endt sesong og mine tanker om solskjær

Det er rart å si det, men hvor deilig er det ikke med et avbrekk fra fotball nå?! Jeg fikk en skikkelig knekk før sesongslutt der jeg telte ned dagene til det hele var over og følte en viss avsmak av alt rundt United. Og slik har jeg aldri følt det før. Jeg har sett frem i mot en pause på sommeren når det har vært lite å spille for på slutten, men det har bare tatt noen dager så savner jeg fotballen igjen. Nå er det annerledes, og det er en uvant og dårlig følelse. Jeg kommer alltid til å støtte laget, jeg kommer aldri til å gi meg med min support av Manchester United. Viktig å presisere det før internett-politiet kommer i kommentarfeltet å kaller meg medgangssupporter. Jeg er vel akkurat det motsatte av det. Kanskje det hadde vært bedre og bare holdt med laget når det gikk bra, tatt med seg gledene å gitt litt F når det var dårlig. Herregud så mye penger jeg hadde spart for det første! Det går med sinnsyke summer når du vil se så mange kamper som mulig. Sesongkort, fly, hotell, blodpriser på finalebilletter, drakter.. Men igjen, jeg er en alt eller ingenting person, jeg kommer aldri til å holde med United når det passer meg. Jeg vil aldri forstå folk som er slik heller, men jeg dømmer ikke. Vi er forskjellige og jeg misunner dem enkelte ganger- for det tar på å holde med et lag som er styrt så til de grader i grøfta som det United er nå.

Jeg tar alltid for meg sesongen når den er ferdig. Evaluerer den, hva som var bra, hva som var dårlig. Evaluerer spillerne, hele laget. Men jeg er faktisk lei av å være negativ, lei av å tenke på forrige sesong, for det meste var bare så alt for under pari. Selv om jeg har sagt det til det kjedsommelige at laget er alt for dårlig så har det vært ekstremt skuffende. Jeg hadde faktisk forventet mer.

Jeg har vokst av meg det ekstreme ‘hatet’ for andre lag, der United var best uansett og jeg ikke kunne anerkjenne andres lag suksess. Det er liksom ikke verdt det, det gir meg nada å sitte å diskutere med en Liverpoolsupporter. De er per dags dato et bedre lag enn oss, City er milevis foran oss. Og vi fortjente den plasseringa vi fikk for så dårlige har vi vært. Og sånn er det bare, men klart det er kjipt.

Det største (og beste) som skjedde denne sesongen var selvfølgelig Ole Gunnar Solskjær. Jeg har siden han ga seg som spiller og spesielt etter Ferguson ga seg hatt en drøm om at Solskjær en dag skulle ta over som manager for Manchester United. Det var en så syk periode da han ble ansatt, jeg var så glad! Det var en veldig spesiell følelse! Han er en legende for alle oss Unitedsupportere, han er en av grunnene til at jeg ble Unitedfan, og han er norsk. Det er så stort. Og selv om sesongen endte forferdelig så har jeg troa på Solskjær. Jeg tror ikke han hadde fått jobben permanent etter endt sesong så for oss som heier på han er det nok bra han ble ansatt etter mirakelet i Paris.

Mye må gjøres i sommer og jeg synes det har tatt alt for lang tid allerede. En ting er at det er en lang prosess å hente inn spillere, men jeg skulle meget gjerne sett en del dra også. Daniel James er vel førstemann inn skal vi tro kildene og grunnen til at det har tatt tid er at han mistet faren sin forrige uke så det er faktisk forståelig. Jeg har ikke sett mye av han, men han er ung og helt klart veldig talentfull så jeg er veldig optimistisk om vi får inn han (også). Han virker sulten og det er nettopp slike spillere vi trenger nå. Så får vi bare håpe at det skjer noe snart og at det blir mange signeringer. Gleden av å se de nye draktene osv er veldig liten når man vet hvor mye som må gjøres i sommer om det skal bli en sesong å se frem til i august!

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

One thought on “endt sesong og mine tanker om solskjær

  1. Jeg tror nok det blir en fin sesong som kommer skal du se 🙂 forresten bra skrevet av deg frøken 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top