Welcome adidas

14. juli 2014, bare 6 dager etter nyheten om at Nike hadde trukket seg som utstyrsleverandør bekreftet klubben og adidas at de var enige om en 10-års avtale verdt minimum 750 millioner pund!  Hvor sykt er ikke det? Tenk dere, United skulle ikke spille i Europa en gang og det var den dårligste PL-sesongen på 23 år så klarer klubben å lande denne avtalen. Ed woodward sa så fint; “Alt vi gjør er å selge diamanter”. Og de diamantene har blitt skapt gjennom klubbens 137 år lange historie og av spillerne selv. Mange fnyser av at MUFC er blitt så kommersielle, men det hører med når vi er et av verdens største fotball-lag. Vi får verdens beste avtaler og jeg synes det er mye bedre å hente inn penger på denne måten enn å feks øke billettpriser som rammer oss supporterne. 

Det har florert bilder av drakten på internett i mange måneder, men ingenting er bekreftet så jeg har ikke satt meg så inn i det. Men jeg skal selvfølgelig logge meg inn på hjemmesiden i natt for å se bilder. Alltid spennende med ny drakt, spesielt siden jeg samler på drakter! Jeg gleder meg veldig til adidas tar over og første drakt blir kjøpt neste uke når jeg endelig er i Manchester igjen 🙂

Forrige sesong kan jeg ikke akkurat si jeg var heldig med draktkjøpene mine? Kjøpte vel 6 drakter og blant de var Falcao og Di Maria (og De Gea, men håper for guds skyld jeg kan bruke den drakten også neste sesong). Falcao viste jeg jo ikke kom til å bli en legende i klubben, men jeg har alltid att sansen for han, men at han floppet så og kun ble denne sesongen  og i tillegg drar til Chelsea var en skuffelse. Men ikke i nærheten av rotta Di Maria! Denne drakta blir hengt bakerst i samlinga. For en slu fyr, null respekt for slike. Første draktkjøp i år blir med herlige Herrerra bak, han kjemper for en plass på laget og elsker klubben. Slike trenger vi fler av!

Jaja, godt man har nok drakter å bytte på så man ikke går lei! 😀

Nye bilder

Her kommer noen bilder fra min forrige photoshoot med Nicolai Saxegaard. Vi tok bilder ute i skogen og på en strand, det er  jo moro med litt andre omgivelser enn bare studio som jeg er vant med så dette ble bilder jeg ikke har fra før og det er alltid gøy. 

Jeg ble veldig fornøyd, Nicolai har en myk og sensuell stil på bildene han tar og det liker jeg godt. Legger ut flere senere. For å se flere bilder han har tatt så er hjemmesiden hans www.saxegaardphotography.com og instagramprofilen hans er @saxegaardphotography

Fantasy Premier League

Nok en treningskamp i går og denne gang en ordentlig motstander så det var forventet at van Gaal startet med ganske toppet lag. Selv om det bare er pre-season så kan man ikke la være å glede seg til en slik kamp. Det var bare en treningskamp, men United vinner mot Barcelona og det er et skritt i riktig retning og de fleste leverte veldig bra. Herlig å se De Gea bak stengene igjen og alltid like deilig å se ungguttene gjøre det bra. Så dette lover bra til start. Eneste negative med helgen er de sterke ryktene om at Di Maria forlater klubben og om det stemmer så mister jeg alt av respekt for den mannen. Etter det jeg har lest ser det ut som han har brukt United som en mellomstasjon til PSG og bruker alt av unnskyldninger til å forlate klubben og det butter litt i mot. Altså, han var rekordsingeringen forrige sesong og en utrolig god spiller, det han burde gjøre nå er å starte den nye sesongen med blanke ark og ikke stikke av med halen mellom beina. Jeg sier meg for enig i det Keane nylig uttalte om saken; “It’s not a football move, it’s a lifestyle move. It tells me the player is weak and his wife runs his life.”

