Wedding day

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, eller hva jeg skal si.. Helgen var FANTASTISK! Mitt absolutt største og stolteste øyeblikk. Nå er vi endelig gift og jeg har aldri følt en lykke som det her før. Dagene etter bryllupet er som en boble, jeg er ikke helt ute av den enda, men jeg er mer klar i hodet og kan skrive noen få ord i det minste. Dagen var alt jeg kunne drømt om- og mer. Som sagt er det vanskelig å sette ord på alt, jeg har vært helt utslitt disse dagene i etterkant fordi det har vært så mange inntrykk og følelser og fordøye.

Dagen startet med at forlovere kom på hotellrommet mitt sammen med frisør og fotograf. Seremonien foregikk i rådhuset og det var kjempekoselig. Jeg har aldri vært der før og kun vært i kirkebryllup, men det var en utrolig fin seremoni. Deretter var det fotografering og middag- og selvfølgelig United kamp! Faktisk litt skuffa over at enkelte trodde at jeg ikke skulle se kamp 😂 Dagen jeg og Alex møttes hadde United nettopp slått Bournemouth 3-1 og dagen vi gifta oss vant de 5-2. En liten og morsom detalj 😊

Og etter det smalt det ✨🥂💍🍾

Jeg og Alex har hatt overtenning til de grader før bryllupet for vi hadde nemlig leid inn BJARNE BRØNDBO for en liten intimkonsert! Vi har holdt det hemmelig og gleda oss så sykt, de som kjenner oss vet at vi elsker Bjarne begge to så at vi fikk han til bryllupet vårt et helt sjukt. Alle i lokalet klikka helt da han kom inn og fra da var det full fest.

Og for å toppe det hele hadde Anders og Camilla ordnet «en liten overraskelse» med Åge Steen Nilsen som hadde en halvtimes Queen-medley og det var allsang fra start til slutt. Altså, det var så bra! Vet liksom ikke hva annet jeg skal si enn at det var helt sjukt.
Vi avsluttet timene med full dans og Norges beste pianomann (Calle Reiler) som sang slagere til sent på natt. En ubeskrivelig og uforglemmelig dag!

Jeg har postet mange bilder på Instagram (@annmari_olsen) men her er noen smakebiter

Tusen takk til Anders og Kjentfolk http://www.kjentfolk.no for lokale og full tilrettelegging av tidenes fest! Skal du noen gang ha en stor fest så er dette stedet og folkene du bør kontakte! Takk til DjKinder som startet kvelden med partymusikk og til Martin som har tatt fantastiske bilder hele dagen! (@lonnmartin på Instagram) og til sist, men ikke minst, tusen takk til Sigrid (http://www.instagram.com/sigridisabell ) og Nuro Diamonds (http://www.instagram.com/norudiamonds ) for utrolig service! Dere har vært her fra starten av, fra å finne forlovelsesring (uten at jeg visste om noe), til gifteringer og smykker på den store dagen ❤️ Alt var perfekt – sjekk ut @sigridisabell og @norudiamonds på Instagram om du trenger en gave til deg eller noen nære. De har alt du kan tenke deg av smykker og de gjør også om dine egne smykker om du ønsker forandring, og de er et norsk og lokal liten bedrift som virkelig står på at du får akkurat det du ønsker deg.
Det er ikke bare bare å organisere bryllup, men vi fikk så utrolig god hjelp av alle over her, de ville bare vite hva vi ønsket og så tok de av seg alt slik at vi kunne nyte dagen uten om å stresse med en verdens ting.
Tusen takk for alle gratulasjoner, jeg er helt satt ut av at så mange vil oss så godt. Vi setter utrolig stor pris på det ❤️❤️

When two become one

Jeg startet å skrive det innlegget her for en god stund siden. Jeg er, som jeg har sagt tidligere, ikke så vant med å dele det aller mest private i livet mitt. Men det er samtidig veldig godt å skrive ned noen tanker.. Jeg er så følsom for tiden at jeg føler at hjertet og følelsene mine sitter utenpå huden. Det kommer fort tårer og hodet er fullt med nerver, tanker og følelser. Forventninger og glede.
I morgen gifter jeg meg med drømmemannen min, mitt livs kjærlighet. Jeg er så takknemlig for hvordan livet mitt har blitt. Da jeg møtte Alexander så hadde jeg gått i gjennom en ganske hard og vanskelig periode. Jeg var følelsesmessig tømt og ødelagt og trodde helt oppriktig at den store kjærligheten ikke fantes for meg. Selv om man har vært i forhold eller relasjoner der man er glad i andre mennesker så var det bare stang ut på akkurat kjemi og dyp kjærlighet. Alexander sa noe som var så sårt, men som jeg absolutt kjente meg igjen i og det var at vi begge følte det slik og at selv om vi hadde et fint og morsomt liv, så ville dette livet kanskje ikke gi oss akkurat det. Men så møttes vi. På det mest random, tilfeldige stedet jeg aldri ellers er. Og jeg var som sagt ikke på utkikk etter en verdens ting, men jeg kan ikke forklare hvor glad jeg er for at jeg lyttet til hjertet og ikke hodet mitt som hadde på forhånd bestemt seg at jeg ikke skulle involvere meg i noe som helst. Det ble oss og vi har ikke sett oss tilbake. Kjærligheten vokste raskt og den blir bare sterkere og sterkere hver eneste dag. Vi har en åpenhet og respekt for hverandre og forholdet vårt som jeg vet gjør oss unike. Vi jobber med forholdet og hverandre hver eneste dag og tar ingenting for gitt. Og i morgen blir vi mann og kone. Jeg bytter etternavnet mitt til ditt og vi blir endelig ett. Vi to. Og jeg er så stolt av deg, av oss og alt vi har sammen. I morgen blir jeg verdens lykkeligste og jeg skal jobbe hver dag for å prøve å gjøre deg til en lykkelig mann.

Det finnes ikke noe mer klisje, men kjærlighet er virkelig det sterkeste og vakreste man kan oppleve. Og det er aldri for sent.

Neste gang jeg oppdaterer her inne er jeg en gift kvinne. Det er en surrealistisk tanke, men jeg gleder meg så enormt at jeg tror hjertet mitt sprekker snart ❤️❤️❤️❤️

I started on this post a while ago and wasn’t sure if I would post it or not. My blog is mainly about football, so to suddenly write about LOVE doesn’t come that easy for me.
Tomorrow I’m getting married to my dream man, to the love of my life. I’m so emotional and I have cried almost every day for months because I’m so grateful for how my life turned out. When I met Alexander I had been going trough some difficulties and I was sure love just wasn’t something for me. I was emotionally drained, fed up and all I wanted and needed was to be alone. Alexander also felt that even though he had a good life, maybe this life would be without someone to love. Then we met. At the most random place and I was definitely not looking for something like this because honestly, I didn’t believe in it. But it became us from that day and we haven’t looked back. Tomorrow we become one and it will be the proudest moment in my life.
I promise to never take this for granted and that’s something I will work on every single day to show you.

Maybe it’s stupid to write this here, these are words I of course will tell you every day, but my head is heavy now with all the emotions and it feels good to write it down. I wish everyone will get to experience something like what we have because I know the world would be a better place if every person would bring a little more love in their life.

We have been one since day one, but tomorrow it will be official and I can’t wait to be your wife.

Bye bye Olsen. It’s been a blast 😂❤️

And don’t be scared people, we have arranged so we can watch the game 😂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top