Welcome adidas

14. juli 2014, bare 6 dager etter nyheten om at Nike hadde trukket seg som utstyrsleverandør bekreftet klubben og adidas at de var enige om en 10-års avtale verdt minimum 750 millioner pund!  Hvor sykt er ikke det? Tenk dere, United skulle ikke spille i Europa en gang og det var den dårligste PL-sesongen på 23 år så klarer klubben å lande denne avtalen. Ed woodward sa så fint; “Alt vi gjør er å selge diamanter”. Og de diamantene har blitt skapt gjennom klubbens 137 år lange historie og av spillerne selv. Mange fnyser av at MUFC er blitt så kommersielle, men det hører med når vi er et av verdens største fotball-lag. Vi får verdens beste avtaler og jeg synes det er mye bedre å hente inn penger på denne måten enn å feks øke billettpriser som rammer oss supporterne. 

Det har florert bilder av drakten på internett i mange måneder, men ingenting er bekreftet så jeg har ikke satt meg så inn i det. Men jeg skal selvfølgelig logge meg inn på hjemmesiden i natt for å se bilder. Alltid spennende med ny drakt, spesielt siden jeg samler på drakter! Jeg gleder meg veldig til adidas tar over og første drakt blir kjøpt neste uke når jeg endelig er i Manchester igjen 🙂

Forrige sesong kan jeg ikke akkurat si jeg var heldig med draktkjøpene mine? Kjøpte vel 6 drakter og blant de var Falcao og Di Maria (og De Gea, men håper for guds skyld jeg kan bruke den drakten også neste sesong). Falcao viste jeg jo ikke kom til å bli en legende i klubben, men jeg har alltid att sansen for han, men at han floppet så og kun ble denne sesongen  og i tillegg drar til Chelsea var en skuffelse. Men ikke i nærheten av rotta Di Maria! Denne drakta blir hengt bakerst i samlinga. For en slu fyr, null respekt for slike. Første draktkjøp i år blir med herlige Herrerra bak, han kjemper for en plass på laget og elsker klubben. Slike trenger vi fler av!

Jaja, godt man har nok drakter å bytte på så man ikke går lei! 😀

Manchester United 1982-83 3rd shirt

Lenge siden sist! Tiiter innom en kjapp tur for å gjøre som alle andre bloggere; vise dagens outfit!

Fikk denne herligheten i posten for en uke siden og jeg elsker den allerede. Denne tredjedrakten er fra 1982-1983 sesongen. Lenge før min tid med andre ord, men med adidas som neste draktleverandør blir denne perfekt for neste sesong også.

Jeg har også kjøpt denne derfra; http://annmariolsen.blogg.no/1432150159_20052015.html

OG!! Jeg oppdaget en ny ting i går! Selvutløser på iPhone. Hvorfor har ikke jeg funnet ut dette før?! Eller viktigere- hvorfor har ingen fortalt meg dette?? Dette vil nok lette blogglivet betraktelig vil jeg tro, nå kan Bea endelig få litt avlastning. Haha..


Drakten kommer i str S-XL. Jeg har Small og den er helt vanlig i størrelse.

Kjøpt her: http://www.retroshirthaven.com/manchester-united-1982-83-3rd-shirt

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top