weekend

De fleste som leser bloggen min vet vel nå at jeg ikke er fra Oslo. Jeg er fra Toten og selv om det ikke er langt unna Oslo så føler jeg at jeg besøker de hjemme alt for sjeldent. Det blir slik med jobb hele uka og planer nesten hver helg. I går hadde jeg fri fra jobb pga et legebesøk og jeg har hatt et stort behov for å kunne dra hjem etter det. Jeg opplever ofte at folk kan se ned på meg fordi jeg er fra Toten. At de synes det er harry og jeg bare er ei bygdejente. Men jeg har med årene bare blitt mer og mer glad for at jeg er fra bygda. Nå finnes det gode og dårlige folk over alt, men jeg føler ofte at folk som er vokst opp på små steder skiller seg ut på det positive. Derfor er det godt å komme hjem en tur nå. Her er alt det samme. Jeg har savnet foreldrene mine og nevøene mine så det er godt å være hjemme nå. I går spiste vi taco og Leander og jeg så på Premier League og serier til vi begge sovnet på sofaen. I dag er selvfølgelig Unitedkampen høydepunktet!

Nyopprykkede Huddersfield er motstander i dag og selv om dette er nok en bortekamp som møter gutta så håper jeg på mer underholdning enn vi har fått de siste kampene for dette bør gå smidig. Skader får alle lag, men nå begynner det å se ille ut for oss. Bailly, Rojo, Carrick, Fellaini er definitivt ute samtidig som Jones mest sannsynlig må sto over, Rashford er heldigvis friskmeldt og da pustet jeg lettet ut. Det er mange spillere som allerede er ute og da går det selvfølgelig ut over prestasjonene til United. Med det sagt så er det uansett klasseforskjell på Huddersfield og United. Vi skal vinne dette lett og jeg forventer minst to mål og null baklengs. Sist United gjestet dem var i 1971 og hver av “the Trinity” spillerne- Charlton, Best og Law- scoret hver sitt. Jeg kjenner jeg trenger en god seier nå og håper spillere som Lukaku, Micky og Herrera får vist seg mer frem i morgen. Spesielt sistnevnte må finne formen snart, Herrera er en skygge av seg selv og nå som det er krise på midtbanen vår hjelper det ikke akkurat at han ikke er i form.

Selv om jeg er veldig fornøyd med sesongen så langt- resultatmessig- så synes jeg vi har mye å gå på når det kommer til hvordan United spiller. Ja, vi har faktisk klart å endre en typisk 1-1 kamp til 4-0 og det er jo helt fantastisk, men selv om vi på papiret har knust et lag så synes jeg mange av kampene har vært dårlige. De har vært kjedelige og jeg ønsker at vi går raskere inn for både et tidlig mål pluss et til. Det er så slitsomt når motstanderlaget har ballen mye og vi bare leder 1-0. Føler vi jager hele kampen og det er slitsomt. Jeg vet at det er lett å forlange mange mål, og alle som har spilt fotball selv vet at det ikke er bare-bare å få til hele tiden, men med spillerne våre bør det være mulig- hver eneste kamp.

Selv om man ikke skal undervurdere noen lag i Premier League føler jeg dette bør bli den letteste kampen hittil i sesongen så jeg er sikker på seier og håper bare på litt underholdning samtidig. Jeg tror United vinner 3-0! Målscorere Lukaku x2 og Martial.

For those who don’t know I’m not from Oslo, I only live there. My family comes from a small place called Toten and it’s a little bit under 2 hours away from Oslo. Not far away at all and I should be visiting more often. I will always call Toten my home and even though I’ll never move back (I love Oslo too much), I’m proud to be from a small place. “Posh” people may laugh at my accent and the fact that I’m just a village girl, but I couldn’t care less. From my experience people from small places are different (good and bad!), and the positive thing is that I feel they are more genuin, charming and real. So I love coming back, I’ve missed my parents and my nephews so this weekend it’s all about them.

Today we’re playing against Huddersfield and I’ve been looking forward to play against them away. Last time United visited them was in 1971 and it ended 3-0, goals by ‘The Trinity’ Charlton, Best and Law. Can we get the same result today? Red Army bed has a great special odds on United to win 4-0 with 17 in odds so I placed a bet With that result, but my feeling actually says 3-0 to the reds! I never underestimate a Premier League team because in my eyes, this is the best and hardest League in the world With som many good teams so it’s never an easy game. With that said I believe we will win today, but I hope we can get entertained at the same time. I’m pleases so far this season with the results, but it’s often boring. Some players need to step up now, Lukaku, Micky and Herrera need to be sharper. I feel Herrera has lost it, he’s out of shape and a shadow from last season. And that’s critical with Pogba out. Matic and Herrera should be the perfect match in the middle, I just hope he’ll get back with his fighting instinct before Spurs and Chelsea. Out team are much stronger than Huddersfield so hopefully it won’t be too difficult for the players to have som fun on the Pitch. Let the horses run freely!

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

2 thoughts on “weekend

  1. Letteste kampen hittil i sesongen hehe. Joda om alle er med på park the bus er det jo mulig for poeng 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top