30.11.2013

Herregud så fort tiden går- allerede desember i morgen! Gleder meg ekstra til jul i år nå som jeg faktisk har juleferie og kan slappe av lenge. Julepynten hjemme skal opp så fort som mulig, julemusikk og kos! Her skal det bli julestemning! 
Jeg har jo også inntrått rollen som verdens beste kjæreste  – så etter jobb i dag har jeg ryddet og ordna til helg og laget ekstrem god mat. Ikke viste jeg at jeg var litt av et koneemne, men etter å ha fått skryt så tar jeg det til meg. Klapp på skuldra til meg der altså. Så det er tydeligvis håp for alle 😉

Jeg må også bruke tiden til å gratulerer min nr. 2 yndlingsmann her i verden med dagen i går. 40 år og fortsatt med blant de beste! Ingen kan noen sinne gjøre det bedre enn Ryan Giggs. En levende legende. Jeg kunne skrevet langt om alt han har oppnådd, men LEGENDE oppsummerer det meste. For en mann!

Det var en fantastisk stemning på Brighton Pub på onsdag under Champions League. For en herlig seier! Det er slik United må spille. Håper på samme resultat og stemning i morgen mot Tottenham!

Tre glade og brisne Unitedsupportere etter kamp. Finnes ikke bedre følelse 🙂

24.11.2013

I går tok jeg og samboeren en svipptur til Toten, begge hadde frihelg og det er kjempelenge siden jeg har vært hjemme så det var på tide å ta seg en tur.


Litt festligheter var også nødvendig følte vi så det ble en tur ut. Moro å møte venner jeg dessverre ser for lite! Litt hardt å våkne i dag å vite at jeg må dra innover til Oslo, men det ble mye lettere da verdens beste kjæreste ringte å sa han skulle hente meg! Så nå er det på med United-drakt og tilbake til storbyen for å heie United frem til seier. Herlig med Premier League igjen 🙂

Et minne for livet

I går fikk jeg oppfylt et ønske jeg har hatt hele mitt liv som Manchester United supporter- møte Sir Alex Ferguson.

SAF var i Norge i forbindelse med et foredrag han skulle holde for Artic Securities, det var et lukket selskap, ingen fra media hadde fått lov å komme, men JEG var heldig å fikk en invitasjon.

Og jeg fikk møte helten min. Jeg er ikke typen som synes det er kult med kjendiser, de er jo i bunn og grunn bare vanlig mennesker de også, og de fleste synes jeg uansett bare er klovner. Men Ferguson er så mye mer enn kjendis. Han er på høyde med Gud og Jesus, jeg er heller ikke kristen så han går forbi de også. Det er en person som overgår alle, hva han har fått til er utrolig og alt han har gjort for Manchester United gjør at jeg er evig takknemlig.

Og i går sto jeg side om side med denne mannen. Ubeskrivelig følelse. Jeg fikk signert drakten min og dette var en dag jeg kommer til å huske for resten av mitt liv.

Blogger fra mobilen nå så det blir fort litt uoversiktlig om jeg skriver mye og legger ut mange bilder. Skriver mer når jeg er hjemme og har tilgang til Mac.

3 viktige poeng

Seieren i går var ubeskrivelig deilig! Keg viste det ikke ville bli en lett kamp, men jeg hadde en god følelse på at United skulle vinne og det gjorde vi fortjent. Over alt det beste laget og så herlig å parkere Arsenal, vi spilte med selvtillit og tok 3 utrolig viktige poeng. Vi er med i gullkampen! Og i tillegg taper City og Chelsea mister poeng- selv om de ikke fortjente det ene poenget de fikk med seg.

