Back on track

Selv om jeg gjerne skulle sett bedre angrepsfotball mot Tottenham så er jeg storfornøyd med 3 poeng mot et så sterkt lag. Denne seieren var ubeskrivelig viktig! Tottenham hadde i perioder for mye kontroll, men på lørdag så ‘satt’ forsvarsspillet. De bakerste hadde kontroll og jeg kunne endelig se litt passion igjen. Og det har jeg savnet! Noe helt annet enn Huddersfield kampen, men den snakker vi ikke mer om fra og med nå. Selv om jeg som sagt gjerne skulle ha sett litt mer trøkk fremover så var dette en kontrollert kamp av United. Vi vant den fortjent. Det er selvfølgelig variasjon på prestasjonene til hver enkelt spiller hver eneste kamp de spiller, men Smalling overrasket endelig til det positive og det er med glede å skrive at Young ble min Man of the Match. Utrolig fortjent og la nå Ashley få spilletid så blir laget enda raskere og offensivt!

Denne kampen viser at vi er på rett vei med tanke på ting jeg har savnet. Denne seieren gir spillerne selvtillit og jeg gleder meg til Champions League i kveld. Med seier hjemme mot Benfica så er avansement så og si bankers. I dag er vi på hjemmebane så det blir ingen høye skuldre eller press på spillerne. Det hadde vært utrolig deilig å sikret videre Champions League spill allerede nå så spillere som er slitne kan få litt etterlengtet hvile i de siste kampene. Benfica står med 0 poeng så langt i cupen og det endrer seg forhåpentligvis ikke i kveld.

Such an important win against Tottenham! There’s always room for improvement and even though I wanted more action from the forwards and entertainment from all players, I must say I’m pleased. Tottenham is one of the strongest team in the league and at times they had too much control but our defense was solid. Smalling had a good day at work and with Lindelöf not adapting to the league that’s really important now. Also glad to say that Young was my man of the match! He’s so dedicated and give him time to play and you’ll see we are more offensive and faster with him on. I could finally see some passion again and let’s forget about Huddersfield and focus on where we are now. Champions League tonight and Chelsea Sunday. Busy week!

As a supporter I always want entertainment but I understand it’s not always what we get and that’s fine. If the players go out there with the right attitude-fighting spirit- it doesn’t matter if they’re playing all out attack or defensive. It’s up to the manager and that’s out of my reach, all I can do is to support my team and when the players give their all they got my unconditional support!

Tonight it’s Champions League and a win tonight will make sure we’re ready for more. United to win 2-0!

vår største test/our biggest test so far

Tottenham har de siste årene blitt sterkere og sterkere og et vanskelig lag å møte i Premier League. I skrivende stund ligger de på en tredjeplass med like mange poeng som oss. Så dette er en ekstrem viktig kamp for begge lag. Det er kritisk for United at vi vinner så vi kan holde tritt med City. Selv om det er tidlig i sesongen så kan et tap i dag være avgjørende om vi kan ta igjen førsteplassen eller ikke.
Etter forrige PL-runde kan jeg ikke akkurat si jeg gledet meg nevneverdig til å møte Spurs i den formen de er i. Jeg så begge oppgjørene og når Tottenham er i form er de helt sinnssyk gode og farlige. Med Kane som scorer på bestilling så synes jeg de spiller bedre enn United har gjort. Og som Unitedsupporter er det selvfølgelig ikke noe hyggelig å innrømme.
Jeg har ikke noe i mot Tottenham, jeg kan-uten å være bitter- glatt innrømme at jeg hater lag som Chelsea, City og Liverpool. De har bydd på stygg spillestil, motbydelige spillere og supportere, usportslige holdninger og ‘money talk’ attitude- for å nevne noe. Men Londonklubben vi møter i dag har jeg respekt for, jeg har flere ganger vært på White Hart Lane og synes de faktisk har en ganske så kul atmosfære. Jeg gleder meg til to bra lag møtes i dag, United-Spurs har seilet opp til å bli en storkamp og jeg krysser alt jeg har for at United er tilbake i vinnersporene.
Kane er en av verdens beste angrepsspillere og jeg respekterer han selvfølgelig selv om han er på feil lag. Spillere som han unner jeg alt godt så da synes jeg det er trist at en skade hindrer han å spille en så viktig kamp. Når det er sagt så tenker jeg at det er bra det er mot nettopp oss 😉 Jeg hadde rett og slett vært livredd med han mot vårt forsvar og jeg hadde hvert fall ikke vært sikker på Unitedseier! Men med Kane bekreftet ute så steg optimismen hos meg. Om United har den rette attituden (helt utrolig at det skulle mangle) så vinner vi kampen i dag. For vi har et sterkt lag og med Kane ute så er jeg sikker på at United trekker det lengste strået.
 
