When in doubt wear red

Rød er min favorittfarge og da jeg så denne kjolen måtte jeg ha den. Jeg hater å shoppe i butikker, men nettshopping elsker jeg. Hver søndag går det fort en time med litt handling på nett, det er raskt og enkelt. Og det er jo så billig å handle klær når man er dame så jeg kjøpte like greit denne i rød og i svart. Hentet 4 store pakker her om dagen i posten så nå er garderoben ganske full.

Kjolen er kjøpt her: www.sheinside.com

Manchester United away shirt

Endelig! Jeg har lett i flere år etter denne drakten og de få jeg har funnet har vært i XL og veldig slitte. Så kom jeg over en nettside som selger de fortsatt så endelig har jeg min egen! Kan tro jeg er glad for det 🙂

Jeg digger stylen på denne drakten og passer perfekt nå som adidas igjen blir vår draktleverandør!

Det er en bortedrakt fra 1991 da min yndlingsspiller Ryan Giggs gjorde sin debut for Manchester United bare 17 år gammel. Det gjør jo drakten enda mer spesiell, det var også året vi endelig tok et trofe i Europa etter 23 lange år.

I LOVET IT!!! 😉

De har også fler retrodrakter der og jeg kommer garantert til å handle av de igjen! link til siden: http://retroshirthaven.com/collections/

A good day

Dagen i dag har bare vært så sinnsykt herlig! Eller, hele helgen har vært skikkelig bra, endelig hadde jeg langhelg og selv om det har vært fint vær og mange store fester i Oslo så har jeg faktisk prioritert å være hjemme, slappet av, jobbet på mail og bare gjort ting jeg har hatt lyst til. 

Lørdag sto jeg opp tidlig for å dra på trening, det var ganske fint vær så jeg dro å kjøpte jordbær og Pepsi Max etter trening, tok med meg ei ny bok å la meg i parken et par timer. På kvelden gikk jeg og Bea en liten tur, handlet inn til hjemmelaget sunn pizza og så på MGP og Ødegård sin debut selvfølgelig. Rolig og fin Lørdag.

 


Søndag var siste serierunde og jeg så faktisk kampen hjemme, det skjer sjelden. I tillegg var det Gumball3000 i Oslo, men jeg orket bare ikke ut på ting den dagen.. Det har vært nok festligheter så jeg var bare hjemme alene å så på fotball hele dagen. Og for en forferdelig dårlig fotballkamp av oss. K J E D E L I G. Neste sesong MÅ de sette opp farten ellers blir det triste greier?. 

I dag sov jeg til jeg våknet og fikk gjort unna mye jobbrelaterte ting på mail før jeg lå i senga mi med vinduet åpent og sola meg, drakk iskaffe og hørte på musikk. Det er det beste jeg vet?

Jeg har sjelden tid til å ta bilder siden jeg jobber hver dag, men i dag hadde jeg jo fri så da passet det perfekt med en liten shoot! Remi har jeg tatt bilder med mange ganger før og han er veldig effektiv så vi møttes noen timer i dag i studioet hans for å shoote litt og det var veldig gøy.

Litt backstagebilder må man jo ta..

   

         

Alltid gøy å jobbe med Remi, vi har veldig lik stil når det kommer til foto så begge blir fornøyde 🙂

Etter vi var ferdige ventet det en herlig biffmiddag på meg, jeg måtte selvfølgelig diske opp med det selv, men digg var det! Etter en rolig helg så hadde jeg fortsatt mye energi og satte meg ned for å jobbe litt med bloggen, så skulle jeg bare se en episode med Sopranos for å koble av?

Ja, det ble en del episoder. Ender jo alltid sånn! Men jeg har fått gjort unna masse småting som har ligget å ventet på å bli gjort lenge nå så det var utrolig deilig å få gjort. Samtidig som jeg har slappet mye av i helgen så har jeg også vært litt effektiv og det er den beste følelsen. Jeg har fått samlet energi, fått trent, vært ute i sola, jobbet litt, vært sosial og bare slappet av alene. Perfekt helg, det. Nå har jeg masse energi til å starte en ny uke på jobb i morgen- lykke! <3

Prinsipp

Fikk en del kommentarer av folk som mente jeg umulig kunne takke nei til penger for å blitt avbildet i en Liverpool drakt bare summen var høy nok. Men jeg står på mitt, det hadde jeg aldri gjort!