Så i går var en gladsøndag uten like! Deilig å feire med verdens beste supportere igjen, et lite under at mobilen min overlevde. Jeg jubla like mye som RvP 😉

Seriemestere vs serieledere

I morgen gjester Arsenal Old Trafford. De har uten tvil hatt en god start på sesongen, men møter i morgen for første gang denne sesongen et topplag og forhåpentligvis god motstand. United har hatt en vanskelig start, med flere tøffe motstandere. Det, pluss så mange endringer i klubben har gjort at vi har hatt en mye dårligere start enn normalt. Mange er usikre og andre supportere og media elsker å fråtse i våres dårlige periode. Selvfølgelig er det lov å være usikker, ikke være enig med alt som blir gjort eller hva som har skjedd. Men slik er det, vi kan dessverre ikke forvente at en ny manager og trenerteam skal komme inn i en ny klubb og alt skal klaffe på første forsøk. De skal få tid, og nå ser det ut som en del har løsnet heldigvis. Jeg er ikke redd, det er fortsatt tidlig i sesongen, ved nyåret er det lettere å se hva utfallet kan bli, men vi alle vet at alt kan avgjøres i siste spilleminutt i vår. Og man trenger heller ikke mer enn middel fotballforståelse til å forstå at tabellen vil endre seg drastisk. Per dags dato er det kun to lag blant topp fem som kommer til å holde seg der, og det er Arsenal og Chelsea. 

Uansett, det blir en spennende kamp i morgen. Herregud som jeg gleder meg! 

Et av mine første United-minner er faktisk en kamp mot nettopp Arsenal. Jeg hadde spilt fotball en liten stund, Solskjær og Beckham var idolet, jeg var jo veldig ung, men likte å se Unitedkamper da jeg hadde muligheten. Det var semifinale i FA-cupen og Ryan Giggs scoret et av sine magiske mål og jeg ble målløs. Det var så bra, det var det beste jeg noen sinne hadde sett og etter det har det vært United all the way. Minner meg på at jeg burde ramme inn den bortedrakta fra den sesongen på veggen.. Siden den dagen har det vært Ryan Giggs som har vært helten! Ingen kommer til å oppnå en slik karriere han har hatt, utrolig. 

Giggs will tear you apart, again..

Det har vært en rolig helg for meg, hadde egentlig tenkt meg ut en tur, men det var så mange som ikke skulle ut så da ble det heller rolig. Jeg har lest ferdig Frelseren av Jo Nesbø, sett Premier League, kost meg (oss) med ost, kjeks og vin og til slutt sett en film. Koselig Lørdag det! Nå blir det straks natta, opp tidlig i morgen. Tidlig kamp i morgen så da blir det tidlig ned på Brighton for å smøre sangstemmen med øl 😉

Ferien er over

I dag kom jeg hjem fra Dubai. Har hatt en veldig fin ferie, kroppen har fått hvilt seg og det trengtes. Ti dager med sol og varme gjør underverker! Og Dubai er så vakkert! Jeg har reist mye, men ingenting kan sammenlignes med Dubai. Her er alt større og bedre enn noen andre steder, det er luksus overalt- en liten kontrast fra Grünerløkka 😉

Vi kom ned sent fredag og ble tatt godt i mot av søsteren til Jaran og resten av familien som bor der nede. De bor i et kjempefint område, sinnsykt fint hus med svømmebasseng. Hus blir vel feil ord å bruke, det er vel villa som er riktig beskrivelse. Olsen trivdes fra første stund med andre ord 😉

Lørdag var det United kamp så vi fant den lokale Red Army- puben i byen. Herlig å være Unitedsupporter, vi har lojale supportere rundt om i verden og vi ble behandlet som venner da vi kom dit. God stemning og tre viktige poeng!

Mitt første shoppingkupp- biografen til Sir Alex Ferguson. Hadde med meg seks nye bøker nedover så har ikke rukket å starte på denne enda (er helt inne i Harry Hole for tiden), men det gledes! 

Tirsdag var det igjen kamp, men med stor tidsforskjell så startet ikke kampen før det var natt her nede i Dubai. Så vi tok i stedet å handlet inn til fotballkveld hjemme i stedet, like greit det siden jeg skulle opp tidlig dagen etter for å sole meg ved bassenget. 