Dette blir uten tvil den største testen hittil i sesongen, da vi møter et stort og bra lag noe vi ikke har gjort enda. Nå kan vi få testet hvor gode vi er, begge lag har viktige spillere ute med skade og begge må bevise at de er gode nok uten dem
Mitt tips: United vinner 3-1 med Lukaku som scorer to, har på følelsen at han viser seg i dag og det hadde jo vært et gledelig gjensyn. Siste målscorer? Blir alltid glad i hjertet når Rash putter, men har også en følelse av at Martial har noe å si om den saken. Hva tror dere? Følg med på Snapchat (annmariolsen) hva jeg bestemmer meg for 😁
MATCHDAY!!
-My favorite word 😁
 
After the embarrassing defeat against Huddersfield we are back in Premier League action and today we are hosting Tottenham. This will be our biggest test so far this season. United are placed second in the league only ahead because of goal difference so there’s no need to say this game is a must win for both team!
After seeing Spurs smash Liverpool I must admit I wasn’t looking forward to see Kane&Co at Old Trafford this weekend. I respect Kane and Tottenham- I’m not afraid to admit I hate Chelski, City and Liverpool. I don’t respect them but I’ve been to White Hart Lane several times and I think it’s a cool club with a good atmosphere. I’m looking forward to see two good teams today playing against each other. Players like Kane who works hard for his team and for England doesn’t deserve any hate from us and I feel sorry for him that he’s injured. That’s a shame-BUT- with that said- it’s a massive advantage for us and well, I’m more optimistic now.
I want to see a reaction and improvements from the players because with Kane out we are a stronger team. We got Jones and Bailly(Thank god!!) back so our defense are (hopefully) stabile again and we will win if our attitude are back to where it was (can’t believe that’s necessary to write..). I have a feeling that a Lukaku will show off today and that’s about time. I believe he will score 2 and my match prediction is 3-1 to United. Not sure if the third goal is Rash or Martial though… Follow me on snapchat (annmariolsen) and I’ll post it there!
 
COME ON UNITED!!!!!

weekend

De fleste som leser bloggen min vet vel nå at jeg ikke er fra Oslo. Jeg er fra Toten og selv om det ikke er langt unna Oslo så føler jeg at jeg besøker de hjemme alt for sjeldent. Det blir slik med jobb hele uka og planer nesten hver helg. I går hadde jeg fri fra jobb pga et legebesøk og jeg har hatt et stort behov for å kunne dra hjem etter det. Jeg opplever ofte at folk kan se ned på meg fordi jeg er fra Toten. At de synes det er harry og jeg bare er ei bygdejente. Men jeg har med årene bare blitt mer og mer glad for at jeg er fra bygda. Nå finnes det gode og dårlige folk over alt, men jeg føler ofte at folk som er vokst opp på små steder skiller seg ut på det positive. Derfor er det godt å komme hjem en tur nå. Her er alt det samme. Jeg har savnet foreldrene mine og nevøene mine så det er godt å være hjemme nå. I går spiste vi taco og Leander og jeg så på Premier League og serier til vi begge sovnet på sofaen. I dag er selvfølgelig Unitedkampen høydepunktet!

Nyopprykkede Huddersfield er motstander i dag og selv om dette er nok en bortekamp som møter gutta så håper jeg på mer underholdning enn vi har fått de siste kampene for dette bør gå smidig. Skader får alle lag, men nå begynner det å se ille ut for oss. Bailly, Rojo, Carrick, Fellaini er definitivt ute samtidig som Jones mest sannsynlig må sto over, Rashford er heldigvis friskmeldt og da pustet jeg lettet ut. Det er mange spillere som allerede er ute og da går det selvfølgelig ut over prestasjonene til United. Med det sagt så er det uansett klasseforskjell på Huddersfield og United. Vi skal vinne dette lett og jeg forventer minst to mål og null baklengs. Sist United gjestet dem var i 1971 og hver av “the Trinity” spillerne- Charlton, Best og Law- scoret hver sitt. Jeg kjenner jeg trenger en god seier nå og håper spillere som Lukaku, Micky og Herrera får vist seg mer frem i morgen. Spesielt sistnevnte må finne formen snart, Herrera er en skygge av seg selv og nå som det er krise på midtbanen vår hjelper det ikke akkurat at han ikke er i form.

