Tidenes jentetur til Manchester

Jeg har jo helt glemt å legge ut bilder fra den første Red Army Oslo jenteturen! Og for en tur! For noen var det første turen til Manchester og det innfridde til de grader.

Flyturen blir alltid mye morsommere med alkohol!

Vi landet ganske så sent så det ble ingen tur ut, men vi måtte jo skåle litt for at vi endelig hadde fått dratt på tur sammen. Vi bodde for første gang på leilighetshotell siden vi skulle være så lenge og vi var mange på tur sammen. Det var perfekt egentlig, vi handlet inn masse drikke som var kaldt hele tiden og det er bedre å slappe av noen timer på et soverom eller sofa enn et trangt hotellrom. Vi bodde i Salford, men det var knappe 10 minutter å gå inn til sentrum så det gjorde ikke noe.

Dagen etter var det på tide med yndlingsfrokosten min før vi gikk inn til byen.

Glade jenter klare for Manchester 😀

En venn av meg som bor i Manchester fortalte meg at vi bodde rett ved siden av hotellet der mange av Unitedspillerne bodde?..da måtte jo vi- helt tilfeldig- gå en del rundt der, sakte..haha se på Bea holder utkikk da ;D

Målet med dagen var å slappe av å kose oss, og det gjorde vi til gangs, det var fint vær og livet smilte.

Circus er obligatorisk så vi tok en tur dit hvor vi satt i mange timer og snakket med eieren, Barry. Verdens hyggeligste mann med masse historier å fortelle. Han har jo laget egen sang til meg og så ikke rart jeg liker stedet 😉 Her drar det masse nordmenn og skikkelig engelskmenn så det er en god blanding. God stemning er det uansett når på døgnet man går innom. 

Planen for kvelden var å spise på Rosso, for en Unitedsupporter er det obligatorisk å gå innom der en eller annen gang siden det er Rio sin resturant. Flott sted, men jeg mister matlysten når jeg drikker alkohol så jeg fantes ikke sulten. Bestilte pizza da det alltid er godt, men måtte tvinge ned en bit og delte ut resten så det skulle se ut som jeg hadde likt maten. Haha, ølen deres var god da 😉

Aner ikke hva stedene vi var på etter Rosso, men vi hadde det sykt moro. Alle hadde høye hæler og jeg tror alle holdt på å dø i beina på slutten. Jeg var- for første gang i historien en av de første hjem, jeg satt å slappet av på soverommet med en rolig kaffe baileys før leggetid. Så?..

Så ble det nachpiel!! Og herregud. De som er på snapchatten min opplevde en legendarisk kveld. Det tok helt av, bare oss jentene og det var så sinnsykt moro. Jeg slokner som regel med en gang og er ikke nach-type, men dette var moro altså. Haha?jeg våkna med Unitedklistremerker over hele kroppen dagen etterpå og vi var alle enige om at det var tidenes kveld. Og vi var kun på dag 2..

God morgen ja? Noen hadde shopping på planen den dagen, det utgikk for min del. Så det var egentlig bare å slappe av til det var akseptabel tid å begynne å reparere igjen. Denne kvelden hadde vi nemlig avtalt med Barry på Circus at vi skulle ha pokal-fest! 

Og det ble pokal-fest til de grader!! 

Gode Barry 😀

Undertegnede var i meget fin form 4 timer før man skulle opp igjen å starte på nytt.

Og så kom dagen vi hadde ventet på?. MATCH DAY!!!!

Vi var relativt slitne frøkner som sto opp, men for å få mest ut av dagen, slippe kø og å få formen opp igjen var det bare å stå opp tidlig og vi var vel på Bishop litt over kl 10

Formen var IKKE god, men noen shots fiksa alt..

Det var veldig god stemning på Bishop og jeg har aldri sunget eller dunka hånda mi så mye i bordet før? Man må jo delta selv for å holde stemninga der den skal være! Og akkurat der gjorde jeg en bra jobb!

Såpass bra jobb at jeg fikk store blåmerker inni hånda og den ene hovna opp. Haha! Kjølte ned med litt mer øl..

Skal ikke undervurdere norske jenter..

Beste gjengen <3

Og etter bildet ble tatt kom vodka redbull inn i bildet og mobilen ble værende i veska. Ikke et eneste bilde fra kampen en gang!

Men det var en herlig kamp, vi vant 3-1 og god stemning!! Det ble en tur til Bishop igjen for å feire seieren, men jeg kasta faktisk inn håndkle relativt tidlig og var i seng rundt kl ni. Haha, Manchester tok på! 
Søndag var alle fyllesyke så det ble en rolig kveld, vi var ute å spiste og tok en rusletur i byen.

