Glory Glory Ryan Giggs

Min yndlingsspiller fyller år i dag og det fortjener spalteplass! Ryan Giggs, for en mann! Hva han har fått til i  sin fotballkarriere, at han fortsatt holder koken og hva han har gjort for Manchester United…det er bare helt fantastisk!

To kamper denne uka, i morgen er det mot Crystal Palace og Lørdag mot Aston Villa, gleder meg til det 🙂

True Red, true legend…

Mine favoritt modellbilder

Sitter å overfører bilder til minnestikk slik at jeg får dem over på Mac’en min, har ikke noe annet å blogge om så tenkte å vise dere mine personlige favorittbilder gjennom min “karriere” 😉

Og enda flere bilder er på vei, yeeeeeeiiiiiii 😉

Fotball er ikke bare bare

Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker fotball, og da spesiellt Manchester United. Interessen har bare økt mer og mer med årene og jeg gleder meg til hver kamp. En helg uten fotball er ikke ordentlig helg! Jeg elsker laget mitt og jeg er stolt av å være United suporter.

Men så kommer vi til bakdelen i fotball. Når laget ditt taper og ikke tar poeng. Jeg blir så sint og blir i så dårlig humør. Du verden, ” men det er jo bare fotball “….å nei!!! Det er så mye viktigere enn som så. Dette er laget ditt, vi er best og vi skal vinne! En ting er å ikke spille en bra kamp, men om vi taper på grunn av dommerfeil feks koker det over. Da er det best å skygge banen.. Jeg er faktisk helt umulig å snakke fornuft om jeg først blåser meg opp, jeg blir usannsynlig partisk å HATER alt og alle som har med det andre laget. Ikke så sportslig der altså med andre ord.

Og de to siste Champions League finalene United har hatt feks, da vi begge gangene tapte mot Barcelona. Første gangen ble jeg så sint at jeg begynte å grine. Jeg befant meg da i utlandet og eksen min som jeg så kampen med og som var Liverpoolsuporter måtte be meg ta meg sammen (han var vel vant med nederlag…), men jeg kunne bare ikke fatte å begripe at vi kunne tape en så viktig kamp og var vel en stk hysterisk sint jente på en Italiensk sportpub med kun Barcasuportere rundt meg. Så det endte med at undertegnede måtte finne trøst i herr alkohol.. Forrige finale var jeg også sikker på seier, men innså faktisk da at Barcelona var desidert det beste laget. Da ble jeg bare trist og skuffet. Så det har sine ulemper også, resultatene påvirker suporterne helt sykt.

Også i dag….. Ikke moro eller godt for den saks skyld å gå på en smell mot Basel.. Med lyskestrekk er det ikke lurt å hoppe å sprette hver gang det har blitt mål og baklengsmål men i kampens hete er det ikke like lett å tenke… Skikkelig irritert nå… Vi har jo i utgangspunktet en veldig lett gruppe, men man skal aldri undervurdere ett lag og selv om vi leda klart så er det altfor lett å gjøre en feil og en feil blir til flere… Hadde puls i hundre siste kvarteret av kampen og hadde Berbatov putta på den siste der hadde jeg felt noen gledestårer, men nei.. Ikkje bra…

Men en ting skal jeg og andre United suportere ha- vi støtter laget vårt uansett. Se på Liverpoolsuportere feks de siste sesongene, der de skriker og hyler ut at de hater egne spillere og manager og andre som styrer laget. Hvor blir det av lagånden om man ikke også støtter laget sitt i motgang?! YNWA liksom, dere går aleine og sangen har dere stjålet.. I’ll keep my red flag flying high og sier GLORY GLORY!!  Til helga blir det storseier- merk mine ord!!

Yeees, United gjør jobben!!

For en kamp, heeeeerlig!! Moro at Torres er verdt alle penga Chelsea punga ut for han altså, hahaha…. Alltid moro å vinne, men å slå drittlaget Chelsea er så deilig. For ja, det er ett drittlag, stygg spilling og usympatiske spillere, kan liksågodt ta å pensjonere seg hele gjengen. Veldig fornøyd nå, men skulle ønske vi putta på alle sjansene vi hadde, og De Gea viser seg mer og mer frem 😀 Lukter seriegull allerede 😉

Legger ut bilder fra gårsdagen straks 😀

 

Look what I got

Hadde egentlig tenkt å blogge om noe helt annet nå, men dette er viktigere…

SE HVA JEG HAR FÅTT!!!

Nye bortedrakta til United, what a nice suprice!!!! 😀

And Giggs it is!

Mest sannsynlig det laget i blått som kommer til å vinne noe i år og 😉

Happy girl!!!! 🙂

Red Army

Vi har nå laget en lokal suporterklubb for alle Manchester United fans, RED ARMY TOTEN, vårt lokale er sportspuben Sport og Mere på Raufoss. Alle kamper fra Premier League, Champions League, FA Cup og Ligacup vil bli vist her på storskjerm og vi lover god stemning og gode priser for medlemmer. Så da synes jeg ALLE som er United suportere i nærheten melder seg inn og blir med å ser kamper her!!

 Her er styret (noen mangler)

http://united.no/united/supporterklubben/nytt_fra_klubbkontoret/ny_lokalavdeling2

http://www.facebook.com/?sk=lf#!/redarmytoten

 http://www.redarmytoten.no/

Var jo knallbra stemning i går mot Marseille og det er jo mye mer sosialt og morsomt å se kampen ute blant andre suportere synes nå jeg. Og det hadde vært veldig moro om flere jenter blir med 😉

Er vi klare?!

Klare for kamp og øl? JAAAAAAAAA klart vi er!

Blir en veldig spennende kamp i kveld, nå er det vinn eller forsvinn. Har en god følelse på at det blir vinn! Men så er det den jævla bortemålsregelen da…. Men, vi er sterke på hjemmebane så dette tar vi!!

Og dette her likte Olsen veldig godt: http://united.no/united/nyheter/nyheter/loegn_og_fanteri Nani er Unitedgutt og her skal han bli, kommer til å bli syyyykt god. Og forhåpentligvis lenge i United!

Glory Glory!!

Helg, øl og fotball.

I dag etter jobb hadde jeg årets første treningsøkt. Gikk greit det, men gått så ned i styrke.. Det skal jeg gjøre noe med! Etter trening ble det mat og for en halvtime siden ringte pappa meg og vekte meg. Jeg har altså sovnet på sofaen… Husker ikke å ha sovnet, men er jeg trett nok sovner jeg uansett hvor enn jeg er. Tar på å kombinere jobb og trening;)

Nå blir det dusj, hårkur og ansiktskur og en runde med bodylotion før det blir koseklær og film før jeg igjen legger meg.

Blir nok en herlig helg dette her, pappa henter Minnie i morgen tidlig før jeg drar på jobb så hun slipper å være alene i morgen. Etter jobb blir det et par runder med øl og deretter en tur ut. Søndag er det jo duket for storkamp!! Oi oi oi som jeg gleder meg! Ikke at United møter ett topplag akkurat, men Manchester United mot Liverpool er uansett stas å se, alltid like deilig å slå dem. (If you all hate scoursers clap your hands…..) 😉 Er så herlig vettu.. Vi fikk jo tidenes “gavepakke” når Chelsea, Arsenal, Tottenham og City ga fra seg poeng. Toppen av kransekaka var jo at Liverpool tapte! Jeg og Mari ga hverandre tur til Old Trafford i julegave til hverandre. Må jo dit denne sesongen når vi helt klart kommer til å vinne serien!! 🙂

God helg fra meg og Minnie 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top