Selv om jeg er veldig fornøyd med sesongen så langt- resultatmessig- så synes jeg vi har mye å gå på når det kommer til hvordan United spiller. Ja, vi har faktisk klart å endre en typisk 1-1 kamp til 4-0 og det er jo helt fantastisk, men selv om vi på papiret har knust et lag så synes jeg mange av kampene har vært dårlige. De har vært kjedelige og jeg ønsker at vi går raskere inn for både et tidlig mål pluss et til. Det er så slitsomt når motstanderlaget har ballen mye og vi bare leder 1-0. Føler vi jager hele kampen og det er slitsomt. Jeg vet at det er lett å forlange mange mål, og alle som har spilt fotball selv vet at det ikke er bare-bare å få til hele tiden, men med spillerne våre bør det være mulig- hver eneste kamp.

Selv om man ikke skal undervurdere noen lag i Premier League føler jeg dette bør bli den letteste kampen hittil i sesongen så jeg er sikker på seier og håper bare på litt underholdning samtidig. Jeg tror United vinner 3-0! Målscorere Lukaku x2 og Martial.

For those who don’t know I’m not from Oslo, I only live there. My family comes from a small place called Toten and it’s a little bit under 2 hours away from Oslo. Not far away at all and I should be visiting more often. I will always call Toten my home and even though I’ll never move back (I love Oslo too much), I’m proud to be from a small place. “Posh” people may laugh at my accent and the fact that I’m just a village girl, but I couldn’t care less. From my experience people from small places are different (good and bad!), and the positive thing is that I feel they are more genuin, charming and real. So I love coming back, I’ve missed my parents and my nephews so this weekend it’s all about them.

Today we’re playing against Huddersfield and I’ve been looking forward to play against them away. Last time United visited them was in 1971 and it ended 3-0, goals by ‘The Trinity’ Charlton, Best and Law. Can we get the same result today? Red Army bed has a great special odds on United to win 4-0 with 17 in odds so I placed a bet With that result, but my feeling actually says 3-0 to the reds! I never underestimate a Premier League team because in my eyes, this is the best and hardest League in the world With som many good teams so it’s never an easy game. With that said I believe we will win today, but I hope we can get entertained at the same time. I’m pleases so far this season with the results, but it’s often boring. Some players need to step up now, Lukaku, Micky and Herrera need to be sharper. I feel Herrera has lost it, he’s out of shape and a shadow from last season. And that’s critical with Pogba out. Matic and Herrera should be the perfect match in the middle, I just hope he’ll get back with his fighting instinct before Spurs and Chelsea. Out team are much stronger than Huddersfield so hopefully it won’t be too difficult for the players to have som fun on the Pitch. Let the horses run freely!

En vanskelig bortekamp

Jeg har ikke blogget siden kampen mot Liverpool og det var like greit, ingen høydare akkurat og jeg er skuffet. Selvfølgelig er jeg skuffet med uavgjort mot Liverpool, det er kamper jeg alltid vil komme seirende ut av. Jeg ønsket en mer underholdene kamp fra begge lag slik at man kunne få litt spenning, men det fikk dessverre ingen av oss. Det morsomme er jo at Liverpoolsupporterne føler de kom seirende ut av det og ler av oss. Say what?!😂 Det ble 0-0 og ingen lag var gode nok til å score. Etter år med LvG og fokus på ballinnehav så kan dere ikke ta den mot oss, for den betyr faktisk ikke en dritt. Det som betyr noe er poeng og de delte vi. Liverpool MÅTTE vinne denne kampen for å henge med, United spilte borte og uavgjort er ikke krise for oss. Selv om JEG gjerne skulle sett at United vant 4-0 hver kamp så vet jeg jo at det ikke kommer til å skje og det er opp til Mourinho hvilken taktikk og resultat vi går etter.

