onwards and upwards

Det er jo meget optimistisk å si at vi hadde en sjanse mot Barcelona, det er tross alt et av de beste lagene i verden akkurat nå. Men hvordan kampen endte på Old Trafford og hvordan de ti første minuttene på Camp Nou var så tente det selvfølgelig et lite håp. Cup er cup som vi alle vet og hadde United klart å score på de soleklare sjansene de faktisk klarte å skape så hadde kampbildet sett helt annerledes ut! Men jeg skal ikke være en dårlig taper å snakke om hva som kunne ha skjedd om, hvis, atte.. Vi tapte- og vi tapte fortjent. Det ble en lang kveld og minnene om Messi vs Young gir meg fortsatt litt brekninger og gåsehud. Jeg hater å tape, jeg er ofte en dårlig taper også. Slik er det gjerne når det er så utrolig mye følelser involvert og jeg ble naturlig nok skuffet på onsdag da vi ble både ydmyket og slått ut av Champions League, men jeg ble ikke overrasket og det gjør det (dessverre kanskje?) litt lettere..

Vi er langt unna å være verdens beste fotballag. Jeg skrev i mitt forrige innlegg at jeg mente at 70% av stallen til United ikke er bra nok og det ble bekreftet nok en gang mot Barcelona. Det er trist å si det, men laget er helt middelmådig.

Hva skal til for at United igjen skal bli et topplag?

Kvitte seg med utdaterte og middelmådige spillere. Og først ut av døra bør være Young. Deretter bør Jones følge med, i lag sammen med Rojo og Darmian. Grant(37 år) og Joel Pereira, kommer aldri til å få en karriere i United. Herrera- om han ikke vil spille for oss så er han langt fra uerstattelig. Den det blir veldig trist å se forlate United er Mata, men dessverre holder han ikke toppnivå lenger og det er på tide at han gir seg som spiller. En av mine favoritter og han blir garantert ambassadør for oss på et tidspunkt. Sanchez, en spiller jeg virkelig hadde troen på- spesielt under Ole, men han har vært en gigantisk flopp. Og kontrakten hans har allerede skapt trøbbel for klubben så han bør selges for å få slutt på de syke kravene til spillerne og samtidig frigjøre nummer 7 til en som fortjener det. Lukaku, vi trenger en angriper som garanterer oss mål hver eneste kamp- dessverre gjør ikke Lukaku det.

Handle smart. Ole må få forme sitt lag, og kvitte seg med spillere som ikke passer inn i hans spillestil og han må få støtte til å kjøpe de spillerne han trenger. Og når jeg skriver ‘handle smart’ så mener jeg ikke nødvendigvis store navn. Vi har prøvd det og det fungerer ikke. Vi må kjøpe spillere som kan passe inn i laget og hvor vi trenger å bli forsterket.

Forsterke i følgene posisjoner: En stopper og partner til Lindeløf. Høyreback, det er mulig Dalot kan bli den nye her, men med tanke på at Young gang på gang får tillit tross sine ekstremt svake prestasjoner så føler jeg vi må ha inn en til. Vi mister jo uansett Valencia neste sesong (og forhåpentligvis Young) så en til i denne posisjonen bør vi få inn, usikker om Fosu Mensah er klar til å spille fast også..? En sentral defensiv midtbanespiller, dette blir nok også Matic sin siste sesong. En spiss- som scorer mål. Det hadde vært fint. Så kommer det selvfølgelig ann på om Herrera og Pogba blir solgt, om de blir det må det legges mye penger på bordet for å få inn to nye kreative midtbanespillere.

Vi trenger en LEDER på banen! Hvem er egentlig sjefen utpå banen? Når ting går skeis så hyler De Gea fra buret, Young veiver og roper og Pogba tar enten grep å jager opp laget- eller står å peser med hendene på hofta. Her trengs det seriøst et grep, det kapteinsbindet har blitt misbrukt i årevis. Vi trenger en kaptein som kan lede laget (snakke engelsk er et greit pluss spør du meg). Jeg skulle gjerne sett Pogba være det- men ikke om han har et attitudeproblem og ikke ser en fremtid i klubben. Sånn Pogba er under landslaget vil jeg se han i United! Om ikke så føler jeg det eneste vi har igjen er Shaw? De Gea fortjener det kanskje, men jeg mener en kaptein skal være en utespiller.

Ingen kjære mor. Solskjær må IKKE bli en ‘yes man’. Han må først og fremst få orden på laget sitt og når han har de spillerne som skal bli det nye United så må det nok noen holdningsendringer til blant spillerne. Jeg tror dette blir et større og større problem nå med tanke på hvor mye makt og egoer disse styrtrike guttene har, men de trenger guiding og en streng sjef. Her tror jeg faktisk Solskjær har en styrke med at han er så respektert, samtidig som han er veldig positiv. Men det kan ikke bli utnyttet og han må vise hvem som er sjefen om det trengs.

Listen over spillere jeg vil ha ut er lang. Og mange er nok uenig med meg om mange, men nå er det nok synes jeg. Det er for mange gratispassasjerer her nå, hvem bidrar egentlig og hvem fortjener å bli med videre? Det er dessverre ikke så mange! Og jeg tror ikke alle jeg nevnte blir solgt heller, men de er i mine øyne ikke spillere vi kan starte med fast om vi vil vinne titler. Men jeg skal være tålmodig. Dette rotet klubben har satt oss i kan umulig bli rettet opp på en sommer. Det kommer til å ta år. Solskjær er den rette mannen, nå må han bare få midlene og friheten til å bestemme også.

Så er det nesten litt utrolig å skrive dette her, men jeg håper alle som leser og følger bloggen min holder seg for gode til å hetse spillere. Young hadde utvilsomt sin dårligste kamp noen sinne forrige uke og vi er alle enige om at han ikke holder mål lenger. Men å oppleve å bli hetset på det groveste og at enkelte til og med drar inn hudfargen hans inn i bildet er tragisk. Fader heller, vi lever i 2019 og er way passed that. Er du så lite intelligent at du er rasistisk og i tillegg en liten ‘keyboard kriger’ så håper jeg virkelig det blir straffet.

Søndag er det kamp igjen og alle må være påskrudd. Jeg har dessverre ikke troen på at vi klarer topp 4, men jeg håper selvfølgelig av hele mitt hjerte at jeg tar feil! Skal vi klare det så er kun seier mot Everton bra nok.

Og selv og kampene mot Barcelona endte med tap så var det utrolig stort å få oppleve det live på Old Trafford og det var god stemning hele dagen. Selv om vi per dags dato ikke klarer å kjempe helt øverst så er det alltid stas å kunne dra på kamper. Dette er minner jeg aldri vil glemme og første runde mot Barca er et av de. Legger med noen bilder fra da vi var på The Red Cafe før kampen, min første gang faktisk, men utrolig hyggelig! Pub, synging og skåling er moro det også, men når man er ofte over så er det utrolig godt med litt variasjon. Det var utrolig fint vær i Manchester den dagen så en lett jakke holdt, etter en god lunsj og et par utepils så dro vi på Hotel Football og møtte noen venner før vi i god tid gikk til Old Trafford og fikk oss en middag og drikke i perfekte omgivelser! Det er en egen stemning å sitte på Old Trafford i mange timer før kampstart å vite hvor mye som står på spill senere på kvelden!

 

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

One thought on “onwards and upwards

  1. Amoxicillin Weight Dose Discount On Methylprednisolone 60 4 Mg [url=http://buycheapciall.com]cialis 5mg best price[/url] Online Drugstore Viagra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top