Memories from Moscow

Kvelden vi røde aldri vil glemme, 21. mai 2008. Champions Leauge finale. Manchester United mot Chelsea. For oss som elsker engelsk fotball kunne det ikke bli større med to engelske lag i finalen for første gang. Det var også ekstra spesielt for Manchester United, det var 100 år siden vi ble ligamestere for første gang, 50 år siden München-tragedien og 40 år siden første seier i Europa cupen (Champions League). Vant vi i kveld ville det bli nok en historisk kveld?

For ett lag dette var <3

Dette var så stort for meg, endelig gammel nok til å få oppleve en slik kveld på pub blant andre supportere! Og for en dramatikk det ble? Jeg er bare ikke laget for ekstraomganger og straffespark-konk så det er sagt.. 

Da Ronaldo bommet var jeg sikker på at det var over? Og selv om Slippy G vil for evig og alltid være et av de mest minnerike hendelsene i fotballhistorien vil jeg nok foretrekke denne og Slippy Ts versjon! Viva John Terry..

Og da van der Sar reddet Anelkas skudd eksploderte hele salen. Mennesker over alt og i en gledesrus jeg aldri hadde opplevd før. Jeg får faktisk gåsehud av å tenke tilbake på det. Herregud så deilig! 

Om dere ser på bildet så er jeg hun i hvit bukse, jeg knakk faktisk to ribbein av den feiringa der, men der og da var det verdt det!


Ronaldo på sin side tok en litt mer chill feiring i starten

Se på Vidic da! Fikk en bitch-slap av Drogba, men fortsatt like blid!

Når jeg skriver og ser bildene fra denne kvelden og i tillegg når sendingen på Viaplay starter og Champions League hymnen starter så merker jeg hvor stort dette er. Det er på tide å gjøre det stort i Europa igjen!

Det blir en tøff kamp, men vi kommer til Moskva med en vitamin-innsprøyting. Vi vant mot Everton som var en veldig positiv opplevelse siden vi ikke har vunnet mot dem siden 2011 og det går i riktig retning her. CSKA er det vel den største motstanderen i denne gruppen, men jeg har tro på seier mot dem. Laget er klart og jeg er 100% enig i laget, greit at Mata og Darmian får hvile nå. Og meget spennende med Lingard fra start! 

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

2 thoughts on “Memories from Moscow

  1. Magiske bilder! To ribbein…hehe.
    CL er spesielt og når vi ikke er med gjør det ret og slett VONDT! Nå er vi tilbake i det gode selskap, og heldigvis dro vi med oss poeng mot Russera. Tror vi og Wolfsburg avanserer fra gruppa. Vi vinner de to siste hjemmekampene og tar oss videre og da er det bare å bestille billetter til 8 delsfinale!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top