Oh, Manchester..

Nok en tur over til Manchester og 3 nye poeng sikret. Det har igjen vært en fin tur, det er ikke helt det samme å dra over når man ikke kjemper i teten, men Manchester er alltid fantastisk på sin egne, unike måte. 

Fredag er det tradisjon tro å “ta det litt rolig” på Circus. Siden det er kamp dagen etter har vi alltid troen om at kvelden skal gå rolig for seg- noe den ALDRI gjør.. Circus er en av verdens minste puber, men absolutt den med mest liv og sjel! Barry som eier stedet har jo i tillegg gitt meg tittelen “Landlady of Circus” så det skulle bare mangle at man bruker noen timer der når man først er over 🙂

Mens vi nøt hver vår veganske nattmat (chips) og snakket om verdensproblemer så faller Chirstina mellom senga. Og deler man rom med meg så ligger man der til jeg får logget meg inn på Snapchat for å forevige slike morsomme ting! Hahah, stakkars!


Kampdag var det opp tidlig å hive seg rundt! På med sminke og drakt og så rett på pub. Jeg og Christina var så heldige å få tidenes mest udugelige taxisjåfør som ikke ante veien til Old Trafford. Da har du bomma greit med valg av yrke og plassering. Men etter noen omveier kom vi oss omsider til Bishops og festen kunne begynne.


Og selv om du er turist så lønner det seg og ikke gå med half and half så veldig offentlig i Manchester? Jeg kan forstå det er et minne for noen, men jeg hadde ALDRI bært et annet lags logo på meg og det er faktisk det du gjør når du kjøper det. Og det er så turist som du kan få det. Sam Platts forbyr faktisk disse skjerfene og de er som dere ser ikke populære på Bishops heller. 


Red Army Oslo har de siste årene vokst seg veldig store, såpass store at ikke bare den Skandinaviske supoorterklubben kjenner godt til oss, men også selve klubben. Så selveste Manchester United ville at vi skulle gjøre en promo sammen med den Skandinaviske supporterklubben og det er jo moro! Det skjer ganske mye fremover som vi gleder oss til?
I kø på vei opp til Stretford End. Ekstra sikkerhet rundt stadioen nå noe mange klagde på, men dette er Englands største stadion, jeg er glad de gjør det?

Og det er jo en del trapper opp.. Lo meg nesten i hjel av en viss frøken med dårlig kondis! hahaha 😀
Kampen derimot er det ikke så veldig mye å skrive hjem om. Snakk om kjedelig fotball, etter rundt 30 minutter spilt holdt vi på å sovne der vi sto så jeg fikk prøve en snus av Christina for å våkne litt. Altså, det snurra greit i topplokket etter det, og dette var det mest underholdene hele kampen sett bort ifra det ene minuttet vi feira Rashfords mål. Det er ganske trist. Stemninga på stadion var laber og når det i tillegg merkes på Stretford End så vet du at supporterne har fått nok. Vi vil ha underholdning, men det må vi se langt etter så lenge van Gaal er vår sjef.


 

Jeg tror dette ble den siste turen over for meg denne sesongen. Det er liksom ingenting å kjempe for lengre. Klart fjerdeplassen er ekstremt viktig å klare, men det er jo ikke noe å feire akkurat. Det skal bare mangle liksom. Så min siste tur ble denne gangen, men forhåpentligvis det finale på Wembley. Da MÅ jeg over.

I kveld er det kamp igjen og vi må bare kjøre på. Skal være en enkel kamp, men jeg har slutta å bli overrasket for å si det sånn.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

6 thoughts on “Oh, Manchester..

  1. Hi AMO fine bilder av deg og Manchester synd det ikke ere noe bedre en 4 plassen og kjempe om , men vi for håpe på Fa cupen er jo stort det å 🙂 Barry er en kjempe fyr alltid hyggelig å besøke den puben 🙂 Ha en god kamp kveld 🙂

  2. Ga det mersmak å snuse? Er det noe du gjør av og til eller var det første gang? Kommer du til å snuse igjen? Røyker du?

  3. Trude: Beklager sent svar. Nei, jeg har prøvd begge deler tidligere (festrelatert), men aldri noe fast. Jeg HATER røyk pga det er så skadelig så det er noe jeg unngår 100%. Snus synes jeg ikke er så ille, men ikke noe jeg personlig tar 🙂

  4. Allopurinol And Amoxicillin [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Super Kamagra Priligy Treating Hives From Keflex Canada Medicine Synthroid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top