Guard of honour

Selv om ligaen er avgjort så gleder jeg meg veldig til dagens kamp, det er en storkamp uansett. Arsenal skal stå æresvakt og det er jo bare helt herlig. Og ikke minst så returnerer Robin van Persie til Emirates som en champion. Han kommer til å få mye tyn fra supporterne noe jeg synes er helt latterlig, fotball er jobben hans og hvem vil ikke oppnå mest mulig? Arsenal er ikke en bra nok klubb per dags dato til å kjempe om ligagull eller oppnå suksess i Europa så for å faktisk oppnå det i karrieren sin så måtte han videre, Premier League er verdens beste liga og Manchester United verdens beste lag så at han valgte oss er forståelig. Dere supportere bør heller være takknemmelige for det han ga dere den tiden han var der, en spiller som han kan ikke bli i en slik klubb for lenge å stagnere. Han viser respekt til klubben, Wenger og dere supportere- det burde gå begge veier. 

Drakta er på og jeg er klar til kamp! Jeg har ikke vært helt i form i helgen så fridagene har gått bort til mye soving og å lese bøker. Det trengte jeg virkelig, etter feiringa av gullet fikk jeg halsbetennelse og feber så hvile var på sin plass. Formen var bedre i går så da ble det middag med samboeren og litt godt drikke. Dro ut en liten tur, men for en gangs skyld eide jeg begrensinger å dro hjem tidlig. Våknet i fin form i dag, gått lang tur med Minnie, spist en god frokost med masse sunn drikke og ladet opp med klassikeren Arsenal-Manchester United fra 04/05-sesongen. Husker den kampen godt, fikk så kjeft av mamma og pappa fordi jeg bråkte så mye i stua, var en sen midtukekamp og alle skulle tidlig opp på jobb og skole, United lå under og da fløy ting veggimellom. Men vi vant kampen til slutt, sjelden en kjedelig kamp mellom disse to lagene. Satser på at det blir en underholdene kamp i dag også, og at RvP starter kampen. 

CHAMP20NS

CHAMP20NS

Nå har det rett og slett skjedd for mye i det siste så blogging har blitt helt nedprioritert. Jeg har nemlig vært opptatt med å feire gull! Og det gjør man selvfølgelig i tre dager til ende som en ekte champion.

Jeg fikk en dårlig følelse etter 2-2 kampen mot West Ham for en uke siden, flere spillere viste så lite vilje at jeg måtte bare gå å legge meg etter kampen. Hadde laget fortsatt med å prestere slik så kunne vi nok en gang vinke farvel til gullet og det gjorde meg så frustrert- er man vant med å vinne gull så er sølv så jævla mye dårligere. Men vi alle vet jo nå at spillerne sto opp og gjorde en fantastisk jobb mot Aston Villa mandag. Jeg startet allerede feiringa søndag da Bale redda dagen for alle oss røde supportere. Jeg var i vanlig og kjent søndagsform, så kampen hjemme og pleide formen, men ble så glad da Tottenham slo City at det bar rett i dusjen, på med drakta og ut å feire det over noen øl. 

Mandag var den beste dagen på veldig lenge, dette hadde vi alle ventet på og da seieren og gullet var et faktum så ble jeg så glad at jeg BESVIMTE!! Må ha sett katastrofalt moro ut for andre, de jeg så kampen med holdt på å dø av latterkrampe, jeg deisa rett i bakken. 2-0 målet er det sjukeste jeg har sett så kanskje ikke så rart allikevel. Snakk om engasjement. Helt ubeskrivelig deilig å endelig være seriemestere!! Ble gullfest uten like og både jeg og iphonen badet i champagne. At begge to overlevde kvelden er nesten et under.

Disse to dagene etter serien har jeg bare gått rundt å smilt og dette her lever man lenge på. Det er så fantastisk godt og jeg synes oppriktig synd på alle dere som ikke liker fotball, for dere går glipp av så mye! Har bestemt meg for å gå i Unitedklær hver eneste dag ut sesongen. Man er jo tross alt champions! 

Kunne ha gitt mye for å ha opplevd kampen live. Må ha vært en ubeskrivelig opplevelse for de som var der, satser på å være der neste år igjen! 

Og det er ikke bare United som stjeler overskrifter når det kommer til fotball. Troneskifte i CL? Deilig å se både Barcelona og Real bli slakta. Også må jeg jo bare gi den lille rotta Suarez litt spalteplass også. Er det virkelig mulig å bli større klovn? At han spiller stygt og feigt er jo noe alle vet, men når han har gjort så mye dumt og at det har gått til et punkt der jeg ikke tror noe mer er mulig så biter han til! Han er jo et dyr! Synes synd på alle Liverpoolsupportere faktisk, dette mener jeg oppriktig uten å slenge dritt. Å elske klubben sin og samtidig ha tidens mongo i laget må svi, det er bra flesteparten faktisk har fordømt Suarez og at mange vil ha han vekk. Slikt hører ikke til i fotball, han er en skam. God spiller, ja absolutt. Men slettes ikke uerstattelig og den fyren der vil aldri lære. Få han bort fra Premier League. Slitsomt  å måtte føre inn obligatorisk rabiesvaksine på alle spillere i august fordi et sultent dyr kan komme til å bite deg.

Vel, mens mange sutrer over #10 kamper gleder andre seg over #20 gull 😉

Ellers er det jobb hver dag og jeg storkoser meg i Oslo sammen med Minnie! 🙂

Også må dere komme innom BIK BOK i morgen- 50% på alle varer!! 

Nå skal jeg legge meg, opp tidlig igjen i morgen for en lang- men morsom dag på jobb. Det tar på å feire ligagull merker jeg så søvn er etterlengtet.

🙂

Game on

Selv om United mest sannsynlig allerede er ligamestere så er det uansett en sjukt viktig kamp i morgen. Det er det for begge lag og selv om 3 poeng er viktigst så er det også en kamp om ære og revansje. City skal slås og jeg håper på en grusing for å gni det ekstra inn i trynet på dem. Vi slo dem på deres egen del av byen i desember i fjor og skal gjøre det igjen på vår egen i morgen.

Jeg blir fortsatt dårlig når jeg tenker tilbake på oppgjøret på Old Trafford forrige sesong. Det var helt jævlig for å si det veldig pent. Når vi igjen løfter trofeet i mai blir det en feiring uten like og et stort plaster på såret. Jeg synes ikke United har vist sitt beste denne sesongen, men de har kjempet i hver kamp og avgjort kamper. 15 poengs ledelse og ikke på sitt beste- det sier nok. 

Selv om begge lag kommer fra samme by så kunne ikke kontrasten på lagene vært større. Jeg elsker Manchester United og er rød tvers igjennom. Jeg er stolt av det klubben i mitt hjerte representerer og har gjort. Vår historie, presatsjoner, legender, mentalitet og holdning- det er ingen klubb i hele verden som kan måle seg! United har i alle år jobbet hardt for å oppnå suksess og produsert egne spillere, så kommer den bråkete lillebroren av et fotballag og viser at om man får en mann med alt for mange penger som er villig til å bruke sinnsyke summer på et lag i England så kan man kjøpe seg til suksess. Synes nesten synd på de som er Citysupportere, må være flaut.

MANCHESTER IS RED

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top