Sacked in the morning

Flere om fler seg slik?


Nå er jeg drittlei. Jeg har støttet nok, men nå er begeret fullt og det finnes ingen annen utvei enn at LvG pakker sakene sine og stikker. Det er godt mulig han har fått to kamper, altså ut året å bevise seg på- men hva faen er vitsen med å tape mot Chelsea også? Han må ut nå så kan vi starte kampen mot Chelsea med friskt mot og gå det nye året i møte på en mye bedre måte enn om han fortsatt er i klubben. 

Boxing Day er en av mine favorittdager i året. Sett bort i fra storkamper så er dette den største fotballdagen i året og jeg gleder meg alltid til en dag fylt med fotball. Men dagen i går ble ræva. Jeg er vant med tap nå, men det vi så i går er forferdelig. Blodfattig. Flaut. Deprimerende. Skremmende. Det er mye jeg kan skrive og lite er positivt. 

I morgen møter vi Chelsea og det blir nok et tap om det fortsetter slik. Jeg tror og håper at alle er samlet i møter i dag angående fremtiden til klubben vår. Det er kjedelig og trist å måtte sparke nok en manager uten videre plan, men er det noe som er verre så er det å fortsette LvGs vei. Det er null glød og entusiasme å spore.

Hvor er selvtilliten til spillerne? Hvor er konkurranseinstinktet deres og den stoltheten de får når de bærer drakten? Alt kan ikke skyldes på manageren vår, men jeg mener han har mye av skylden til at spillerne våre ikke presterer. De blir satt i posisjoner de ikke skal spille i, blir benket mens andre har klippekort uansett hvor dårlig de er og det er null guiding på sidelinjen. Det er her IKKE slik United skal være. 

 Det blir spennende å se hva som skjer de neste 24 timene?.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

7 thoughts on “Sacked in the morning

  1. Det var Memphis sin skyld det første målet, og De gea kkunne ikke gjøre noe med det andre målet. Fellaini bburde ha scort også. I tillegg har vi så mange skader, det er ikke LVG sin skyld. Flere spillere har ggitt sin støtte til LVG: Young, Carrick, Rooney, JoJones, Smalling og sikkert unggutta. LVG vinner mot cchelsea, får penger av Ed til å handle i Januar, and Eeverything will be fine! LVG’S RED ARMY👿👊

  2. Bra skrevet amo det må skje noe snart. blir bare trist av å se på smaker ikke engang godt med øl til en kamp lenger heler. ønsker deg fortsatt god jul

  3. Heilt enig med deg! Hadde vi spelt i det minste underholdande og med glød. Betre å vinne med å ha sluppe inn nokre mål enn sleppe inn mål uten å produsere “dritten”. Stopper fullstendig opp med dei når dei kjem til 25-40 meter…

  4. Desverre så løser det ikke mye å sparke LvG, det er mye som er feil i klubben. Woodward er fantastisk til å tjene penger, men ikke mye annet. Hører også rykter om at akademiet ikke blir prioritert. Tror det trengs en ordentlig opprydding, før det blir bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top