Sesongslutt, skuffet eller stolt?

Fy, for en avslutning på sesongen! Jeg har ikke vært i stand til å skrive noe om dette før nå. Jeg ikke helt over at vi ikke tok gull, men selv om vi tapte gullet til City så er vi vinnere i mine øyne. Jeg hadde ikke trua på gull før kampstart i går og det endte jo slik jeg fryktet også. Men virkelig på den værst tenkelige måten. Det finnes ikke noe være å gi slipp på ligagullet til City enn på målforskjell! 

Denne sesongen har bydd på mange skuffelser. Det ble ingen pokaler, det ble sykdom, rasismesaker, vi hadde en ny keeper som aldri før har spilt i engelsk liga, vi mistet kapteinen vår og listen med skader kom på løpende bånd der halve hadde vært nok. I tillegg til det hadde vi mange unge og uerfarne spillere som ikke var like stødige som de gamle heltene våre var. Dette er ingen unnskyldning, men det kan være en forklarelse. Det er mye som er blitt prøvd ut denne sesongen, med nye lagoppstillinger og formasjoner. Vi har til tider spilt skuffende dårlig og det har vært frustrerende å se på. 

Når det er sagt så er det en selvfølge at jeg skryter også. Jeg er stolt av laget mitt forde! Ingen lag i Europa hadde klart å være SÅ nær ligagull med vår skadesituasjon! Og det er helt fantastisk. United har mange nye spillere som har fått prøvd seg denne sesongen og som har lært masse, vi er på vei til å bygge opp igjen en kjerne som er typisk United. Vi utvikler egne nøklespillere og en ny generasjon i United er på vei opp og frem, det vi trenger nå er en forsterkning på midtbanen. Der er vi rett og slett for svake. Og spillerne må bli bedre på å score mål, de må avgjøre kampene lettere. Jeg gleder meg til neste sesong der vi skal hevde oss igjen. For etter tap blir det alltid seier!

Jeg er RED til jeg dør. Jeg elsker laget mitt og selv om det er trist og surt akkurat nå så er det slik fotball er. Og jeg ville aldri vært foruten det. Fotball er ikke bare fotball. Det er et hav av følelser på godt og vondt. Jeg har mange gode minner fra denne sesongen. Jeg har vært på Old Trafford tre ganger i år; mot Bolton, Liverpool og Swansea. Neste sesong håper jeg det blir flere samt få med meg noen C.L kamper også 🙂 Og en ting er det ingen som kan ta fra oss, samholdet! Herregud, samme om jeg er på Toten, i Oslo, i England eller hvor enn i verden jeg er når det er kamp. Når drakten kommer på og vi ser kampen sammen så er alle SAMMEN, vi er en familie og jeg elsker det!

Folk kommer til å være stygge mot oss fremover, de skal gni det inn at vi ikke klarte å ta gull. Men det biter ikke så godt på. I går gjorde jeg det lurt i å ikke være så mye på internett. For jeg blir mildt sagt lett provosert over enkelte folk. Det er disse “suporterne”. Og da særlig Liverpool-suportere. ( Jeg drar ikke alle over en kam, men nesten! ) Skriver <3 City <3 i statusen sin og feirer gullet dems…?!? En ting er å fryde seg over at Manchester United kan tape en kamp og i dette tilfelle serien, det er greit nok. Men hadde dere hatt et par hjerneceller til gode og tenkt litt lenger enn nesa deres så hadde dere aldri postet en slik ting. Hva slags suporter av en annen Engelsk klubb klarer å unne City en vel fortjent ligaseier? Ja, de tok 1. plassen på flest scorede mål og har fortjent gullet sånn sett. Men er det ikke trist å se at alt kan kjøpes? Skal det være så lett? Det er i grunn en helt annen diskusjon, men seriøst… Når laget dere “heier” på har ligget å flørtet med nedrykksplassen i nesten en hel sesong, dere har blitt grusa så jævlig……da skriver dere ikke slik. Samma gjelder “ManU” fans som skriker at nå må det kjøpes nye spillere etter hvert tap United går på. Det er ikke det fotball dreier seg om! Man skal bygge opp et lag og ja, selvfølgelig må spillere kjøpes, men det er måten det blir gjort på som utgjør forskjellen! Og her er Manchester United noe eget, vi har en sjel og tradisjon.

I´ll keep the red flag flying high, cuz Man. United will never die!!

We´ll never die

Hjemme igjen fra Manchester! Og det er et aldri så lite under at jeg er her. Denne helga har vært hard for å si det sånn. Herregud. Startet turen med å ha det supertravelt, kom oss til Frankfurt og trodde vi hadde god tid. Hadde jo ikke det, så vi mista flyet vårt videre til Manchester! Gutta hadde (uten å nevne det til meg)  utnevnt meg som reiseleder (!!). Og da sier det seg selv at ting går til helvete. Så da ble det nesten seks timer ekstra tid på flyplassen, og hva gjør man da? Jo, da sitter man i baren. Flyet vårt gikk litt før fem og da var vi i relativ grei form for å si det mildt. Vi møtte en gjeng med nordmenn ved gaten så da ble det jo tidenes morsomste flytur. Jeg har ledd konstant i to dager jeg for det har vært noe hele tiden!! 

Jeg elsker Manchester. Det er der jeg skulle bodd! Skal ikke se bortifra at jeg en gang flytter over dammen og blir der. Bishop og Old Trafford annenhver helg hadde fader meg vært livet! Er jo så godstemning der, alle er superhyggelige og vi er en slags familie. Vi så selvfølgelig City kampen og det ble en vond og dårlig følelse i kroppen når de vant over Newcastle. Det ser fryktelig mørkt ut nå dessverre. Tar dem gullet blir det en trist dag for fotballen. Det var kanskje ikke den beste stemningen, men herregud, vi hadde det moro og gledet oss til kamp! Og United vant en hel grei kamp. Det viktigste var at vi var der og støttet laget, sang og heiet. Og det takket SAF oss for etter kampen. 

Kunne ha skrevet masse, men er så sliten og trett at halve hadde vært nok. Var så utrolig godt å komme hjem i stad. Kroppen er heeeeeelt kjørt. Nå blir det natta og opp til tannlegetime i morgen. Iiiiiik. Vært en hard, men morsom helg! 😉

Sørgefest

This girl is not happy now… Ble så skuffet i går så var jo bare en ting å gjøre da. Gjett hva det ble!

Så vi kom jo på en liten snurr som vanlig, og våknet av korps i dag tidlig….ikke bra.

Herlig vær ute, må prøve å gjør noe fornuftig i dag da. Føles ikke som Tirsdag i det hele tatt, deilig at vi er midt i uka allerede i morgen. Snar helg igjen jo 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top