Første runde og Fantasy

Reklame | NordicBet

Endelig folkens! Nå nærmer det seg med sesongstart for United, vi er bare timer unna nå og jeg er så spent på denne sesongen! Vi trenger flere spillere inn, og om det ikke skjer så kommer vi til å slite da laget må rotere og eventuelle skader kommer i veien. Overgangsvinduet er ikke stengt riktig enda så ting kan fortsatt endre seg her, krysser fingrene for det!

Ellers er jeg forsiktig optimist når det kommer til denne sesongen, Solskjær har tatt viktige grep på spillere inn/ut, og «moralen» eller hva jeg skal kalle det virker som har satt seg i laget. Vi har savnet et lag med vinnermentalitet siden Ferguson forlot oss og endelig ser jeg antydninger til det. Et viktig poeng er også at det legges vekt på spillere som faktisk vil spille for United blir værende/kjøpt og de som forlanger for mye må se rundt om noe bedre. La oss håpe vi aldri får en Sanchez-historie igjen🙏🏽

I kveld kl 18.30 møter United Crystal Palace og siden vi starter i runde 2 og de fleste lag har allerede spilt en kamp, så ser vi at her er det ingen poeng å miste. Og ja- dette er jo åpenbart- at laget som får flest poeng vinner til slutt og hver kamp er viktig. Poenget er at flere lag har klart å avgjøre selv om de ikke har vært best- og det er her United MÅ forbedre seg! Inntrykket jeg sitter igjen med etter første runde er spilt er at det blir mye jevnere i år. Liverpool ser ikke overlegne ut, Leeds spilte meget bra mot de og samtidig vil de andre lagene endelig kunne gi de tøffere konkurranse. Chelsea, Arsenal og selvfølgelig United blir veldig spennende å følge med på. Det å tippe resultat er litt teit nå føler jeg, er det noe vits så setter jeg penger på det heller. Satte et bet på at United klarer topp 4 og med 5 i odds føler jeg den er ganske trygg! Men vinner vi? Det tror jeg ikke. Føler andre- eller tredjeplass er realistisk. Men igjen, dette vet ingen så vi må ta en kamp om gangen.

Fantasy Premier League

Koden til ligaen min er PQZLGY

Selv om PL har startet så er det ikke for sent å melde seg inn! I samarbeid med Betsafe får vinneren fotballdrakt og 2000kr innskudd fra dem. Er vinneren utenlandsk vinner den personen drakt og jeg kårer i tillegg  en norsk vinner som får hovedpremie, dette grunnet regler for innskudd i utlandet. Så bli med folkens, dette er bare uskyldig moro- jeg har allerede benyttet wildcard så ser jo hvor dette bærer for min del😂
Nå skal jeg i en bursdagsbrunsj på Michales for en venninne og deretter skal vi teste ut å se Unitedkampen på Sørenga Sjømat faktisk. Det er et helt nytt konsept hvor det kommer til å bli mye liv fremover med småkonserter blant annet og ikke minst viser de Premier League. Jeg føler jeg noen gangen havner mellom to stoler da jeg åpenbart er crazy fotballfan, men jeg liker også å pynte meg på lørdager og ta noen glass bobler så i dag kunne det ikke passet bedre med å prøve et nytt sted. Der er det store, lyse og åpne lokale med store skjermer og selvfølgelig gode priser på mat og drikke og jeg elsker lokasjonen. Nyyyyydelig vær er det også i dag og da er det perfekt å få med seg solen i samme sleng!

ANNONSE | KONKURRANSE

Vil også tipse om Bobocupen som går på Twitter nå hos NordicBet, kort fortalt er det en helgekonkurranse der vi setter et spill på minimum 1.5 i odds- først på en valgfri lørdagskamp og tikker den inn er du videre til søndag! Det står mer info hos NordicBet så sjekk ut det og #bobocupen Vinneren får en valgfri fotballtur!! (Når det er lov å reise selvfølgelig!)

Jeg har liggi våken fra kl 2 til over 5 i natt for jeg gleder meg sånn til i dag så nå er det på med drakt! Tenker alltid med hjertet, men i dag har jeg oppriktig en skikkelig god følelse på United selv om første runde alltid er vanskelig å spå!

COME ON UNITED!!😄⚽️😄⚽️

Premier League & transfers

Okei, hei og lenge siden! Jeg starta på det innlegget her for noen uker siden, men siden det faktisk er fotballpause så venta jeg litt til..