Uansett, det er en dag nærmere sesongstart og vi fotballidioter gleder oss selvfølgelig til det mer enn julaften. Og når det nærmer seg start på fotballsesongen så er det jo også tid for Fantasy Premier League. Jeg synes dette alltid er gøy i starten, men det dabber litt av etterhvert og jeg glemmer å skifte ut spillere- det er dumt. Men i år skal jeg prøve å faktisk gjøre en innsats! Fotballsonen og Nordicbet har en egen liga og der kan du bla vinne 10 000 kr. Vinneren blir garantert ikke meg, men moro å delta!

Den som leder ligaen 1. januar 2016 vinner to VIP-billetter til oppgjøret mellom Manchester United og Everton på Old Trafford 2. april. Reise og hotell er inkludert i premien.

Vinneren av NordicBet Ligaen 2015/16 vinner kr. 10,000,- i cash inn på sin spillekonto. Her er det kun ett omsetningskrav. Plassene bak vinner følgende pengepremier:

2. plass: kr. 5000,-
3. plass: kr. 4000,-
4. plass: kr. 3000,-
5. plass: kr. 2000,-
6.-10. plass: kr. 1000,- hver

Det er med andre ord ingen grunner til ikke å kaste seg på. Fristen for å melde seg på konkurransen er 8. august klokken 12.30.

 

Mer info her: http://www.fotballsonen.com/2015/07/13/gjor-sesongen-enda-mer-spennende-2/

I dag har jeg virkelig holdt hviledagen hellig og kun slappet av. Denne helga og neste skal bestå av hvile før det er avreise til Manchester.

God morgen!

Dagen i dag startet ganske så tidlig, 04.45 ringte alarmen og da var det ikke noe slumring. Opp for å vaska ansiktet, lage seg en kopp kaffe å ha på seg drakt! Slik er pre-season life. Hardt kanskje, men jeg skulle uansett opp kl åtte, da er ikke tre timer før så ille når det tross alt er snakk om United! Mange gidder ikke følge med på slike kamper, men for meg er det “all or nothing”. Når man har muligheten til å se nysigneringene spille så gjør man jo det, og man er mer forberedt til sesongstart. Og det er så deilig å se United igjen!

 

Finnes det noen bedre måte å starte dagen på? En grei kamp- bedre enn sist, og Shaw virker endelig i god form. Pereira og Memphis scorer begge sine første mål for førstelaget i dag og United vinner 3-1.

Tenk, snart er det ny sesong! 8. august… Tiden har gått fort og om 17 dager står jeg på Stretford End sammen med verdens beste supportere, det blir sykt deilig, ubeskrivelig faktisk. Må bare beklage at bloggen har litt sommerferie, man vil jo gjerne være litt sosial og da blir det liten tid til pc etter jobb og trening. Blir lettere når sesongen starter 😉

Og mystery target…..herregud hvem tør vi håpe på??? Zlatan? Müller? Llorente? Lacazette? Eller om mine bønner er blitt hørt; Ronaldo?! Blir uansett meget spennende!

Kamp sett, treningsbagen er pakket, to kaffe inntatt og jeg har blogget. Og det før arbeidsdagen har startet?! Hadde Sats hatt åpent hadde jeg rukket å trene før jobb også, men de har sommertider og åpner ikke før 9, hva er det slags tid å åpne egentlig?! Ekstremt dårlig når man faktisk betaler ganske mye for å trene på det senteret. Elsker å være ferdig trent før jobb for da har jeg tid til andre ting på kvelden, men det får bli en økt etter jobb og heller dra før på jobb for å starte dagen ordentlig. Uansett en allerede effektiv dag:D

Første kamp og shoot

Dagen i dag startet fryktelig tidlig. Men selv om jeg var sykt trett måtte jeg opp for endelig skulle gutta i aksjon! 

