Louis van Gaals Red and White Army..

Mitt forrige innlegg hadde den flotte tittelen “Play the United way”. Det var en bønn, at hver så snill- gi oss underholdning. Vi skulle møte Bournemouth, et svakt lag som Manchester United skal ta 3 poeng mot. Vi har vært forferdelig dårlig i det siste, men dette så jeg som en kamp vi skulle klare å vinne Og vi har skader, masse skader! Det er helt klart at spillet hadde vært helt annerledes og bedre om vi hadde hatt alle spillere tilgjengelig, men dette er ikke bra nok. Vi må regne med skader i løpet av en sesong og stallen er alt for tynn dessverre. Jeg fikk gåsehud da jeg så startoppstillingen Lørdag.. Og ikke på en god måte. Klart det er bra å gi unge gutter sjansen, det ligger i blodet til United det, men de fikk sjansen fordi de var det eneste LvG hadde tilgjengelig og da blir det feil.

Jeg hadde før denne kampen troen på van Gaal, men nå skal jeg lett innrømme at den blir svakere og svakere. Og det er ikke lett å være manager, spesielt ikke for en av verdens største fotballklubb. Søkelyset er konstant på deg og ingen feil går ubemerket hen. Det er lett for oss å sitte i ettertid å diskutere hva som kunne gjort bedre? MEN! Det er en del jeg IKKE skjønner i det hele tatt;

Schneiderlin har vært skadet, men satt på benken nå fordi han var klar. Normalt sett ville han ikke fått lov til å starte for han skal matches rolig, men å bli satt på en benk betyr at han også er spilleklar. Og med så mange skader at man må sette inn unggutter uten Premier League erfaring så hadde det vel vært bedre å starte med Schneiderlin? 

Forrige sesong var Young helt klart beste utespiller så hvorfor får ikke han sjansen?? Dette er det som frustrerer meg mest. Han er god og kan spille back samtidig som han alltid bidrar til sjanser. 

Jeg er ingen stor fan av Fellaini og synes ikke han er “Unitedspiller”  og han har vært svak i mange kamper, men på Lørdag så var han en av de “beste” faktisk og hva skjer da? Han blir byttet ut med POWELL som ikke har bevist noen ting verken på utlån eller b-laget. Mata var dessverre svak så er det noen som skulle ha blitt byttet for at Nick skulle inn så kunne det vært han.

Forstår ikke van Gaal Premier League og spillestilen? Jeg er ikke for at han skal sparkes nå, men om vi ikke ser bedring på nyåret så må United dessverre vurdere sterkt å erstatte han mener jeg. 

Januar kan ikke komme fortere med tanke på handling, men det som er skremmende er at alle vet at vi trenger spillere og at vi har masse penger. Vi vil ikke komme godt ut i det hele tatt. Men det verste er: hvilke spillere vil til dette United-laget? Denne spillestilen skremmer de fleste og hva har vi å friste med? Europa League?? Blir meget spennende å se hva som blir handlet. Vardy er ihvertfall velkommen!

Grunnen til at jeg ble Unitedsupporter var den fantastiske fotballen Manchester United spilte. Det var underholdende, motiverende og morsomt å se United. Spillerne blødde for drakta, de jaget mål og vi viste at vi ALLTID slo tilbake. Vi var laget hele verden fryktet. Når lag kom til Old Trafford hadde de ikke store håp om å vinne. Nå er alt snudd på hodet. ALLE kan slå United og de kommer med selvtilitt til Old Trafford. Det er da faen meg ikke slik det skal være! Nå virker spillerne redde for å spille fremover, de stopper når de kan kontre og vil heller gi en støttepasning. United spiller kjedelig fotball og det er så forbanna trist at jeg ikke har ord. Dette MÅ endres! Og jeg tror dessverre van Gaal ikke er i stand til det?

Kampen på Lørdag tror jeg må være den dårligste kampen jeg har sett i mitt liv som Unitedsupporter. Jeg skulle på julebord og måtte se kampen der og pga lang taxikø så måtte jeg sette på Sumo på mobilen for å få med meg starten på kampen. 2 minutter ut holdt jeg på å skremme ihjel taxisjåføren og han lærte seg en del bannegloser på rein totning da baklengsmålet kom. Og det ble ikke bedre.. Jeg blir så sint under slike kamper og føler hele meg kan eksplodere av sinne. Det er så sinnsykt frustrerende og være en liten supporter som ikke får gjort en dritt, bare se laget du elsker gjøre det verre og verre for hver kamp som går.

Men.. Hva skal vi gjøre? Jeg orker ingen #vangaalout enda. Han skal få frem til sommeren å bevise seg selv. Og vår jobb som supportere er å støtte laget. Vi trenger ikke støtte manageren nødvendigvis, men vi skal holde med klubben vår i tykt og tynt. 

Nå har jeg nettopp sett Leicester-Chelsea og er det et lag som fortjener å ta gull så er det Leicester. Herregud for et eventyr! Og det er så fortjent- van Gaal- det er dette som er fotball! 

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

One thought on “Louis van Gaals Red and White Army..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top