Jeg observerer at det allerede er mye negativitet rundt neste sesong på sosiale medier, det har vært det lenge, og jeg har fått utallige meldinger om hva jeg synes så langt, hva jeg tror om neste sesongen, hvem jeg håper på å få inn osv. Men jeg har rett og slett ikke orket å engasjere meg. Jeg orker ikke mene så fryktelig mye før jeg må. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde to til signeringer allerede nå, men det har vi ikke. Og det trengs nytt blod inn for å holde en lang sesong så jo før, jo bedre. Men jeg orker ikke være negativ før jeg må nå, det er så lett å henge seg opp i ting man ikke er fornøyd med, skrive litt “dritt” på sosiale medier og diskutere med andre. Men akkurat det prøver jeg å unngå, fordi negativitet avler negativitet og jeg liker å være glad og optimist! Ikke ta meg som naiv, jeg har mange ting å peke finger på når det kommer til hvordan klubben styres, men jeg orker ikke være en av de “fy faaaaader nå må Ed bla opp ass fader j*** drittklubb det her er om vi ikke får inn spillere, betal det de vil ha” osv osv. Jeg orker bare ikke. Det som skjer, skjer, også tar jeg stilling til det da overgangsvinduet er stengt. Ordtaket “den tid, den sorg” passer greit inn her føler jeg.

Men jeg kan jo skrive litt kort om dette, jeg håper virkelig på at United klarer å signere Sancho, han hadde vært en fantastisk spiller å fått inn. Det er min realistiske drømmesignering dette vinduet. Vi trenger forsterkninger flere steder, men Sancho hadde bidratt sterkt på kvaliteten. Leste i går at han kun var timer unna, vi får se.. Donny van de Beek ble jo plutselig United spiller og! Og slike signeringer liker jeg veldig! Absolutt en god signering og det er alltid et pluss at han virker som en oppegående og ydmyk person som er klar på å ta fatt på et eventyr!

Solskjærs ombygging av United er langt fra over, nå har han hatt sin første hele sesong og han får godkjent av meg der, en gjenoppbygging av et lag må alltid starte med en clean-up.

Spillere inn: Maguire, AWB, James, Bruno (Van de Beek)

Spillere ut: Fellaini, Lukaku, Darmian, Valencia, Herrera, Sanchez, Young, (Rojo/Smalling/Romero/Jones ryktes ut nå)

  • Dette er absolutt en solid opprydning og rette spillere inn. Det er umulig å få alle spillere man ønsker seg kun i løpet av en sesong, ingen av kjøpene til Solskjær har vært feil, men det trenger flere spillere inn som passer laget og filosofien til Solskjær og United før vi kan kjempe mot de beste. Og jeg er helt enig i måten de har handlet så langt. Solskjær fokuserer på unge, sultne spillere. Dette vil klubben dra nytte av i årene fremover og jeg er positiv selv om jeg vet det er en lang vei igjen.
  • Solskjær ledet United til en 3. plass i Premier League, og 3 semifinaler. Tapene viste det vi alle visste fra før av, at laget er ikke sterkt nok til å konkurrere mot sterkere lag da rotering må til og det er det ikke kvalitet nok i laget per dags dato.
  • Det er fortsatt tid igjen til å både kvitte seg med utdaterte spillere og får å få nye inn. La oss starte sesongen med et smil!
  • Jeg legger snart ut egen Fantasy Premier League -kode så følg med om litt! Kan uansett garantere at jeg ikke vinner den😂

September baby!
My favorite month and especially this year since the Premier League will start next week! I feel this break has gone so fast and suddenly I need to be ready for a new season. I’ve gotten so many questions lately about basically everything about the new season, players, transfers, the new shirts, my thoughts on this and that.
First of all I’ve chosen not to be so negative before the start and when the transfer marked is still open. Because nothing is decided yet and nothing good comes with being pissed off on social media 😂 if I had Ed’s number I would for sure give him my opinion! United are too slow in the negotiations of players. It’s been like this for a very long time. I wish they could close deals at a much earlier stage as that definitely would have benefited the club.. We need players in, we won’t even be 3rd next season if we don’t get a bigger squad. Realistically 3 new would be nice, with Sancho as my absolute dream signing! Apparently he was 2 hours away from signing yesterday but as I said, I chose not to scream before it’s a official no 😂 rumors are a big part of this as well, it will happen if United chose to pay Dortmund’s demand.. fingers crossed. And all of a sudden we also had a new player in, van de Beek is absolutely a player and signing I like!! Young, talented and also humble and he seems ready to fight for a place and for a new adventure in life.

Solskjærs rebuilding of United are far from over. This was his first, whole season and he’s done a lot of good things. Rebuild must always start with a cleanup. He’s focusing on young and hungry players that fits into his philosophy and that will benefit United for many years to come regardless who’s in charge. He took United to a 3rd place in the league and 3 semi finals. Good, but not quite there. We need a bigger squad and the lack of that cost us points and finals. It’s impossible to get every player on his wishlist in one season, but I have faith in how he does things and hopefully the club will pay for Sancho etc. Then we’re talking!!
Only few days now until it’s all back and I can’t wait! We have to wait one week but I will make my own Fantasy Premier League so watch out for my league-code on Instagram/Twitter the next days 😀

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top