Terminlisten er klar

I dag ble terminlisten offentliggjort og for en liten nerd som meg er jo dette stas. Jeg hadde gambla på at vi åpnet på bortebane og allerede bestilt fly og hotell så det var godt å se det stemte. Noe flaks må man jo ha, jeg var jo særs urutinert forrige sesong og bestilte alt veldig sent- og med kamp en gang i måneden sier det seg selv at det ble fryktelig dyrt.

Så første serierunde møter vi Bournemouth borte og det er jo bare å glede seg! Terminlista korter ikke akkurat ned ventetida, men det er jo moro å begynne å planlegge kamper! 

Så for meg blir første tur mot Southampton 2. serierunde. Stemninga på Scotsman er jo ofte bedre enn på Old Trafford så å se starten på Premier League der gjør meg ingenting! Det er jo også Community Shield på Wembley i august, men jeg ser nok den også hjemme. Det ser ut som det blir nok med turer over forde, foreløpig har jeg planlagt Southampton, City havnet på bursdagshelga og da må man selvfølgelig over, Stoke eller Burnely i oktober, Arsenal eller West Ham i november og Tottenham i desember. Orker ikke planlegge neste år allerede, men det er klart man må på Liverpool i januar. Poenget med sesongkort er for meg å kunne dra på de kampene jeg vil. Og da er selvfølgelig toppkampene mest ettertrakted. Det er en dyr hobby, men det er lidenskapen min, gleden i livet er jo fotball! Jeg forstår ikke dem som har sesongkort og allerede har lagt ut toppkampene for salg? Det er ikke meningen å tjene penger på slikt synes jeg, selvfølgelig er mine billetter ledig når jeg ikke har muligheten selv, men jeg kommer ikke til å selge de for å tjene penger på det. Å ta blodpriser på billetter synes jeg blir feil rett og slett. Jeg tar det samme som supporterklubben. Og sesongkortene er jo heller ikke ment for salg så jeg kommer ikke til å selge de til ukjente. Jeg vil holde de mellom venner og bekjente og hjelpe dem så godt jeg kan. Jeg har allerede fått mange meldinger og er det noen som trenger hjelp så skal jeg selvfølgelig prøve å hjelpe, det er bare hyggelig å bidra til at felles røde får en god opplevelse. Nå er jeg heldig som har et stort nettverk både her i Norge og i Manchester så er det noen som trenger hjelp så er det bare å sende meg en mail. Ellers så anbefaler jeg å melde dere inn i Red Army Oslo der mange har sesongkort til utleie. 

En annen ting er det nye reglene på å søke om bortebilletter. Jeg forstår at det må være noen regler. Manchester United er verdens største fotballklubb og jeg forstår at klubben vil ha en mer oversikt over hvem som faktisk drar på bortekampene siden det er mye bråk (noe som fører til at vi alle blir straffet med mindre bortebilletter) og billettene ofte blir solgt for blodpris. Men disse reglene de har satt nå er for drøye. Om jeg søker på en bortebillett og får den, men dessverre ikke har mulighet å dra på den allikevel og gir den til en venn så er straffen at de tar fra meg sesongkortet mitt uten å refundere summen OG utestenge meg i TRE år. Hvor drøyt er ikke det? Og hvordan skal de ha muligheten til å ha oversikten egentlig? Lykke til sier jeg, vedder på at mange gir faen i akkurat det og selger/kjøper som vanlig. Jeg stiller meg egentlig litt 50-50 til hele opplegget. Klubben vil jo at supportere som søker om bortebilletter og virkelig ønsker å dra på kamp skal få større sjans, så jeg kommer til å søke på mitt sesongkort, men det er vanskelig å få tak i billetter på den måten dessverre og nå faller muligheten av å kjøpe de av venner bort. Får håpe jeg er heldig med å få tak i et par billetter. Det hører med supporterlivet å dra på bortekamp, spesielt for Unitedfans da det er ekstremt bra atmosfære på bortekamper. 

Uansett, det er bare å glede seg til PL-start nå! Og i mens er det EM, så pre-season.. Dette skal gå bra.

 

 

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

One thought on “Terminlisten er klar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top