Uansett; 0-0 er ikke bra nok i mine øyne, men ingenting å grine av. Etter kampen var jeg litt på Scotsman før jeg ruslet hjem og tok på meg den signerte Maradona drakten, lagde margaritas og så på Rihanna, Britney og Maradonas egne musikkvideo på storskjerm. Syk tar ting å gjøre, men jeg og Kjetil ender ofte opp med å ta på drakta hans og en signert Boca drakt når vi er godbrisne hjemme. Haha, moro er det nå absolutt.

Overskriften handlet ikke om lørdagens spilte kamp, men den vi står fremfor om noen timer. I kveld er det endelig Champions League igjen og det er alltid like deilig. Gutta har tatt turen til Lisboa og det er Benfica som møter oss i kveld. Et lag både spillere og manager har godt kjennskap til. Benfica har skuffet så langt å står med to strake tap. Dette blir ikke en lett kamp selv om de har vært svakere enn antatt. Benfica trenger seier i kveld og er et mye bedre lag enn det de siste kampene sier. Vi må gå for seier, kampene kommer så tett på hverandre fremover så å sørge for avansement så tidlig som mulig er utelukkende positivt. Lindelöf ser vi fra start i kveld og jeg tror det vil gi han en ekstra boost å starte mot sitt gamle lag. Samme gjelder Matic, han bør vel helst hvile denne kampen, men regner med han starter siden vi ikke har noen å erstatte han med.

Jeg håper at Mourinho hviler de som kan hviles i kveld da det kommer mange tøffe kamper fremover.

Jeg har uansett troa på seier, men blir ikke overrasket om Benfica også scorer.

Liverpool-United

Om et døgn er Premier League tilbake og det med et brak; Liverpool tar i mot Englands mestvinnende lag gjennom tidene- Manchester United. Utvilsomt den største kampen i året, ingenting er som å vinne borte mot Liverpool. Dette er kampen som vi supportere elsker å vinne og naturlig nok hater å tape, her er det ingen mellomting og jeg er hvert fall ikke fornøyd med uavgjort i slike kamper!

Kroppen er ofte fylt med mange følelser før en slik kamp, jeg kan kanskje ikke kalle det en storkamp lenger siden Liverpool i skrivende stund befinner seg på en 7.plass, men det er en uhyre viktig kamp å vinne uansett. Jeg vet mange supportere gruer seg til denne kampen, for frykten å tape er så stor. Men jeg er faktisk ikke redd denne gangen, jeg gleder meg bare. Jeg er selvfølgelig spent og det kommer til å bygge seg ekstra opp til i morgen- det er jo nesten halve moroa og faktisk bli så gira før en kamp. Men grunnen til at jeg fortsatt er rolig er følgende: hvorfor skal vi være redde Liverpool? Hvordan kan de tro at de er i førersetet? Det er de nemlig ikke, det er United som kommer til Anfield med selvtillit. Det er United som er serieleder med delt førsteplass. Det er faktisk Klopp som sitter med presset nå og som må bevise.

Jeg er ikke fan av landslagspauser, det kan ødelegge rytmen til laget, spillere kan være slitne/jetlag eller dratt på seg småskader eller faktisk skadet så de må stå over kamper. Og det er selvfølgelig noe som vi supportere hater, men heldigvis gjelder det alle lag! Ikke bare oss. Jeg skulle ønske Liverpool stilte med sitt beste lag slik at når vi vinner slipper vi å høre at de hadde vunnet bare Mané ikke hadde vært skadet. Men vi har også spillere ute, to av lagets beste spillere er dessverre skadet og vi må stille uten Pogba og Fellaini. United har bevist at de kan vinne kamper uten Pogba og Fellaini har scoret mange viktige kamper så det kan fort bli et savn. I tillegg er Carrick også ute, så jeg er spent på midtbanen. Og jeg er spent på hvem som får sjansen, Rashford eller Martial? Spiller Valencia? Jeg setter opp nye mulige startoppstillinger hvert femte minutt og klarer ikke bli enig med meg selv. Men det er viktig å ha balanse på midtbanen! United må utnytte at Liverpool er fryktelig dårlig organisert i forsvaret. Liverpool kan ha et hurtig angrep så vi kan ikke være for offensive, men alt i alt er United best i alle ledd og jeg kommer til å sette en klar seier til United!

Jeg kjører også en konkurranse der du kan vinne billetter mot City i Desember og det du må gjøre er å registrere deg på www.redarmybet.com (eller via app på mobil) og sette et spill på Liverpool-United. Screenshot det og send det på mailen min, [email protected] 😀 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top