Greys Anatomy på Macen ved siden av. Beina er slitne fortsatt så avslutter kvelden med noen episoder Dexter sammen med kjæresten. I morgen er det i gang igjen med trening og jobb 🙂Rutiner

For et par dager siden så hadde jeg i likhet med fotballfruen min første økt på tredemølla på lang tid. Forskjellen var at hun har vært gravid og jeg bare lat. Men ønsker man forandring så må man ta tak selv! Så nå er jeg medlem på Elixia og i full gang med trening. Etter jeg fikk beinhinnebetennelse i sommer så kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært på et treningssenter og det er ikke bra, merker jeg får mindre energi av å ikke trene og jeg bestemte meg for at desember er siste måned med avslapning hver dag og nye rutiner i januar. Det er ikke et nyttårsforsett, men selvfølgelig har jeg mål jeg skal oppnå. Trener ikke for moro skyld heller! Men kjære blogglesere, dette skal IKKE bli en fitnessblogg 😉 Men ikke noe vondt om dem, de få bloggene jeg følger med på er faktisk trening/matblogger. Men jeg er dessverre alt for glad i øl og det gode liv generelt så jeg kan ikke være like strukturert og flink som de. Er det kamp en onsdags kveld så liker jeg å ta noen øl uten å få dårlig samvittighet over det! Det gode med trening er at man også blir automatisk mer bevisst på hva man gjør, og spiser derfor sunnere og dropper unødvendige ting. 

Opp 06.00 for å trene før jobb kan være hardt. Men det er faktisk bare å legge seg en time før enn vanlig og ikke la mobilen ligge å slumre en halvtime. Selv om det er mørkt, kaldt og jeg er trett så har det vært overaskende lett å stå opp tidlig. Så jeg håper dette er en god vane jeg legger meg til. Har funnet ut at det er mye bedre å trene før jobb enn etter, da slipper jeg masse folk på treningsenteret og tiden etter jobb kan jeg bruke på hva jeg vil! 🙂

Så nå skal jeg fortsette i samme gode vane og legge meg tidlig. Starter ikke før 13 i morgen på jobb så jeg kan sove helt til kl 09 i morgen! Det føles faktisk litt ut som luksus nå for jeg er stuptrett og kroppen er tung og sliten etter en lang dag. Gjort om hele butikken, ny kampanje er oppe og alle fronter er fylt på med nye vårklær. Vi har masse fint! Skal prøve å lage et innlegg om det de nærmeste dagene om jeg rekker 🙂

Er det noen av dere som har noen treningsblogger eller matblogger å dele med meg så blir jeg veldig glad for det! For å holde motivasjonen oppe så er det avgjørende for meg å få litt ny inspirasjon og nye matoppskrifter er noe jeg alltid liker å teste ut. Akkurat nå er jeg ekstrem matlei og det jeg har klart å spise i dag er frokostblanding, skyr (spyr nesten av det), banan og toast. Ganske så kjedelig med andre ord! Så legg igjen en link om dere vet om noe 🙂

Make me up

Akkurat nå er jeg veldig lei fotball! Av å blogge om det vel og merke. Endelig kan vi bevise at vi ikke er medgangsupportere 😉 Så nå kommer et innlegg til den delen av leserne mine som er jenter. 

Mange som kjenner meg gjennom United tror kanskje at jeg er veldig “gutte-jente”, jeg er det på noen punkter kanskje, men også veldig “jente-jente” på andre. Jeg elsker make-up og styling, jeg liker å finne nye tips og triks, så jeg sitter ofte på nettet å ser på bilder så her kommer litt hair and make-up inso til dem som synes slikt er like gøy som meg 🙂


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top