Comeback kings

Juleferien er over for min del og jeg har forlatt vakre Toten for denne gang. Hatt det veldig koselig de dagene jeg har vært hjemme, men det var godt å komme hjem også, har jo i kjent stil fått feiret jula inn for å si det slik.

Våknet hver eneste morgen slik

Søndag var helt knekken for meg, det var jo United kamp så jeg måtte jo dra å se den hos Petter samt ta noen juleøl og litt gløgg! Startet jo greit nok, optimistisk og kampklar

Men endte opp slik, koselig å ha meg på besøk 🙂

Fortsatt sliten på juleaften, men god mat og masse avslapning gjorde susen!

Julens høydepunkt er uten tvil Boxing Day!! Gleda meg som en liten unge, formen var ikke akkurat fin etter julefesten dagen før, men jeg klarte det igjen. 

OG HERREGUD FOR EN KAMP!!!!!! Helt fantastisk!!! Gikk ned i knestående da Chicharito like før fulltid. United vant fullt fortjent og dagen ble komplett da først City taper og deretter går Liverpool på en smell. Ber faktisk ikke om stort mer enn akkurat det, for en herlig fotballdag! En glad og lykkelig Olsen måtte selvfølgelig feire dette til de grader 🙂

BELIEVE20!

I dag fristet det så sykt å bli avholds, tidenes blåmandag føltes det som. Da er det deilig at det faktisk er Fredag i morgen og at jeg helt sikkert kommer på bedre tanker innen helga er over. I kveld har jeg og samboeren bare slappet av på sofaen, tatt på meg ekstra jobbing i helga så greit å ha overskudd til det.

Sjekk dama!! For et kjærringemne 🙂

Covergirl

En litt spesiell bildeserie enn det jeg er vant med. Solveig Kloppen er aktuell i TV2-programmet “komiker i arbeid” og skulle i forbindelse med det prøve seg som “babefotograf” for FHM. Vi skulle ikke hjelpe henne med poseringer eller idèer, hun skulle stå for alt og det ble mildt sagt en shoot utenom det vanlige. Men veldig moro, hehe, dere får kjøpe bladet for å se bildene 😉

Nye bilder

I dag har jeg tatt nye bilder, under er en liten smakebit. Skal definitivt kjøpe meg polaroid kamera, så kult!! 

Var så sykt sulten når jeg kom hjem så nå har jeg nettopp spist middag og funnet plassen i sofaen. I kveld er det Unitedkamp så det er det eneste som står på agendaen i kveld. Resten av uken så har jeg planer så det blir en rolig kveld i dag, ble ikke mange timer søvn i natt, jeg var nemlig oppe til langt på natt å krøllet håret mitt. Snakk om å kjede seg! Så etter kampen så blir det senga og bok. 

GLORY, GLORY!

Like deilig i dag

Vi vant på en dårlig dag. Tre poeng borte mot Liverpool er ingenting annet enn deilig! Og jeg er kjepphøy og frekk i forkant, akkurat som mange andre United- og Liverpool-suportere. Fallhøyden er derfor smertelig stor om man går på en smell. Det slapp jeg nå og det ble mildt sagt seiersfest etter kampen. Feiret med det jeg liker best- øl. Formen i dag er heeeelt forferdelig. Sto ikke opp før klokka var godt over tre og middagen til meg og Mari har bestått av popcorn siden ingen av oss har klart å gå til butikken. Siden vi sto opp har vi sett på Suits og that´s it. Men, men. Ny dag i morgen og da får man prøve å ikke være like ubrukelig 😉

Lørdagen var superbra og jeg hadde det så moro! En vellykket helg 🙂 Jeg lovte jo å ta bilder så jeg endelig kunne blogge, og som sagt så gjort! 🙂

En liten, trett Chicharita 🙂

Sesongslutt, skuffet eller stolt?

Fy, for en avslutning på sesongen! Jeg har ikke vært i stand til å skrive noe om dette før nå. Jeg ikke helt over at vi ikke tok gull, men selv om vi tapte gullet til City så er vi vinnere i mine øyne. Jeg hadde ikke trua på gull før kampstart i går og det endte jo slik jeg fryktet også. Men virkelig på den værst tenkelige måten. Det finnes ikke noe være å gi slipp på ligagullet til City enn på målforskjell! 