Jeg har vært heldig å fått betalt for å posere i United-drakt. Drømmejobben rett og slett, men hadde et stort magasin gitt meg tilbudet om det samme, men i en annen fotballdrakt kunne jeg ikke sagt ja til det. Selv om jeg hadde gått glipp av penger. Som modell så trer man inn i en rolle for hver shoot. Det er alltid et tema, man er ikke seg selv, men en modell og man må finne seg i å bli sminket på en viss måte eller gå i klær ol som man kanskje ikke liker så godt selv, men det er jobben din å gjøre det. Men å posere i United-drakt gjør det personlig for meg og uansett sum kunne jeg ikke hatt på meg en annen drakt. Det hadde formidlet et budskap jeg absolutt ikke vil fremme. Så må vi jo se på det realistisk, jeg hadde ikke gjort det for 30-50 000 kr som er mye penger, men langt fra nok for noe slikt- men en realistisk sum. Hadde jeg derimot fått 5 millioner så er jeg jo ikke dum, selvfølgelig hadde jeg gjort det da. Da kunne jeg jo tatt meg fri for bare å ha sett United spille. Men slike summer er jo ikke realistiske i det hele tatt så derfor heller ikke et tema.

Et tema som derimot er høyaktuellt er bloggere og penger. Store bloggere tjener seg rike på å reklamere for diverse produkter. Dem om det, jeg synes litt reklame er Ok så lenge det er merket at det er reklame og at det er troverdig. Jeg er ingen storblogger så mine innlegg vil kun være om det jeg synes er interessant, når det er sagt så kan det hende jeg vil kunne reklamere for ting, men kun om det er noe jeg ville brukt penger på selv og kan stå for 100%. United feks-  IKKE noen andre 😉

Tippeligaen 25 år

Ja, Tippeligaen er 25 år og VG har sin egen jubileums-kavalkade gående. Jeg- har selvfølgelig min egen!

FHM, som jeg tidligere jobbet for hadde sin egen fotoshoot før seriestart et år og jeg var en av modellene som figurerte i draktene. En morsom fotojobb! Jeg kunne ALDRI gjort dette med Premier League-drakter. Tanken på å ha en Liverpool-drakt feks på meg gjør meg uvel og noe jeg ikke hadde gjort uansett hva et blad hadde betalt, noen prinsipper må man jo ha, men norske drakter går fint da jeg ikke holder med et spesielt lag her i landet.
Foto:Erik Faukland for FHM

17. mai

17. mai var så gøy!!! Det var så mye mat og drikke at jeg er fortsatt mett! Det var masse god mat, kaker og drinker- og med det beste selskap så ble det en fantastisk dag 🙂


Så var det Unitedkamp! God stemning på Scotsman og deilig at vi tok 1 poeng, selv om vi hadde fortjent mer.

Jeg var i seng allerede rundt ni på kvelden, men det føltes som det var langt på natt. Jeg skulle på jobb dagen etter så måtte kaste inn håndkle såpass tidlig, men det gjorde ikke noe. Å drikke fra ni på morgenen til ni på kvelden er lenge nok det altså, selv for en totning..

Jobb 18. mai er ikke å anbefale for dem som er glad i champagne, men det gikk over all forventning faktisk. Kaffe og mat gjorde underverker og dagen gikk fort, men da jeg kom hjem var det rett i seng med Sopranos og Pepsi Max. Det var godt!

I dag var det trening før jobb og nå er det Player of the Year på MUTV. De Gea er en soleklar vinner der selv om Young og Fellaini har imponert stort også. Likevel er det vår bakerste mann som har reddet poeng etter poeng denne sesongen så han er en verdig vinner. Så håper jeg av hele mitt hjerte at han er fornuftig nok til å signere ny kontrakt med oss. Om ikke kommer jeg til å bli så utrolig skuffet. Han hadde aldri fått utvikle seg til å bli spilleren han er i dag om det ikke hadde vært for Manchester United. Klubben ga han sjansen til å bli førstekeeper når han var ung og fersk. Media var nådeløse mot han men både klubben og ikke minst vi supportere sto bak han HELE tiden og det er noe han aldri vil oppleve igjen om han forlater oss så tidlig. Det er forståelig at han vil dra til Real, men det er alt for tidlig mener jeg. Og om han gjør det, kunne han i det minste signert ny kontrakt tidligere så vi kunne fått mer for han. Huff, har en dårlig følelse, men krysser alt for at han velger oss. 

