Liverpool- United

Da er dagen her og kun noen timer til avspark.. Jeg har vel aldri vært så negativ før en kamp tror jeg. Alt taler i mot oss så til og med JEG er forberedt på det verste i dag. Realistisk sett så har vi jo ikke en sjanse, men disse kampene bruker jo å leve sitt eget liv tross hva tabellen tilsier. Men akkurat nå skal det et mirakel til. Liverpool vinner dessverre Premier League i år, vi alle må bare innse det. De har absolutt alt av marginer på sin side, de vinner de dagene de ikke er gode, også har de muligens fått litt hjelp av VAR også… Det er ikke Liverpool sin skyld, men det ødelegger mye av fotballgleden når ingenting er konsekvent dømming. Men dette skal ikke handle om VAR eller det uunngåelige som vil skje i mai. Det er storkamp i dag og alle nerver er som vanlig godt på plass i kroppen! Jeg er som sagt ikke veldig positiv i dag, med McTominay, Pogba og Rashford ute så er vi alt for svake. Midtbanen vår er noe vi har skrapt i sammen og vi må bare håpe på det beste.. Det er tre av de viktigste spillerne våre som Solskjær bygger laget rundt og uten dem så har vi ikke sjans. Selvfølgelig kan alt skje i fotball, vi har sett større mirakler liksom. Men jeg tror ikke det vil skje i dag..

Så jeg er forberedt på å tape, og selv om det er så ufattelig surt å tape mot Liverpool så er det “greit” når tilstanden er slik som den er. Det eneste jeg håper er at det ikke blir total ydmykelse. Det eneste jeg forventer av United er at hver eneste spiller jobber sokka av seg, ikke gir opp, men kjemper på og leverer sin beste kamp. Da, er det kanskje en liten mulighet..

Big game today! Wish I could say I was looking forward to it, but I’m afraid it will be ugly. Liverpool will win the league this season, no doubt about it now. They just don’t lose, every small margin have been on their side. And then it’s VAR. I’m not being bitter, Liverpool are one of the best teams now, but they’ve had some VERY odd VAR-decisions towards them and that ruins the beauty of football if you ask me. When we played against the scousers at home in October, we were the first team to end their winning strike. I guess that’s something..

We’re missing McTominay and Pogba, Rashford is highly doubtful. We don’t have the midfield to cope with Liverpool right now. So I’m pretty sure we will lose, I hate saying that, but I have to be realistic. We have played good against the top teams, but with so important players out, it seems impossible. And losing against a better team is ok when we are in this situation. But losing against Liverpool is never ok. Makes me sick thinking of it. So I’m HOPING the players pulls out absolutely EVERYTHING when they’re playing. I just want them to try their best and show us passion.

Fingers crossed

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top