Red is the man

Hvor ironisk er det ikke at jeg la ut dette bildet på Instagram i dag tidlig og 10 minutter etter var dagen min ødelagt og har vært det siden?

Trengte ikke gjøre meg til når jeg tok bildet, har sett slik ut i hele dag og har samma grinet i ansiktet mens jeg skriver nå. 

Verste nyheten jeg har fått på lenge, humøret mitt er generelt veldig bra og det skal mye til for at jeg griner. I dag har jeg gjort det, det var vel på tide at jeg opplevde kjærlighetssorg også. Det er vondt og jeg har en ekstrem rar følelse i kroppen, den kan ikke beskrives. Dagen i dag er blitt kansellert, etter jobb gikk jeg på butikken å kjøpte is og brus. Dyna har jeg tatt med i sofaen og nå skal jeg se på samleboksen min av Unitedfilmer og trøstespise mens jeg griner, er det ikke det man gjør?

Noe du har vært glad i så lenge er borte, Sir Alex ER jo United og fremtiden er vanskelig å se for seg nå. Selv om det ikke er lenge siden jeg tenkte i mitt stille sinn hva som ville skje den dagen han gir seg og at det ikke ville være så lenge til så har jeg på en måte ignortert tanken vekk, så i dag fikk jeg sjokk. Hadde faktisk trodd han skulle bli lenger, at han skulle vinne Champions League en gang til i det minste. Det er liksom ikke like moro å fryde seg over nr.20 nå heller, det har fått en bismak.. Jeg trenger en liten sørgeperiode nå, litt tid alene for å summe meg og til helgen blir det gravøl. Og etter det kan jeg se litt mer positivt på saken og heller smile over alt det jeg har fått oppleve under Fergusons tid. Det er mye og jeg er evig takknemmelig for alt han har gjort for klubben. 

Blir en sjuk tid fremover. Herregud for et press nestemann får. Jeg personlig håper det blir Moyes, fotballsmart fyr og det virker som han har mye av SAFs verdier og det er ekstremt viktig. Mourinho har hatt suksess, men jeg har aldri likt fyren så jeg klarer ikke se han komme til United å fortjene den respekten en manager gjør. Hadde jo vært noe om han hadde tatt med seg Ronaldo, men han er ikke lojal og han er i mine øyne ikke verdig nok. Hvem det nå enn blir skal få min støtte, men akkurat nå er det vanskelig å skjønne alt som vil skje.

Når til og med himmelen har åpnet seg og Gud der oppe sørger så veit du at det er fælt. Som jeg har sagt tidligere; ekte mannfolk gråter over fotball så det er bare å ta frem lommetørklet og se videoen under- gåsehud og tårer.

http://www.tv2.no/play/sport/premierleague/se-gryttens-ferguson-hyllest-saa-er-den-lange-dagen-over-717347.html

Og ja, det kan kanskje virke som jeg overdramatiserer det her for dere som ikke liker fotball. Men for en lidenskapelig supporter som meg der fotball er min største hobby så er det så mange følelser inne i bildet akkurat nå og jeg ber ikke om at andre skal forstå det heller. De som gjør det vet hvordan det er og tenk at Manchester United har over 600 millioner supportere rundt om i verden. Sammen er vi samlet nå, Red Army vil for alltid huske Sir Alex Ferguson som en levende legende og verdens beste manager.

♥ Forever we will be your Red Army 

 

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

9 thoughts on “Red is the man

 1. Trist dag for alle United supportere….kommende helg blir ekstra spesiell, blir utrolig rart og faktisk være på Old Trafford på den siste hjemmekampen til Sir Alex Ferguson, han skal hylles!!

 2. blir spennende å se hvem som tar over nå,er god han Moyes,men det blir spennende tider framover nå. vi for håpe å tro det beste i hvertfall 🙂 Man Utd 4 ever 🙂

 3. Håper personlig på Solskjær, hadde vært kulest!
  Blir nok å dra på brighton å ære SAF i hans siste hjemmekamp på søndag 🙂

 4. Jens: Drømmen er jo at Solskjær kommer å tar over, men tror det er litt tidlig nå for en så stor klubb som United. Men tenk det hvor stort det hadde vært for oss nordmenn og supportere at en legende tar over. Ja, la oss håpe 🙂
  Blir nok Brighton selv på søndag, kan ikke sitte alene å se kampen hjemme.

 5. Dagen alle røde djevler har fryktet har dessverre kommet, håper uansett hvem som tar over at han kan fortsette den gode flyten gutta har hatt og at alle viser respekt og gir sitt beste så vil nok bøtta igjen havne der den hører hjemme 🙂

 6. Ronaldo ikke lojal/verdig? Virkelig? Real var vel den klubben Ronaldo har villet spille for siden han var en liten pjokk, så du kan jo ikke akkurat kalle han illojal for å ta den sjangsen når den bød seg. Ærlig talt! Personlig hadde jeg elsket om han kom tilbake, men nå som SAF slutter etter sesongen så tror jeg det er heller usannsynlig. C.Ronaldo er en av de mest profesjonelle fotballspillerne i europeisk fotball, ethvert lag hadde vært heldig som hadde en spiller med hans profesjonalitet og arbeidsmoral i laget.

 7. Online Pharmacy No Dr Prescriptions Propecia Hair Growth Women [url=http://6drugs.com]cialis 20mg price at walmart[/url] Buy Valacyclovir Dosage For Shingles Antibiotics Keflex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top