Er jo bare pre-season, men jeg synes det er moro å følge med på alt. Sinnsykt deilig å se nysigneringene også. Har fortsatt ikke helt skjønt at Schweinsteiger er VÅR nå? Sykt!! Solid kamp av Memphis også, dette blir herlig spennende fremover.

Etter kampen ble det et kvarters powernap før jeg måtte pakke bagen klar til fotoshoot og deretter dra på trening. Jeg hater, hater, hater å løpe, men igjen eneste som funker for å få kondis så løping sto på planen i dag. Hadde min første PT time på mange måneder Torsdag og det kjenner jeg godt i beina fortsatt. 

Deretter ble det dusj og make-up!

I dag tok jeg bilder med Nicolai og det hadde jeg gledet meg til lenge. Han er kjempeflink og bor i Sidney så vi måtte utnytte dagen i dag før han drar hjem igjen neste uke.

Han er i tillegg Unitedsupporter så jeg sa ikke nei da han ba meg ta med en drakt, haha!!


Bildene ble kjempebra, hvertfall de jeg fikk se så blir moro å se ferdig resultat.

Selv om jeg er ganske sliten nå og det frister mest å ta det med ro har jeg lovet meg bort på middag og en liten fest. Vi får se hvor mye jeg orker å bidra, men det er jo tross alt Lørdag og da kan man ikke sitte inne alene å sture.

12.07.2015

Det var egentlig meningen at jeg skulle hjem til Toten denne helgen, men jobb kom i veien så det ble utsatt. Men det var finvær og med Schweinsteiger klar for United måtte det jo en liten feiring til!


Ble en tur ut med disse fine jentene 🙂

Formen min i dag var ikke så verst egentlig så når jeg så det var sol ute var det opp av sengen, på med bikini og gå ut. Lå ute i fire timer og det var deilig, frokost, iskaffe og bok ute var en perfekt start på dagen. 

Og da er det offisielt, RvP forlater oss og det synes jeg er forferdelig trist! Jeg husker det som det var i går da nyheten kom at vi hadde signert van Persie. Jeg telte ned til sesongstart og for en sesong!! Beste debuten jeg har vært vitne til og vi har alle han og takke for at vi ble Champ20ns! han blomstret under Ferguson og det er bare så trist at det ble med den ene knallsesongen, jeg hadde virkelig håpet han kunne/ville bli en sesong til..

Må legge ut hva Rio postet på sin side;

As I am posting this… it looks like my former team-mate Robin van Persie is joining Fenerbahçe.

The moment Sir Alex Ferguson told us in the changing room at Carrington that he was retiring, I looked to my left around 6 lockers where I saw a totally devastating looking RVP… he was shaking his head in shock, completely disheartened it seemed. Robin took it the worst out of the whole squad.

I, like many of the squad had been lucky enough to have played under Fergie for many years but Robin had just got to the club and part of his fairy-tale of joining was playing under Sir Alex.

We would travel to games together and he would talk about him & how he compared or was different to Wenger & ask loads of questions about the great man. He had found a place & a manager that completely got RVP – Ferguson knew RVP ‘s goals would get us the title back & so throughout the first 6months of the season he was drilling it home to the other players to get the ball into him or else! Imagine the confidence that would have been running through his veins after hearing his boss talk like that to a team he respected – about HIM and HIS importance to winning! And yes we went on to win the league that year and a large part of that was RVP’s goals that got us there!

As a player he is so silky to watch, great touch, can hold the ball up & bring others into play, timings of his runs, skills & a dream of a left foot….oh and he can finish!
He was actually a better player than I thought he was when he arrived at Manchester United – I had played against him many times vs Arsenal, so I knew he was good but not this good. Maybe that was because he was up against me and VIDA though!! On a serious note though, I think that was the general thought through the squad too.
“We’ll done boss on bringing him here 👍”

The goal against Aston Villa FC will forever be remembered by Manchester United fans – the ball from Wayne Rooney….then the volley….oooofff stop it!!! Don?t get me started on the last minute winner away at Manchester City!!