Og jeg har endelig fått oppleve Starbucks!! Jeg har aldri gått innom der nettopp fordi alle jeg kjenner er hekta og må ha noe der hele tiden. Så jeg har alltid holdt meg unna, frem til nå. og det var jo så godt! Ahhh, kaffe på Narvesen blir liksom ikke det samme nå… 

Emma, Thea, Sophie og meg klare til shopping. Med en litt fortvilet fotograf med på slep. Dubai Mall er noe annet enn Sandvika Storsenter, verdens største shoppingsenter tror jeg det er. En treningsøkt i seg selv å gå rundt der.

Verdens største godteributikk…….ble fem år igjen når jeg var inne der! Helt sykt bra lagd. Alt du kan tenke deg av godteri var der. 

Men høydepunktet var lett Victorias secret. De har alt, og jeg liker alt de har. Slikt blir dyrt, men en luksus man må unne seg når man har muligheten. Var innom der flere ganger og kom blidere ut hver gang, kjøpte meg masse nytt. 

Haha, hvem er mest glad?!

Det som ble med hjem i kofferten var masse fra Victorias secret og nye United-klær. Ganske stor kontrast der, men jeg er fornøyd 🙂

Soling og bading ved bassenget var en favoritt, jeg er jo noen ganger ei lita pingle og det kommer frem ved vann og høyder. Men i basseng går det som regel greit så der ble det litt lek, blant annet hopping på flytemadrasser og nettball konkuranser. På stranda derimot er det mest soling jeg foretrekker. Vannet var også så salt at det begynte å svi på kroppen.

En dag dro vi til Oman for å kjøre ut i båt og forhåpentligvis se “ville” delfiner. Det gjorde vi flere ganger, aldri sett det før så det var moro.
Ikke alle som får kost seg med god mat dessverre, vi fant denne utmagrede katten ute i gata- stakkars. Den fikk mat av oss så den hadde det litt bedre for hvert fall en dag..

Lørdag var det ørkensafari. Der så vi kameler og kjørte bil i høøøøøye bakker. En litt livredd Ann Mari i baksete, men det var veldig gøy. Vi lagde bål og grillet i solnedgangen.

I går var siste dagen og den tilbragte vi på Atlantis, verdens største badeland utendørs. Alt du kan tenke deg av bassenger, sklier osv samlet på ett sted. Virkelig et barneparadis. Jeg lå mest på ei solseng og leste bok, man må kose seg på sin måte 😉

Har dere ikke vært i Dubai, men liker å reise så er det et sted dere MÅ oppleve. Har ikke ord hvor fint det er der. Bildene rettferdigjør ikke, jeg har bare brukt iPhonen min og tatt lite bilder, vi var på kjempefine resturanter, på fonteneshow og mye annet jeg gjerne skulle vist dere. Heldigvis skal jeg tilbake, det er så mye å opleve der at vi sparte noe til neste gang 🙂

Og ja, som dere kanskje har skjønt så er jeg i et forhold. Jeg har møtt mannen i mitt liv og det er litt rart å tenke på- men selvfølgelig veldig koselig. Så kjære blogglesere; møt Jaran. Han er om mulig hakket mer gal i huet enn meg og (selvfølgelig) ihuga Unitedsupporter, han er grunnleggeren av Red Army Oslo så man kan pent si vi har felles interesser, bland det med verdens beste personlighet så er det lett å skjønne at det er noe man må beholde 🙂

I kveld har vi slappet av, kroppen er sliten etter en lang flytur som strakk seg på to timer ekstra pga fylling av drivstoff. Vi har pakket ut og vasket og så Unitedkampen hjemme fremfor pub. Og det gjorde ingenting, veldig kjedelig kamp. Irriterer meg at de ikke scorer på sjansene sine, og det røde kortet.. Skulle helst sett at det ble avansement i kveld, men heldigvis ingen fare med det uansett. Det blir sjerpings på søndag da vi møter Arsenal, blir nok en av de viktigste kampene denne sesongen så det gleder jeg meg til. I morgen er det tilbake på jobb og hverdagslige rutiner, selv om jeg er forelsket i Dubai så er det godt å komme tilbake til Oslo også.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top