Red and proud

Så var man hjemme igjen etter en fin tur. Alle vet hva som skjedde og jeg klarer faktisk ikke å skirve så mye om det. Å ryke ut på den måten er helt forferdelig, det er ikke annet å si enn at det var en skandaløs avgjørelse. Håper og tror dommeren aldri får dømme en fotballkamp igjen, vanskelig å ha respekt for en mann som har total mangel på spillerforståelse. Jeg hater å skylde på dommeren etter tap, men denne avgjørelsen avgjorde og ødela alt.

Når det er sagt så er jeg sykt stolt av laget mitt. De gjorde en fantastisk forestilling, når det første målet kom så eksploderte stadionen. En helt syk opplevelse å stå på Old Trafford, har aldri opplevd større lykkefølelse enn da. Alt lå til rette for en perfekt kveld som dessverre ble ødelagt. Men å se de kjempe til siste slutt og hvor mye støtte de får fra oss suportere varmer og er en trøst. Vi sang, skrek og heiet fra start til slutt og alle på Stretford End hadde skjerfene sine i været og sang “We´ll never die” , vi reiser oss og første kamp er i helgen mot Chelsea. Vi får nøye oss med The Double. 

Helt utrolig hvor mye fotball har å si, og bare de som er suportere vet hvordan det er. Absolutt en bakside med det også, men igjen- oppturene er verdt alt.

WE´LL NEVER DIE, WE´LL NEVER DIE!!

<3

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]mail.com
Posts created 338

9 thoughts on “Red and proud

  1. Herregud. Avgjørelsen var kanskje streng, men det er langt ifra den skandalen som alle United-supportere skal ha det til! Det blir for dumt. What goes around, osv…

  2. Utvisningen var korrekt. Du er ekkel og motbydelig. Faen at trynet ditt måtte dukke opp på tv2.no

  3. Hva med handsen til Rafael på streken som skulle vært rødt og straffe? Ingen snakker om det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top