Two players have left Manchester United this week for Fenerbahce ? they both leave being a large part of the clubs recent success. Considering the prices being paid elsewhere, the club will deem both signings as a success.

Good luck Van Pizzle!

2-0 målet mot Villa er noe av det sykeste jeg har opplevd, han ga oss vår 20. tittel ved det målet og det var nok for meg til å besvime, haha! For noen minner vi sitter igjen med? 57 mål. 105 kamper. vinner av Community Shield, Premier League og toppscorer i PL.. Takk for alt Robin van Persie!

Fra en legende til en annen? Heldigvis kom det raskt en god nyhet og dette er nesten for godt til å være sant. Dette er en klassespiller jeg alltid har hatt sansen for og dette er en sinnsykt bra signering! 

Velkommen Schweinsteiger!!!!

Samtidig signerer United høyrebacken Darmain. Ukjent fyr for meg så det blir spennende å følge med på han i pre-season. 

Neste uke er det endelig kamp. Er ikke alle som gidder å følge med på pre-season, men nå er jeg så tørst på fotball at det er null problem å stå opp om natten for å få med seg dette! 

Min favorittspiller og topp 10

Jeg får ofte spørsmålet om hvem som er min favorittspiller i Manchester United og hvorfor. For meg er det et enkelt svar og det har aldri vært noen tvil. Mannen er selve definisjonen på Manchester United. Rød tvers igjennom, lojal mot klubben fra første stund. 

Jeg snakker selvfølgelig om Ryan Giggs. En stor grunn til at jeg ble Manchester United-supporter er pga denne mannen og han vil alltid være nummer 1 for meg. Spillere som han er dessverre en utdøende rase, nå står penger og egen profilering høyere enn å bli en legende for én klubb. 

Historien til Giggs er i motsetning til “captain fantastic”  skapt for Hollywood. Gutten var Unted-supporter og klubben holdt et øye med han, i mellomtiden spilte han på Deans hvor treneren også var talentspeider for City. Han fikk trene med dem og de var naturligvis gira på å signere han, men det var ikke lov å skrive kontrakt med en spiller før de fylte 14 år og på dagen han fylte det signerte Giggs en femårskontrakt for Manchester United. Resten av historien kan vi..

I 24 år spilte han for Manchester United på øverste niva. 963 obligatoriske United-kamper. 34 titler inkludert 13 PL gull, 2 CL titler, 168 mål, 0 røde kort.. En fantastisk spiller. Han har fått kritikk for utenomsportslige saker som andre supportere ELSKER å dra frem, men det er hva han har gjort for fotball og United som har noe å si for meg.

Jeg har vært heldig å få møte både Sir Alex Ferguson og Solskjær- to legender i Manchester United og for meg. De har signert drakter for meg og jeg mangler bare Giggs så er jeg fornøyd 😀

Jeg håper Giggs vil bli i klubben til han går av med pensjonen. Er det noen som kan få til det så er det han. Giggs will tear you apart, again..

I en topp 10 liste av favorittspillere så ville det blitt: 

1 Giggs

2 Scholes

3 G. Neville

4 Ronaldo

5 Schmeichel

7 Keane

8 Rooney

9 Beckham

10 van Nistelrooy 

Topp 10 føles ut som en umulig oppgave, også å sette sammen beste startelleveren er en håpløs ting siden klubben har hatt så utrolig mange gode spillere i hver posisjon. Giggs vil alltid være min favoritt med Scholes som en tett og god nummer to. Dette er ikke helt i riktig rekkefølge, men jeg skrev ned det magefølelsen sa  nå. Så må dere jo tenke på at jeg er ganske ung og ikke har fått opplevd gamle helter så derfor er ikke de med på min liste nå. Det er jo katastrofe og ikke ha med Best, Charlton, Robson og Cantona feks, men fakta er dessverre at da de var på topp var jeg for ung til å føle på den gleden de spillerne på min liste har gitt meg. Egentlig en deprimerende tanke å vite at man har gått glipp av slike store spillere, men det får man ikke gjort noe med.