Denne sesongen har bydd på mange skuffelser. Det ble ingen pokaler, det ble sykdom, rasismesaker, vi hadde en ny keeper som aldri før har spilt i engelsk liga, vi mistet kapteinen vår og listen med skader kom på løpende bånd der halve hadde vært nok. I tillegg til det hadde vi mange unge og uerfarne spillere som ikke var like stødige som de gamle heltene våre var. Dette er ingen unnskyldning, men det kan være en forklarelse. Det er mye som er blitt prøvd ut denne sesongen, med nye lagoppstillinger og formasjoner. Vi har til tider spilt skuffende dårlig og det har vært frustrerende å se på. 

Når det er sagt så er det en selvfølge at jeg skryter også. Jeg er stolt av laget mitt forde! Ingen lag i Europa hadde klart å være SÅ nær ligagull med vår skadesituasjon! Og det er helt fantastisk. United har mange nye spillere som har fått prøvd seg denne sesongen og som har lært masse, vi er på vei til å bygge opp igjen en kjerne som er typisk United. Vi utvikler egne nøklespillere og en ny generasjon i United er på vei opp og frem, det vi trenger nå er en forsterkning på midtbanen. Der er vi rett og slett for svake. Og spillerne må bli bedre på å score mål, de må avgjøre kampene lettere. Jeg gleder meg til neste sesong der vi skal hevde oss igjen. For etter tap blir det alltid seier!

Jeg er RED til jeg dør. Jeg elsker laget mitt og selv om det er trist og surt akkurat nå så er det slik fotball er. Og jeg ville aldri vært foruten det. Fotball er ikke bare fotball. Det er et hav av følelser på godt og vondt. Jeg har mange gode minner fra denne sesongen. Jeg har vært på Old Trafford tre ganger i år; mot Bolton, Liverpool og Swansea. Neste sesong håper jeg det blir flere samt få med meg noen C.L kamper også 🙂 Og en ting er det ingen som kan ta fra oss, samholdet! Herregud, samme om jeg er på Toten, i Oslo, i England eller hvor enn i verden jeg er når det er kamp. Når drakten kommer på og vi ser kampen sammen så er alle SAMMEN, vi er en familie og jeg elsker det!

Folk kommer til å være stygge mot oss fremover, de skal gni det inn at vi ikke klarte å ta gull. Men det biter ikke så godt på. I går gjorde jeg det lurt i å ikke være så mye på internett. For jeg blir mildt sagt lett provosert over enkelte folk. Det er disse “suporterne”. Og da særlig Liverpool-suportere. ( Jeg drar ikke alle over en kam, men nesten! ) Skriver <3 City <3 i statusen sin og feirer gullet dems…?!? En ting er å fryde seg over at Manchester United kan tape en kamp og i dette tilfelle serien, det er greit nok. Men hadde dere hatt et par hjerneceller til gode og tenkt litt lenger enn nesa deres så hadde dere aldri postet en slik ting. Hva slags suporter av en annen Engelsk klubb klarer å unne City en vel fortjent ligaseier? Ja, de tok 1. plassen på flest scorede mål og har fortjent gullet sånn sett. Men er det ikke trist å se at alt kan kjøpes? Skal det være så lett? Det er i grunn en helt annen diskusjon, men seriøst… Når laget dere “heier” på har ligget å flørtet med nedrykksplassen i nesten en hel sesong, dere har blitt grusa så jævlig……da skriver dere ikke slik. Samma gjelder “ManU” fans som skriker at nå må det kjøpes nye spillere etter hvert tap United går på. Det er ikke det fotball dreier seg om! Man skal bygge opp et lag og ja, selvfølgelig må spillere kjøpes, men det er måten det blir gjort på som utgjør forskjellen! Og her er Manchester United noe eget, vi har en sjel og tradisjon.

I´ll keep the red flag flying high, cuz Man. United will never die!!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top