Mandag var siste dagen. Vi ryddet og vasket leiligheten før det ble litt shopping. Jeg er jo fyllesyk minst to dager etter slike turer så det satt godt i fortsatt, da var det godt å slappe av litt utenfor Old Trafford i sola 😉

For en tur!! Kjenner jeg savner Manchester allerede 🙁 

Chelsea-Manchester United

Lørdag og match day, det er perfekt! I tillegg møter vi Chelsea så dette er en skikkelig storkamp. Om vi faktisk vinner kampen så kan det bli riktig så spennende på slutten.. Siden United har spilt så bra i det siste så har jeg hatt troen på seier, ikke at det blir en lett kamp, men vi greide uavgjort forrige kamp og da var Chelsea betraktelig mer giftig enn de er nå. Men så kom skadene… Jeg håper LvG driver med mindgames for stemmer det at Carrick, Rojo, Jones og Blind er ute med skader så gruer jeg meg til å se startoppstillingen, det blir tynt…

MEN!! Jeg lever fortsatt på skyer etter to strake helger i Manchester hvor United spilte overbevisende så jeg håper på seier! Uavgjort kan jeg ta, men blir skuffa med tap. Perfekt om Mata avgjør det hele!

Hva tror dere?

Kicking a blue

Herregud for en helg!! Det var helt sinnsykt å stå på Old Trafford på Søndag å se United knuse City! Må være den beste kampen jeg har opplevd og stemninga før og under kampen var helt sykt, det kokte!

Jeg dro ned tidlig fredag sammen med NordicBet og det var helt fantastisk vær i Manchester. Skikkelig sommerstemning!

Hadde et par timer fri før det var innsjekk på hotellet så jeg tok trikken til Old Trafford for å hente ut noen billetter, kjøpte meg en kaffe og satt utenfor i sola og koste meg. 21 varmegrader var det og jeg kjente sola tok skikkelig. Følelsen jeg har inni meg når jeg befinner meg i Manchester og når jeg satt alene utenfor Old Trafford i mitt eget selskap uten stress og mas, bare nøt synet av verdens fineste stadion er nesten ubeskrivelg. En enorm lykkefølelse..


På kvelden dro vi ut å spiste på den sykeste resturanten, Australiasia. Det er den beste maten jeg noen gang har spist! Drinkene, maten, desserten og selskapet?en soleklar tier! Senere måtte jeg jo ta turen innom Circus, det er jo tradisjon tro det og hvor hyggelig er det ikke å komme inn der og høre at man har fått egen sang?! Det er klasse! 

Lørdag var det klart for supporterfest og det var en kjempemorsom dag hvor jeg møtte mange hyggelige folk. I løpet av dagen var det flere tippekonkurranser, alle fotballkampene ble vist på storskjerm, underholdning i pausene, live-musikk, fotballquiz med Dag Solheim og Thomas Myhre, det var utdeling av masse premier og hovedpremien var en tur til Las Vegas! Et vellykket arrangement og jeg håper de som kom koste seg like mye som jeg gjorde.

Etter eventet på Norwegian Blue dro jeg kjapt på hotellet og byttet om før vi skulle ut og spise.

Jeg hadde på forhånd blitt fortalt at dette var et sted mange kjente folk dro ut for å kose seg og for å få bord skal man la disse få være i fred. Og det skjønner jeg 100% og jeg er heller ikke noen stor fan av kjendiser, de er jo bare mennesker de også. Eneste personen i verden jeg blir starstrucked av som jeg har vært så heldig å møtt før er min Gud, Sir Alex Ferguson. Og hvem sitter rundt hjørnet på denne resturanten??? SIR ALEX FERGUSON!!!! 

Her skulle jeg bare ta meg en matbit liksom så sitter Gud like ved meg, Dennis Irwin ved sidebordet og Phil Neville på det andre! Unnskyld meg, men det ble en del toalettbesøk! hahaha! 

Ja, tenk- i denne stolen satt SAF 5 minutter tidligere 😀 hahaha

MEN!!!! Jeg fikk bilde med denne karen da og jeg var strålende fornøyd!!! Koselig var han og!

Danny Simpson er jo gammel Unitedgutt, men siden jeg kun tar selfies med legender så fikk heller andre et bilde med han;) Hyggelig fyr han også da, og brukte 3 timer på en øl. Der er vi forskjellige..

Etter middag ble det nattklubb og jeg var  i seng 05.00. Jeg kan love dere at det var LITT hardt å våkne til alarmen 07.00?? Men er det matchday så kan man ikke ligge å sove bort dagen!!! Det var bare å hive seg i dusjen, få i seg en kaffe baileys og ta taxi til Bishop for å komme i kampstemning.