Hvem er din favorittspiller? Og hvordan hadde din topp 10 liste sett ut?

SPØRSMÅLSRUNDE

En god, gammeldags spørsmålsrunde er det lenge siden jeg har hatt her inne! Og med mangel på blogginspirasjon så lar jeg dere bestemme hva jeg skal skrive om.. Dere vet hva dere skal gjøre; spør Ann Mari!

Sleep all day blog all night

Jeg har ikke akkurat vært noen storblogger i det siste, men nå har jeg faktisk enn unnskyldning annet enn latskap. Jeg er i skrivende stund sengeliggende med ørebetennelse så det synes jeg er gyldig fravær. Kan ikke huske sist jeg var våken på denne tiden, men sånn er det når det er tredje verdenskrig mellom øra mine.

Det har jo skjedd litt av hvert siden sist jeg blogget så jeg kan jo ta en kjapp oppsummering. Det morsomste var Camillas utdrikningslag for noen uker siden, vi møtte mannsterke 08.00 utenfor døra hennes og da var festen i gang. Det ble photoshoot i Frognerparken, champagnelunsj, bartenderkurs og fest på kvelden. Og selvfølgelig stripper- er det utdrikningslag så er det utdrikningslag. Morsomste og fuktigste dagen på lang tid. Lenge leve gærne venninner!


Ellers går dagene som de alltid har gjort; mye jobb og trening..Og når man ikke føler for å trene er det bare å se på denne dama? 

Jeg elsker å ligge i parken så er det fint vær er det førstepri etter jobb for å rekke noen timer i sola. 

Gi meg sol, varme og en god bok så er jeg happy. I helgen var jeg i Drøbak og det var skikkelig sommer med nesten 30 varmegrader og det føltes som jeg var på ferie. Sykt etterlengtet med en så avslappende helg. Perfekt helt til jeg ble syk.

Så selv om jeg er syk, det har vært fint vær, jeg må holde meg inne og føler meg litt som bilder under så skal jeg ikke klage. I morgen er siste dag jeg er borte fra jobb så jeg skal prøve å få sovet ut og forhåpentligvis er jeg fit for fight torsdag! 


Så er det jo Silly Season og jeg får mange spørsmål om hva jeg tror osv. Men jeg orker bare ikke bry meg så mye jeg, blir helt gal av alle rykter og det er så lite man kan stole på så jeg tror ikke på noe før det virkelig er pålitelige kilder og når klubbene går ut med noe selv. Jeg ser at mange legger så sinnsykt mye tid i å poste innlegg/artikler på nettet, men det har aldri skadet å ha litt kildekritikk. 

Når det er sagt så er det jo spennende tider! Klart lommeboka må åpnes snart og i min mening er at det er bare å legge pengene frem for å signere klassespillere. Vi trenger  spillere som er topp klasse nå. Nani er borte, helt riktig valg synes jeg. Magisk i 10/11 sesongen, men ellers alt for ustabil i prestasjonene dessverre. Rafael er vel også snart histore- det synes jeg er synd. Øverst på ønskelisten min er Ramos. Jones/Smalling ryker på for mange skader at vi MÅ ha en stopper til. Vi trenger en erstatter for Carrick og sier ikke nei takk til Schneiderlin. RvP håper jeg virkelig blir en sesong til, få han i form igjen i sommer og han vil score mange mål, men med han i tvil og at Chicharito mest sannsynlig har spilt sin siste kamp for oss så trenger vi en spiss. Vi trenger rutine og stabilitet.

Klart han vil være rød!! 😀 Sign him up!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top