14.05.2015

Ah, så sinnsykt deilig med fri i dag! Dette er ikke jeg vant med. I dag sov jeg til jeg selv våknet, helt til kl 09 og det er nesten litt luksus på en Torsdag. Det var fint vær så jeg åpna opp vinduet og lå i senga og solte meg, det var veldig godt! Men dessverre ikke varmt nok til å gå ut å ligge i bikini. Tok en treningsøkt på Sats og etter det har jeg drevet på å ryddet leiligheten, søndag er det champagnefrokost så da må det jo være fint her. Jeg jobber fredag og lørdag så like greit å gjøre det i dag.

Og snart er dagen her, jeg elsker 17.mai! Fjoråret var superbra og ser ingen grunn til at denne ikke skal bli like bra. Jeg har sittet å lett på nettet etter en fin frisyre jeg kan ha., bildet under er tatt etter en hel dag ute og kjenner jeg været rett så kommer det nok til å blåse i år også, og slik kan man ikke se ut på nasjonaldagen. Haha! Så i år blir det nok en slags flette..


I tillegg er det Unitedkamp og vi møter Arsenal så det blir en spennende match det, selv om det meste allerede er avgjort så er det et bra lag å møte nå. Tipper det kommer til å bli god stemning på Scotsman. Og det blir min første match uten drakt! Har jo festdrakt så får håpe den bringer like mye lykke 😀

To lange år

12. mai 2013..

I dag er det nøyaktig to år siden vår kjære Sir Alex Ferguson sto for aller siste gang på Old Trafford som manager for vårt United. 

Realiteten hadde slått oss og den dagen vi alle viste ville komme var kommet.

Vi hadde hatt den beste manageren gjennom tidene i hele 27 år. Lenger enn mitt eget liv hadde han vært i Manchester United og jeg var ikke vant med noen andre enn han. Jeg begynte å grine som om noen hadde dødd, det føltes som en bit av meg ble revet vekk og det kan kanskje virke som jeg overdriver, men jeg hadde det helt jævlig.

Her er blogginnlegget jeg skrev etter det ble bekreftet: http://annmariolsen.blogg.no/1368044744_red_is_the_man.html

Noen herlige utdrag fra innlegget;

“Verste nyheten jeg har fått på lenge, humøret mitt er generelt veldig bra og det skal mye til for at jeg griner. I dag har jeg gjort det, det var vel på tide at jeg opplevde kjærlighetssorg også. Det er vondt og jeg har en ekstrem rar følelse i kroppen, den kan ikke beskrives. Dagen i dag er blitt kansellert, etter jobb gikk jeg på butikken å kjøpte is og brus. Dyna har jeg tatt med i sofaen og nå skal jeg se på samleboksen min av Unitedfilmer og trøstespise mens jeg griner, er det ikke det man gjør?”

Når til og med himmelen har åpnet seg og Gud der oppe sørger så veit du at det er fælt. Som jeg har sagt tidligere; ekte mannfolk gråter over fotball så det er bare å ta frem lommetørklet og se videoen under- gåsehud og tårer.”


Haha, jeg måtte trekke på smilebåndet og lese innlegget høyt for Bea for jeg høres jo gal ut, men det var akkurat slik jeg følte det. Jeg husker det som det var i går, jeg husker hva jeg gjorde, hva jeg hadde på meg og ikke minst den forferdelige følelsen som kom. Tristhet, takknemmelighet, en ubeskrivelig stor mengde minner og frykt og spenning for hva som var i vente..

Og nå er altså to år gått. Og det har vært to helt ubeskrivelige år, men dessverre ikke gode år. Ikke nok med at vi mistet SAF, støtteapparatet rundt ble borte og legender som Rio, Vidic, Evra, Scholes og Giggs hadde spilt sin siste kamp for United, vi mistet ekstremt mye rutine. Hvilken som helst etterfulger hadde hatt sitt å stri med, men når det i tillegg ble Moyes så gikk verre dessverre fort til verst. Sesongen under Moyes var så frustrerende at jeg ikke har ord. En ting er at mange spillere skuffet og ga langt fra sitt beste, men den taktikken han kjørte og hvordan han var som manager beviste dessverre at han ikke var en mann for Manchester United. Vi trengte en mann med plan og selv om sesongen til van Gaal ikke har vært en dans på røde roser så har han klart det som var kravet. Champions Leauge kvalifisering.