Og for en stemning!!!! Jeg elsker Bishop og det er alltid god stemning, men på søndag var det enestående!!

VIP-billetter var stas, men jeg hadde jo aldri vært oppe der før så tror dere ikke jeg rota meg bort i gangene HVER gang jeg skulle på do eller til og fra plassene våre?? Haha, men det var verdens beste mennesker som jobbet der, de bare “lost again?” og jeg nikket så fulgte de meg tilbake der jeg hørte hjemme. Jeg er jo verdens verste til å huske nye plasser og når alt ser likt ut er det ikke lett!

Det var topp stemning med 3-retters før kamp og jeg var sikker på seier. 

Når 1-0 målet kom tenkte jeg bare “faen,faen, faen?.ikke igjen!!!” men endelig snur United og det var så ubeskrivelig deilig å knuse City!!!!!!!!!! Vi vinner fortjent og det er den sykeste stemningen på Old Trafford. Skal love dere det kokte og Citysupporterne viste seg fra sin sanne side ved å spytte på funksjonshemmede supportere, gjøre flybevegeler og synge om München-ulykken. Så sykt deilig å synge dem ned i støvla mens vi tar 3 poeng!!!!

Og treffsikkerheten til Balotelli er like ræva på Twitter som på banen? Er så deilig!

Ingen tvil om at Manchester er RØD!!!!!

Eneste som var blått i Manchester var leggene mine etter kampen? Altså, det heter ikke Trafford bruises uten grunn.. Blir godt å kunne STÅ på Streford End neste sesong 😀 haha 

Takk til https://www.nordicbet.com/no for tidenes tur!!!! 😀

Manchester is RED

Overskriften sier det meste. Manchester United har alltid vært- og vil alltid være den største klubben i Manchester. Mange sier til meg at United bare har fans fra andre steder, men det er langt fra sannheten. De fleste i Manchester holder med United og gir en stor F i den andre lille klubben som har kjøpt seg til suksess. For hva er City uten pengene de har fått sprøytet inn i klubben? INGENTING.

Chelsea, Arsenal, Liverpool og City er de største klubbene vi møter hver sesong og som det er viktigst- og deiligst å ta poeng fra. Liverpool vil nok alltid være det laget jeg personlig liker å vinne over mest siden jeg hater det laget så intenst, men City puster dem godt i nakken. Det handler om mer enn 3 poeng i disse kampene, det handler om ære og å vise de andre hvor skapet står.


 

De siste sesongene har ikke vært en fryd å møte City akkurat. Den verste kampen er fortsatt 6-1 tapet. Fy faen så ydmykende. Men det har vært enorme gleder også. Owens overtidsmål sitter godt i minnet blant annet og brassen til Rooney er det fineste Premier League-målet noensinne. 

United har fem strake ligaseiere mens City har tapt tre av sine fem siste kamper. Endelig er United favoritter igjen og selv om disse kampene lever sitt eget liv og er umulig å forutse så har jeg en god følelse på seier faktisk. Og det er slik det skal være! Vi er United og vi skal gå til kamp med tro om å ta 3 poeng! Kommer med andre ord til å bli skuffa om det ikke blir seier.

Kampen ser jeg sammen med Nordicbet-gjengen og det blir både gøy og spennende! Jeg er jo ikke normalt skrudd sammen når det kommer til United, er det matchday blir alle bryterne skrudd på og her er det null filter. Jeg skal prøve å ikke skremme/drite meg selv ut! Haha! Kommer garantert ikke til å gå, tror til og med sjefen i Nordicbet (som er Chelsea-supporter) unner oss seier så jeg ikke skal bli så forbanna. Da går rullgardina ned og kan på forhånd melde om dårlig stemning.

Hvordan vi skal klare å slå City? Attack, attack, attack!! Spillerne MÅ ha lyst til å vinne og de må gå inn i kampen med selvtillit. Alt for mange ganger mot City har de sett livredde ut rett og slett, ikke turt å spille fremover, kløna til med unødvendige taklinger, røde kort og lite fremdrift. United MÅ angripe. Jeg gir en lang faen i ballposition!! Jeg har dratt til England for å se underholdene fotball. Play the United way!

Nå skal jeg dra ned til Norwegian Blue som holder supporterfest fra kl 12! Dette kommer til å bli sinnsykt gøy!! Er du i Manchester og ikke har meldt deg på enda så kan det gjøres på denne linken: https://fanzone.no/eventer/manchester-united-vs-manchester-city

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top