Business over passion

‘Match day’ er normalt mitt favorittord og jeg gleder meg alltid til kamp. Men jeg skal ikke lyve, det er litt annerledes nå. Misforstå meg rett, jeg kommer alltid- uansett- til å støtte laget mitt. Det vil aldri forandre seg, men akkurat nå er det lite glede å spore.. Det er så mye feil med hvordan klubben vår blir styrt, presset er absolutt på Mourinho, men jeg står fortsatt fast ved at det er feil å sparke han nå. At klubben har problemer er ikke på Mourinho. Det er de over han som skal ta skylda for det. De som tenker mer på penger og profitt enn hva som er Manchester Uniteds DNA. Når de er fornøyde så lenge United kvalifiserer seg til Champions League spill, så lenge de får nye sponsorer og mest mulig penger ut av oss supportere så er det er noe alvorlig galt. De brys seg ikke om tradisjonene eller historien til klubben, men hva skal man forvente når de som styrer ikke har greie på fotball? Jeg er oppriktig bekymret om ting ikke forandrer seg. 

Jeg sier ikke at Mourinho er perfekt, kanskje er han feil mann til å lede United, men det er uansett ikke riktig å kvitte seg med han nå. Jeg tør ikke tenke på det styret som vil skje da. Han trenger støtte fra både klubben og oss supportere nå. Og jeg ser heller spillere gå før han. 

‘Ingen er større enn klubben’.

Det sitatet bør rippes inn på hver eneste plass i garderoben. Det er både flaut og trist å se hvordan enkelte spillere oppfører seg. De forstår ikke hvor stort det er å spille for United og da kan de dra. Vi trenger ikke urokråker som ikke er gira på å gi en innsats. Jeg vil se passion og at de blør for drakta. 

Det er umulig å komme med forventninger foran kveldens kamp, fordi jeg er så usikker hvor store problemene er. Hvem vil kjempe for en seier? Vi vet aldri hva vi kan forvente av laget eller hva som skjer så det er vanskelig å spå.. Serien er vi for lengst ute av, men nå er det heldigvis Champions League og sesongens første hjemmekamp. Jeg elsker Champions League kvelder og jeg håper de som starter i kveld har riktig attitude. Det eneste jeg vil se er at de anstrenger seg og virkelig jobber for seier i kveld. Er det for mye å be om?

Match day is usually my favorite word and Im always excited to see United play. But I wont lie, its not the same anymore. Dont get me wrong, I will always support United, no matter what. But the joy is as we speak just not there. Theres so much thats wrong with how our club is working at the moment. The pressure is for sure on Mourinho, but I still mean its not the best option to sack him. Our club is in deep shit and its not because of Mou. Its the guys above him thats the problem. They think more of business and not football and whats Manchester Uniteds DNA. When theyre happy with just qualifying to the Champions League and getting most money out of us supporters rather than entertaining us and keeping United as the most winning team in England theres something seriously wrong. I dont mind spending all of my money on United, I will always buy the shirts and buy expensive flight tickets because I need to see United play at Old Trafford and I want to support them the best I can, but now Im not happy. Im fed up and Im also afraid of Uniteds future if this continues. Manchester United is owned by non football people who dont care about the clubs tradition. The problem starts there.

Im not saying Mourinho is perfect, he needs to change as well. But honestly, its not the right decision to sack him. He needs support from us and the club. I would rather see players go before him.

No one is bigger than the club

That statement should be written on the chairs to the players in the dressing room. Im embarrassed over the lack of passion and effort some of them shows. They dont understand how big it is to play for United. And if you dont understand and respect that, I can happily show them the door out myself.

So how am I feeling about tonight? Those who follow me knows Im optimistic. Maybe a bit too much. But I always believe and want to see the best in people, the same as United. But its impossible to give a prediction these days.. I simply dont know what to expect.. And I hate that feeling. Were way out in the league, thats for sure. But tonights its Champions League and hopefully the players will burst off the loss against West Ham and face tonights opponents with a fresh attitude. I want to see effort tonight.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

5 thoughts on “Business over passion

 1. Føler at styret må ta seg tid til å gjøre riktig avgjørelse angående manger og hva slags ambisjoner vi har som klubb. Ingen tvil om hva det burde være, vi skal være med i toppen i alt vi deltar i og ingenting skal være større enn å spille i rødt. Hvis det er spillere som ikke deler den tankegangen bør de selges så fort som mulig. Styret burde vurdere hva vi som klubb hat lyst til å sende som beskjed til fansen, vil vi bli sett på som et forsvarende lag med et giftig kontringsspill eller et sterkt offensivtlag med kontrollert forsvarsspill. Håper de tenker nøye på dette før de tar noen store avgjørelser.

 2. Altså jose har brukt nok penger i laget til at laget skal være bedre en det her!å skylde på de over blir litt feil,det er fordi du mener han skulle fått handle mer spillere!med den summen han har fått tidligere bør og skal resultaten være bedre!og mener du de utalelsene han gjør er bra for spillerne?slik han snakker om spillerne sine,gjør det hvertfall ikke bedre!ikke engang messi,ronaldo,neymar osv hadde prestert under han!

 3. Overskriften på innlegget ditt får meg til å tenka på albumet til ei kjempe band som heiter Eloy og albumet deira Power and the Passion.

 4. Tilbaketråkk: My Homepage
 5. How do you explain having a mental illness to your gf? Im
  schizoaffective with schizoid type symptoms and prev been in a mental hosp.

  for 3 years I’ve pretty much been acting to my gf like I’m jus a norm guy coz I can tell she won’t
  look deep into things and she will probs judge me… I didn’t tell her coz just out
  of experience coz I’ve told peeps… show more
  just tell her you hear voices in your head and that you’re a nutcase.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top