Nå nærmer det seg slutten for denne sesongen og det er like greit, jeg kommer til å telle ned dager til neste starter. Blanke ark, sesongkort på Stretford End og en plan om trofeer og å sette spor i Europa igjen blir så utrolig deilig!

Ingen kan ersatte Sir Alex Ferguson eller klare å oppnå det han gjorde i en klubb. Eller, når jeg skrev det siste så er det faktisk én mann i hele verden som faktisk kan det og det er Ryan Giggs. Han gikk i gradene under Ferguson og har all forutsetning til å lykkes videre. Tenk hvor mye vi har å takke SAF for. Jeg er så uendelig glad jeg har fått muligheten til å møte han og den signerte drakten jeg har vil for alltid henge på veggen å gi minner om verdens beste manager gjennom tidene.

Men selv om dette har vært to tøffe år for oss supportere så ville jeg ikke vært dem uten. Alle unntatt oss kan vel si at vi fortjente denne “smellen”, å få oppleve det de fleste andre har opplevd i mange år. Men det er ikke det jeg er glad for å ha opplevd, det jeg sitter igjen med er samholdet vi supportere har vist. Fotball er følelser og mange har vist seg fra en fæl side, med mobbing av spillere og det som verre er. HELDIGVIS er de fleste ikke slik og selv om denne perioden “bare” har vart i to år og blant innesnødde supportere av andre lag vil påstå at vi for evig og alltid er medgangssupportere om vi ikke har opplevd verre ting enn det der er jeg jævlig stolt over vårt engasjement. Vi har støttet laget i tykt og tynt og det er det man skal gjøre som supportere. Og den jobben har vi livet ut. Så uansett hva som skjer vil jeg alltid være Manchester United-supporter på min hals. 

Og det ble en deilig slutt på kvelden i dag da reservelaget knuste City 4-0 og er ett steg nærmere å bli seriemestere. Selv om vi er i 2015 og fotball blir mer og mer business- noe det er vanskelig å gjøre noe med så er det fantastisk godt å se at vi fortsatt er Manchester United, vi holder på tradisjoner og ungdomssatsingen til Manchester United har alltid vært den beste i England og at de unge fortsatt får sjansen til å vise seg i større kamper er uhyre viktig for klubben vår. Og det er mange talenter på vei opp og det er jo en liten trøst at vi i det minste vinner dette i år 😉

Livets gang

I dag har vært en trist dag, bestefaren min døde forrige helg og i dag tok vi vårt siste farvel med han. Det var en fin begravelse og en veldig hyggelig sammenkomst hos mamma og pappa etterpå.. Man må bare ta vare på de gode minnene og gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg er glad jeg fikk sett hele familien igjen for mange av de var det lenge siden jeg hadde sett, selv om det var trist at vi møttes på denne måten så var det en hyggelig dag tross alt når vi alle var samlet. Livet kan være brutalt, en dag er det slutt og det gjelder oss alle. 

Ta vare på dine kjære, plutselig er de ikke der lenger <3

Follow me

I en travel hverdag har jeg sjelden tid til å blogge hver dag, men på Instagram og Twitter er jeg mye mer aktiv. Så da synes jeg at du, kjære leser må følge meg der og! 🙂

På Instagram heter jeg annmari_olsen

https://instagram.com/annmari_olsen/

Twitter er 100% fotball og der heter jeg @annmariolsen

Og faen altså, jeg har ENDELIG- etter årevis med leting fått tak i drakten i min størrelse på bildene over!! Elsker den!! Men vi har tapt begge kampene jeg hatt den på så nå tør jeg rett og slett ikke bruke den mer denne sesongen! Og det er jo leit, men her må man bidra med alt man har. 4. plassen er nok sikret, men så jævlig surt og ikke klare en høyere plassering da vi faktisk hadde muligheten?

Men det ble jo en skikkelig glad-Torsdag det her. Depay, dere!! Deilig med en tidlig singering og dette er bra saker! 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top