Game on

Selv om United mest sannsynlig allerede er ligamestere så er det uansett en sjukt viktig kamp i morgen. Det er det for begge lag og selv om 3 poeng er viktigst så er det også en kamp om ære og revansje. City skal slås og jeg håper på en grusing for å gni det ekstra inn i trynet på dem. Vi slo dem på deres egen del av byen i desember i fjor og skal gjøre det igjen på vår egen i morgen.

Jeg blir fortsatt dårlig når jeg tenker tilbake på oppgjøret på Old Trafford forrige sesong. Det var helt jævlig for å si det veldig pent. Når vi igjen løfter trofeet i mai blir det en feiring uten like og et stort plaster på såret. Jeg synes ikke United har vist sitt beste denne sesongen, men de har kjempet i hver kamp og avgjort kamper. 15 poengs ledelse og ikke på sitt beste- det sier nok. 

Selv om begge lag kommer fra samme by så kunne ikke kontrasten på lagene vært større. Jeg elsker Manchester United og er rød tvers igjennom. Jeg er stolt av det klubben i mitt hjerte representerer og har gjort. Vår historie, presatsjoner, legender, mentalitet og holdning- det er ingen klubb i hele verden som kan måle seg! United har i alle år jobbet hardt for å oppnå suksess og produsert egne spillere, så kommer den bråkete lillebroren av et fotballag og viser at om man får en mann med alt for mange penger som er villig til å bruke sinnsyke summer på et lag i England så kan man kjøpe seg til suksess. Synes nesten synd på de som er Citysupportere, må være flaut.

MANCHESTER IS RED

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 337

7 thoughts on “Game on

  1. Gleder meg syyykt mye til kampen i morgen 😀 sier bare : Win, Lose or Draw United Till I Die 😉

  2. jeg kunne ikke vært mere enige med deg,jeg bare elsker det du skriver om Man Utd 🙂 MAN UTD 4 EVER

  3. Har United produsert mange av sine stjerner? Som Rooney, Van Persie ++++. Nei de er et storlag med mye penger som kjøper de beste spillerne fra andre klubber, sånn er det bare. Selv om de har produsert en del selv så er det ikke vits å bli bitter selv om også andre får penger og kan kjøpe seg spillere 🙂

  4. Anonym: Selvfølgelig kjøper de spillere de og, alle må det. Men det er en stor forskjell på City og United- United har opparbeidet seg suksess og penger ved å være et bra fotballag, det er her forskjellen ligger.

  5. Salem Buy Buspar Cheap 150mg Clomid Clomiphene Citrate [url=http://cialisan.com]canadian cialis[/url] Femara Online Orders Cheapest Prices Tab Direct Fluoxetine Alental Quick Shipping Find Cheapeast Isotretinoin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top